Cinsel Yaşam Erkeklerin penisi libidosu yükselince mi kalkar? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 012 Normal 18+ düşünmediğiniz bir zamandada kalkiyormu yoksa tamamen düşünüp baktığınız şeyler yuzundenmi oluyor Güncellemeler1 yıl guncel Erkeklerin penisi libidosu yükselince mi kalkar? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. ne zaman ne yaptığı belirsiz o çok özgür kafasına göre takılıyorcem yılmaz çok güzel anlatmışhttps://www.youtube.com/watch?v=VJcYV7p1Qes&ab_channel=CemY%C4%B1lmaz 0 0 Yorumla
zarifbiradam Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl İstekli arzulu degilken kalkmaz. Bazen sabahları sert ve kalkmış olur oda istemsiz onun dışında olmaz 1 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Mesela bel altı muhabbet cinsellik ilgili bişey konuşunca kalkıyor. Haa bi de uyurken kalkar sabah zor indiririm. Sabah daha da sert ve dayanıklı oluyor 0 0 Yorumla
sk_0634 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Tahrik edecek kadın olması lazım ya da sabah kazık gibi oluyor 1 0 Yorumla
Cold_charismatic Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Sabah benden önce kalkar , gün içinde bir terslil olmazsa uyur😄 0 0 Yorumla
lolli34 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 77% 1 yıl Bana şahsen, durduk yere kalkıyor, güzel vücutlu seksi kadın görünce hemen kalkiyor 0 0 Yorumla
AhmetOrhanYapıcı Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 92% 1 yıl normalde de oluyor bu erkeklerin sorunu dışarıda öyle mi gezicen biraz beklemek gerek 0 0 Yorumla
postman52 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 40% 1 yıl Aabah ereksiyonu olur çoğunlukla. Onun dışında azınca kalkar 0 0 Yorumla
Viego_ Takip Et Xper 6 Yaş: 30 1 yıl Yani istek ne zaman gelceği belli olmaz amaMesela fiziği iyi dolgun kalça dolgun göğüsBir kadın görürsem dimdik olur mesela 😝 0 0 Yorumla
Mastive_22 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 1 yıl Düşünce yoluyla ve bacak bacak üstüne atıp sıkisinca... yatakta sürtünme ve el ile uyarılması ile 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Kişiye göre değişir. Ben temas seviyorum. Yani cinsel bi yakınlaşma olmadan hareket etmez kolay kolay. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Sabah ereksiyonu diye bir şey var. Her sabah olur. Onun haricinde evet azınca kalkar 1 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Düşününce görünce dokununca 1 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 72% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Hic bir sey dusunmesem görmesemde kalkıyor. 0 0 Yorumla
YektaYamacBoran Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Elbette genelde öyle olur 0 0 Yorumla
alpercekic000 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 957 cevap paylaştı. Penis hep hazırolda bekliyor 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Bazen kendi kendine kalkıyo bazen de azınca 0 0 Yorumla
Fafof007 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 1 yıl Kalktığını gözlemledin mi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl evet Yorumla Fafof007 1 yıl Yaz özelden ya da takip et. Yorumla
