Açık giyinince " Oranı buranı açarsan tabii ki tahrik olurum. "diyorsunuz. Bunu anladık da orası burası görünmeden, düzgün giyinince nasıl hormonlarınız yükselebiliyor? Hadi, bunu da açıklayın.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılUtanmayıp bunu bir bayana söylemeye cüret eden o zihniyettekiler, karaktersiz ve bilhassa tabiri caizse şerefsizin önde gidenidir, hanımlar uzak tutun kendinizden öyle kansızları ve eğer rahatsız edecek olurlarsa en iyi çözüm biber gazı❗❗❗
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu dedikleri "Ben namuslu adamım ama benim önümde paranı sayma, senin paranı çalabilirim" demekle aynı şeydir.
Kadın nasıl rahat ediyorsa öyle giyinir. Nasıl giyindiğine karışmak ya da açık kıyafetler tercih ediyor diye sorgulayıp yargılamak kimsenin hakkı da değildir, haddi de değildir. O kadar namus ehliysen ne diye bakıyorsun kadına şerefsiz.
Her penis taşıyan erkek diye gezinmesin ortalıkta.12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılsen ne olursan ol ne yaparsan yap ya da nasıl giyinirsen giyin.. insanlar seni görmek istedikleri gibi görecekler anlamak istedikleri gibi anlayacaklardır.. o yüzden de kapalı olsan ne olur ki.. seni çıplak görmek istedikten sonra... açıklaması budur
06 Yorumla- +1 yıl
Zaten "Ben, Arap kadınlarını çekici buluyorum. Acaba çarşaflarının altında ne gibi güzellikler var diye merak ediyorum." diyen birine de denk geldim. Mesela bir röportaj vardı. Yabancının biri de aynı yorumu yapmıştı. "Türkiye kadınları bana çok gizemli geliyor. Hepsi kapalı." diyordu. Oysaki değiliz. 😅
- +1 yıl
maalesef öyle.. meraktır kediyi öldüren.. kafada ne kuruyorsa işte insanalr.. öyleymiş gibi düşünüyor..
açık giyinenler içinde geçerli aslında kafada kurma durumu.. onlarıda farklı bir bakış açısıyla değerlendiriliyor.. açıksa istiyordur gibi garip bir durum hakim..
herkesi olduğuğu gibi ne zaman kabul edebileceğiz bilemiyorum - +1 yıl
İnşallah bir gün olduğu gibi kabul edecek duruma geliriz.
- +1 yıl
umarım.. umutsuz olsamda..
- +1 yıl
Ben de umutlu değilim ama... 😊
- +1 yıl
yapacak bir şey yok.. kalan sağlar bizimdir o zaman :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
14Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. orani burani acarsan tahrik olurum diyen pustlar ilk basta o 2cmlik skine sahip cikmayi bilsin
11 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏Bunu bir erkekten duymak çok güzel.
Cinsel Yaşam konusunda 496 cevap paylaştı. İnsanin ruhu, kişiliği, hal hareketleri, sesi, ya da fetisleri karşı tarafi tahrik edebilir. Sen soruyu erkeklere degil abaza arkadaslara sor. Normal sorunun cevabi bu
00 Yorumla
+1 yılHormonlarla alakası olduğunu düşünüyorum istemsizde olabiliyor
03 Yorumla- +1 yıl
Hormonal. Bir hormonun ne olduğunı araştırmalısın.
- +1 yıl
Olduğunu *
- +1 yıl
Tamam araştıralım sizin için :)
+1 yılkalçası güzel ise olabilir ya da göğüslerin dik dolgun ise
01 Yorumla- +1 yıl
Ve sen akılsızsan. Değil mi?
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Erkeği en çok libido yükselme sebebi dudaklar çünkü dudaklar kadının vitrini.. Birden onları ıslak ve lezzetli hayal etmek işte ipin kopma anı.
00 YorumlaBazen sade parfüm bile hoşa gidebiliyor ama dediğinde haklısın kimi hatun da çok güzel oluyor o zaman da aşık oluyorum
00 Yorumla
+1 yılBu kadının giyimiyle alakalı değil bence kişinin kendisiyle alakalı. Yüksekse yüksektir.
00 Yorumla
+1 yıldemek istediği elalem seni içini bilmesin sadece ben biliyim demek isityor özeli kendinedir zaten kapalılar yatakta full açık
01 Yorumla- +1 yıl
Kime ne benim içimden?
+1 yılMesele açık giyinmende değil sen kendini kısıtlayacağına o abazalar kendisini eğitsin boş ver yakışanı gitmeye devam et
02 Yorumla- +1 yıl
Öyle yapıyorum. Sayıları çok sosyal medyada. Yani hepsini ciddiye alsam kafayı yerdim herhalde.
- +1 yıl
f*ck off kelimesini kullanabilirsin onlara Allah’a emanet ol demek 🤣🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılYukselmeye yer ariyoruz galiba ya 😂😂
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. işte bu işin sapıklık boyutu artık
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılbaşa belaa bu libido :(
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok doğru. Bunu açıklamak öyle kolay değil yani.
00 Yorumla
+1 yılHepsi bahane. Akılda varsa zaten yükselir.
01 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım