Cinsel Yaşam Biriyle görüştüm öpüştük sonra tükürmeye başladı ama öpmeye devam etti neden? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Neden sürekli tükürmeye başladı ama öpmeye devam etti? Biriyle görüştüm öpüştük sonra tükürmeye başladı ama öpmeye devam etti neden? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
KoscheiMaster Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 436 cevap paylaştı. Midem bulandı ya. :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden sence igrendimi Yorumla KoscheiMaster +1 yıl Bilemem ama senin ondan iğrenmen gerek o kesin. :D Yorumla
Uzaylİnsan Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 650 cevap paylaştı. Agzına mı tükürüp öpmeye devam etti? 0 0 Yorumla
zevk-i-alemmmmm Takip Et Master Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Böyle öküzleri ararken çok çaba harcıyor musunuz 0 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. nasıl bır opusme seklıdır bu 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Igrwmiyle acaba Yorumla devilish_humanity +1 yıl anlamadım :) Yorumla Soran +1 yıl Ondan önceki sevgilim de öyle yapıyordu acaba neden Yorumla devilish_humanity +1 yıl bunun nedenını anlamam ıcın senı opmem lazım sanırım senı openler boyle yapıyor Yorumla Soran +1 yıl Evet ama bisey demiyor niye acaba dedim igrwndinmi benden ne igrenmesi kızım bulsam seni şimdi parkta yapcam dedi ama Yorumla devilish_humanity +1 yıl bende anlamadım garıp bır durum Yorumla Soran +1 yıl Sence agzimi kokuyor acaba bunlara anlamadım Yorumla devilish_humanity +1 yıl ınan bılmıyorum ama oyle olsa opmek ıstemezlerdı Yorumla Soran +1 yıl Doğru oda var ama belki kirmak istemedikleri için olabilirmi Yorumla devilish_humanity +1 yıl bılmıyorum kı tahmınler bunlar dedım ya opusmeden bılemem Yorumla Soran +1 yıl Bana resmimi çek dedi çektim onu hikayesine koymuş yaziyo bana Yorumla devilish_humanity +1 yıl ıyı ıste memnun degıl mısın bu durumdan Yorumla Soran +1 yıl Öyleyim ama bilmiyom kafam karıştı anlayamadım hislerini şimdi ıgreniyor diye dusundum Yorumla devilish_humanity +1 yıl neden ıgrensın kı Yorumla
ardaxx4 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Beğenmemiştir 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Niye tukurdukten sonra yine öptü ozaman Yorumla ardaxx4 +1 yıl Veya ağzına bisey kaçmıştır Yorumla Soran +1 yıl Igrwndimi acaba Yorumla ardaxx4 +1 yıl şu an konusmuyorsaniz igrenmis olabilir ama kesin ağzına bişey kacti Yorumla Soran +1 yıl Bundan önceki sevgilim. de hep öyle yapıyordu? Yorumla ardaxx4 +1 yıl Ozaman sorun sende ağzın mi kokuyor Yorumla Soran +1 yıl Bana göre hayır ama öyleyse niye yine öpüyor Yorumla ardaxx4 +1 yıl Abla ona sor ben bilemem ama sorun sende gibi kalbin kirilmasin ama Yorumla Soran +1 yıl Olabilir Yorumla ardaxx4 +1 yıl İyi geceler Yorumla Soran +1 yıl Bana resmimi çek dedi çektim onu hikayesine koymuş yaziyo aimzi Yorumla ardaxx4 +1 yıl Ne güzel kanka iyi olun araniz bozulmasin takilma buna da Yorumla Soran +1 yıl Ben şimdi bisey anlamadım yani Yorumla ardaxx4 +1 yıl Tamam sus knk Yorumla
NonUnendless Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 46% +1 yıl O ne la 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yani opustukten sonra hep tukurdu yere ama sonra yine öptü? Yorumla
axiakrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl nereye tükürdü 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Yere Yorumla axiakrep +1 yıl ağzına sandım glflf Yorumla Soran +1 yıl Neden sence Yorumla axiakrep +1 yıl kıl falan kaçmıştır ağzına rahatsız ediyodur nerede oldu olay bilmiyorum ki detay lazım yaz bana Yorumla Soran +1 yıl Nerde olsun parkta opusuyoruz az önce Yorumla axiakrep +1 yıl nerde olsun diye niye soruyosun yanınızdamıyım sanki Yorumla Soran +1 yıl Igrwndimi acaba Yorumla axiakrep +1 yıl iğrense devam etmezdi bi mesaj atsan detayları soracam da korkuyosun galiba Yorumla Soran +1 yıl Atiyim Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Manyak mı ne 0 0 Yorumla
Bandibandi Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Saç gelmiştir 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Durmadan tukurdu sonra yine öptü sonra yine tukurdu hep? Yorumla Bandibandi +1 yıl Alışkın değildir 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ondan önceki sevgilimde öyle yapıyordu acaba neden? Yorumla Bandibandi +1 yıl Saç geliyordur bence Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Midem bulandı ya. :D
Neden sence igrendimi
Bilemem ama senin ondan iğrenmen gerek o kesin. :D
Balgamda ataymış
Agzına mı tükürüp öpmeye devam etti?
Böyle öküzleri ararken çok çaba harcıyor musunuz
agzin kokuyirdur
nasıl bır opusme seklıdır bu
Igrwmiyle acaba
anlamadım :)
Ondan önceki sevgilim de öyle yapıyordu acaba neden
bunun nedenını anlamam ıcın senı opmem lazım sanırım senı openler boyle yapıyor
Evet ama bisey demiyor niye acaba dedim igrwndinmi benden ne igrenmesi kızım bulsam seni şimdi parkta yapcam dedi ama
bende anlamadım garıp bır durum
Sence agzimi kokuyor acaba bunlara anlamadım
ınan bılmıyorum ama oyle olsa opmek ıstemezlerdı
Doğru oda var ama belki kirmak istemedikleri için olabilirmi
bılmıyorum kı tahmınler bunlar dedım ya opusmeden bılemem
Bana resmimi çek dedi çektim onu hikayesine koymuş yaziyo bana
ıyı ıste memnun degıl mısın bu durumdan
Öyleyim ama bilmiyom kafam karıştı anlayamadım hislerini şimdi ıgreniyor diye dusundum
neden ıgrensın kı
Beğenmemiştir
Niye tukurdukten sonra yine öptü ozaman
Veya ağzına bisey kaçmıştır
Igrwndimi acaba
şu an konusmuyorsaniz igrenmis olabilir ama kesin ağzına bişey kacti
Bundan önceki sevgilim. de hep öyle yapıyordu?
Ozaman sorun sende ağzın mi kokuyor
Bana göre hayır ama öyleyse niye yine öpüyor
Abla ona sor ben bilemem ama sorun sende gibi kalbin kirilmasin ama
Olabilir
İyi geceler
Bana resmimi çek dedi çektim onu hikayesine koymuş yaziyo aimzi
Ne güzel kanka iyi olun araniz bozulmasin takilma buna da
Ben şimdi bisey anlamadım yani
Tamam sus knk
O ne la
Yani opustukten sonra hep tukurdu yere ama sonra yine öptü?
nereye tükürdü
Yere
ağzına sandım glflf
Neden sence
kıl falan kaçmıştır ağzına rahatsız ediyodur nerede oldu olay bilmiyorum ki detay lazım yaz bana
Nerde olsun parkta opusuyoruz az önce
nerde olsun diye niye soruyosun yanınızdamıyım sanki
Igrwndimi acaba
iğrense devam etmezdi bi mesaj atsan detayları soracam da korkuyosun galiba
Atiyim
Manyak mı ne
o nasıl kötü bi ilişkindir ya :))
Sadece öpüşme mi oldu
tarzı bu demek ki
Saç gelmiştir
Durmadan tukurdu sonra yine öptü sonra yine tukurdu hep?
Alışkın değildir 😂
Ondan önceki sevgilimde öyle yapıyordu acaba neden?
Saç geliyordur bence