Cinsel Yaşam Orgazm oluyorum ama boşalamıyorum, neden olabilir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Orgazm oluyorum ama boşalamıyorum, neden olabilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Orgazm öyle zaten kadınlar erkek gibi şorul şorul boşalmaz titreme olur kasılırsın sıvı çıkışı olmaz kadında 1 0 Yorumla
Taş_çocukk Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Her kadın bosalamaz ki zaten ama orgasm olabiliyorsan yine şanslısın 0 0 Yorumla
blacklines Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Belki boşalıyorsundur da p. lardaki gibi bir şey bekliyorsundur? 0 0 Yorumla
Sqhiptare Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl fantezi kurmalisin ya da degisik biseylrr dene sextjng filan 0 0 Yorumla
Cedricx Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Surekli yaptigin icin kurumus olabilirsin veya yeterli sulanma olmuykrdur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Başlangıçta biraz frenle kendini, direkt olaya girme, biraz yüksel ama dokunma kukuya 0 0 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Kadınlar boşalmaz orgasm olur vaginal ya da klitoral 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Tutku eksikliği vardir 0 0 Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. değişik aletler olabil 0 0 Yorumla
Maskiba41 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kadin bosalmaz orgazm olur zaten 0 0 Yorumla
aliakarrr Takip Et Guru Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sonuna kadar gidemiyorsun 0 0 Yorumla
Mr_Director Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 840 cevap paylaştı. partnerden kaynaklı 1 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Klitoral mı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Orgazm öyle zaten kadınlar erkek gibi şorul şorul boşalmaz titreme olur kasılırsın sıvı çıkışı olmaz kadında
Her kadın bosalamaz ki zaten ama orgasm olabiliyorsan yine şanslısın
Belki boşalıyorsundur da p. lardaki gibi bir şey bekliyorsundur?
fantezi kurmalisin ya da degisik biseylrr dene sextjng filan
Surekli yaptigin icin kurumus olabilirsin veya yeterli sulanma olmuykrdur
Başlangıçta biraz frenle kendini, direkt olaya girme, biraz yüksel ama dokunma kukuya
Kadınlar boşalmaz orgasm olur vaginal ya da klitoral
Elden geçirmek lazım seni
Sana ben lazım yavrum
Tutku eksikliği vardir
değişik aletler olabil
Kadin bosalmaz orgazm olur zaten
Orgazm zaten rahatlamak boşalmak demektir.
Ikisi farkini biliyo musun ki
Sonuna kadar gidemiyorsun
partnerden kaynaklı
Klitoral mı
İzleyerek dene bide
kasıyon kendini
bırı olmalı