• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Cinsel Yaşam

Kadın orgazma yaklaştığında erkekler hız kontrolünün kadında olmasını izlemeyi sever mi🤤?

Baileyscream
Baileyscream Takip Et
Xper 7 Yaş: 38
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
18
Kadın orgazma yaklaştığında erkekler hız kontrolünün kadında olmasını izlemeyi sever mi🤤?
Sevgi Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
9 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • oɿƚꙅɘɒm
    oɿƚꙅɘɒm Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    1 yıl

Bu durumu erkek kadının ses tonu, ineleme sıklığı ve isteklerine göre yönetir. Soruda belirtilen durum sadece kadının üstte olduğu pozisyon için geçerlidir.

Daha sert, daha da sert yap, haydi bütün ruhumla bedenimle boşalmak istiyorum, çıldırt beni, bütün gücünü kullanarak yap, acıma bana, delirt beni, ahhh çıldırmak üzereyim diyen bir kadını ancak tempoyu maksimum seviyeye çıkararak, o an acıyı hissetmeyeceği için saçlarından tutarak veya kalçalarına sertçe vurarak tatmin edebilirsiniz.

1
    12 Yorumla
    • Baileyscream
      Baileyscream
      1 yıl

Yine muazzamm bir cevap zaten o an acı hissetmeyeceği için kısmı yeterli baştaki anlattıklatını doğrulamak için😎🙏🏻teşekkürler harika görüşlerin için

Yorumla
    • noperva1975
      noperva1975
      1 yıl

p an o acıyı gerçekten hissetmiyor musunz? o kadar şaplağı boşuna mı atıyoruz yani :)

Yorumla
    • Baileyscream
      Baileyscream
      1 yıl

@noperva1975 😂😂😂alemsin yani şöyle diyelim hissetmiyoruz ve ya zevkli geliyor diyelim😉

Yorumla
    • noperva1975
      noperva1975
      1 yıl

a- acıyı hissetmemek
      b-acıyı hissetmek ama zevkli gelmesi
      c-acıyı hissetmek ama erkeğinin bunu yapacak güçte ve kendinin buna engel olamayacak halde acz kalmaktan yani erkeğine yenilmekten dolayı zevk almak

3'ünde hangisi daha yakın sence sana

@Baileyscream

Yorumla
    • Baileyscream
      Baileyscream
      1 yıl

@noperva1975 aslında hepsi :)

Yorumla
    • noperva1975
      noperva1975
      1 yıl

laçamak cevap zira hissetmemek ile yani a ile b ve c birlikte olmaz... kaçak güreşmek yakışmadı sana bence :)

@Baileyscream

Yorumla
    • Baileyscream
      Baileyscream
      1 yıl

@noperva1975 yani daha kapsamlı bak sadece bir anını düşünmedim baştan sona hepsini hissedebilirsin seks sırasında.. ben sadece anı değerlendirmedim belki önce ilk vuruşu acıdı ama sonra iyice yükseldikçe acımamaya zevk vermeye başladı vurması gibi düşün o yüzden c de dahil saatler süren bir seksin içinde anlatabildim mi😉benim öyle 10 dk süren bir seks durumum sadece ilk sefer olur sonra devam ettikçe süre uzar ve yorumda bahsedilen şey de anca uzun süreli bir seksin içinde mümkün o sertliğe ve o tepkilere kısa süren bir sekste ulaşılmaz kısa gir çıklarla hard bi seks ruhuna çıkılamaz 😉

Yorumla
    • noperva1975
      noperva1975
      1 yıl

@Baileyscream
      şüpheye düştüğün neydi?

Yorumla
    • Baileyscream
      Baileyscream
      1 yıl

@noperva1975 o kişinin erkek olma ihtimali biraz öyle geldi o yüzden sonradan devam etmedim yorumlaşmaya😉

Yorumla
    • noperva1975
      noperva1975
      1 yıl

@Baileyscream
      kızcağız ne hale gelmiş ya... sen de yaşamışsın benzer şeyleri öyle yazmışsın

Yorumla
    • Baileyscream
      Baileyscream
      1 yıl

@noperva1975 benim yazdıklarımdan sonraki kısımda kopyala yapışır hikayelerine benzeyen bi hal almaya başladı ve inanmadım sen inanıp acımaya devam edebilirsin😂

Yorumla
    • noperva1975
      noperva1975
      1 yıl

Ne acıyacağım ya beter olsun... bense de hemcins dayanışması ruhu var bu sadece kadınlarda olmuyor. ... yüreğimin yağları eridi başına gelenleri okudukça :)

Yorumla

En İyi Cevaplar

• noperva1975
    noperva1975 Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Hayır... cinsel ilişki aşamasında kadın kontrolü ele almaya çalışmamalı bile...

Belki pozisyon belirleme konusunda inisiyatifi elinde tutabilir ama cinsel ilişki sadece erkek tarafından yönlendirilir çünkü orada erkeğin sertliğini koruması esastır;

Erkeğin orada kendi sertliğini de muhafaza etmesi için yani boşalmayı geciktirip ereksiyonu devam ettirebilmesi için kontrolün onda olması gerekir.

Dahası bu aşamada kadının hareket etmesi hele ki üstte olup hareketi kendisinin sağlaması erkeği çok hassas ve kırılgan durumdaki organı bakımından irrite edebilir.

1
    8 Yorumla
    • Baileyscream
      Baileyscream
      1 yıl

Yorumların bazen ilginç geliyor 😊yani bazı kısımlarına katılsam da bazılarına katılamıyorum özellikle son kısım.. neden kadın bu aşamada üstte olmasın ki ya da neden bu zevkli olmasın?

Yorumla
    • noperva1975
      noperva1975
      1 yıl

(1) ben yukarıda yeterince açık izah ettiğimi zannediyordum ama demek ki biraz daha detaylı ve kapsamlı anlatmam gerekecek.
      Yazacaklarım belirli bir oranda kişisel durumumla da alakalı olabilir kendimden başkası olamadığım için belirli bir oranda öznellik barındıracaktır
      Cinsel birleşme hareketlerinin (ön sevişme veya pozisyon belirlemeden bahsetmiyorum) erkeğin hareket ettiği ve üstte olduğu pozisyonda olması esastır diyorum.
      öncelikle cinsel birleşmenin doğası bunu gerektiriyor bence.
      Örneğin bir yerinizi mesela kolunuzu kaşımak isteseniz kaşıyan tırnaklarınızı kaşınacak yerde sabit tutup kaaşınacak kolunuzu hareket ettirerek kaşıma yapar mısınız? veya kulağınıza küpe takarken küpeyi sabit tutup kulağınızımı küpeye geçirirsiniz yoksa her ikisinde de tam tersi mi? ... daha sekse dair örnekler vereyim: erkek size oral yapacak olsa dilini sabit tutsa da siz hareketlenseniz olur mu?

Yorumla
    • noperva1975
      noperva1975
      1 yıl

@Baileyscream

(2) Dahası yukarıda da dediğim gibi sekste olmayabilecek olmasa da seksin devam edebileceği pek çok şey vardır ama erkeğin sertliği olmazsa olmaz. Erkek yeterince tahrik olamayıp ereksiyonu kaybederse seks biter; erkek boşalırsa da seks o an için biter; erkeğin bir şekilde konsantrasyonu bozulursa ereksiyonu biter veya azalabilir.

Mesela tabi ki ahlak ve yasa dışı ama tcvzdiye bir şey var. Kadının hiçbir dahlinin olmadığı hatta istemediği bir ilişki olabilir ama mesela kadın silah zoruyla erkekle ilişkiye giremez. neden çünkü erkek o silahtan korktuysa zaten sertleşemez. Ölmemek için bile olsa o ilişkiye giremeyebilir.

Cinsel ilişkiye argoda erkeği özneye alarak "becermek" deniyor. Bu bir tesadüf değil veya öylesine bir kelime değil. Yani bu faaliyet erkeğin bir başarısı ve becerisidir zira yukarıda anlattığım gibi erkeğin sorumlulukları büyük. Yani tam olarak hangi temp hangi dertlik seviyesi erkeğin sekse erekte olarak devam edebilmesi için gerekliyse onu erkek bilir veya hisseder. Sorumluluk kimdeyse yrtkinin de pnda olması icap eder.

ayrıca ben kendi adıma istediği kadar delik ve kaygan bir delik olsun penisimin üzerine kontrolüm dışında bir ağırlığın oturmasından rahatsız olurum zira seksin heyecanıyla kadın kendini tam hizalayamazsa penisin zarar görme riski vardır. Bu risk beni irrite eder.

Yorumla
    • noperva1975
      noperva1975
      1 yıl

@Baileyscream

(3) Kadın ve erkeğin psikolojisi çok farklıdır. Yani kadın için geçerli olan pek çok şey erkek için geçerli olmadığı gibi bizim beyin yapımız da farklı. Her ne kadar basit varlıklarız ama farklıyız.

Erkek cinsiyeti memeli hayvanlarda sürekli hemcinsleriyle rekabet eder ve dişinin önünde erkekliğini ispat etme dürtüsüne sahiptir. En fazla hayvan olduğumuz yer de yataktır. Yatakta dişiye hükmettiğimizi hissetmek orada içgüdüselir ihtiyaçtır. Cinsel güce ve özellkle de ereksiyona "iktidar" denmesi de biraz bu yüzdendir. Yani erkek orada muhtedir yani iktidar sahibi ve güçlü oluğunu gösterme çabasındadır.
      Bir erkeğin özellikle vajinal sekste kadının yarısı hatta çeyreği kadar bile fizyolojik zevk almadığını yani sinirlerin uyarılmasıyla alınan zevk bakımından kadının yanına bile yaklaşamadığını fark etmişsinizdir. Erkek cinsel işiki sırasında kendini kaybetmez, bayılacak gibi de olmaz. Erkeğin orada aldığı zevkin çoğu içgüdüsel olarak erkekliğini ispat etmiş ve dişiyi zevkten kıvrandırır hale sokacak kadar güçlü bir erkekliğinin olduğunu göstermiş olmaktan elde ettiği tatmin duygusudur.

Yorumla
    • noperva1975
      noperva1975
      1 yıl

@Baileyscream

(4) Bu o kadar böyledir ki bazı erkekler vajinal seks ile kıyas edilemeyecek kadar büyük zevk verecek oral seksi bile yaptırmak istemez hatta bazıları bunu yine hemen hiç fizyolojik zevk alamayacakları şeklde kadının ağzını sabit tutup girip çıkarak yapar. Bu aslında enayiliktir; kadının yaptığı oral fellatio erkeğin cinsel organına verilebilecek en büyük zevk iken yani kadının dili dudakları en hassas noktalara ziyaret edip erkeğin en fazla tepki verdiği hareketleri tekrar edip onu uçurailecekken erkek yine orada da kadın sabit dursun ben gidip geleyim diyebiliyor. ağır vajina gibi penisi saramayacağı çin bundan ne zevk aldıklarını anlamam. Bazısı deep throat yapınca kadının öğürmesini sever işte o da ne kadar büyük olduğunu gösteriyor adamcağıza. O sayede egosu şişiyor.
      yatakta erkek egounun ne kadar önemli olduğunu biliyorsunuz. yatakta argo kulanımı bile bununla ilgilidir. Özellikle dilimizde argo seks içeriklidir ve seks içerikli bu argolarda dişi tarafı yani becerilen taraf bir şeylere maruz kalmış mağdur olmuş ve canı yanmış taraftır. Beceren taraf erkek tarafı ise maruz bırakandır. Bu argoları siz de seviyorsanız bu bile cinsel ilişkiyi erkeğin kotardığını kabul etmeniz icap eder.

Yorumla
    • Baileyscream
      Baileyscream
      1 yıl

Çok uzun anlatmana gerek yoktu bu kadar yani zahmet etmişsin seni anlıyorum ama hepsine katılmıyorum yazmıştım da asıl konu katılmamam yani😉tabi ki de erkek kendini göstersin tabi ki de güçlü olsun yazdıklarını çoğu zaman biz kadınlar da seviyoruz zaten ama sürekli de bunu kanıtlamak zorunda değilsiniz ki ve kadın da mumya değil sonuçta onun da gücü ve yetenekleri var dimi😉😊

Yorumla
    • noperva1975
      noperva1975
      1 yıl

tek ondan bahsetmedim ama farkındaysan... sorumluluktan bahsettim vajinal seks srasında erkek büyük bir sorumluluk alıyor. Doğal olarak ilişkinin şöför koltuğunda. Ozaman da direksiyon kendisinde olmalı.
      ama oral seks yani kadının yaptığı oral yani fellatio sırasında erkek artık orada kendini bırakabilir. Bence seks öncesi erkek orada kendini kadına teslim edip keyfine bakmalı ve o da biraz zevk almalı. Orada işte yeterince maharet gösterme fırsatınız oluyor. Orada sorumluluk sizde. Ama vajinal seks sırasında ister istemez sorumluluk erkektedir. Bu kaçınılmaz bir şey çünkü ayarlaması gereken şeyler var. O zaman da direksiyon onun elinde olacak haliyle.

kan vajnal seks sırasında mumya olmasın elbette. elleri kolları ayakları söylediği sözlerle erkeğin tahrik edilmesi görevini ifa edebilr gayet de güzel olur. Yani co-pilot yol durumunu anlatarak harita ile ilgilenerek direksiyondaki pilota yardımcı olur. Ama oturduğu yerden direksiyona müdahale etmesi doğru değil

Şimdi mesela bir kadın yeterince ıslanmaz veya aşırı ıslanıp zevk vermezse kadınlığı sorgulanmaz; alay konusu olacak gibi hissetmez ama erkek sertleşemezse, az sertleşrse, erken boşalır veya sertliğini kaybederse erkekliği sorgulanır. Bu sadece kültürel bir olgu değil.

