Bu haftasonu muhtemelen ilk kez cinsel ilişkiye gireceğim biraz gerginim nasıl olmalı neye dikkat etmem gerekiyor? Birde kendi ilklerinizi anlatırsanız sevinirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılEğer partnerine güvenebiliyorsan ilişkiye gir yoksa hep kasılırsın ve zevkten çok acı duyarsın. Onun uygulamak istediği bazı fantezileri sana uygun olmayabilir bu yüzden bunları da sorman lazım, hatta kimisi korunmak bile istemez içine boşalmak ister bunları da konuş sonra hamile kalmayasın, bu arada hiçbir yöntem%100 korumaz ama en iyisi kaliteli bir prevervatif alın (haplar hormonal değişikliklere sebep olabilir). Bir de konuşma biçiminden bile sadece kendi zevkini mi gidermek istiyor yoksa seni de düşünüyor mu anlarsın eğer kendisini düşünüyorsa hep kendisinden bahsediyorsa hiç onunla muhatap olma. İlk seferin olduğunu bilmeli ve sert yapmamalı. Benim ilkim de eski sevgilim biraz sert yapmıştı ama çok zorlanmadım ya da çok acı olmadı. İçime sokarken yavaşça girdi o yüzden çok acı olmadı ve hiç hızlı yapmadı benim zorlanmamam için. Biraz acı elbet olacak ama katlanılamayacak bir acı değil bence, benim gibi acı eşiği düşük olan birine göre hem de. İletişiminiz açık olmalı, yani o esnada sen bir şeyden rahatsızlık duyuyorsan veya katlanılamaz bir ağrı acı hissediyorsan o durmak zorunda (kimisi bunu kabul etmez o yüzden bunu da sor). Sessiz kalma, mumya gibi durma elinden geleni yap. Zaten deneyimsiz olduğu için sana yardımcı olmaya çalışmalı. Ben tüm ilklerimi eski sevgilimle yaşamıştım yani ilk öpüşme ilk elini tuttuğum erkek falan ve bunlar da bile beni yönlendiriyordu çocuk hxsjjzw ama ikimizde zevk almıştık. Seksle ilgili daha bir sürü şey var ve bunun için videolar izleyebilirsin ben izlemiştim işime yarıyor gerçekten (p.. no değil bilgilendirici ve uzmanların konuştuğu videoları kastediyorum). Bu arada bende 1 kez yaptım daha da yapmadım ama fırsatım olursa yapacağım.
16 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederimm kimse doğru düzgün cevap vermemişti dikkat edicem ❤️
Cevap sahibi+1 yılEvet onu fark ettim o yüzden yorum yaptım buradaki bazı insanlar çok gıcık. Rica ederim 🌸
Cevap sahibi+1 yılHa aklıma bir de şey geldi. Şimdi olursanız ve bu sonra sana karım derse jxjsjx bazı erkekler o kafada olabiliyor çünkü. Karşısındaki kişiye damızlık muamelesi yapmaya çalışan da var veya duygusal açlık çeken. Beni ne olarak görüyorsun diye sordun mu hiç
Soran+1 yılİki yıldır birlikteyiz öyle bir problem olmaz umarım dldşdlsğdlsğs
Cevap sahibi+1 yılİyi iyi sorun olmaz o zaman
- +1 yıl
AnSIKlopedik bir aciklama olmus gayet aciklayaci. Bende ekleyim oncesinde mutlaka sana oral yaptir hem gevsersin hemde islakik olur rahat giret
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılRahat ol... Utanman gereken bir şey yapmayacaksın. Ona dokunmaktan, sana dokunulmasından rahatsızlık duymana gerek yok. Hayatında bir erkekle bütünleşmenden daha güzel çok az şey olacak, bu yüzden tadını çıkar.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
16Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılKendin gibi ol yeterli
00 Yorumla öncelikle daha önceden öpüşme sevişme tarzı bir şeyler yaşıyor muydunuz ve ne kadar zamanlık bir ilişki
02 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıldır beraberiz bundan öyle öpüşüyorduk boynumu vb öpüyordu arada ama çok ileri gitmedik
Gizli Üye(36-45)+1 yılolmamalııı
evlilik öncesi olmamalıı...
pişman olacaksın
zamanı asla geriye alamazsın
geri dönülmez yollara girme...
saçını başını yolaraın pişmanlıktan00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzel bir ön sevişme ve sürtünmeyle başlamalı, bedenin her yeri tadılmalı. Gerisi gelir zaten.
00 Yorumla
+1 yılyapacağın bir hayır, bacaklarını tam ayır
41 Yorumla- +1 yıl
Kafiyeli olmuş güldürdü
Cinsel Yaşam konusunda 877 cevap paylaştı. Olacağına varır partnerin ipi elinde tutması lazım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Karşındakine daha çok iş düşüyo
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılsonuçları buradan güncelle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkocanla olan gecedir hayırlı cumalar
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@cubirikk kocanla olandır. iyi forumlar
Cevap sahibi+1 yıl@cubirikk sinir ol diyeydi
Cinsel Yaşam konusunda 672 cevap paylaştı. Buna değer birimi
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen olsam kara kekini yerdim 🙈🙈🙈🙈
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 628 cevap paylaştı.
+1 yılUzun süreli ilişkin mi
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet 2 yıl oldu
- +1 yıl
Onun ilki mi
Soran+1 yılEvet onun da ilki olacak
- +1 yıl
Ne güzel:))
+1 yılkocan değilse girme
02 Yorumla
Soran+1 yılKocam değil ama evliliği bekleme gibi bir takıntım yok uzun süreli ciddi ilişkide olur
- +1 yıl
o kişi seni bir süre züküp bırakacak , buna emin olarak yap
+1 yılAteşli olmalı shsh
10 Yorumla
+1 yılEşiyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİkiniz için de ilkse baya komik olur :)
02 Yorumla
Soran+1 yılİkimiz için de ilk niye komik olsun 😭😭
Cevap sahibi+1 yılİlkimizi hatırladım da ya acemilik çok eğlenceli oluyor inan
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlışırsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. girme
00 Yorumla
+1 yılÇakmalı
00 Yorumla
+1 yılMüthiş bir şey ilk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKorkuyor musunuz
01 Yorumla