Cinsel Yaşam Mastürbasyon yaparken titremek? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 mastürbasyon yaparken istediğim zaman titreyebiliyorum bu iyi bir şey mi? Güncellemeler+1 yıl Ve çok titriyorum Mastürbasyon yaparken titremek? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Mert_2626 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çoğu kişi onu yapamaz senden iyi sevgili olur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden yapamaz çoğu kişi Gayet de yapar Yorumla Mert_2626 +1 yıl Yapamaz benim konustuklarim yapamıyordu oyuzden dedim senin ki değişik Yorumla
SatanistBeyyy Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı. istediğin zaman titriyorsan anlık gelen titreme sana zevk veriyor mu? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evett çok güzel Yorumla SatanistBeyyy +1 yıl o çok iyi o zaman bakayım nasıl yapıyon Yorumla
Kayhannnnnn Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı. Tabi ki iyi bişey bu senin bundan çok büyük haz aldığını gösteriyor :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gerçeğini yaptığım zaman da titrer miyim Yorumla Kayhannnnnn +1 yıl Burdan yazmayayım istersen, merak ettiğin ne varsa herşeyi çekinmeden sorabilirsin bana tüm içtenliğimle hepsine de yorum yapacağım :) Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. o anı görmek isterdim :)iyi bir şey merak etme ;) 0 0 Yorumla
magdurarkadaşşş Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Zevkin doruklarına çıktığın için normal 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gerçeğini yaptığım zaman da titrer miyim Yorumla magdurarkadaşşş +1 yıl Aldığın zevke partnerin ne kadar iyi ona bağlı Mastürbasyonda kendi kendini yönlendirip yapiyorsun istediğin şekilde gerçekte ise 2 kişinin uyumuna bağlı birbirine verdiği zevke bağlı Mastürbasyona çok alışırsan gerçek yapatığında alışman biraz zaman alır Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Boşalırken titrersin benim bildiğim 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet ama cok titriyorum yaptıkça Yorumla Cevap sahibi +1 yıl . iyi ya işte zevk alıyosan sorun yok hem erkek seni öyle görünce aşırı tahrik olur titrerken güzel bişey Yorumla Soran +1 yıl Gerçeğini yaptığım zaman da titrer miyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yapmadın galiba henüz titrersin tabi mastın adımı olur gerçeginin yanında Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. çok zevk alınca olur. 0 0 Yorumla
ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Normal, titrersin 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Gerçeğini yaptığım zaman da titrer miyim Yorumla ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm +1 yıl Daha çok titrersin Yorumla Soran +1 yıl Ama kimisi masttan daha çok zevk alıyormuş Yorumla ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm +1 yıl Yalan söylemiş Yorumla Soran +1 yıl Partnerden kaynaklı olarak Yorumla ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm +1 yıl Erkek de önemli unsur tabii Yorumla
Dervişname Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Titrerken inleme var mi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Dervişname +1 yıl Su an oksuyor musun Yorumla
ramsey65 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Tek mi yapıyorsun? Partner lazım mı? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Tek ya Yorumla ramsey65 +1 yıl Bende bu aralar tek. Heyecanı paylaşalım mı? Birazdan özellikle! Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla ramsey65 +1 yıl Bana senin gibi biri lazım Yorumla
MesajınızVar Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. E yani 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. evet 0 0 Yorumla
karizma14 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 525 cevap paylaştı. İyi bir şey zevk alıyorsun demek ki 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. ıyıı 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. İyi bir sey 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gerçeğini yaptığım zaman da titrer miyim Yorumla _Thanos_ +1 yıl Titremelisin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Çoğu kişi onu yapamaz senden iyi sevgili olur
Neden yapamaz çoğu kişi
Gayet de yapar
Yapamaz benim konustuklarim yapamıyordu oyuzden dedim senin ki değişik
istediğin zaman titriyorsan anlık gelen titreme sana zevk veriyor mu?
Evett çok güzel
o çok iyi o zaman bakayım nasıl yapıyon
Tabi ki iyi bişey bu senin bundan çok büyük haz aldığını gösteriyor :)
Gerçeğini yaptığım zaman da titrer miyim
Burdan yazmayayım istersen, merak ettiğin ne varsa herşeyi çekinmeden sorabilirsin bana tüm içtenliğimle hepsine de yorum yapacağım :)
o anı görmek isterdim :)
iyi bir şey merak etme ;)
Zevkin doruklarına çıktığın için normal
Aldığın zevke partnerin ne kadar iyi ona bağlı
Mastürbasyonda kendi kendini yönlendirip yapiyorsun istediğin şekilde gerçekte ise 2 kişinin uyumuna bağlı birbirine verdiği zevke bağlı
Mastürbasyona çok alışırsan gerçek yapatığında alışman biraz zaman alır
Boşalırken titrersin benim bildiğim
Evet ama cok titriyorum yaptıkça
. iyi ya işte zevk alıyosan sorun yok hem erkek seni öyle görünce aşırı tahrik olur titrerken güzel bişey
Yapmadın galiba henüz titrersin tabi mastın adımı olur gerçeginin yanında
çok zevk alınca olur.
Normal, titrersin
Daha çok titrersin
Ama kimisi masttan daha çok zevk alıyormuş
Yalan söylemiş
Partnerden kaynaklı olarak
Erkek de önemli unsur tabii
Titrerken inleme var mi
Evet
Su an oksuyor musun
Tek mi yapıyorsun? Partner lazım mı?
Tek ya
Bende bu aralar tek. Heyecanı paylaşalım mı? Birazdan özellikle!
Hayır
Bana senin gibi biri lazım
Muhteşem bir şey
E yani
evet
Ten rengin ne?
Guzel bence
İyi bir şey zevk alıyorsun demek ki
ıyıı
İyi bir sey
Titremelisin