Doğru götürmeye çalıştı izin vermedim.
Kendimi çektim.
Sizce bu kadar ileri gitmesi normal mi artık onla tek kalkmaya korkuyorum daha ileri gider mi diye beni sevdiğini biliyorum ama.
Neden böyle yaptı sizce?
Doğru götürmeye çalıştı izin vermedim.
Kendimi çektim.
Sizce bu kadar ileri gitmesi normal mi artık onla tek kalkmaya korkuyorum daha ileri gider mi diye beni sevdiğini biliyorum ama.
Neden böyle yaptı sizce?
Maalesef bunu senin iznin onayın olmadan yapması yalnız kaldığında sana tecavüz bile edebileceği anlamına geliyor Kİ sevişme konusunda sende insansın arzun var ama bu ilişkiyi kabul ettiğin anlamına gelmez ama bu konuda sana saygı duymayacak birisiyle karşı karşıyasın şimdilik dokunma masum gibi olabilir ama içine sokabilseydi elini ban şende istiyorsun deyip sana tecavüz edip sonra sen itiraz etmedim diyecekti ve sende ömür boyu travma bırakacaktı , bu yüzden böyle ince ayrıntılara dikkat edin kızların yarısının hayatı böyle travmalarla dolu
Bak o seni sevse ileri gitmezdi aşama aşama gidiyor. Ve emin olsa orana dokunsa okşarsa kendini teslim ederdin bende yaşadım ama kız istekliydi o yüzden kendini çabuk saldı.
Ne demek aşama aşama gidiyor ilerisi olmaz diyen kendi ama cinsellik
O öyle diyor ama ilerleyince de frenlemez kendini
Ben istemesem bile mi
Sen durduruyorsun onu ama senin vajinani okşarsa zevke gelsen salsan kendini affetmez
Asla böyle bir şeye izin vermem
İzin vermem diyenlerin çoğu hamile kalıp kürtaj oluyor çok gördüm öyle. Birdaha o seviyeye gelme o zaman yoksa sen bile yaptıklarına inanamazsin
Ama öğle olur senin de istekli olup olmadığını kontrol ediyor. Buraya kadar sınır koyarsan senden ayrılabilir de. Erkek ilerisini de isteyebilir.
Hayır bir ay oldu o öpüşme sonrası ayrılmadı
Cevap
7Cevap
Seni okşamak istemiş neden bu kadar büyütüyorsun? Zevki sen alacaksın sonucta
Öpüşürken canı fazlasını çekmiş. Ama tabii ilkinde öpüp bıraksa daha iyi olurmuş abazan gibi saldırmş
Evet zaten sonlara doğru abarttı artık ben de çekildim eve gitmek istedim. Benden mi etkilendi böyle tepki verdi acaba çünkü normalde hiç bu konulardan konuşan böyle bir insan asla değil. Öpüşme şekli Harketleri falan şok oldum bu o mu diye
Seninle bi ilgisi yok bence. Seni seviyo da olabilir ama. İnsan öyledir öpüştükçe iyice isteklenir
Daha ileri gitmek için yaptı zaten
Nasıl yani
Öyle biri değil ama çocuk.
İçeri derken nereden içeri
Ya işte bluzdan içeri
Peki o an sen istedin mi onu
Hayır tabiki
Neden isteksiz misin
Gider
Adam profffff
1.5 yıldır sevgilisi yok ondan önce de bir tane olmuş 1 sene sürmüş
Ayrıl
bir şey yapmamış ki
Kanka ne demek yapmamış daha ilk yani
Öpmesine izin verdiysen dokunma da olacaktır. Dokunmadan okşamadan öpüşmek olmazki
Aceleci
Neden işte ilk öpücüğün biraz daha masum olması gerekmez miydi
Evet öyle olmalıydı
Neden bu şekilde davrandı sence
Senin yüzünden
Derken?
Kaç aylık ilişki
1.5 ay
Oha 1.5 ayda dudağa mı geçtiniz