Yorumla
    • noperva1975
      noperva1975
      1 yıl

@Baileyscream
      lütfen yorum yapar mısın?
      diğer tarafta ğüphe ettim erkek olabilir dediğin kız adamın kendisini bağladığını zorla bağladığını yazmıştı. bana da biraz zor gelen o gibi geldi. benzer şeyleri ben de yaşadım dediğin için soruyorum. gerçelten bir erkek direnen bir kızı bağlayabilir mi= yani bağlanmamak için çırpınmana rağmen güçlü bir erkek seni veya ortalama bir kızı öyke paket edip bırakabilir mi?

Yorumla
  • Banker_Bilo
    Banker_Bilo Takip Et
    Master Yaş: 51 , eic 100%
    1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.

Ahh evet ya... Kendini zirveye taşıyacak devinimlerin kendi kontrolünde olmasını izlemek güzel... Karşımızda ne istediğini ve neyi nasıl yapacağını bilen bir kadın var demektir. Bunu da en rahat cowgirl ve reverse cowgirl pozisyonlarında yaparlar, yaparsınız yani. Bir de erkek otururken kucağında git-gel yaptığınızda.

1
    3 Yorumla
    • Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      1 yıl

Sen, kendin zirveye yaklaşırken kontrolü ele alıyor musun?

• Baileyscream
      Baileyscream
      1 yıl

Mükemmel anlatmışsın yineee😈😉

• Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      1 yıl

Teşekkür ederim, estağfurullah... Güzel sorulara güzel yazmak içimden geliyor, n'apiyim?

• Affedilmeyen
    Affedilmeyen Takip Et
    Mentor Yaş: 42 , eic 52%
    1 yıl

Tek başına yapilan bir yemegi yiyen esiniz lezzetli bulabilir ancak beraber yaptigin bir yemegin lezzeti daha güzel olur buda her iki tarafin çabasıyla oldugu için

Cinsellikte böyle biraz bence kadına kontrolu birakmak aldigi zevki hazzı ikiye katlar :) akılli adamlar bunu bilir yapar

1
    1 Yorumla
    • Baileyscream
      Baileyscream
      1 yıl

Çok doğru ifade etmişsin yani bazen kadına bırakmak gerek kontrolü çünkü bu bazenlerde her şey bu sayede çok daha zevkli olabilir😊

AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

37

Cevap

• SwordOfDemocles
    SwordOfDemocles Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 102
    1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.

Partnerimin orgazma yaklaştığını hissettiğimde frene basar yavaşlarım. Ben yavaşlayınca onun hızlanmaya çalışıp zevkten dağılmasını görmek başka bir zevk veriyor bana

1
    2 Yorumla
    • Baileyscream
      Baileyscream
      1 yıl

Evett hızı kendi sağlayınca ve gelirken kontrol elden gidnce 😂😂

Yorumla
    • SwordOfDemocles
      SwordOfDemocles
      1 yıl

. Sona doğru gazı kadına bırakmak. Onun zevki gerçekten bambaşka bir güzellik

Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.

Evet severler.

1
    0 Yorumla
  • Alfadoomm
    Alfadoomm Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl

Hız kontrolü değil de bu orgazmdaki payından dolayı zevk alır, erkek sekste data kadın odaklıdır kadın zevk alınca zevk alma oranı yükselir, öküzleri saymıyorum. Erkek iyi gözlemci ve kontrolü elinde tutuyorsa orgazm fırsatını birlikte boşalmaya çevirebilir

1
    1 Yorumla
    • Baileyscream
      Baileyscream
      1 yıl

Yani evet ama kadın da bunu ayarlayabilir ki isterse
      Bazen kadın da bilerek yapıyosa erkeğin çok daha zevkli boşalmasını sağlayabilir her pozisyon için geçerli bu son cümle😉

Yorumla
  • Babylon_Candle
    Babylon_Candle Takip Et
    Bilge Yaş: 45 , eic 100%
    1 yıl

Bu pozisyona göre değişiyor ama bir çok partnerim o noktada kontrolün onlarda olmasını istediğinden ben de onlara bırakıyorum. Ve onların o orgazm anında bütün vücudunun dilinin değiştiğini görmek bana daha çok haz veriyor.

1
    2 Yorumla
    • Baileyscream
      Baileyscream
      1 yıl

Süpersin tam da böyle oluyot😉

Yorumla
    • Babylon_Candle
      Babylon_Candle
      1 yıl

Evet

Yorumla
  • ozgurdersiniz
    ozgurdersiniz Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

orgazma ulaşılacaksa hız kontrolünü kadına bırakmayı tercih edip daha çok zevk almasını isterim bana da bırakabilir tabi ona zevk vermek bana daha çok verir

1
    1 Yorumla
    • Baileyscream
      Baileyscream
      1 yıl

Süpersin

Yorumla
  • осамеонтт
    осамеонтт Takip Et
    Yoda Yaş: 126 , eic 100%
    1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Yani bazen. Onu zevkten daha uzun çıldırırken görmek kontrolü kontrollü olarak bırakmak daha hoşuma gidiyor. Önümdeki şahesere uzun uzun bakmak ve hızlı hareketler yapmak beni de kudurtur.

1
    1 Yorumla
    • Baileyscream
      Baileyscream
      1 yıl

Çok güzel tercih 😉

Yorumla
  • Cesurby
    Cesurby Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı.

Bir kadının benim cinsel organımla kıvrana kıvrana nasıl kullandığını ve zevk aldığını izlemek mi.. HımmMM kesinlikle :D

1
    6 Yorumla
    • Baileyscream
      Baileyscream
      1 yıl

Ahahah nasıl kullandığını izlemek😂😂

Yorumla
    • Cesurby
      Cesurby
      1 yıl

Bence onada ehliyet versinler herkes kullanamıyor :))

Yorumla
    • Baileyscream
      Baileyscream
      1 yıl

https://voca.ro/1ewOquA5Kz65

Yorumla
    • Cesurby
      Cesurby
      1 yıl

https://voca.ro/1pPZIHkbwwYR

Yorumla
    • Baileyscream
      Baileyscream
      1 yıl

Ahahhahaha sesli güldümm dur cevabı düşüncem🤣🤣

Yorumla
    • Cesurby
      Cesurby
      1 yıl

Kız alırken sorcam, ehliyeti var mı? hangi sınıf? püee bu işi bilmiyo almıyorum :D

Yorumla
  • MagarsuS
    MagarsuS Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.

keyifli olur kadının o coşkulu halini izlemek ekstra azdırıyor beni özellikle üzerimde gidip gelirken🔥

1
    2 Yorumla
    • Baileyscream
      Baileyscream
      1 yıl

Tabiii yani tam izlemelik hissetmelik pozisyon😉

Yorumla
    • MagarsuS
      MagarsuS
      1 yıl

seni varyaaa 👅👅👅

Yorumla
  • Rami3545
    Rami3545 Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 99%
    1 yıl

Kadının yataktaki her halini izlemek güzel oluyor.. kontrolü bazen tamamıyla ona bırakmak lazım eğlenmek herkesin hakkı 😉👍

1
    2 Yorumla
    • Baileyscream
      Baileyscream
      1 yıl

Kendiliğinden gelişir zaten dimi kontrol ve pozisyonları akışına bırakıp keyif zevk almak çok önemli😉

Yorumla
    • Rami3545
      Rami3545
      1 yıl

Evet kesinlikle çok önemli 😉

Yorumla
  • Kamasutraaa
    Kamasutraaa Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 407 cevap paylaştı.

Kontrolü eline alması güzel hissettir ama çoğu erkek sanırım rahatsız olur yatakta daha fazla erkek olduğu düşünülüyor sanırım 😂

1
    2 Yorumla
    • Baileyscream
      Baileyscream
      1 yıl

Yani yatakta daha fazla erkek olduğunu yine hissetsin de bazen bu söylediğim şey seksi daha renkli kılar ve erkek yine erkektir bu yanlış bi düşünce sanki biraz😉

Yorumla
    • Kamasutraaa
      Kamasutraaa
      1 yıl

Doğrusu sensin

Yorumla
  • seçimkurbanı
    seçimkurbanı Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Ben severim boşalmaya yakın yavaşlaması sürtünmesi ve en son boşaldığını görmek zevk verici

1
    2 Yorumla
    • Baileyscream
      Baileyscream
      1 yıl

Tabii çok keyifli kadın için de😉

Yorumla
    • seçimkurbanı
      seçimkurbanı
      1 yıl

Bilirim zevklidir

Yorumla
  • kimsesizkimseee
    kimsesizkimseee Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 95%
    1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı.

Aşırı hızlanırım o vakit ama kontrolü eline almak isterse bırakırım onun zaten fkdkdk

1
    1 Yorumla
    • Baileyscream
      Baileyscream
      1 yıl

Hahahah onun zaten kafasına göre kullansın😂😂

Yorumla
  • Hadiiyani
    Hadiiyani Takip Et
    Master Yaş: 53 , eic 99%
    1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı.

Evet ona adapte olup onun istediği şekilde koklemek iyi olur

1
    1 Yorumla
    • Baileyscream
      Baileyscream
      1 yıl

Tabii kadın da iyi ayarlayabilir 😉

Yorumla
  • Adanus0101
    Adanus0101 Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 99%
    1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 708 cevap paylaştı.

kesinlikle kontrol kadımda ritim harika olur

1
    2 Yorumla
    • Baileyscream
      Baileyscream
      1 yıl

Dimii :)

Yorumla
    • Adanus0101
      Adanus0101
      1 yıl

bunu yapan çiftler mutlku olur

Yorumla
  • tarihizle
    tarihizle Takip Et
    Master Yaş: 61 , eic 99%
    1 yıl

Tabii erkek tır şöförü gibi
    aracını uyggun hızda kullanmalı

1
    2 Yorumla
    • Baileyscream
      Baileyscream
      1 yıl

Uzun araç kullanıyor diyosun😂

Yorumla
    • tarihizle
      tarihizle
      1 yıl

Tır şoförü TECRÜBESİ🔥🔥🔥

Yorumla
  • Hoptirilaylaywhy
    Hoptirilaylaywhy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 46%
    1 yıl

O yüzden o durumda kucakta olmalı kadın ki bütün kontrol kadına geçsinn

1
    2 Yorumla
    • Baileyscream
      Baileyscream
      1 yıl

İzlemeniz için en tatlı manzara😉😂

Yorumla
    • Hoptirilaylaywhy
      Hoptirilaylaywhy
      1 yıl

Kadının orgazm oluşunu görmek çok zevk verici 😂

Yorumla
  • bunasııladam
    bunasııladam Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 34%
    1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.

İçeride olup daralmayi hissetmek daha harika bir duygu

1
    2 Yorumla
    • Baileyscream
      Baileyscream
      1 yıl

Hem hissedip hem gör ikis bir arada😂

Yorumla
    • bunasııladam
      bunasııladam
      1 yıl

İkisi bir arada olursa uçarım.

Yorumla
  • SpaceLoverTeacher
    SpaceLoverTeacher Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Olabilir. Pozisyona göre değişir ya 😅 Altımdaysa ben karar vereyim artık orada o hıza

1
    2 Yorumla
    • Baileyscream
      Baileyscream
      1 yıl

Altta da gösterebilir hız ayarını😂

Yorumla
    • SpaceLoverTeacher
      SpaceLoverTeacher
      1 yıl

O nasıl oluyormus :D Genelde eğer alttan kaçmıyorsa insanın gözü görmüyor ki 😅

Yorumla
  • magnumelegant
    magnumelegant Takip Et
    Master Yaş: 40
    1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.

Kişiye göre değişir ama buradaki önemli olan erkeğin bu işi kadına bırakmaması kadın anatomisine hakim bir erkek orgasmın yaklaştığını hisseder ve işi kadına bırakmaz Buda kadın hazzını katlar

1
    2 Yorumla
    • Baileyscream
      Baileyscream
      1 yıl

Bazen de tam tersi mümkün ama

Yorumla
    • magnumelegant
      magnumelegant
      1 yıl

Tam tersi

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    1 yıl

Evet evet, orgazma yaklaşınca kadınlar hareketlere daha katılımcı hale geliyor😀 yastık modundan çıkmaları o anlardaki kasılıp kıvranmaları zevk veriyor bana.😉

1
    4 Yorumla
    • Baileyscream
      Baileyscream
      1 yıl

Ahaha yastık modu nasıl oluyo ya😂😉

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Bizim hatunların klasik yataktaki haline verilen isim 🤣🤣🤣

Yorumla
    • Baileyscream
      Baileyscream
      1 yıl

Ahahhaha ben hiç bilmiyorum ya bunu🤣🤣🤣

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Sayemde öğrenmiş oldun. Hem aklıma ne geldi bak, ben kaç gündür Cansu demedim sana 🤣🤣🤣

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

evet ama eğer çok yakınsam, boşalmamak adına kontrolü ele alıp, kapanış turunu karşıya bırakırım

1
    2 Yorumla
    • Baileyscream
      Baileyscream
      1 yıl

Tabii bırakmak lazım bazen😉

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

2-1 , 3-1 olmazsa bişey anlamıyorum ben

Yorumla
  • BirkadınBirçocuk
    BirkadınBirçocuk Takip Et
    Guru Yaş: 102 , eic 100%
    1 yıl

Evet, genelde seviyorlar

3
    2 Yorumla
    • Birrgariban
      Birrgariban
      1 yıl

Evli misin

Yorumla
    • Baileyscream
      Baileyscream
      1 yıl

Seviyolar coğu aynen:)

Yorumla
  • denizkaradeniz
    denizkaradeniz Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 92%
    1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.

coştukta coşturur

2
    4 Yorumla
    • Baileyscream
      Baileyscream
      1 yıl

Aynenn:)

Yorumla
    • denizkaradeniz
      denizkaradeniz
      1 yıl

sen de sınır var mı

Yorumla
    • Baileyscream
      Baileyscream
      1 yıl

Hayır yok

Yorumla
    • denizkaradeniz
      denizkaradeniz
      1 yıl

mm senin sınırlarını test etmek lazım

Yorumla
  • Kürekçi47
    Kürekçi47 Takip Et
    Guru Yaş: 50 , eic 100%
    1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Evet çok severim, çok tahrik edici oluyor.

1
    1 Yorumla
    • Baileyscream
      Baileyscream
      1 yıl

Olur tabii:)

Yorumla
  • azginevlibirisi
    azginevlibirisi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38 , eic 93%
    1 yıl

Evet ben öyle yapıyorum

1
    2 Yorumla
    • Baileyscream
      Baileyscream
      1 yıl

İyi yapıyosun😉

Yorumla
    • azginevlibirisi
      azginevlibirisi
      1 yıl

Evli misin

Yorumla
  • Maturemale
    Maturemale Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 99%
    1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Aynen ritmi ve baskıyı kadın ayarlamalı

1
    4 Yorumla
    • Baileyscream
      Baileyscream
      1 yıl

Baskı, güzel detay 😉

Yorumla
    • Maturemale
      Maturemale
      1 yıl

Bilmemmi ne baskılar gödü bu bünye😉

Yorumla
    • Baileyscream
      Baileyscream
      1 yıl

Ahahahah anladım 😂

Yorumla
    • Maturemale
      Maturemale
      1 yıl

Allah tan bu ara baskı altında değilim😂😂

Yorumla
  • ASC007
    ASC007 Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 505 cevap paylaştı.

Biraz da siz çalışın bi zahmet :d

1
    4 Yorumla
    • Baileyscream
      Baileyscream
      1 yıl

Ahahah çalışıyoruz zaten aaa😂😂

Yorumla
    • ASC007
      ASC007
      1 yıl

Tabi bi 10 sn falan, yorduk sizi de yahu :d

Yorumla
    • Baileyscream
      Baileyscream
      1 yıl

Ben beni bilirimm😈😉

Yorumla
    • ASC007
      ASC007
      1 yıl

Ben de portakalı soymadan içinden ne çıkar bilemem 😏

Yorumla
  • yanlızvesane
    yanlızvesane Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 98%
    1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Gene sen doymadın gitti varya

1
    2 Yorumla
    • Baileyscream
      Baileyscream
      1 yıl

Hahah ilgisi yok işte😉

Yorumla
    • yanlızvesane
      yanlızvesane
      1 yıl

Acaba sen varya sen

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Okurken beynim yandı ama he olur severiz😂

1
    7 Yorumla
    • Baileyscream
      Baileyscream
      1 yıl

Ahahahha beyin egzersizi yapmışsın daha ne😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

https://voca.ro/1gkBEITKlNPd

Yorumla
    • Baileyscream
      Baileyscream
      1 yıl

https://voca.ro/1m1gb40Aezmx

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Oha ya süreli mi attın

Yorumla
    • Baileyscream
      Baileyscream
      1 yıl

Yoo süreli de mi atılıyomuş bilmiyodum ki bunu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Silindi veya süresi doldu diyo

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Gizliden çıkayım😉

Yorumla
  • didakdik
    didakdik Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 100%
    1 yıl

Hemde çok seviyorum

1
    1 Yorumla
    • Baileyscream
      Baileyscream
      1 yıl

Güzell

Yorumla
  • DrErtuğrulbey
    DrErtuğrulbey Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 99%
    1 yıl

Harıka olurrr

1
    4 Yorumla
    • Baileyscream
      Baileyscream
      1 yıl

Dimii o an bizim en kontrolsüz halimiz ve görsel zevki sağlayan siz erkeklersiniz 😉hız kontrolü ve görsel keyif sizin için bence de🫠

Yorumla
    • DrErtuğrulbey
      DrErtuğrulbey
      1 yıl

Hız sizde daha iyi 😀

Yorumla
    • Baileyscream
      Baileyscream
      1 yıl

Hız önemli detay😉

Yorumla
    • DrErtuğrulbey
      DrErtuğrulbey
      1 yıl

Kesinlikle 😉

Yorumla
  • Gülümserken
    Gülümserken Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 99%
    1 yıl

Evet severiz

1
    2 Yorumla
    • Baileyscream
      Baileyscream
      1 yıl

Dimii

Yorumla
    • Gülümserken
      Gülümserken
      1 yıl

Hemde nasıl

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Daha çok pompalar ımmm abla

1
    13 Yorumla
    • Baileyscream
      Baileyscream
      1 yıl

Ahahha

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Abla birak bu işler ii

• Baileyscream
      Baileyscream
      1 yıl

35 yaşında abla ne alaka😂😂

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

35 değil maalesef be ablacım

• Baileyscream
      Baileyscream
      1 yıl

Senin öyle yazıyo da

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Yok değil senin ki doğru mu

• Baileyscream
      Baileyscream
      1 yıl

Evet doğru onu diyorum ya işte ay neyse sen anlamadın bence😂😂

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Benimki 30

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ablacım enişte biliyor mu burayıı

• Baileyscream
      Baileyscream
      1 yıl

Enişten yok rahat ol😂

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ooo iyiymiş

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Hayırlısı ile olur inşallah sana koca... Bi enişte

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

İster misiniz

• Tuna8830
    Tuna8830 Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 91%
    1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.

Evet sever

1
    0 Yorumla
  • DwinchesteR
    DwinchesteR Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Hııııı

1
    0 Yorumla
  • Emirinizben
    Emirinizben Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    1 yıl

Kim istemez ki☺️

1
    2 Yorumla
    • Baileyscream
      Baileyscream
      1 yıl

Yanii bilmemm :)

Yorumla
    • Emirinizben
      Emirinizben
      1 yıl

İfade etmeye kelimelerim yetersiz 😊

Yorumla
  • Asi_kaptan1
    Asi_kaptan1 Takip Et
    Guru Yaş: 39
    1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.

İyi olur

1
    0 Yorumla
  • boyka3556
    boyka3556 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    1 yıl

Bayılırım

1
    0 Yorumla
Devamını Gör(23)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kadın orgazma yaklaştığında erkekler hız kontrolünün kadında olmasını izlemeyi sever mi🤤?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kadınlar erkeğin orgazm anını izlemekten neden keyif duyarlar? 21 cevap verildi
Erkekler orgazm olurken titreyen kadından haz duyar mı? 59 cevap verildi
Kadınlar haz, erkekler orgazm için mi sevişir? 46 cevap verildi
Erkekler, kadın orgazmını kıskanırlar mı? 104 cevap verildi
Seks sırasında birden çok isteklenip hızlanan bir kadının altındayken orgazm kontrolü zorlaşıyor... 39 cevap verildi
Kadının kasılarak orgazm oluşunu görmek hoşunuza gider mi? 22 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Böreğin tadı, neliyken güzel?
  • Aracınız ile hiç lastik yaktınız mı?
  • Hoşlandığınız kişi herkese aynı davranıyorsa bu sizi rahatsız eder mi?
  • Altın neden bu kadar düştü, elimdeki altını satmalı mıyım beklemeli miyim?
  • En son hangi kitapları aldınız?
  • Senin önceliğin ne?
  • Karısı evde otururken yemek yapan erkeğe ne denir?
  • Sevmek sana nasıl hissettiriyor?
  • Temmuz ayında burçları ne bekliyor?
  • Son zamanlarda Azerbaycan şarkılarına takıldım. Sizde sever misiniz Azerbaycan musikisi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