ben 27 yaşındayım bu güne kadar bir çok sevgilim oldu ve birçoğuyla sınıra geldim ama karşımda ki erkek sonuna gitmediği için bekaretim bozulmamıştı. nişanlandım ve nişanlımla seviştik ve bekaretim bozuldu. düğüne 2 gün kala nişan attık ve ayrıldık. Geçenlerde bana madem ayrılacaktık neden altıma yattın dedi ağıırıma gitti. ben de ona " tek suçlu ben miyim madem bozdupğun kızın yanına olamayacaktın neden bozdun penisin kalkmasa ben kendimi bozamazdım sokmasaydın " dedim o altına yattığım için beni suçluyor ama bende yaşadığım deneyimlerden dolayı onu suçluyorum sizce kim suçlu?
Cevabın nedir?
Kusura bakmayın ama eski nişanlanız erkeğin en pisliğiymiş sizin ne kadar sevdiğiniz, güvendiğiniz aşikâr sizin utanılacak bir tarafınız yok tamamen onun erkekliğinden utanması lazım. Suçlu aramak derken sizin 9 nefsiniz varken erkeğin 1 nefsi vardır o 1 tanesine hâkim olamamışken sizi suçluyor.
Üzülmeyin "bekaret" takıntısı pekte önemli değil sizinki tamamen "kullanılmak" dürtüsü aslında kullanılmadınız karşılıklı zevk aldıysanız problem yok bırakın gitsin.21 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılsonunu duşunen kahraman olamaz :D
sonunu duşunmeyen bakire kalamaz :(
Bana bekaretini verdigin kişisi soyle sana kim oldugunu soyleyim..
Sakla bekaretini bozan cıkar nede olsa
Bozdurdugunu dövüzmü sandın yan dukkanda iki kuruş fazlasını verince alacagın00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgelin ata binmiş ya nasip demişin hikayesi heralde bu
erkeklerinde bu altıma yattın hikayesi... ondan baba olmaz yeterli olgunlukta değil evin beyi hiç çocuk gibi o zaman sende yapmasaydıııın , aaaağğğneeeeaaaa su veeeer der mi...
evlenilmez gülüm onla , yarın ağlayacağına bugün ağla03 Yorumla
Soran+1 yılbende aynı kanaata vardım ama sevmiştim bunu kabul edemiyorum zor geldi seven sevdiğini böyle zora sokmaz dğeil mi
Cevap sahibi+1 yılkız yarın bir gün baba olcak kendi çocuğuna böyle mi sahip çıkacak
türk erkeği genelde sevdiği kızı sahiplenir , onu ele güne lafa söze karşı korumaya çalışır bu oğlan hem sana lafı sokmuş hemde nişanı atarak ele güne karşı rezil etmiş...
boşver
Soran+1 yılevet haklısın millet hakkımda neler konuşuyor birde peşinden koşuyormuşum gibi muamele yapıyor ben nişan attıkdan sonra bir iki veda mesajı atmıştım akrabalarımı aramış şikayet etmiş bana yazmasın ben bitirdim vb insanlar üzerime geldi arama yazma gibi lan aramadım diom kimse anlamıyor. önce kendi arıyor mesaj atıyor ben cevap verinde hemen ailesine anlatıyor bakın beni hala arıyor gibisğine ne biçim bir insan anlamadım ben
Gizli Üye(36-45)+1 yılSuclu ve ya sucsuz gibi yargilamayalim o an biranlik zevk icin ikinizinde dusuncesi sonucta evlencez olmustur. Bazi erkekler vardir yapmazlar emin olmadiklari kiza bazilarida hic dusunmez. Benim fikrimce kiza bagli bir durum. En guzeli evlenipte yasamak olmasi gerek.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
45Cevap
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=gsv_P_UhZTY&feature=kpazıcık şu kız gibi olsaydınız bekaretiniz gitmezdi
40 YorumlaVerene giderler kızım suçlu aramaya gerek yok kendine sahip çıksaydın..
ayrıca bekaretin senin için ne anlamı olabilir ki zaten daha öncekilerle de sevişmişsin sadece içeri almamışsın.. Bana göre zaten bakire değilmişsin ki...30 Yorumla
+1 yılİki taraflı rıza ile cinsel ilişki yaşamışsınız. Bunu bozmak, yatmak, bozulmak olarak nitelendirmek bence yaşadıklarınıza hakaret.
02 Yorumla
Soran+1 yılben nitelendirmiyorum o nitelendiriyor ve ağırıma gitti ben onu suçlamamıştım bile ortak bişeyler yaşadık olmadı dedim geçtim
- +1 yıl
Onun ayıbı. Sana bunları söyleyen biri eminim hayatında mutluluğu bulamicaktır. Boş ver.
