Sevgilim cinsellk konuşmaktan çok utanıyor (veya öyle söylüyor), daha önce kimseyle cinsel münasebeti olmamış. Ben hafif belaltına kaçan laflar söyleyince çok utanıyor ve cevap vermiyor. Karşılık alamıyorum yani bir şey dediğimde. Bu kadar utangaçlık bana normal gelmiyor, siz ne düşünüyorsunuz? Gerçekten konuşmak istiyor da utanıyor mu, ki ben öyle olduğunu düşünmüyorum mesajlaşırken bile bu kadar utanılmaz. Yoksa bana güvenmiyor ve tedbirli mi davranıyor?
Cevabın nedir?
+1 yılBende oyleyim. Yani gercekten utaniyor her kiz kasar ruhlu degil olmak zorunda da degil. Gerci ben burdakilerle msjlastim utanmadim tanimadigim icin ama sevgilimle utandim konusamadim
22 Yorumla
Soran+1 yıltanımadığın insanla konuşup sevgilinle konuşamıyorsan gördüğüm en ilginç kaşar sensin.
- +1 yıl
Cunku sevgilime deger veriyordum
Güvenle alakası yok bence. Çok normal utanması. Bu konuları konuşmak rahatsız ediyordur. Sen de konuşmamayı tercih et bence
01 Yorumla
Soran+1 yılben zaten konuşmayı bıraktım. artık iyice arkadaş muhabbetine döndük.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl o kızdan ya da biraz yakınlaşmaya çalış yoksa zor işin
13 Yorumla
Soran+1 yılne bakımdan zor?
- +1 yıl
Zor yani arkadaş gibi sevgili olunmaz bazı özel şeyleri paylaşman ve hissetmen gerek
Soran+1 yılhaklısın, duygusal tatmin bir yere kadar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
2Cevap
Ne güzel işte kız utanıyor yani.. edepli olan insan utanır zaten ..
14 Yorumla
Soran+1 yıliki kişinin arasında kaldığı sürece çok anormal veya ayıp bir konu mu bunları konuşmak?
Soran+1 yılevli insanlar doğalgaz faturasını falan konuşur, akraba düğününde çeyrek mi yarım mı takalım diye konuşur :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılmutlu bile olman lazım hala böyle muhabbetlerden utanan bir sevgilin olduğu için ama nerde sizde öyle kafa..
31 Yorumla
Soran+1 yılkendini dizginleyebilmesini takdir ediyorum da sevgilimizle de böyle şeyleri konuşamayacak mıyız? bak konuşmak diyorum.
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence terbiyeli bir kız. hadi diyelim konustunuz ne malum evleneceginiz sonra diyelim ayrildiniz o konuşma pişmanlık olarak içinizde kalır
21 Yorumla
Soran+1 yılhepimiz insanız, bunun yaşanması bile çok doğal bir olayken konuşmak niye bu kadar utanç verici. terbiye anlayışını bu ölçekle mi belirliyorsunuz? cinsellik ne zamandan beri terbiyesizlik oldu. bunu yoldan geçen insanla konuşmuyor ki sevgilisiyle konuşuyor. birbirimizi senelerdir tanıyoruz.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHazır değildir zorlama. Hazir hissedince konuşur. Cinsellik bazi kizlarda korkulan bişeydir
20 Yorumlaal iste birak kz oyle kalsin belalti konusup kixin huyunu bozuyorsun sonra sudur budur
00 Yorumla
+1 yılKızı cinsellik amaclımı seviyorsun
09 Yorumla
Soran+1 yılsevmediğim kızla cinsellik konuşmak zaten haz vermiyor. duygu ve cinselliğin bir arada olması pek imkansız geliyor herkese.
- +1 yıl
Evleneceğin kişi omu.. Can gönülden söyle
Soran+1 yılhayat ne getirir bilinmez, yarınımız bile belli değil. ben bu yorumlardan şunu anlıyorum siz sırf seks yapabilmek için evleniyorsunuz. çünkü böyle konularda konu direkt evliliğe gidiyor. belki yatakta hiç uyumlu değiliz ve sırf bu yüzden kötü bir evliliğimiz olacak?
- +1 yıl
Kızdan ayrıl kesinlikle
Sen o kızı hak etmiyorsun
O kızı kullanıp atmak niyetin
Edepli ol
Biri senin kız kardeşine senin yapmak istediklerini yapsa hoşuna gidermi
.. bana modern yatak da uyumlu değiliz gibi sözlerle gelme boş şeyler..
Sen o kızı hak etmiyorsun..
Soran+1 yılsen kafayı yemişsin üzüldüm senin adına, daha tanımadığın insanlar hakkında nasıl da kesin yargılara varmışsın. kullanıp atmak nedir? mal mı bu, insan. aynısını anana bacına yapsalar hoşuna gider mi ciler geldi hemen. sen bu kadar basit yaklaşabiliyorsan olaya, ben de savunmamı modern sözlerle yapabilirim demektir.
- +1 yıl
Modern sözlerle kendini kandırırsın ya da kendin gibi insanları kandırsın beni degil
- +1 yıl
Ben de senin adına üzüldüm ilerde senin kızına da böyle yaparlar eden bulur
+1 yılNormal davranıyor bence
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem