Bu durumu erkek kadının ses tonu, ineleme sıklığı ve isteklerine göre yönetir. Soruda belirtilen durum sadece kadının üstte olduğu pozisyon için geçerlidir.
Daha sert, daha da sert yap, haydi bütün ruhumla bedenimle boşalmak istiyorum, çıldırt beni, bütün gücünü kullanarak yap, acıma bana, delirt beni, ahhh çıldırmak üzereyim diyen bir kadını ancak tempoyu maksimum seviyeye çıkararak, o an acıyı hissetmeyeceği için saçlarından tutarak veya kalçalarına sertçe vurarak tatmin edebilirsiniz.112 Yorumla- 1 yıl
Yine muazzamm bir cevap zaten o an acı hissetmeyeceği için kısmı yeterli baştaki anlattıklatını doğrulamak için😎🙏🏻teşekkürler harika görüşlerin için
- 1 yıl
p an o acıyı gerçekten hissetmiyor musunz? o kadar şaplağı boşuna mı atıyoruz yani :)
- 1 yıl
@noperva1975 😂😂😂alemsin yani şöyle diyelim hissetmiyoruz ve ya zevkli geliyor diyelim😉
- 1 yıl
a- acıyı hissetmemek
b-acıyı hissetmek ama zevkli gelmesi
c-acıyı hissetmek ama erkeğinin bunu yapacak güçte ve kendinin buna engel olamayacak halde acz kalmaktan yani erkeğine yenilmekten dolayı zevk almak
3'ünde hangisi daha yakın sence sana
@Baileyscream - 1 yıl
@noperva1975 aslında hepsi :)
- 1 yıl
laçamak cevap zira hissetmemek ile yani a ile b ve c birlikte olmaz... kaçak güreşmek yakışmadı sana bence :)
@Baileyscream - 1 yıl
@noperva1975 yani daha kapsamlı bak sadece bir anını düşünmedim baştan sona hepsini hissedebilirsin seks sırasında.. ben sadece anı değerlendirmedim belki önce ilk vuruşu acıdı ama sonra iyice yükseldikçe acımamaya zevk vermeye başladı vurması gibi düşün o yüzden c de dahil saatler süren bir seksin içinde anlatabildim mi😉benim öyle 10 dk süren bir seks durumum sadece ilk sefer olur sonra devam ettikçe süre uzar ve yorumda bahsedilen şey de anca uzun süreli bir seksin içinde mümkün o sertliğe ve o tepkilere kısa süren bir sekste ulaşılmaz kısa gir çıklarla hard bi seks ruhuna çıkılamaz 😉
- 1 yıl
@Baileyscream
şüpheye düştüğün neydi? - 1 yıl
@noperva1975 o kişinin erkek olma ihtimali biraz öyle geldi o yüzden sonradan devam etmedim yorumlaşmaya😉
- 1 yıl
@Baileyscream
kızcağız ne hale gelmiş ya... sen de yaşamışsın benzer şeyleri öyle yazmışsın - 1 yıl
@noperva1975 benim yazdıklarımdan sonraki kısımda kopyala yapışır hikayelerine benzeyen bi hal almaya başladı ve inanmadım sen inanıp acımaya devam edebilirsin😂
- 1 yıl
Ne acıyacağım ya beter olsun... bense de hemcins dayanışması ruhu var bu sadece kadınlarda olmuyor. ... yüreğimin yağları eridi başına gelenleri okudukça :)
En İyi Cevaplar
1 yılHayır... cinsel ilişki aşamasında kadın kontrolü ele almaya çalışmamalı bile...
Belki pozisyon belirleme konusunda inisiyatifi elinde tutabilir ama cinsel ilişki sadece erkek tarafından yönlendirilir çünkü orada erkeğin sertliğini koruması esastır;
Erkeğin orada kendi sertliğini de muhafaza etmesi için yani boşalmayı geciktirip ereksiyonu devam ettirebilmesi için kontrolün onda olması gerekir.
Dahası bu aşamada kadının hareket etmesi hele ki üstte olup hareketi kendisinin sağlaması erkeği çok hassas ve kırılgan durumdaki organı bakımından irrite edebilir.
18 Yorumla- 1 yıl
Yorumların bazen ilginç geliyor 😊yani bazı kısımlarına katılsam da bazılarına katılamıyorum özellikle son kısım.. neden kadın bu aşamada üstte olmasın ki ya da neden bu zevkli olmasın?
- 1 yıl
(1) ben yukarıda yeterince açık izah ettiğimi zannediyordum ama demek ki biraz daha detaylı ve kapsamlı anlatmam gerekecek.
Yazacaklarım belirli bir oranda kişisel durumumla da alakalı olabilir kendimden başkası olamadığım için belirli bir oranda öznellik barındıracaktır
Cinsel birleşme hareketlerinin (ön sevişme veya pozisyon belirlemeden bahsetmiyorum) erkeğin hareket ettiği ve üstte olduğu pozisyonda olması esastır diyorum.
öncelikle cinsel birleşmenin doğası bunu gerektiriyor bence.
Örneğin bir yerinizi mesela kolunuzu kaşımak isteseniz kaşıyan tırnaklarınızı kaşınacak yerde sabit tutup kaaşınacak kolunuzu hareket ettirerek kaşıma yapar mısınız? veya kulağınıza küpe takarken küpeyi sabit tutup kulağınızımı küpeye geçirirsiniz yoksa her ikisinde de tam tersi mi? ... daha sekse dair örnekler vereyim: erkek size oral yapacak olsa dilini sabit tutsa da siz hareketlenseniz olur mu?
- 1 yıl
@Baileyscream
(2) Dahası yukarıda da dediğim gibi sekste olmayabilecek olmasa da seksin devam edebileceği pek çok şey vardır ama erkeğin sertliği olmazsa olmaz. Erkek yeterince tahrik olamayıp ereksiyonu kaybederse seks biter; erkek boşalırsa da seks o an için biter; erkeğin bir şekilde konsantrasyonu bozulursa ereksiyonu biter veya azalabilir.
Mesela tabi ki ahlak ve yasa dışı ama tcvzdiye bir şey var. Kadının hiçbir dahlinin olmadığı hatta istemediği bir ilişki olabilir ama mesela kadın silah zoruyla erkekle ilişkiye giremez. neden çünkü erkek o silahtan korktuysa zaten sertleşemez. Ölmemek için bile olsa o ilişkiye giremeyebilir.
Cinsel ilişkiye argoda erkeği özneye alarak "becermek" deniyor. Bu bir tesadüf değil veya öylesine bir kelime değil. Yani bu faaliyet erkeğin bir başarısı ve becerisidir zira yukarıda anlattığım gibi erkeğin sorumlulukları büyük. Yani tam olarak hangi temp hangi dertlik seviyesi erkeğin sekse erekte olarak devam edebilmesi için gerekliyse onu erkek bilir veya hisseder. Sorumluluk kimdeyse yrtkinin de pnda olması icap eder.
ayrıca ben kendi adıma istediği kadar delik ve kaygan bir delik olsun penisimin üzerine kontrolüm dışında bir ağırlığın oturmasından rahatsız olurum zira seksin heyecanıyla kadın kendini tam hizalayamazsa penisin zarar görme riski vardır. Bu risk beni irrite eder.
- 1 yıl
@Baileyscream
(3) Kadın ve erkeğin psikolojisi çok farklıdır. Yani kadın için geçerli olan pek çok şey erkek için geçerli olmadığı gibi bizim beyin yapımız da farklı. Her ne kadar basit varlıklarız ama farklıyız.
Erkek cinsiyeti memeli hayvanlarda sürekli hemcinsleriyle rekabet eder ve dişinin önünde erkekliğini ispat etme dürtüsüne sahiptir. En fazla hayvan olduğumuz yer de yataktır. Yatakta dişiye hükmettiğimizi hissetmek orada içgüdüselir ihtiyaçtır. Cinsel güce ve özellkle de ereksiyona "iktidar" denmesi de biraz bu yüzdendir. Yani erkek orada muhtedir yani iktidar sahibi ve güçlü oluğunu gösterme çabasındadır.
Bir erkeğin özellikle vajinal sekste kadının yarısı hatta çeyreği kadar bile fizyolojik zevk almadığını yani sinirlerin uyarılmasıyla alınan zevk bakımından kadının yanına bile yaklaşamadığını fark etmişsinizdir. Erkek cinsel işiki sırasında kendini kaybetmez, bayılacak gibi de olmaz. Erkeğin orada aldığı zevkin çoğu içgüdüsel olarak erkekliğini ispat etmiş ve dişiyi zevkten kıvrandırır hale sokacak kadar güçlü bir erkekliğinin olduğunu göstermiş olmaktan elde ettiği tatmin duygusudur.
- 1 yıl
@Baileyscream
(4) Bu o kadar böyledir ki bazı erkekler vajinal seks ile kıyas edilemeyecek kadar büyük zevk verecek oral seksi bile yaptırmak istemez hatta bazıları bunu yine hemen hiç fizyolojik zevk alamayacakları şeklde kadının ağzını sabit tutup girip çıkarak yapar. Bu aslında enayiliktir; kadının yaptığı oral fellatio erkeğin cinsel organına verilebilecek en büyük zevk iken yani kadının dili dudakları en hassas noktalara ziyaret edip erkeğin en fazla tepki verdiği hareketleri tekrar edip onu uçurailecekken erkek yine orada da kadın sabit dursun ben gidip geleyim diyebiliyor. ağır vajina gibi penisi saramayacağı çin bundan ne zevk aldıklarını anlamam. Bazısı deep throat yapınca kadının öğürmesini sever işte o da ne kadar büyük olduğunu gösteriyor adamcağıza. O sayede egosu şişiyor.
yatakta erkek egounun ne kadar önemli olduğunu biliyorsunuz. yatakta argo kulanımı bile bununla ilgilidir. Özellikle dilimizde argo seks içeriklidir ve seks içerikli bu argolarda dişi tarafı yani becerilen taraf bir şeylere maruz kalmış mağdur olmuş ve canı yanmış taraftır. Beceren taraf erkek tarafı ise maruz bırakandır. Bu argoları siz de seviyorsanız bu bile cinsel ilişkiyi erkeğin kotardığını kabul etmeniz icap eder.
- 1 yıl
Çok uzun anlatmana gerek yoktu bu kadar yani zahmet etmişsin seni anlıyorum ama hepsine katılmıyorum yazmıştım da asıl konu katılmamam yani😉tabi ki de erkek kendini göstersin tabi ki de güçlü olsun yazdıklarını çoğu zaman biz kadınlar da seviyoruz zaten ama sürekli de bunu kanıtlamak zorunda değilsiniz ki ve kadın da mumya değil sonuçta onun da gücü ve yetenekleri var dimi😉😊
- 1 yıl
tek ondan bahsetmedim ama farkındaysan... sorumluluktan bahsettim vajinal seks srasında erkek büyük bir sorumluluk alıyor. Doğal olarak ilişkinin şöför koltuğunda. Ozaman da direksiyon kendisinde olmalı.
ama oral seks yani kadının yaptığı oral yani fellatio sırasında erkek artık orada kendini bırakabilir. Bence seks öncesi erkek orada kendini kadına teslim edip keyfine bakmalı ve o da biraz zevk almalı. Orada işte yeterince maharet gösterme fırsatınız oluyor. Orada sorumluluk sizde. Ama vajinal seks sırasında ister istemez sorumluluk erkektedir. Bu kaçınılmaz bir şey çünkü ayarlaması gereken şeyler var. O zaman da direksiyon onun elinde olacak haliyle.
kan vajnal seks sırasında mumya olmasın elbette. elleri kolları ayakları söylediği sözlerle erkeğin tahrik edilmesi görevini ifa edebilr gayet de güzel olur. Yani co-pilot yol durumunu anlatarak harita ile ilgilenerek direksiyondaki pilota yardımcı olur. Ama oturduğu yerden direksiyona müdahale etmesi doğru değil
Şimdi mesela bir kadın yeterince ıslanmaz veya aşırı ıslanıp zevk vermezse kadınlığı sorgulanmaz; alay konusu olacak gibi hissetmez ama erkek sertleşemezse, az sertleşrse, erken boşalır veya sertliğini kaybederse erkekliği sorgulanır. Bu sadece kültürel bir olgu değil. - 1 yıl
@Baileyscream
lütfen yorum yapar mısın?
diğer tarafta ğüphe ettim erkek olabilir dediğin kız adamın kendisini bağladığını zorla bağladığını yazmıştı. bana da biraz zor gelen o gibi geldi. benzer şeyleri ben de yaşadım dediğin için soruyorum. gerçelten bir erkek direnen bir kızı bağlayabilir mi= yani bağlanmamak için çırpınmana rağmen güçlü bir erkek seni veya ortalama bir kızı öyke paket edip bırakabilir mi?
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılAhh evet ya... Kendini zirveye taşıyacak devinimlerin kendi kontrolünde olmasını izlemek güzel... Karşımızda ne istediğini ve neyi nasıl yapacağını bilen bir kadın var demektir. Bunu da en rahat cowgirl ve reverse cowgirl pozisyonlarında yaparlar, yaparsınız yani. Bir de erkek otururken kucağında git-gel yaptığınızda.
13 Yorumla- 1 yıl
Sen, kendin zirveye yaklaşırken kontrolü ele alıyor musun?
- 1 yıl
Mükemmel anlatmışsın yineee😈😉
- 1 yıl
Teşekkür ederim, estağfurullah... Güzel sorulara güzel yazmak içimden geliyor, n'apiyim?
1 yılTek başına yapilan bir yemegi yiyen esiniz lezzetli bulabilir ancak beraber yaptigin bir yemegin lezzeti daha güzel olur buda her iki tarafin çabasıyla oldugu için
Cinsellikte böyle biraz bence kadına kontrolu birakmak aldigi zevki hazzı ikiye katlar :) akılli adamlar bunu bilir yapar
11 Yorumla- 1 yıl
Çok doğru ifade etmişsin yani bazen kadına bırakmak gerek kontrolü çünkü bu bazenlerde her şey bu sayede çok daha zevkli olabilir😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılPartnerimin orgazma yaklaştığını hissettiğimde frene basar yavaşlarım. Ben yavaşlayınca onun hızlanmaya çalışıp zevkten dağılmasını görmek başka bir zevk veriyor bana
12 Yorumla- 1 yıl
Evett hızı kendi sağlayınca ve gelirken kontrol elden gidnce 😂😂
- 1 yıl
. Sona doğru gazı kadına bırakmak. Onun zevki gerçekten bambaşka bir güzellik
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılEvet severler.
10 Yorumla Hız kontrolü değil de bu orgazmdaki payından dolayı zevk alır, erkek sekste data kadın odaklıdır kadın zevk alınca zevk alma oranı yükselir, öküzleri saymıyorum. Erkek iyi gözlemci ve kontrolü elinde tutuyorsa orgazm fırsatını birlikte boşalmaya çevirebilir
11 Yorumla- 1 yıl
Yani evet ama kadın da bunu ayarlayabilir ki isterse
Bazen kadın da bilerek yapıyosa erkeğin çok daha zevkli boşalmasını sağlayabilir her pozisyon için geçerli bu son cümle😉
1 yılBu pozisyona göre değişiyor ama bir çok partnerim o noktada kontrolün onlarda olmasını istediğinden ben de onlara bırakıyorum. Ve onların o orgazm anında bütün vücudunun dilinin değiştiğini görmek bana daha çok haz veriyor.
12 Yorumla- 1 yıl
Süpersin tam da böyle oluyot😉
- 1 yıl
Evet
1 yılorgazma ulaşılacaksa hız kontrolünü kadına bırakmayı tercih edip daha çok zevk almasını isterim bana da bırakabilir tabi ona zevk vermek bana daha çok verir
11 Yorumla- 1 yıl
Süpersin
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yani bazen. Onu zevkten daha uzun çıldırırken görmek kontrolü kontrollü olarak bırakmak daha hoşuma gidiyor. Önümdeki şahesere uzun uzun bakmak ve hızlı hareketler yapmak beni de kudurtur.
11 Yorumla- 1 yıl
Çok güzel tercih 😉
Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. Bir kadının benim cinsel organımla kıvrana kıvrana nasıl kullandığını ve zevk aldığını izlemek mi.. HımmMM kesinlikle :D
16 Yorumla- 1 yıl
Ahahah nasıl kullandığını izlemek😂😂
- 1 yıl
Ahahhahaha sesli güldümm dur cevabı düşüncem🤣🤣
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. keyifli olur kadının o coşkulu halini izlemek ekstra azdırıyor beni özellikle üzerimde gidip gelirken🔥
12 Yorumla- 1 yıl
Tabiii yani tam izlemelik hissetmelik pozisyon😉
Kadının yataktaki her halini izlemek güzel oluyor.. kontrolü bazen tamamıyla ona bırakmak lazım eğlenmek herkesin hakkı 😉👍
12 Yorumla- 1 yıl
Kendiliğinden gelişir zaten dimi kontrol ve pozisyonları akışına bırakıp keyif zevk almak çok önemli😉
- Cinsel Yaşam konusunda 407 cevap paylaştı.
1 yılKontrolü eline alması güzel hissettir ama çoğu erkek sanırım rahatsız olur yatakta daha fazla erkek olduğu düşünülüyor sanırım 😂
12 Yorumla- 1 yıl
Yani yatakta daha fazla erkek olduğunu yine hissetsin de bazen bu söylediğim şey seksi daha renkli kılar ve erkek yine erkektir bu yanlış bi düşünce sanki biraz😉
- 1 yıl
Doğrusu sensin
1 yılBen severim boşalmaya yakın yavaşlaması sürtünmesi ve en son boşaldığını görmek zevk verici
12 Yorumla- 1 yıl
Tabii çok keyifli kadın için de😉
- 1 yıl
Bilirim zevklidir
- Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı.
1 yılAşırı hızlanırım o vakit ama kontrolü eline almak isterse bırakırım onun zaten fkdkdk
11 Yorumla- 1 yıl
Hahahah onun zaten kafasına göre kullansın😂😂
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet ona adapte olup onun istediği şekilde koklemek iyi olur
11 Yorumla- 1 yıl
Tabii kadın da iyi ayarlayabilir 😉
- Cinsel Yaşam konusunda 708 cevap paylaştı.
1 yılkesinlikle kontrol kadımda ritim harika olur
12 Yorumla- 1 yıl
Dimii :)
- 1 yıl
bunu yapan çiftler mutlku olur
Tabii erkek tır şöförü gibi
aracını uyggun hızda kullanmalı12 Yorumla- 1 yıl
Uzun araç kullanıyor diyosun😂
1 yılO yüzden o durumda kucakta olmalı kadın ki bütün kontrol kadına geçsinn
12 Yorumla- 1 yıl
İzlemeniz için en tatlı manzara😉😂
- 1 yıl
Kadının orgazm oluşunu görmek çok zevk verici 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılİçeride olup daralmayi hissetmek daha harika bir duygu
12 Yorumla- 1 yıl
Hem hissedip hem gör ikis bir arada😂
- 1 yıl
İkisi bir arada olursa uçarım.
1 yılOlabilir. Pozisyona göre değişir ya 😅 Altımdaysa ben karar vereyim artık orada o hıza
12 Yorumla- 1 yıl
Altta da gösterebilir hız ayarını😂
- 1 yıl
O nasıl oluyormus :D Genelde eğer alttan kaçmıyorsa insanın gözü görmüyor ki 😅
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılKişiye göre değişir ama buradaki önemli olan erkeğin bu işi kadına bırakmaması kadın anatomisine hakim bir erkek orgasmın yaklaştığını hisseder ve işi kadına bırakmaz Buda kadın hazzını katlar
12 Yorumla- 1 yıl
Bazen de tam tersi mümkün ama
- 1 yıl
Tam tersi
Gizli Üye(45 üstü)1 yılEvet evet, orgazma yaklaşınca kadınlar hareketlere daha katılımcı hale geliyor😀 yastık modundan çıkmaları o anlardaki kasılıp kıvranmaları zevk veriyor bana.😉
14 Yorumla- 1 yıl
Ahaha yastık modu nasıl oluyo ya😂😉
Cevap sahibi1 yılBizim hatunların klasik yataktaki haline verilen isim 🤣🤣🤣
- 1 yıl
Ahahhaha ben hiç bilmiyorum ya bunu🤣🤣🤣
Cevap sahibi1 yılSayemde öğrenmiş oldun. Hem aklıma ne geldi bak, ben kaç gündür Cansu demedim sana 🤣🤣🤣
Gizli Üye(36-45)1 yılevet ama eğer çok yakınsam, boşalmamak adına kontrolü ele alıp, kapanış turunu karşıya bırakırım
12 Yorumla- 1 yıl
Tabii bırakmak lazım bazen😉
Cevap sahibi1 yıl2-1 , 3-1 olmazsa bişey anlamıyorum ben
1 yılEvet, genelde seviyorlar
32 Yorumla- 1 yıl
Evli misin
- 1 yıl
Seviyolar coğu aynen:)
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılcoştukta coşturur
24 Yorumla- 1 yıl
Aynenn:)
- 1 yıl
sen de sınır var mı
- 1 yıl
Hayır yok
- 1 yıl
mm senin sınırlarını test etmek lazım
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet çok severim, çok tahrik edici oluyor.
11 Yorumla- 1 yıl
Olur tabii:)
1 yılEvet ben öyle yapıyorum
12 Yorumla- 1 yıl
İyi yapıyosun😉
- 1 yıl
Evli misin
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılAynen ritmi ve baskıyı kadın ayarlamalı
14 Yorumla- 1 yıl
Baskı, güzel detay 😉
- 1 yıl
Bilmemmi ne baskılar gödü bu bünye😉
- 1 yıl
Ahahahah anladım 😂
- 1 yıl
Allah tan bu ara baskı altında değilim😂😂
Cinsel Yaşam konusunda 505 cevap paylaştı. Biraz da siz çalışın bi zahmet :d
14 Yorumla- 1 yıl
Ahahah çalışıyoruz zaten aaa😂😂
- 1 yıl
Ben beni bilirimm😈😉
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılGene sen doymadın gitti varya
12 Yorumla- 1 yıl
Hahah ilgisi yok işte😉
- 1 yıl
Acaba sen varya sen
Gizli Üye(30-35)1 yılOkurken beynim yandı ama he olur severiz😂
17 Yorumla- 1 yıl
Ahahahha beyin egzersizi yapmışsın daha ne😂
Cevap sahibi1 yıl
Cevap sahibi1 yılOha ya süreli mi attın
- 1 yıl
Yoo süreli de mi atılıyomuş bilmiyodum ki bunu
Cevap sahibi1 yılSilindi veya süresi doldu diyo
Cevap sahibi1 yılGizliden çıkayım😉
Hemde çok seviyorum
11 Yorumla- 1 yıl
Güzell
1 yılHarıka olurrr
14 Yorumla- 1 yıl
Dimii o an bizim en kontrolsüz halimiz ve görsel zevki sağlayan siz erkeklersiniz 😉hız kontrolü ve görsel keyif sizin için bence de🫠
- 1 yıl
Hız sizde daha iyi 😀
- 1 yıl
Hız önemli detay😉
- 1 yıl
Kesinlikle 😉
1 yılEvet severiz
12 Yorumla- 1 yıl
Dimii
- 1 yıl
Hemde nasıl
Gizli Üye(30-35)1 yılDaha çok pompalar ımmm abla
113 Yorumla- 1 yıl
Ahahha
Cevap sahibi1 yılAbla birak bu işler ii
- 1 yıl
35 yaşında abla ne alaka😂😂
Cevap sahibi1 yıl35 değil maalesef be ablacım
- 1 yıl
Senin öyle yazıyo da
Cevap sahibi1 yılYok değil senin ki doğru mu
- 1 yıl
Evet doğru onu diyorum ya işte ay neyse sen anlamadın bence😂😂
Cevap sahibi1 yılBenimki 30
Cevap sahibi1 yılAblacım enişte biliyor mu burayıı
- 1 yıl
Enişten yok rahat ol😂
Cevap sahibi1 yılOoo iyiymiş
Cevap sahibi1 yılHayırlısı ile olur inşallah sana koca... Bi enişte
Cevap sahibi1 yılİster misiniz
Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Evet sever
10 Yorumla
1 yılHııııı
10 Yorumla
1 yılKim istemez ki☺️
12 Yorumla- 1 yıl
Yanii bilmemm :)
- 1 yıl
İfade etmeye kelimelerim yetersiz 😊
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılİyi olur
10 Yorumla Bayılırım
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler