Teselli değilse de biyolojik birbl ihtiyaçtır. Tabii ki kişi bunu rastgele birileriyle giderebiliyorsa, zaten aşık olduğu kişiyle olmaya da pek ihtiyacı yoktur. Bir nefis herkese uyanıyorsa ondan sevgili olmaz
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Öyledir.
Seks'i aşktan bağımsız gören kişiler bunu kabul etmeyecektir. Oysa aşkın içinde seks de vardır. Asıl insan sevgdiği kişi ile tutku ve şehvet duyduğu ile sevişmek ister.
Fakat aşk seksten de fazla bir şeydir. Eğer kişi aşkı arıyorsa ama bulamıyorsa sadece seks yapmak tesellidir.
Bunu aynı şekilde sadece sevmek, sadece hoşlanmak, sadece hayran olmak gibi de kullanabiliriz.
Yani büyük ikramiyeyi elde edemiyorsan her bir parçası teselli olur. Seks de buna dahildir.
05 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler organiq süper özetledin 😌
- 1 yıl
Görselin etkisi 😅
- 1 yıl
İşte farkım 😎
Bugün bunu internette gördüm ve dayıyı bulup elini öpmek istedim şu insanlara anlatmak istediğimi tek cümlede özetlemiş 😅
04 Yorumla- 1 yıl
Neden benim gördüğümü görüyorsun fazla bensin lütfen😅
- 1 yıl
Ben olmak harika detay😏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Katılmıyorum birbirinden bağımsız şeyler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yıltesellidir onlar için
00 Yorumla
1 yılSeks , libido aşkın bir parçası gerisini bilmiyorum.
02 Yorumla- 1 yıl
Aşk yoksa mümkün değil yani?
- 1 yıl
Kesinlikle değil en azindan bana göre öyle
1 yılHiç anlamadığım konular. Yorumları okuyayım da bilgileneyim bari.
02 Yorumla- 1 yıl
Modum olmaz böyle 😅
- 1 yıl
Mod düşük ahahha
bu abimiz benim hüzünlü fahişlerim diye bir kitap yazmışıdı. orada teselli kısmını da açıklıyor diye hatırlıyorum.
00 Yorumlaseks ile aşk arasındaki farkı bu kadar anlamsız tanımlayan birini görmemiştim. aşk, kalbin nirvanasıdır, seks ise bedenin... hepsi bu
00 YorumlaAşık olmadıkları kişilerle sırf cinsellik için bir araya gelenlere teselliyse bilemem orasını
00 YorumlaAşkı bulamamış, seksi de adam gibi yaşayamamış erko tesellisi gibi geldi bana bu..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Alakası yok yahu seks çok başka bişi bazen aşkla sevişmezsin sadece bir tene ihtiyaç duyarsın
00 YorumlaAşk olmadan o da olmaz para verip yapıyanda parasından olduğuyla kalır sadece 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 721 cevap paylaştı.
1 yılGabriel Garcia Marquez abimiz öyle diyorsa öyledir
00 Yorumla
1 yılKişiye göre değişir kendi adıma konuşayım hayır değildir.
00 YorumlaÇok şey söylüyırmuş gibi olup askında hiç bir şey anlatmayan bir cümle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNapalım vücut istiyor. Aşk duygusu yok diye seks yapmayalım mı?
00 YorumlaAşk varsa seks anlamlı hale gelir. Diğer türlüsü sadece spor.
01 Yorumla- 1 yıl
Aşırı mantıklı geldi
Teselli ise de büyük bir teselli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılNeden aşıklar seks yapmıyor mu ne saçma söz
00 Yorumla Neyin tesellisi beya :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. maalesef öyle gibi bir şey herhalde :)
00 Yorumla
1 yılEvet, kesinlikle öyledir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı. Alakası yok. Yine boş beleş bir laf
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. yok len seks insanın terapi yöntemidir
00 YorumlaEvet öyle gibi
00 Yorumla
1 yılBir teselli ver 😅
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılDemiş şair
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar