Arkadaşlar 19 yaşındayım kocam 35 yaşinda 1 yılık evliyim 8 aylık hamileyim dün kocam bana bir şey itiraf etti neymiş geçen hafta bi arkadaşıyla masaj salonuna gitmiş ve orada bi tane bayan var ona masaj yapmış ve masaj yaparken kocamin şeyi kalkınca o kadında kocama oral seks çekmiş kocami boşaltmış bende bunu duyunca delirdim çok pişmanmış ağlaya ağlaya bana bunu söyledi vicdan azabı çekiyormuş beni hacet dedi şeytana uydum dedi bende onunla konuşmuyorum şu an dün onu odadan kovdum arkadaşlar benim bir çocuğum olacak napmaliyim dünden beri ağlıyorum beni aldatmış bunu kabullenemiyorum ailem duyarsa beni bir dakika bile kocamin evinde bırakmazlar çocuğum doğunca çocuğumu alıp kocama verirler o yüzden ailemin yanına gitmek istemiyorum bölmelerinize istemiyorum arkadaşlar dinden beri ağlıyorum bir şey yemedim depresyona girdim arkadaşlar bana akıl verin
1 yılSana anlatmayadabilirdi ve ölene kadar böyle bir şeyden haberin asla olmazdı. Gerçekten anlattıysa köpek gibi pişmandır. Bazı şartlar öne sürerek affedebilirsin.
0124 Yorumla
Soran1 yılNeden anlatmazdi
- 1 yıl
Anlatmasaydı sen hiç bilmeyecektin ki. Ve boşanma gibi bir ihtimal de olmayacaktı. Anlatarak aslında çok büyük bir risk aldı. Ama o kadar pişman oldu ki anlatıp da senden helallik almadan içi rahat etmedi. Ben olsaydım bir daha masaj yaptırmama şartıyla affederdim.
Soran1 yılBen atfetmek istemiyorum biliyor musun niye
- 1 yıl
Niye
Soran1 yılÇünkü başla bir kiz kocamin şeyini gördü dokundu ondan
- 1 yıl
Anlıyorum ama bazı pişmanlıkların telafisi olmalı bence. Hele de ağlayarak ve birşeyler kaybetmeyi göze alarak yapıldıysa. Seni gerçekten çok seviyor bu çok belli.
Soran1 yılBeni sevdaydı beni aldatmazdı dimi
- 1 yıl
Hayır tabi ki seviyor yoksa pişman olup ağlayarak itiraf etmezdi. Seni sevmeseydi, vicdan azabı çekip de sana söylemezdi asla. Hatta yine aynı kadın masöre giderdi.
- 1 yıl
Olayın şokunda olduğun için duygusal düşünüyorsun. Ani bir karar alma. Zaman geçtikçe dediklerime daha çok hak vereceksin kardeşim. Ha bu arada bi daha kadın masöre falan da gitmesin canım
Soran1 yılEvi terk ettim
- 1 yıl
En azından doğum yapana kadar geri dönebilirsin. Doğumdan sonra daha sağlıklı düşünürsün. Şu anda hayatında yapacağın önemli bir değişiklik bebeğe de zarar verebilir Allah korusun.
Soran1 yılNiye ona tekrar döneyim ki
- 1 yıl
Ben şunu yap bunu yap demiyorum. Ama ofkeliyken karar verme. Karnında çocuğun da var düşürürsen nolacak
Bu arada onu affetmek aslında ona en büyük cezadır. Boşanırsan hıncını almış olursun. Ama affedersen ölene kadar senin karşında o yaptığının ezikliğiyle yaşayacak. Yanlış düşünüyorsam sen söyle
Soran1 yılBu arada hastanedeyim şu an 1 saate beni doğuma alırlar
Soran1 yılO şerefsiz kocama haber verdiler yolda geliyor gelmesini istemiyorum
- 1 yıl
Doğumdan sonra onun ağzına sıç. Ama şu anlık lütfen kendini yoracak kasacak bir öfkeye girmemeye çalış kardeşim çocuğun için
Soran1 yılElimde değil ama kimse başımda değil tek başima geldim az önce hastaneye ailem kocamin evine gitigimi sanmişlar
Soran1 yılşu an hafif bir savcım var
- 1 yıl
Dua et kardeşim ben ediyorum.
Hele bebeğin sağ salim doğsun ondan sonra burnunu sürtersin o adamın. Öfkeni bastırmak için güzel şeyler düşunmeye çalış.
Soran1 yılşu an bi oyada tek başımayım hafif şancı çekiyorum ama çok hafif bebekte içimde hareket ediyor😭
Soran1 yılKocamin gelmesini istemiyorum onun yüzü mu görmek istemiyorum
Soran1 yılşu an çok korkuyorum ya bana bir şey olursa bebeğimi göremezsem 😭😭😭🥺
- 1 yıl
Bu sitenin özelinden yazışmayı kastediyorsan bana ondan bildirim gelmiyor ya. Nasıl olsa burada gizli üyesin burdan devam edelim olmaz mı
Soran1 yılOlur
- 1 yıl
Şu an sadece Allaha dua et. Senin yanında ondan başka biri var mı? Yok. Yok aldatmaymış yok başka bişeymiş. Senin şu an tek odağın eline alacağın bebeğin. Dua etmekten başka hiçbir şeyle meşgul olma.
Soran1 yılBu acımla ağrıma onun yüzüne bakmak istemiyorum beyefendi geldi neymiş benden özür diliyormuş neymiş beni hacet diyor bak bebeğimiz gelecek diyor
Soran1 yılşu an çok sinirliyim
Soran1 yılElefonu elimden almaya çalıştı izin vermedim bana diyorki telefonu elinden bırak bebeğimize odaklan diyor şerefsiz ya
- 1 yıl
Tamam bakma onun yüzüne sadece dua etmeye devam et kardeşim.
- 1 yıl
Annenler geldi mi bu arada
Soran1 yılYoldalar ondanda sinirlendim niye geliyorlar o gitmiş annesine haber vermiş
- 1 yıl
Onun annesi bilmiyordur masör olayını tabi. Lütfen dua etmekten başka bir şey yapma kardeşim. Ediyorsun değil mi
Soran1 yılEdiyorum tabi ağrım geçti doğumumu doktorlar yarına ertelediler
- 1 yıl
Oh iyi. Lütfen kocana dair hiçbir şey de düşünme. Sadece doğum önemli senin için doğurana kadar. Ondan sonra ne yapacaksan yaparsın
Soran1 yılYa düşünsene annesi gelicek çok sinirlendim niye annesini çağırdı ya ben annesi geldiğinde kavga çıkarıcam gitsin evine ne işi var burada
- 1 yıl
Sadece dua et, yat ve istirahat et lütfen. Annesi gelirse de yorgunum yatacağım falan dersin. Bebeğinden başka hiçbir şey düşünme şu an icin
Soran1 yılAma annesini sevmiyorum kaynanam şeytandan beter
- 1 yıl
Tamam sevme ona da sonra yapacağını yaparsın zaten şimdi de istirahat bahanesiyle görüşmezsin. Ama doğuma kadar onla konuşup falan hiç strese girme kardeşim bebeğin için lütfen
Soran1 yılAma ya o bana bulaşırsa valah susmam
Soran1 yılKalkıp hamile halimle hastaneyi terk ederim doğrursamda yolda doğduğum daha iyi
- 1 yıl
Bunları düşünmen şu an kaynanana değil bebeğine zarar verir ama. Lütfen seni strese sokacak şeyler düşünme
Soran1 yıltamam bugünlük idare etmeye çalişam
- 1 yıl
Hangi şehirde oturuyorsunuz bu arada ve senin annen ve onun annesi de aynı şehirde mi
Soran1 yılEvet izmirdeyiz
- 1 yıl
her şey bugünkünden daha güzel olacak inşallah. Hele bi bebeğin doğsun... ben de dua ediyorum kardeşim
Soran1 yılTeşekür ederim
- 1 yıl
Merhaba doğuma girdin mi? Başka bir şey düşünmüyorsun değil mi
Soran1 yılDoğuma girdim bebeğim doğdu 🤗
Soran1 yılAma çok ağliyor
- 1 yıl
Maaşallah ağlayacak tabi şu anlık eşini düşünme onlar seni düşünsün birkaç gün bekle lütfen kardeşim
Soran1 yılBir kaç gün bekleyemem neymiş hastaneden hadi ordan kocamin evine gidecekmişim bizimkilerde geldi aileme kocamin beni aldattığını söylemeyi düşünüyorum
- 1 yıl
Kardeşim hiçbir şey demeden sadece annenlerin evine gitmeyi düşün. İleriye dönük ne karar vereceğin, ve ne yoğunlukta vereceğin belli değil sonuçta. Annenlere söylersen onları da meseleye maydonoz edersin. Hele de biraz çokbilmişlerse.
- 1 yıl
Boşanacaksan bile şu aşamada söylememen daha iyi olur. Annenler mesela orada yıkıcı bir şey yapar bu senin boşanma davasında aleyhine delil olur.
Soran1 yılKaynanam dediki niye annemlerin evine gideceksin kendi evine gidelim ben sana bakarım diyor torununda bakarım diyor ya yılan bu kadın şeytan yok ben bugün kavga çıkaracağım bide çocuğu mu emziremiyorum diye bana laflar atıyor bide nasıl erdireceğini öğretmeye çalışıyor sanki bilmiyorum gibi defol gitsin istiyorum ondan çok sinirleniyorum
- 1 yıl
Şu an hormonlarından dolayı duygu degişimlerinin olabileceğini hesaba kat lütfen kardeşim. Kavga çıkarman şu an en çok sana ve bebeğine zarar verir. Uygun bir dille, kocanın masör meselesini de kimseye söylemeden annenin evine gitmeye çalışman en makulü olur
Soran1 yılAilemin evine gitmek istemiyorum onlar kocamdan 1000 kat biterler inam
- 1 yıl
Napacaksın o zaman
Soran1 yılBilmiyorum kafam çok karışık
- 1 yıl
Kardeşim şu süreçte kimseden hesap sorma, kavga etme. Hele bi birkaç gün geçsin. Şu an onlardan çok sen yıpranırsın
Soran1 yılAma dayanamiyorum🥺😭
- 1 yıl
Sabret kardeşim lütfen
- 1 yıl
Çocuğun cinsiyeti ne bu arada maaşallah
Soran1 yılKız
- 1 yıl
Allah bağışlasın. Şu dakikadan sonra onun için de yaşayacaksın lutfen öfkene hakim olman gerektiği zamanlarda bunu hatırına getir
Soran1 yılAmin. onun için daha fazla direnemem birine emanet edip bu hayatan gitmeyi düşünüyorum
- 1 yıl
İntihar mı?
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Doğumla dalgalanan hormonlarının seni mantıklı düşündürmediği burdan belli. Yanlış anlama ama birazcık mantıklı düşünsen bir bebek için annesinin yerini kimsenin tutamayacağını düşünürdün kardeşim
Soran1 yılBilemiyorum artik
- 1 yıl
Şu an hangi eve geldin
Soran1 yılMalesefki kocamin evine
- 1 yıl
Kendini affettirmeye çalışıyor mu
Soran1 yılEvet ama ben ona yüz vermiyorum
- 1 yıl
Boşanacak mısın peki kesin yoksa hafif kararsız mısın
Soran1 yılKararsizim
- 1 yıl
Kafana takılan bir şey varsa da söyleyebilirsin bu arada. Yanlış anlamam yani
Soran1 yılTeşekür ederim sağol
- 1 yıl
O zaman kendiniz lisansı psikoloji olan bi aile terapistine muhakkak gidin kardeşim. Affetme düşüncesiydeysen de gidin, affetmeme düşüncesindeysen de gidin. Hatta eşine şart koş, belki böyle yaparsan affederim diye. Size faydalı olacağına eminim. Hayırlı akşamlar dilerim kardeşim
Soran1 yılSağol bebeğinde çok ağlıyor ona ne yapabilirim
- 1 yıl
Kardeşim onu çocuk doktoru daha iyi bilir.
Soran1 yılKim doktora gösterecek
Soran1 yılKi
- 1 yıl
O zaman çevrende çocuğu olan başka birinden veya annenden falan fikir alabilirsin. Benim uzmanlık alanım değil maalesef kardeşim. Bir şey söylerim yanlış olur
Soran1 yılKaynanam diyorki ver ben barım diyor bi sınır etti beni
- 1 yıl
Bence seni yormamak için olabilir. Niyeti her zaman kötü olmayabilir.
Soran1 yılAma ben onun yüzünü görmek istemiyorum kocamin ne haltlar karıştırdığını öğrendi
- 1 yıl
Kaynanana niye bu kadar sinir oluyorsun onun ne suçu var bu meselede
Soran1 yılBildiği halde oğlunu savunuyor çünkü
- 1 yıl
Oğlunu savunuyor derken oğlunu affetmeni mi istiyor yoksa oğlunun masörden tahrik olmasını mı savunuyor. İkisi farklı şeyler. Hatta bence birincisiyse yani oğlunu affetmeni istiyorsa oğlunun suçunu kabul ettiğini gösterir demektir bu
Soran1 yılIşte oğlunu afetmeli istiyor bende ona affetmem dedim
- 1 yıl
Oğlunun yaptığı şey altında eziliyorsa artniyetli olduğunu göstermez ama bu
Soran1 yılBende malesefki hiç bir sosyal medya yok
Soran1 yılBurdan devam edelim
- 1 yıl
Ne diyecektin en son
Soran1 yılKaynanam işte oğlumu afet diyor tekrar yapmayacak şeytana uymuş dedi
- 1 yıl
Kaynanan normalde nasıl biridir
Soran1 yılKötu
- 1 yıl
Senin içinden kocanı aldatma hissi geçiyor mu hiç intikam vs. için
Soran1 yılYoo geçmiyor
- 1 yıl
İyi. Bazı insanların geçiyor ondan dedim. Evlenirken zorla vs. evlenmemiştin dimi
Soran1 yılYok aşk evliliği
- 1 yıl
Dindarlıklarınız nasıl? Dindarlıktan kastım akplilik değil tabi ki
Soran1 yılYa ben dindar biri değilim ama annemler kaymakamlar bu şerefsiz kocam çok ama çok dindarlar
- 1 yıl
Kocan 5 vakit namaz kılar mı mesela
Soran1 yılYok ama kaymakamlar anamlar 5 vakit namaz kılıyorlar
- 1 yıl
Sen kılıyor musun tesettürlü müsün ve eşin cumaya gidiyor mu mesela
Soran1 yılHayır kılmıyorum tesettürlü değilim
- 1 yıl
Masör olayına kadar aranız nasıldı eşinle
Soran1 yılIyidi
- 1 yıl
Bide şu durum var: Sen hamile olduğun için son zamanlarda ilişkiye giremiyordunuz muhtemelen ve onun nefsi kabarmıştı. O durumdayken böyle oldu. Tabi ki savunulmaz bu, ama başka zaman olsa öyle olmayabilirdi bence.
Soran1 yılNasıl öyle olmayabilirdi nefsine hakim kalacakti
- 1 yıl
Tabi nefsine hakim olacaktı o ayrı bişey. Ama cinsel hayatınız olduğu zaman masöre gitseydi o olay da olmazdı muhtemelen demek istiyorum.
Soran1 yılNapiyim şimdi
- 1 yıl
Çocuğunun olup olmaması, affedip affetmeme kararını değiştirir miydi?
Soran1 yılDeğiştirirdi
- 1 yıl
Değiştirmezdi deseydin direkt affet diyecektim ama bu durumda kesin aile terapistine gitmelisiniz. Bu arada önüne gelen aile terspistiyim diyor. Psikoloji mezunu olmasına özellikle dikkat edin. Gidin diyorum da maddi durumunuz elveriyordur umarım
Soran1 yılEl veriyorsa gitsem ne değişecek
- 1 yıl
Gidince ne demek istediğimi anlarsın. Aile terapisti her iki tarafın da birbirini anlamasına yardımcı oluyor
Soran1 yılBen onu hayata anlamam niye alıyım beni aldatmış bide onu anlatıp. afetecegim ha oldu daha neler
- 1 yıl
Sen demedin mi kararsızım diye?
Soran1 yılDedim
- 1 yıl
Kararsızsan aile terapisi senin karar vermene yardımcı olacak işte
Soran1 yılAyrılmaya karar verdim kafamda bitirdim
- 1 yıl
Bundan sonraki planın ne peki? Yani hayatın boyunca?
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bir kere yapmış artık bir hak ver birdaha yapmaz gerekenleri almış. Normal masajda insan hakim olamıyor bir daha o tür yerlere gitmesin dürüstlük sanada söylemiş buda önemli affet her insan birkere affı hakeder
08 Yorumla
Soran1 yılAtfetmek istemiyorum
Soran1 yılNeden babasız büyümesin
Soran1 yılBöyle bir şeyi nasıl afediyim😭😭
Soran1 yıltamam bi şans vericem ama nasıl durundururum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
1 yılPeki siz seks yapmıyor musunuz sen kocanı boşaltmıyor musun
02 Yorumla
Soran1 yılYooo yaparsamda sadece elle yaparim
- 1 yıl
Neden?
Affedilmesi kolay bir şey değil çok acımasızca üstelik çocuğun olurken. İyi düşün derim
013 Yorumla
Soran1 yılBana akıl ver napmam gerekiyor
Soran1 yılDünden beri bir şey yemedim ağliyorum
Soran1 yılBunu yaptığım zaman bir şey değişir mi
Soran1 yılKendime yetiremiyorum bi kız kocamin şeyini dokunduğunu aklıma geldikçe deliriyorum
Soran1 yılAcaba bebeğime bir şey olmuş müdür karnima ağrılar girdi
Soran1 yılHastaneye gitmek istemiyorum ağrı geçti
Soran1 yılBide doğumdan çok korkuyorum
- 1 yıl
Gitmek zorundasin ben sağlıkçıyim. Hiçbir şey olmaz sadece bebeğinin durumuna bakarlar bu ara stres çok ettiysen eğer ondandır. Ayrıca doğumdan korkma eğer çok korkulacak bir şey olsaydı okadar kadın ucu dördü yapmazdı hem sonunu düşün hissetmeyefceksik sadece anlık sonra bebek 🙏
Soran1 yılTeşekür ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı.
1 yılAldatması bir yana, hastalık kapmış mıdır? Onu dert edin bence
05 Yorumla
Soran1 yılBildiğim kadarıyla birlikte olmamışlar sadece ele boşaltmış kocami
- 1 yıl
bir şey olmaz, takma kafana o zaman; keyfine bak
Soran1 yılKeyfime bakamam kendime yetiremiyorum üstelik hamileyim yani
- 1 yıl
İleride sen de onu aldatıp, boynuz takarsın
Soran1 yılAldatmam
1 yılAğlaya ağlaya anlatıyorsa gerçekten pişman şans verebilirsin
01 Yorumla
Soran1 yılBu durumu kabullenemiyorum nasıl şans veriyim
1 yılprofesyonel yerlerde bu masajın bir parçası sayılır. rahatlatmaya girer. ilişkşye girmediyse aldatma sayılmaz bence video izleyip mastürbasyon yapmış gibi sayılır. itiraf ettiyse bir daha yapmaz
00 Yorumla
1 yılİyi olmuş sana 19 yaşındayken yakışıklı erkekler varken 35 yaşında dayıdan ne anlarsın
027 Yorumla
Soran1 yılKocamda genç
Soran1 yılAyrıca 35 yaş orta yaş
- 1 yıl
Gençse neden kendi yaşıtıyla evlenmedi veya 28 yaşında biri ile bile evlenmedi?🙂Sapık bir ilişki
Soran1 yılBen istedim ona aşk olduğum
- 1 yıl
Önceden başkası ile mi evliydi
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Allah bel@nı versin senin evli erkeğin altına yatıp boşattın mı ha vermiş de zaten kuş beyinli o kadının kul hakkına girip de rahat edeceğini mi sandın
Soran1 yıl🥺😔😔 napiyim ona aşiğim
- 1 yıl
Esc0rt luk yapmışsın
Soran1 yıl😔
- 1 yıl
Soru troll galiba hiçbir 19 yaşında kız 35 yaşında iğrenç moruğa bakmaz
Soran1 yılBen baktım ama
- 1 yıl
Sen 25 yaşına gelince seni de 19 yaşında biriyle aldatır hatta o zamana kadar bile kalmaz karısını çocuğunu aldatan senin gibi kaşara hiç acımaz
Soran1 yılEski karısından çocuğu yok benden bi tane çocuğu oldu oda 1 günlük bir bebeğim var
- 1 yıl
1 günlük mü😂
Soran1 yılEvet daha dün doğum yaptım niye güldüm.
- 1 yıl
Daha dün doğum yaptın adam masaj salonuna mı gitmiş sen doğum yaptığın gin🤣
Soran1 yılHayır geçen hafta gitmiş
- 1 yıl
Eski karısına olan sadakati sende de devam ediyor ayrıca o morukla sevişmek bile iğrenç tir
Soran1 yılNeden iğrenç
- 1 yıl
Yakışıklı olamaz çünkü o yaştaki erkek ve kırışıklıkları olur şeyi bile farklı olur 20 yaşındaki erkeğinkine göre
Soran1 yılBiliyorum ama benim gözümde yakışıklı
- 1 yıl
Çokk malsın muhtemelen o adam zengin masaj otel geziyor zaten para olmasa gezemez
Soran1 yılMal olan sensin tamam mi
Soran1 yılAyrıca sanane
Soran1 yılSeni ilgilendirmez
- 1 yıl
E ağlama ama karmanı yaşayacağını bilmiyor muydun zengin diye amcan yaşındaki evli adamın altına girip oc peydahlarken
1 yılBana göre hatanın affı olmaz. Affetmezdim
01 Yorumla
Soran1 yılÇocuğum oldu
1 yılSaçmalama ne aldatması
08 Yorumla
Soran1 yılNe ne aldatması aldatmış işte
- 1 yıl
Dalga geçiyorm tabiki aldatmış sen bunu sorgulaman komik
Soran1 yılNiye sorgulamiyim
- 1 yıl
Sorgula elbette. Ee ne yapmayı düşünüyorsun şimdi planın var mı
Soran1 yılAnnemlerin evine geldim
- 1 yıl
Aklında ne var
Soran1 yılBoşanmak istiyorum
- 1 yıl
Seni kararından vazgeçirmeye çalışacaklar. İnka etmek için en yakın dostların en yakın akrabalarını salacaklar üstüne. İradende güçlü kal. Çünkü bugün aldatan yarın da aldatır. Yemin etmesine sözler vermesine inanma sakin. Bugünden yolunu ayır belki güzel bir kader yazılır onun kıçına takılarak hayatını mahfetme
1 yılAçık bir şekilde aldatma bu.
01 Yorumla
Soran1 yılNapicam
1 yılBence aldatma sayılır
07 Yorumla
Soran1 yılAldatmış ya🥺
- 1 yıl
Geçmiş olsun boşanacak mısın
Soran1 yılBilmiyorum bana akıl verin
- 1 yıl
Özelden konuşalım o zaman
Soran1 yılKonuşaksan burdan konuş
- 1 yıl
Özel şeyleri buradan yazmak doğru olmaz iyi günler dilerim
Soran1 yılNe gibi özel şeyler
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Tamamda neden anlatıyor bu
06 Yorumla
Soran1 yılNeden anlatmasin
Soran1 yılYapmasaydık zaman dimi
Soran1 yılBana ne tavsiye edersin
- Cinsel Yaşam konusunda 467 cevap paylaştı.
1 yılMasajla başlar devam eder diye düşünüyorum
03 Yorumla
Soran1 yılNapmaliyim dünden beri ağliyorum🥺
- 1 yıl
Kıyamam sana:((
Soran1 yılNapmam gerekiyor bana akıl ver
Gizli Üye(30-35)1 yılSen de başkasına yalat kısasa kısas olsun
02 Yorumla
Soran1 yılBen onun gibi değilim
Cevap sahibi1 yılBen yalardım seni
Gizli Üye(25-29)1 yılsenın ılk sevgılındı dımı?
00 Yorumla
1 yılAynısını sen de yap esit olun
04 Yorumla
Soran1 yılBen onun gibi değilim
- 1 yıl
Bi dene
Soran1 yılIstemem
- 1 yıl
Bir kez yap bana pisman olmucaksin
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?