Aşkta gurur oluyorsa sekste de olur mu?
Bence olmalı. Birini sekse ikna etmeye veya isteksiz biriyle seks yapmaya çalışmamalı..

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aşkta gurur oluyorsa sekste de olur mu?
Bence olmalı. Birini sekse ikna etmeye veya isteksiz biriyle seks yapmaya çalışmamalı..

Tabi ki sekste de gurur olmalı, istememekten öte erkeklerde irite olduğum şeyler var mesela ne olursa olsun sekse hayır denmesin istiyorlar bu beni daha da deli eder mesela..
Kusura bakmayacak kimse ama sekste de gurur yaparım hatta özellikle dokundurtmam kendime.
Bizim acilen parti kurmamız lazım. Bu toplumun her kesimine en güzelinden bir kadın eli değmesi farz oldu! 🌸
erkek kolları olacak mı, partinin yani
Bence de acilen kurmamız gerek böyle olmicak 😈kadın eli değse her şey daha güzel olur da onun için önce baya eğitilmesi gerek bu toplumun, orada çok büyük boşluk var hatta asıl eksik o..🌺
@Alemdaralii erkek kolları olursa bile bi sınavdan geçirmek gerek bence :)
geçirin geçirin, razıyım, kadın eli değmesi gerek demişsin ya 🙈🤣
Olmalı. Kırmızı çizgiler olmalı ve bunlar aşıldığı zaman devreye gurur girmeli. Mesela sekste kendisine tokat atılmasından hoşlanmayan bir insana karşı taraf tokat attığında o kişi gururunu ortaya koymalıdır.
Gurur, insanın özünde varolmalı! Gururun seksi, alışverişte pazarlığı, dans ederkeni, yemek yaparkeni, iş yerindeki hali olmaz! Gururlu insan kişilik sahibi ve ne istediğini bilen bir bireydir! O bireyde gerektiği yerde gururunu dışa yansıtabilmeli!
Bu karşılıklı arzulamakla olan bir şey.. Amaç birleşmekten çok onun seni arzuladığını görmek.. Yoksa tecavüzden farkımı kalır.. O beni istemezse bidaha asla ben onu istemem. :)) çok pis tirip atarım
Cevap
20Cevap
Seks ile gururu birbiri ile bagdastiramadim. Ama seçici olmalı insan. Şahsen kişisel bakim ve bencillik çok önemli etkenler. Bencil biri ile olmadığı gibi kişisel bakımını salmış kisilerle de olmaz kesinlikle.
E kimse robot değil tabi.. duygularımız var.. bir düğmeye basınca incindigimiz şeyi unutmuyoruz.. sadece dürtülerimizle hareket edemeyiz..
İstemediğim sürece yanasilmasin diğer başka şey dudak misal asla sevmediğim insan opemez duygu olması lazım... Yani bunlar krizler aslında kriterlerde bi nevi gurur yani
Ufak ufak bel altına kaymaya başladın hdjdjd
Valla cinsellikte ben gururluyum. Ne kadar güzel ve çekici olursa olsun kriterlerime uymuyorsa, o an yatakta çıplak olsak bile bırakıyorum, bıraktım da :D
Hayır senin cevabın kaymış. Benim sorum gayet normal.
Tamam, aynı şey. Yani bi’ noktadan sonra hayatımdaki kişi de aynı kriterleri sergilemeyi bıraktıysa yine bir cinsel birliktelik yaşamıyorum. Yani sırf karşı taraf istiyor diye birlikte olmuyorum. İstediği kadar ikna etmeye çalışsın, farketmiyor. Bu bence feminist hareketin başarılarından. Yani en azından süzgeci olan erkekler bunu yapıyorlar
Yapılan seks isteksiz olursa seks olmaz, onun adına başka bir şey diyorlar! Yapmayın, yaptırmayın!
Kesinlikle katılıyorum, fantezide gurur olmaz ama biri isteksiz davrandı mı devam edemiyorum, mal gibi yatan birine tahammülum olmuyor
Denedim 1 gece once beraber oldugum kizla yapmıştım istek olmayinca kapanıyor kapilar. Fakat ne yaptiysam olmuyor gardiyan sanki kapi örmüş haklisin
Sevişmek için kimseye ağlamam. Gider mastürbasyon yaparım daha iyi
İnsan herşeyde gururlu olmalı ayrım yapmadan
Olmalı gurur ve saygı yoksa hayvandan farkımız kalmaz
Kesinlikle katılıyorum diycem ama türk kadınları genel olarak cinsel soğuk ikna olmayı onlar istiyor
Hayır olmaz ne gururu
Grur olur neden olmasın
Gurur yerine göre olur.
Bence gurur vardır olmalıda
Olur sonuçta herkesle yapılmaz 😂
Olmaz ezeceksin
Olmaz bence
Gurur olmaz
Olur tabi
olmalı tabii
Olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?