Leonidass7 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl Sabah uyanınca kalkmış oluyor bazen 0 10 Yorumla Soran 1 yıl rasgele gun icinde neden oluyor istekli olmadiginiz haldede kalkık olabiliyormu Yorumla Leonidass7 1 yıl Olmuyor normal oluyor ama istekli olup düşünürsen kalkıyor Yorumla Soran 1 yıl okulumdaki beden hocası bir ders normalken diğer ders farklı geliyorda neye yükseliyor çok merak ediyorum açıkçası Yorumla Leonidass7 1 yıl Size yükseliyor olabilir benim ki kalkık mesela şu an Yorumla Soran 1 yıl sen neye yükseldin konuşmama mı 😄 Yorumla Leonidass7 1 yıl Yok ben zaten yükseğim şu an yaramazlık yapıyorum 😂 Yorumla Soran 1 yıl kolay gelsin sana Yorumla Leonidass7 1 yıl Yardım et kolay gelsin demekle olmuyor😂 Yorumla Soran 1 yıl bende azgınım ama hiç bir şey yapmamak daha çok hoşuma gidiyor Yorumla Leonidass7 1 yıl Nasıl hoşuna gidiyor mesela Yorumla
Baysiy Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 91% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 462 cevap paylaştı. Düşününce oluyor 0 0 Yorumla
MilfShakerxD Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl benim hic inmiyor o zaman hep dusunuyorum heralde 0 0 Yorumla
GitaristUmut Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı. Cinsellikle ilgili birsey dusundugumde kalkar 0 0 Yorumla
AlperAlmanya Takip Et Xper 4 Yaş: 39 1 yıl uyarıcı seyler gorunce duyunca okuyunca kalkar 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Her zaman kalakbilir 0 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. dusundugumuzde 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
ne zaman ne yaptığı belirsiz o çok özgür kafasına göre takılıyor
https://www.youtube.com/watch?v=VJcYV7p1Qes&ab_channel=CemY%C4%B1lmazcem yılmaz çok güzel anlatmış
İstekli arzulu degilken kalkmaz. Bazen sabahları sert ve kalkmış olur oda istemsiz onun dışında olmaz
Mesela bel altı muhabbet cinsellik ilgili bişey konuşunca kalkıyor. Haa bi de uyurken kalkar sabah zor indiririm. Sabah daha da sert ve dayanıklı oluyor
Tahrik edecek kadın olması lazım ya da sabah kazık gibi oluyor
Sabah benden önce kalkar , gün içinde bir terslil olmazsa uyur😄
Bana şahsen, durduk yere kalkıyor, güzel vücutlu seksi kadın görünce hemen kalkiyor
normalde de oluyor bu erkeklerin sorunu dışarıda öyle mi gezicen biraz beklemek gerek
Aabah ereksiyonu olur çoğunlukla. Onun dışında azınca kalkar
Biraz yükselmek sertleşmesi için yetiyor çok büyüyor
Yani istek ne zaman gelceği belli olmaz ama
Mesela fiziği iyi dolgun kalça dolgun göğüs
Bir kadın görürsem dimdik olur mesela 😝
Düşünce yoluyla ve bacak bacak üstüne atıp sıkisinca... yatakta sürtünme ve el ile uyarılması ile
Kişiye göre değişir. Ben temas seviyorum. Yani cinsel bi yakınlaşma olmadan hareket etmez kolay kolay.
Sabah ereksiyonu diye bir şey var. Her sabah olur. Onun haricinde evet azınca kalkar
Düşününce görünce dokununca
Hic bir sey dusunmesem görmesemde kalkıyor.
Elbette genelde öyle olur
Düşününce kalkar
Penis hep hazırolda bekliyor
yok bazen aniden kalkıyor
Bazen kendi kendine kalkıyo bazen de azınca
Haz alınca kafayı kaldırıyor kereta 😆
24 saat öyle geziyoruz
Kalktığını gözlemledin mi
evet
Yaz özelden ya da takip et.
Sabah uyanınca kalkmış oluyor bazen
rasgele gun icinde neden oluyor istekli olmadiginiz haldede kalkık olabiliyormu
Olmuyor normal oluyor ama istekli olup düşünürsen kalkıyor
okulumdaki beden hocası bir ders normalken diğer ders farklı geliyorda neye yükseliyor çok merak ediyorum açıkçası
Size yükseliyor olabilir benim ki kalkık mesela şu an
sen neye yükseldin konuşmama mı 😄
Yok ben zaten yükseğim şu an yaramazlık yapıyorum 😂
kolay gelsin sana
Yardım et kolay gelsin demekle olmuyor😂
bende azgınım ama hiç bir şey yapmamak daha çok hoşuma gidiyor
Nasıl hoşuna gidiyor mesela
Düşününce oluyor
benim hic inmiyor o zaman hep dusunuyorum heralde
Cinsellikle ilgili birsey dusundugumde kalkar
Sadece
Benim daima dik