merhaba 20 yaşındayım daha önce hiç cinsel ilişkiye girmedim. açıkçası korkuyorum internette çok fazla şey yazıyor canının çok yandığından bahsedenler var, şu an görüştüğüm biri var ve bir şeyler yaşamak istediğimi hissediyorum artık, ama karşımdaki bakire olduğumu bilsin de istemiyorum çekiniyorum açıkçası. Ne yapmalıyım ilk sefer nasıl olmalı yardımcı olursanız sevinirim saçma sapan şeyler yazmayın lütfen
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bakire olduğunu bilsin sorun etme onu nolcakki. Belki daha da hoşuna gider. Bir şeyler öğrenmek istiyorsan p*rno izle tavsiye ya da anlatmayla olmaz. Binde bir çok acır oda acele eder susuz yaparsa vs. Dünyadaki cinsellik yaşamış her kadın yaptı yapıyor yapacak o kadar acısa hiç biri yapmazdı
02 Yorumla
Soran1 yıldaha çok hoşuna gitmesi neden olur peki, ve utanıyorum söylemeye açıkçası ya bilmiyorum neden ben de
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı.
1 yılBakirelik mevzusu kızdan kıza çok değişir. Kimisi bir iki damla kandan bahsediyor kimisi bir su şişesi kadar kan atıyor. Karşındaki bunun hesabını sorabilir sonra...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
15Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
1 yılÖyle olmaz ki zaten içine girerken anlaşılır sen istediğin kadar rahat davran ilk seferde öyle kolay girmez hem de penisi deliğe yasladığında ister istemez sende de bi korku olur
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. karşındakine bakire olduğunu söylemezsen ona göre önlem ve reaksiyon alamayabilir hele bide bencil biri ise.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılsakin olursan kkendini kasmazsan canın cok yanmaz sen kendini kasar korkarsan karsındakide acemi olursa ön sevişmeyi uzun tutmazsa aceleci davranırsa ökuzlukk ederse canın yanar
10 Yorumla
1 yılNiye acele ediyorsun evlenmicegin biri değilse Bi dur yani
14 Yorumla
Soran1 yılcunku yasamak istedigim bir deneyim
- 1 yıl
Bu bir deneyim olamaz
Soran1 yılneden olmasın
Soran1 yılherkes evlenmek istemiyor olabilir
1 yılEvlenince bu deneyimi yaşarsın zaten. Bu kişi ile ilişkiniz bittiğinde sorun olmayacak mı senin için? Genelde sorun oluyor da kızlara.
00 YorumlaBundurum kişiden kişiye ciftlerin birbirine karşı tutumuma bağlı
00 Yorumla
1 yılTecrübeli biri ile yapmanı öneririm ama anlayışlı da olmalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılkarşındakı bakıre oldugunu anlıcak ondan bıkere kacamıcan (oda bakır degılse tabı ) bir digeri akışına brak kasma rahat ol bitti gitti
02 Yorumla
Soran1 yılnasıl anlayabilir ki eğer söylemezsem acaba neden söylemedin diye sinirlenebilir mi
- 1 yıl
nebılıyım ben senın erkek arkadasın aynı yataga gırıyon huyunu suyunu bılmıyonmu
Can yanması gibi bir şey yok anal
Seks yapılırsa can yanar ama vajinal
Sekte bu olmaz çünki esnek vajina
Bırak 20 cm 40 cm bile girse canın yanmaz00 YorumlaEğer o kişinin doğru kişi olduğunu düşünüyorsan bunu söylemelisin korkmana gerek yok anlatırsan ona göre davranırsa güzel geçer
00 YorumlaÖn sevismeyi uzun tut ztn ıslanınca çok acimaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBakire olduğunu bilmeli ki ona göre davranmalı yanlıs düşünüyor sun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Korkma ıslanmadan girmesin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılmaalesef bazı önerilerim var onlara dikkat edersen tecrübeli gibi gözükebilirsin
00 YorumlaAnlatırdım da kaldırdılar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. bakire olduğunu söylemelisin
01 Yorumla
Soran1 yılona göre davranması için mi
1 yılBeklerim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet canın yanıyor canm doğru
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri