Bakire bir kız neredeyse yok denecek kadar az kaldı.. Bunun en büyük sorumlusu kim?

Biraz da bu konuya değinmek istedim.. "Bakire" kavramı, neden gün geçtikce değersizleşiyor.. Misal: Zevk için kadın ve erkek karşılıklı birlikte olurken.. Sonrasında erkek ve kadın birbirinden koparken.. Ya evlenirler ya da başkalarıyla aynı "sapıkça" ilişkiye devam ederlerken.. Neden böyle oluyor? 😫

İstisnaları da var..; Belki bakire kadın'ı sokakta, evde, iş yerinde vs. sapık erkek zorla kızı tcz etti, kız yardım çığlıkları içinde tcz uğradı ve kadın bir kenara atıldı.. Ona lafım yok benim için o kadın hala bakiredir ve masumdur ♥ tam tersi olsaydı.. Yani bir kadın, bir erkeği kendisine zorlasa.. Erkek ya alkol etkisinde ya da uyştcu etkisinde bayılsaydı.. bu sefer de erkek masumdu derdim.

Benim demek istediğim zaten o değildi, benim demek istediğim toplumda neden "ilkler önemlidir kavramı az.."? Yaşıtlarımdan Nerdeyse çoğu kişi " bakire değilim, boş ver sende ilişkiye başla çok zevkli" der oldu. ne kadar rahatlar,..

Bakire bir kız neredeyse yok denecek kadar az kaldı.. Bunun en büyük sorumlusu kim?