Bu devirde kimle tanışsam görüşsem ilk üç buluşmada amacı seks herkesin. Hani resmen baktılar seks yapamıyorlar ya da yapamayacaklar gidiyorlar kimsenin amacı evlilik ya da ciddi değil çünkü. Ya da ezikse ve seks bulamıyorsa kalıp aylarca yanında yine seks dileniyor filan. Ben cidden arkadaş dost olduğum dolu dolu bi ilişki istiyorum ama 18 yaşından beri okuldan şurdan burdan kimle sevgili olsam hepsi yürüyen çüktü. Tek dertleri seks. Kadını sadece cinsel obje görüyorlar. Arkadaş olayım diye erkeklerle konuşuyorum görüşüyorum onda bile yavşıyorlar. Yani niye kadını sadece et olarak görüyorlar.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKabul edilir bir gerçek vardır. Seks evliliğin temellerinden sadece bir tanesidir. Bunu sadece erkekler değil, günümüz kadınlarının bir çoğu yapıyor. Sonuçta evlenmek isteyeceği birisinin nasıl seviştiğini görmesi en büyük hakkı, onunla nasıl bir uyum yakaladığını görmesi en büyük hakkı. Diğer türlü herkes kapalı kutudur. Aklından geçirdiğin o uyum kapalı kutudur. Yakalamak istediğin frekans belirsizliktir. Bu şekil'de olan aşklar ya ilkokul çağlarında ya da görücü usulü evliliklerde kalmıştır. Maaledef kadın dilediği gibi adım atamıyor. Erkeğin ve toplumun o sınırları içerisinde tıkanıp kalıyor. Seks için adım atan kadına ya kötü gözle bakılıyor yahut bir cinsel obje olarak. Bu bakış açıları ister istemez kadını kendi tabuları içerisine sıkıştırıyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYok maalesef. İnsanların tek derdi para ve seks olmuş başka dertleri yok seks bir ihtiyaçtır okey ama bu özel biseydir eli vajinasinda gezen kadınlarda çok eli şeyinde gezen abazalarda çok. Ciddi bir ilişkiden vazgeçip sadece duygularımızı karşılıklı yasayabilecegimiz insan arar olduk.
Gecmis olsun ömrümüz uzun illaki karşımıza çıkar diye düşünüyorum00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVar da onların da çükü küçük oluyor o yüzden tek derdi seks olmuyor 😅
65 Yorumla- +1 yıl
Aynen oda var 😅benimki gibi 18lik olsa.. gerçi güzel kızssa evlenilir ya
Soran+1 yılAynen öyle bana da yalaka olan tomantik olup evlenmek ve sevgili olmak isteyenlerin hep çükü küçüktü cidden
- +1 yıl
Ozaman yaşa bakmayacan çüke bakacan😄senden 10 yaş büyükte olsa sorun etmeyecen. bana denk gelsen pişman olmazdın
Cevap sahibi+1 yılKaç cmydi
- +1 yıl
18 cm ve kalın tam doldururmu iyimi
+1 yılBulamazsın ya
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
66Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılTürkiye sınırları içinde tek derdi seks olmayan bir erkek yok sen böyle aşk masallarındaki gibi bir erkek istiyorsun ama öyle erkek dünya çapında yok erkekler seviştikçe aşık oluyor bu bir gerçek o yüzden önce performansını ortaya koymak zorundasın güzel bir şeyler yaşamak istiyorsan bu da bir gerçek hayal dünyasından çık kimse sizi öyle hiçbir şey yaşamadan tutupta başının üstünde taşımaz
00 Yorumla
+1 yılMerhaba.
Günümüz şartlarında maalesef temiz niyetli insan bulmak oldukça zor bir de şu var beş parmağın beşi bir değil nihayetin de, zaten siz akıl yürüterek kimin ne olduğunu anlayacak kadar sağ duyulu bir insansınız belli ki sorunuzdan da bu anlaşılıyor bence aldırış etmeyin umursamayın, sevgili edinmekte marifet olarak görülmemeli gönül işleri tam anlamıyla kısmet üstelik yanlış insanlar sayesinde doğru olanları daha iyi ayırt edebiliyor insan bu şekilde düşünerek hareket etmelisiniz, geçmişe bir sünger çekerek sil baştan yaparak yeniden başlamakta bir seçenek bunu unutmayın yaşayıp göreceğiz bir çok durumu.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 584 cevap paylaştı.
+1 yılMutlaka önüne çıkacak ya onda arama uzak mesafeler dizilecek ya da bi' bahane sonucu hayatından çıkacak. Her insana mutlaka iyi biri rastlayıp, rolü kadarını oynayıp hayatından çıkıyor. Bende rastladım ve rolünü canlandırdı ve hayatımdan çıkardım. Mecbur bıraktığı için bunu yapmak zorunda kaldım.
Tek derdi şeyinin peşinde olan adam çıkar da izin ile sokulur tabii o adamı bulup yanında tutabilirsen. İlla sokulmalar, öpüşmeler olacak bu böyle. İstemediğinin ben farkındayım emin olabilirsin yaşadım çünkü. Ama baktım böyle olmayacak biraz sokulmaktan öte gitmeyeceğimi kahretsin ki anladım.
Erkekler temastan hoşlanır bunu unutma. Ne kadar temas edip vücudunu ona sararsan bundan keyif alacaklardır.
Allah'ım önüne tez zaman da merhamet sahibi, dürüst, saygıdeğer ve seni el üstünde tutacak biri çıkarsın inşallah... ❤️ Umarım çok mutlu olursun kardeşim 🤗20 Yorumla
+1 yılKızla bakışıp, konuşup, el ele tutuşunca yavşayıp-gevşeyen erkek sağlıklıdır.
Ama kızla, bakışıp, konuşup, el ele tutuşup, öpüp, altlı üstlü oturup, takla atıpta yavşayıp gevşeyemeyen erkek sağlıksızdır.
Kız ve erkek kavramının ana fikri üreme üzerine kuruludur. Bu içgüdüsel bir enerji.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı. Zamanında kadınla seven erkeklerin kıymetini bilmediği, onlara b*k muamelesi yaptıkları için, erkekler de artık sevgi aşk nedir bilmez oldu, silkerim bu işi dediler ve artık önüne geleni silkme peşindeler. Tabi bu durum en başından beri abazan olan erkekleri kapsamıyor. Onlar zaten s*pık.
00 YorumlaKadını et olarak görmüyorlar, insanlar birbirlerini et olarak görüyor, Senin aradığın şey evlilik işte, Bende sevmek sevilmel gerçekten güzel şeyler yaşamak istiyorum bunun yolu da kendine uygun birisi ile görücü usulü evlenmek, Bakireysen kendin gibi eline kız eli değmemiş birisini arayabilirsin, Yoksa flört sevgili = SEKSS SEKSS SEKSS Demek bu yani, sende flörtleşiyorsan manita arıyorsan falan senin de öyle düşündüğünü düşünebilirler
00 Yorumla3 yıllık ilişkimde sksi konu bile etmedim, hatta önceliğim sks bile değildi. Sksi sadece belli bir adım attıktan sonra mesela nişan gibi vs o zaman belli sınırları aşmadan düşünebilrz şeklinde konuşmuştuk
Ama ayrıldık. Şu an da ilişkm olsa yine aynı düşünürüm.00 Yorumla
+1 yılKarşına çıkan herkes aynı şeyleri düşünüyorsa eğer sorun muhtemelen sendedir ya da gerçekten doğru insanı bulamamışsındır. Şu gerçek de var, cinsel dürtüler insanın doğasında var yani seninle hiç cinsellik düşünmeyecek birini bulman bir kere imkansız gibi bir şey. Hem hiç cinsellik konuşmayan da ya sağlıksızdır ya da eşcinsel falandır ki kadınlar da bunu farkettiklerinde o kişiden anında soğurlar, çünkü sıkıcı bulurlar. Seni seven kişi elbet çıkacaktır ama kimseyi de yargılamamalısın.
00 Yorumla
+1 yılBulunmaz dediğim gibi aşk sevgi diye bir şey yoktur her şey karşılıklı çıkar menfaat tip, boy karakter falan bunların bir önemi yoktur samimiyet bile göremiyorum zaten herkes oyuncu olmuş
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle insanları gördüğün an sen terkedeceksin onlar değil şimdiki nesilde sahtekâr doğru düzgün birilerini bulmak çok zor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKelin ilacı olsa başına sürermis tatlım al benden de o kadar.
11 Yorumla
Soran+1 yılGünümüzde tüm kadınların sorunu. Kahve içecek erkek yok ama seks yapacak çok var.
+1 yılÖff kimse seni bekliyemez Avrupa'da da istemiycek mi sanıyorsun., he önüne çıkan herkes de seninle hiçbir duygusal bağ kurmak istemiyorsa dön bı kendine bak...
03 Yorumla
Soran+1 yılcanım duygusal bağ kuruyorlar ama tek odak ve motivasyonları vücut
Soran+1 yılMal
- +1 yıl
Avrupa da çok duygusal bağ mi kuruyorlar , hehehe okey
+1 yılArkadaşlığa lafım yok ama Sevgili olmaya veya evlenmeye karşıyım. Şahsım için tabi yoksa evlenmenin kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum. İsyanında da haklı olduğunu düşünüyorum yine de herkesin istek ve tercihi farklı...
00 Yorumla
+1 yılSeks yüzüne kitabı gezmeyi romantizm unuttuk aklımı uckurumuzda kaldı
10 Yorumla
+1 yılAynen öyle tatlım hepsinin derdi seks düzgün insan yok maalesef
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeks olmadan yürümüyor ya direk evleneceksin görücü usulü tarzında çok uzatmadan ya da görücü usulü evleneceksin. Ama evliliğin amaci seks zaten seks düşünmeyen erkek toptur
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı. Adam genc libidosu yuksek tabıkı seks yapmak ıstıcek sen vermıyosanda baskasını bulacak yapcak bırsey yok direk evlenıp ıstıyorsan evde gorucu bekle arkadasım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılbenim arkadaşım var. ikinci üçüncü buluşmada seks isteyen kızlardan nefret ediyor. yok mu ciddi düşünen bi kız, hiç mi denk gelmez diye deliriyor. ona da sizin gibileri denk gelmiyor işte.
00 Yorumla
+1 yılBnde 3 bayanla tanıştım 3 değil 1 inci veya 2 buluşmada seks teklifi ettiler diye ayrırdım..
Oysaki dokunmak öpüşmek sarılmak bana yeterliydi 🌹00 Yorumla
+1 yılKarakterini iyi analiz et, baştan ne istediğini belirt. Standartlarını yüksek tut. Gözüne doğru gelene sen adım atmaktan korkma. Bulunduğum ortam önemli nasıl kişiler ile karşılaşacağın hakkında.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKadınlar da hiç sevmez zaten seks yapmayı hep erkekler zaten bütün süsü kıyafeti de başka kadınlar için yapar kadınlar ln biraz şu mağdur edebiyatından çıkın artık be kendinizi bişey sanmayın kimse bayılmıyor size
00 YorumlaSosyal medya etkisi ile güçlenen seks yapmalısın bu normal bir şey hadi git sende seks yap bak herkes yapıyor sende yapmalısın algısı olduğu için zor bulabilirsin
00 YorumlaSadece yürekten seven cinsellik için kullanmayan erkeği istemez kadınlar hep yanlış erkekleri tercih ederler
00 Yorumla
+1 yılSende derdini baştan söyle ciddiyim evlilik düşünüyorum de, baktın o olgunluk ciddi adımlar yok vazgeç yani
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı.
+1 yılBulursan bana da haber et bu devirde bulmak çok zor bende de tam tersi en son sevgilimden seks yapmıyorum diye ayrıldık sanki yapmasak dünyanın sonu gelecek çok matah bişey olarak görülüyo toplumda sanki
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. kadınların büyük bir kısmı en azından tanıştıklarım için diyeyim, erkeğin cüzdanının kabarıklığı için birlikte oluyorlar. bulamadım bir türlü paraya bakmayan, evlenip yuva kuralım da birlikte yaparız diyeni
00 Yorumla
+1 yılYani benim seks ile fazla derdin yokk hep seks konuşmam
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 847 cevap paylaştı. İnsanoglu böyle işte cıkarcı uckur peşinde terbiyesislikten başka bişey degil bence
00 YorumlaSeven zaten seks istemez el ele göz göze olmak yeter
00 Yorumla
+1 yılÇünkü sevince üzülen biz oluyoruz ondan dolayı böyle oluyor
00 Yorumla
+1 yılKadın ve erkek doğasını anlaman lazım. Dr. Redpill izle.
00 Yorumla
+1 yılkadınlar ateslemıyo mu sence erkeklerı kıyafetle rahatlıklarıyla
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. maalesef ki o durum normal olarak karşılamaya başlandı 🤦🏻♂️
00 YorumlaTanıştığın gibi flörtleşiyorsan konunun sekse gelmesi normal değil mi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVar derdi cinsellik olamayan birisini tanıyorum tek derdi sevmek sevilmek
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Sertsıkən insanları kendin gibi bilmen çok güzel
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Belki sıkıntı sen dedir çok gevşek davranıyorsundur tavrını koy
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende flört değil sevgili olup ciddi olmayı istiyorum. Seks tabii olacak. Yoksa ona olan tutkum yok demektir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. %99 u böyle ne yazıkki düzgün birini bulman çoook zor artık
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa diğer türlü kabul eden de kız yok ki siz şaka misiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBakın aşağıda belirtmiş birisi. Var ama sıkıcı buluyorsunuz o erkekleri sizde de var yani
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMaalesef öyleyiz. Ciddi ilişki aklımın kenarından geçmiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılaşık etmen gerek, insan aşık oldumu sevdiği insanı asla kirletmek istemez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVarda cok nadirr kiz onlarda cok sıkıcı oluyor arada accık mesajda oynaşmak cilve ister insan arzular adami yani
31 Yorumla- +1 yıl
:)) kanı kaynar yanı
Cinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. bulamazsın her yerde böyle
10 Yorumla
+1 yılO senin sevgiline koyacağını mesafeyle ilgili. Yoksa ileri gidemez
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten mesafe koyduğum in hepsiyle bitiriyorum yoksa her saniye taciz ediyorlar
- +1 yıl
Olsun bu şekilde iyi. Kolay kız derler yoksa.
+1 yılçevreni değiştirmelisin
dünyan çevrenle sınırlı kalmamalı çünkü herkes böyle değil00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmaalesef bulamazsın. tamam sekste olur ama önce bi tanırsın ilerlersinondan sonra. ama bizim erkeklerimiz öyle değil
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCiddi olup gram ciddi kişiler gelmedi karşıma amacım da seks değil olursa zamanla olur evleneceğim kişiyle
00 Yorumla
+1 yılGerçek seven e denk geldiğinde olur ancak.
00 YorumlaNerede aradigina bak...
00 YorumlaUmarım doğru kişiyi bulabilirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılYok oyle biri sanirim
00 Yorumla
+1 yılbenim de karsima duzgun flort cikmiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı.
+1 yılArasan bulursun zor değil
00 Yorumla
+1 yılŞansını kaybettin ben evli
00 Yorumlaben yürümeyen çüküm tanışalım mı
00 YorumlaKarakter meselesi maleseff
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde seks ayol🤪
714 Yorumla- +1 yıl
ahaha içi dışı bir gizli olsan da helal olsun
- +1 yıl
Bana neden denk gelmez
- +1 yıl
fazla seks adamı yorar
Cevap sahibi+1 yılNe üşüştünüz beğeniye ve yoruma yahu
Yani beğeni ve yorum yapınca sizemi yazcam sanıyosunuz- +1 yıl
Sen bana yazsan bile ben sana yazarmıyım acaba allahın kezbanı🤣🤣
- +1 yıl
@çekicibey50 ilk yorumun ve son yorumun o kadar çelişiyor ki bir insan ancak bu kadar kendini alçaltabilir ya.
Kız ters yapınca kelimenin tam anlamıyla uzanamadığı ciğere pis diyen kedi olmuşsun yazık ya. - +1 yıl
Sananelan sadistmisin nesin allahın sazanı
- +1 yıl
@çekicibey50 senin gibi abazan olmaktansa sazanlıkla gurur duyarım.
- +1 yıl
Yaw he he işine bak işsiz isin nesin annkum
- +1 yıl
@çekicibey50 evet işsizim abazan olmaktan iyidir neticede
- +1 yıl
Özelr bakarmısın sayın sadiatt
- +1 yıl
@çekicibey50 ne işim olur senin gibi abazanla.
Engelle beni uğraştırma. Görüntü kirliliği yapıyorsun. - +1 yıl
Lan bir gel önemli
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen öyle biriyim.
00 Yorumla
+1 yılTanışabiliris istersen
00 Yorumla- Devamını Gör (18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri