Cinsel Yaşam Mastürbasyondan sonra el titremesi neden olur, sizde de oluyor mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Güncellemeler1 yıl İlk birkaç saat elim dengesiz oluyor onu diyorum titreme gibi. Mesela kaşığı tutamıyorum tam Mastürbasyondan sonra el titremesi neden olur, sizde de oluyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. artık mastürbasyon yaparken nasıl bi zorluyorsan elinle, elin bi süre kendine gelemiyor demek ki... 0 16 Yorumla Soran 1 yıl Evet yaaaa Yorumla _Hans_ 1 yıl Elinle zorlamayınca da zevke gelemiyorsun heralde Yorumla Soran 1 yıl Maalesef Yorumla _Hans_ 1 yıl Titreşimli ürünler var, onlardan falan al yorma kendini :D Yorumla Soran 1 yıl Haklısın vallahi ya bittim Yorumla _Hans_ 1 yıl Seninki de nasıl bi azgınlıkmış öyle, bittim falan diyorsun :D :D Yorumla Soran 1 yıl 😅😅😅 Yorumla _Hans_ 1 yıl :D :D :D Yorumla Soran 1 yıl Öyle Yorumla _Hans_ 1 yıl Dikkat et parçalama sonra, lazım olacak o sana :D Yorumla Soran 1 yıl Aynen kocam olursa kızar bana😅 Yorumla _Hans_ 1 yıl Öyle tabiki :D onun için çok hor kullanma :D :D Yorumla Soran 1 yıl 😅aynen Yorumla _Hans_ 1 yıl Eeee ne zaman koca buluyorsun :D Yorumla Soran 1 yıl Düzgün adam yok ki Yorumla _Hans_ 1 yıl Doğru sende haklısın... Yorumla
Erhancanlar Takip Et Master Yaş: 55 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. her şey normal. El titrer, vücut titrer, yer gök titrer. Bu yaşanılan hazzın, boşalmanın şiddeti ile doğru orantılıdır... 0 0 Yorumla
OuzAlim Takip Et Guru Yaş: 34 1 yıl elini çok kastığın için olur normalde olmaması lazım 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Bunu nasıl engellerim Yorumla OuzAlim 1 yıl kendini uyarırken elini sabit bir şekilde çok kasmaman gerekiyor onu fark edip elini boş bırakacaksın muhtemelen zevkten dolayı beynin oraya odaklanmııyor ama dikkat etmekte fayda var Yorumla
Onlysohbet Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 97% 1 yıl Kadınlar dısında herkes vermiş bravo erkekler gmkrkgekkf 0 0 Yorumla
tamitamina34 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 829 cevap paylaştı. benim penisim titriyor :D pıtt pıtt atıp duruyor :D 0 1 Yorumla tamitamina34 1 yıl önce sağ elimi kullanıyrum sonra sol gelimi :D sonra da orta elim pıt pıt atıyor neden acaba :D Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. anı tansıyon dusuklugu cok kasıyon kendını kasma rahatla nefes alsıını duzugun yap 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Boşalma ardında titreme zaten normal bi şey kaslarda kasılıyo çokça, ayrıca uzun süre kullanımda titremesi de normal 0 0 Yorumla
fireman034 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl Anlık yorgunluktan oluyo benim de sona yakın oluyo 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Kasılıyorsun o kadar normal bence 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Sadece el ise iyi ayaklarında titriyor 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Enerjim 0 oluyor Yorumla Kadirk34 1 yıl Çünkü orgazm oluyorsun Yorumla Soran 1 yıl Off ama çok kötü oluyorum hep pişman oluyorum gerçi bu kez hastayken yaptım diye olabilir griptim Yorumla Kadirk34 1 yıl Ama zaman sonra tekrar istiyorsun.. çünkü o zevki tekrar yaşamak istiyorsun Yorumla Soran 1 yıl Evetttt Yorumla Kadirk34 1 yıl Aslında bunu istiyorsun. İyi bir oral seni kendine getirir Yorumla
Asi_kaptan1 Takip Et Guru Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Rahatladığında ki o hissiyattır o 0 0 Yorumla
Mrbrawn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yoruluyorsun 0 6 Yorumla Soran 1 yıl :(( Yorumla Mrbrawn 1 yıl Kolum ağrıyor benim Yorumla Soran 1 yıl Benim de Yorumla Mrbrawn 1 yıl Yorucu ama zevkli Yorumla Soran 1 yıl Kocam olsa böyle olmazdi😅 Yorumla Mrbrawn 1 yıl Gel ben olurum Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Enerji kaybından 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Of ama çok kötü bisey Yorumla Engin28 1 yıl Şekerli. şeyler ye hemen enerji topla Yorumla Engin28 1 yıl Şiddetli mi geliyor Yorumla Soran 1 yıl Yani hayır ama geç düzeliyor bu yüzden yapmak istemiyorum Yorumla Engin28 1 yıl Kan şekerini yükselt Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Boşaldığın içiin 0 0 Yorumla
Handsomee06 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
BurçYorum Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl Cokmu uzun suruyor 0 2 Yorumla BurçYorum 1 yıl Bosalmak icin vucutta kasma yapiyormusun Yorumla BurçYorum 1 yıl Asiri baski uyguluyorsun demek Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
artık mastürbasyon yaparken nasıl bi zorluyorsan elinle, elin bi süre kendine gelemiyor demek ki...
Evet yaaaa
Elinle zorlamayınca da zevke gelemiyorsun heralde
Maalesef
Titreşimli ürünler var, onlardan falan al yorma kendini :D
Haklısın vallahi ya bittim
Seninki de nasıl bi azgınlıkmış öyle, bittim falan diyorsun :D :D
😅😅😅
:D :D :D
Öyle
Dikkat et parçalama sonra, lazım olacak o sana :D
Aynen kocam olursa kızar bana😅
Öyle tabiki :D onun için çok hor kullanma :D :D
😅aynen
Eeee ne zaman koca buluyorsun :D
Düzgün adam yok ki
Doğru sende haklısın...
her şey normal. El titrer, vücut titrer, yer gök titrer. Bu yaşanılan hazzın, boşalmanın şiddeti ile doğru orantılıdır...
elini çok kastığın için olur normalde olmaması lazım
Bunu nasıl engellerim
kendini uyarırken elini sabit bir şekilde çok kasmaman gerekiyor onu fark edip elini boş bırakacaksın muhtemelen zevkten dolayı beynin oraya odaklanmııyor ama dikkat etmekte fayda var
Kadınlar dısında herkes vermiş bravo erkekler gmkrkgekkf
benim penisim titriyor :D pıtt pıtt atıp duruyor :D
önce sağ elimi kullanıyrum sonra sol gelimi :D sonra da orta elim pıt pıt atıyor neden acaba :D
Orgazm basit bir şey değil makina çalışıyor
anı tansıyon dusuklugu cok kasıyon kendını kasma rahatla nefes alsıını duzugun yap
Boşalma ardında titreme zaten normal bi şey kaslarda kasılıyo çokça, ayrıca uzun süre kullanımda titremesi de normal
El otomatiğe bağlıyor
Anlık yorgunluktan oluyo benim de sona yakın oluyo
Kasılıyorsun o kadar normal bence
Düzgün organzm gayet doğal
sadece el mi sence kankaa
Hahahahah
Sadece el ise iyi ayaklarında titriyor
Enerjim 0 oluyor
Çünkü orgazm oluyorsun
Off ama çok kötü oluyorum hep pişman oluyorum gerçi bu kez hastayken yaptım diye olabilir griptim
Ama zaman sonra tekrar istiyorsun.. çünkü o zevki tekrar yaşamak istiyorsun
Evetttt
Aslında bunu istiyorsun. İyi bir oral seni kendine getirir
Zevkten sanırım etkisi geçmiyor
Rahatladığında ki o hissiyattır o
Yoruluyorsun
:((
Kolum ağrıyor benim
Benim de
Yorucu ama zevkli
Kocam olsa böyle olmazdi😅
Gel ben olurum