Canim bence kızma ama karşılıklı bir durum var burda. o suçlu ilişki sonrası sahiplenme metinden dolayı. Sende mi sana güvenip bekaret vermeden dolayı. Nişan sonuçta garanti evlilik değil canım. Üzüldüm
00 Yorumla
+1 yılo suclu. senden en degerli seyını almıs belkıde. hala sana bunu utanmadan söylüyor. ya nasıl eş secıyorsunuz kendınıze
26 Yorumla
Soran+1 yılgörücü usulu olmuştu ona inanmıştım güvenmiştim bana sahip oldu sonrada vaad edilen altıonları yapmadılar nasıl olsa mecbursun diye ben nişan attım düğün iptal oldu şimdide böyle diyor madme neden altımayattın sen avcuma düşücen bana beni al diye yalvarıcan evden kaçıcan hiç bişey yapmıyacam vb diyor
- +1 yıl
nerde yasıyorsun sen? hıc tınlama. bu saatten sonra gerı donusu yok zaten. olmaz olmamalı. irtibatı tamamen kes
Soran+1 yılantalya tınlamıyorum zaten ama sevmiştim inanmıştım orası ağır geliyoır sanki ucuza kasıtlı getirilimeye çalışıyorum gibi geldi irtibatı kesmeli miyim takip ediyor ama
- +1 yıl
yav antalya iran mı . sende. birak allahın seversen bulursun bırını. ben daha cevremde bakıre evlenen kız görmedım. irtibatı kesınlıkle kes. artık bu saatten sonra evlenıylırmı ya da konusulurmu bu adamla. bir süre sonra bırakacaktır peşini
Soran+1 yılne bileyim bu şekilde kabul eden olur mu? güzelim becerikliyim ama yinede insan tedirgin. nedne bırakır ki peşimi
- +1 yıl
tedırgın olman normal. ama illakı yenı bırı cıkacaktır karsına eger sosyal bır ınsansan. bide guzelım dıyorsun
+1 yılYaşın 27, üyeliğin 30-35 grubu. Sen daha kendin olamamışsın bunu mu soruyorsun. Ama adamı tebrik ederim, düğünden önce alta yatan kadın kim bilir kaç kere milletin altına yatmıştır. Doğru karar vermiş.
00 Yorumla
+1 yılkalitesiz birine değer vermişsin acele etmişsin hala düzgün konuşuyorsun kalite insansın Allah yolunu açık etsin
10 Yorumla
+1 yılher ıkınızde kendınızden sorumlusunuz. ıkınızınde iradesı var. sen ıstemeseydın olmazdı, o ıstemeseydı yapmazdı. hem bunlar ne bıçım sozler. saygı yok.
02 Yorumla
Soran+1 yılbende onu diyorum biz biribirmizi sevdik ve bişeyler yaşadık ne demek altıma yattım felan gerizzekalı sinir oldum bunu duyunca
- +1 yıl
sevıyesını göstermış.
+1 yılKarşı Taraf Bahane Uyduruyor...
Tam Bir Kişiliksizmiş..!10 YorumlaEninde sonunda bozulacak olan şey için bu terane niye?
Namus bekçiliği yapanlar çok mu masum?
Sen istedin oldu burada suclu yok günahtı evet ama oldu yaşadın
Çok takılma milletin kelimelerine.10 Yorumla
+1 yılSimdi ne olacak peki? Onun yuzunden veya senin yuzunden ne fark eder ki
02 Yorumla
Soran+1 yılbeni seven böylede sever diye düşünüyorum
- +1 yıl
Ben evleniyodum senin durumundaki biriyle
Şimdi abla şöyle bir durum var ki. Sanırım buradaki suçlu gelecekte kendinizi görmeniz ve herşeyin aynı gideceğini hesaplamınız. Kıssadan hisse buradaki suçlu GÜVEN ' dir.
00 YorumlaBirak defolup Cehenne gitsin. Suç değil bu ama günah...
Ama bu günahin kaynağı o...00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOrtada bir suç mu var ki suçlu olsun? Bir şeyler paylaşmışsınız, bu kadar basit. Seviyesizleşmenin alemi var mı? Yazık.
10 Yorumlaayrıntıyı okumadan cevap veriorum % 50 sistem %40 aile %10 kız suçludur , erkek sadce tecavüz ederse suçludur.
10 Yorumlasuclu nun kim oldugu kimin umrunda olan snn bekaretine olmus
08 Yorumla
Soran+1 yılsuçlu o vebal onun boynuna
Soran+1 yıl7 bilezik yapacaklardı bize sadece iki bilezik yapabiliyoruz dediler ve nişanlım mecbursun iki bileziğe razı olacaksın dedş bunu duyunca bende sinirlendim ya 7 bilezik ya da hiç dedim onlarda ya iki bilezik ya hiç dediler öyle nişan atıldı
Soran+1 yılbenim derdim yedi bilzik değildi ama resmen beleşe getirmeye çalıştılar agırıma gitti suçlu ben değilim ona inandım güvendim sonuçta. iki bilezik kabul eden var mı acaba? ben evlenmesemde olur en azından onurum kurtulur
Soran+1 yılevet allahlarından bulsunlar bahane paraları yokmuş babam tüm imkanları sundu oysa... erkek gibi sahip çıkamadı benim kadar yürekli olamadı
Zaten evde kalmışsın, şimdi hiç almazlar :D
Şaka şaka eşittir heralde00 Yorumlaiki taraftada suç var ama senin daha çok.. engellemen lazımdı. madem evlecektin bırak ilk geceye özel olsaydı sabretseydin..
00 Yorumla
+1 yılGuzelim bence suç sende var tabi erkeklerin niyetini bilmen gerekiyor senin kullanip atiyorlar cok üzüldüm senin adina
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİkinizinde suçu aslında ortada bir suç yok ama ikinizden kaynaklanan bir olay.
00 Yorumlanişanlın tam bir piçmiş kusura bakma bundan başka bir kelime bulamadım.
10 Yorumla2 taraf da haklı ve haksız. kadın izin vermezse erkek o haltı yiyemez.
00 Yorumla
+1 yılsoruya cuk diye oturan bir söz var şimdi söyleyemicem çok ayıp asasdsfdsf
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılİradesine sahip olamayan allah korkusu olmayandir suclu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcanım suçlu aramak zorunda dğeilsin bu yapılmamamsı gereken birşeydi ama yaşandı. illa bir suçlu olacaksa senswin düşünü beklemeliydin ama nişanlında çok karekter sahibi değilmiş..
00 YorumlaYapmayacaktın. Keşke yapmasaydın yani. Suç sende ama şerefsizlik onda
00 YorumlaSuclu yok burdaa
Ikınızde aptalsınız
Nacızane fikrim20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcanım, seni çok iyi anlıyorum. geçmiş olsun.
şu an nasıl psikolojin?00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılLa abi böyle şeyler olabilir oğlan hatalı bence ama sende zamanında çok sevgili falan yapmışın demek ki senin yaptıklarının cezası çıktı ama ben olsam bozmazdım kızı evlenmeden bozsamda bana güvendi altıma yattı derdim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı. 2 nizde de suç var böyle olacağını tahmin edemezdiniz
00 Yorumla
+1 yılboşver o salağı yaş aralığın doğrumuki senin nerde oluyor bu olay :)
01 Yorumla- +1 yıl
o değilde belkide önce seni bozup sonra bilezikleri düşürdüler bence bu bir taktikte olabilir
Bnce yorgan gtti kawga btti :)) arastrmaya grek yok
00 YorumlaKonuşma bir daha, ne salak bişeymiş o öyle
11 Yorumla
Soran+1 yıldeğil mi bende aynı şeyi düşünüyorum
Muhabbete bak ya az edep laan
20 Yorumlaayrılma nedeniniz ne?
06 Yorumla
Soran+1 yıldüğüne iki gün kala vaad edilen 7 bilezik yerine sadece 2 bilezik yapacaklarını söylediler nişanlım mecbursun iki bileziğe razı olacaksın dedi ve ben kabul etmedim ya 7 dedim ya hiç onlar ya 2 ya hiç dedi bozuldu
Soran+1 yıldurumu yetmemiiş olabilir ama tavırları hoş değildi ne demek mecbursun iki bileziğe razı olacaksın? babasının 9 bin tl arabası vardı babam kızın ya da oğlanın üstüne yap dedi kabul etmediler malla bozulacaksa şimdiden bozulsun dediler.
Soran+1 yılnişanlım biraz ezik ailkesi hep hakkını yiyor o altınları ödemeyecceklerdi aile şirketi babası veriyor parayı kirayı o ödeyecekti altın araba olmazsa onlara mahkum olacaktık ben onun hakkını savundum hepsi bu
Bence Haydar dümene sorun:)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. o zemını kım hazırladı ıse o
02 Yorumla
Soran+1 yılo hazırladı
kız vermedıkten sonra erkek zorla alamaz kanks
00 Yorumla
+1 yılpeki ben buraya nasıl çıktım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen %70 eski nişanlında %30
10 Yorumla
+1 yılTamamen onun sucu. simdi napcaksın peki?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılIkinizde de ama sen dur diyecektin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSuçun büyüğü sende. 2 gün daha bekleyemedin mi?
10 Yorumla
+1 yılKaza tespit tutanigi yapin ben geliyom
10 Yorumla
+1 yılBu bir suç değildir ki
00 YorumlaSen suclusun
Azdaha sabredemedinmi00 YorumlaTamam suçlu benim.
00 Yorumla
+1 yıliki gün bekleyemedin mi
00 Yorumla8/10 kadın hatalı.
12 Yorumla
Soran+1 yılpeki önceki sevgililerim neden ileri gitmedi madem kadın hatalıysa?
Gizli Üye(36-45)+1 yılsuçun yüzde 60 onda yüzd 40 sende
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen suçlusun iyi olmuş valla oohh :D
00 YorumlaKadın suçludur.
12 Yorumla
+1 yılikinizde suçlusunuz
00 Yorumlaİki tarafında suçu
10 Yorumlaikinizde
00 Yorumla
Devamını Gör(40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz