Cinsel Yaşam Orgazm olurken kendimi sıkıyorum, neden böyle oluyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Normalde böyle değildi ama bu aralar sürekli böyle oluyor. Neden sizce? Orgazm olurken kendimi sıkıyorum, neden böyle oluyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
raif1923 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. eğer vajinantahriş olduysa beyin istemsiz kendini sıkar bu tahriş canını yakmıyor olabilir ama içerde sorun yaratıyor olabilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Çok sık mı yapıyorsun ve ne kadar zamanda orgazm oluyorsun 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Günde 2-3, yaklaşık 20 dakikada orgazm olurum genelde Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neee Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gününü ona harcıyorsun o zaman Yorumla Soran 1 yıl Yani bir saat sadece Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ev kızı mısın yaş kaç Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Soruyu beğeneyim takip atar mısın Yorumla Soran 1 yıl Yok okuyorum, 18 yaşındayım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ya da gizliden çıkayım Yorumla Soran 1 yıl Neden? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Burdan böyle şeyler konuşulmuyor herkese açık Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Stress?Kasılma dğeil demi sıkma 0 12 Yorumla Soran 1 yıl Yok kasılma değil sıkıyorum kendimi orgazm olurken Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Son zamanlarda yaşadığın bir şey mi oldu?Bir de ilişki m imast mı? Yorumla Soran 1 yıl Olmadı ama squirting yaşıyorum nadiren ve o sıvının geleceğini hissettiğimde oluyor sanırım, mastürbasyon. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Squirting bana ciddi bile gelmiyot. Normalde olan bir şey miydi? Belkide alışkın olmadığındandır. Yorumla Soran 1 yıl Squirting olabiliyor çok nadiren de olsa ben bu zamana kadar toplasan 3 kez yaşamışımdır. Ama nedenini bilmiyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aldığın zevkte farklılık mı oluyor? ya da tuvaletin varken mi yaptın da oldu? Değşiik cidde nbu. Belki de o oldu diye mi vücudun kasıyor ki kendini? Yorumla Soran 1 yıl Zevkte farklılık olmuyor aynı ama daha çok ıslanıyorsun orası ayrı, tuvaletim varken yaptığım da oldu yokken de. Onunla ilgili değildir diye düşünüyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Farklı bir olgu bir şey diyemedim, çokta bilmediğim bir şey. Belki senden öğrenirim dedim. Ne zamandır orgazm olurken kendini sıkıosun peki Yorumla Soran 1 yıl Bir aydır böyle Yorumla Cevap sahibi 1 yıl o zamanlar bir şey oldu mu peki seni etkileyecek? Yorumla Soran 1 yıl Olmadı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O zamn dönemliktir ya büyük ihtimal düzelr diye düşünüyorum.Cinseliğini etkiliyor mu? Yorumla
Herlantowe Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl İlişki de mi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Mastürbasyon yaparken Yorumla Herlantowe 1 yıl İlişkide peki Yorumla
Mrt230991 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 1 yıl Rahatlama hissi oluyor mu 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Oluyor da bazen üst üste yapıyorum Yorumla Mrt230991 1 yıl Oda iyimiş 😅😅 Yorumla Mrt230991 1 yıl Her kadın üstüste boşalamz Yorumla Soran 1 yıl Kasılma ya da hassaslık olmadığı sürece olağan bir şey bu boşalabiliriz Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Piskolajik canimm 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
eğer vajinantahriş olduysa beyin istemsiz kendini sıkar bu tahriş canını yakmıyor olabilir ama içerde sorun yaratıyor olabilir
Çok sık mı yapıyorsun ve ne kadar zamanda orgazm oluyorsun
Günde 2-3, yaklaşık 20 dakikada orgazm olurum genelde
Neee
Gününü ona harcıyorsun o zaman
Yani bir saat sadece
Ev kızı mısın yaş kaç
Soruyu beğeneyim takip atar mısın
Yok okuyorum, 18 yaşındayım
ya da gizliden çıkayım
Neden?
Burdan böyle şeyler konuşulmuyor herkese açık
Daha uzun sürsün istiyon belki
Stress?
Kasılma dğeil demi sıkma
Yok kasılma değil sıkıyorum kendimi orgazm olurken
Son zamanlarda yaşadığın bir şey mi oldu?
Bir de ilişki m imast mı?
Olmadı ama squirting yaşıyorum nadiren ve o sıvının geleceğini hissettiğimde oluyor sanırım, mastürbasyon.
Squirting bana ciddi bile gelmiyot. Normalde olan bir şey miydi? Belkide alışkın olmadığındandır.
Squirting olabiliyor çok nadiren de olsa ben bu zamana kadar toplasan 3 kez yaşamışımdır. Ama nedenini bilmiyorum
Aldığın zevkte farklılık mı oluyor? ya da tuvaletin varken mi yaptın da oldu? Değşiik cidde nbu.
Belki de o oldu diye mi vücudun kasıyor ki kendini?
Zevkte farklılık olmuyor aynı ama daha çok ıslanıyorsun orası ayrı, tuvaletim varken yaptığım da oldu yokken de. Onunla ilgili değildir diye düşünüyorum
Farklı bir olgu bir şey diyemedim, çokta bilmediğim bir şey. Belki senden öğrenirim dedim.
Ne zamandır orgazm olurken kendini sıkıosun peki
Bir aydır böyle
o zamanlar bir şey oldu mu peki seni etkileyecek?
Olmadı
O zamn dönemliktir ya büyük ihtimal düzelr diye düşünüyorum.
Cinseliğini etkiliyor mu?
İçine bir şey soktuğunda mı oluyor?
İlişki de mi
Mastürbasyon yaparken
İlişkide peki
Rahatlama hissi oluyor mu
Oluyor da bazen üst üste yapıyorum
Oda iyimiş 😅😅
Her kadın üstüste boşalamz
Kasılma ya da hassaslık olmadığı sürece olağan bir şey bu boşalabiliriz
Piskolajik canimm
Normal