Cinsel Yaşam Hiç eve erkek/kadın aldınız mı? sk_0634 Takip Et Bilge Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Gelsin cesur cevaplar. Güncellemeler1 yıl Güncelle Hiç eve erkek/kadın aldınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
BalalarBabası Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kadın aldım, temizlik yaptı gitti. Sorduğun anlamda erkek almadım almayı da düşünmüyorum 1 5 Yorumla sk_0634 1 yıl Kadın niye noş gitti Yorumla BalalarBabası 1 yıl Noş olduğu için noş gitti. Sen de noş musun? Yorumla sk_0634 1 yıl Boşş Yorumla BalalarBabası 1 yıl Boş gitmedi, parasını verdim Yorumla sk_0634 1 yıl Anladım Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Sevgilimi almadım ama grup olarak arkadaşalrımı aldım 1 1 Yorumla sk_0634 1 yıl Hm partileme tarzı mı Yorumla
mertyedek1 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kiz arkadasimi almistim 1 5 Yorumla sk_0634 1 yıl Vukuatsız mı geçti Yorumla mertyedek1 1 yıl Evet Yorumla sk_0634 1 yıl Yazık olmuş Yorumla mertyedek1 1 yıl Her zaman vukuat olmaz. Vukuatin da zamanlari olur. Yorumla sk_0634 1 yıl :) fırsat varsa bağırtmak lazım :) Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hayır. Allah korusun. 1 10 Yorumla sk_0634 1 yıl Nedenn Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Müslümanım çünkü. Yorumla sk_0634 1 yıl Dürtüler bazen ağır basabiliyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Eve almazsam dürtü mürtü hikaye. Yorumla sk_0634 1 yıl Ya alırsan? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Niye alayım? Yorumla sk_0634 1 yıl Bi halt yiyip de alırsan Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Eve alan insanın bir halt yeme olasılığı olur. Senin dediğin şekilde sıralama ters zaten. Yorumla sk_0634 1 yıl Bu kadar güvenme kendine Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Allah'a güveniyorum ben. Yorumla
LeylaÖzsoy Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Hayır 1 6 Yorumla sk_0634 1 yıl Peki isteğin var mı? Yorumla LeylaÖzsoy 1 yıl Hayır Yorumla sk_0634 1 yıl Üzücü Yorumla LeylaÖzsoy 1 yıl Böyle iyiyim Yorumla sk_0634 1 yıl Hiç mi istek yok Yorumla LeylaÖzsoy 1 yıl Bende başkasına istek yok hiçBen yalnız yaşamakKendi başıma hall etmekBöyleyimBöyle devam edicem bundan sonra Yorumla
simaygzl35 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Tövbe de 1 1 Yorumla sk_0634 1 yıl Nedenn :) hiç canın istemedi mi Yorumla
SamsunluEzgi55 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Evet çok defa aldım. Özellikle patronumu 1 1 Yorumla sk_0634 1 yıl Seviyosun demek bu işi Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Aldım 1 5 Yorumla sk_0634 1 yıl Nooldu sonra Yorumla Olgunvenetadam 1 yıl Seviştikt Yorumla sk_0634 1 yıl Bu kadarcık mı Yorumla Olgunvenetadam 1 yıl Nasıl bir hayal dünyam var Acaba ne bekliyorsun başka Yorumla sk_0634 1 yıl Onu bn bilemem senin hayal dünyanı Yorumla
GitaristUmut Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı. Tabi aldim hem de tonla ne var ki bunda 1 1 Yorumla sk_0634 1 yıl Bişey yok canım ne olcak :) Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. evettt 1 1 Yorumla sk_0634 1 yıl Hayırlı olsun Allah kabul etsin Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Almadım 1 8 Yorumla sk_0634 1 yıl Plan var mı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ev tercihim değil kanka yoksa atardım ilişkiye girdimde evde değil Yorumla sk_0634 1 yıl Otel araba? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Villa veya araba Yorumla sk_0634 1 yıl Anladım Yorumla sk_0634 1 yıl Evimi kirletmem diyosun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evde yaşamıyorum villadayım zaten villa Vim Yorumla sk_0634 1 yıl Ok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kadın aldım, temizlik yaptı gitti. Sorduğun anlamda erkek almadım almayı da düşünmüyorum
Kadın niye noş gitti
Noş olduğu için noş gitti. Sen de noş musun?
Boşş
Boş gitmedi, parasını verdim
Anladım
Sevgilimi almadım ama grup olarak arkadaşalrımı aldım
Hm partileme tarzı mı
Kiz arkadasimi almistim
Vukuatsız mı geçti
Evet
Yazık olmuş
Her zaman vukuat olmaz. Vukuatin da zamanlari olur.
:) fırsat varsa bağırtmak lazım :)
Hayır. Allah korusun.
Nedenn
Müslümanım çünkü.
Dürtüler bazen ağır basabiliyor
Eve almazsam dürtü mürtü hikaye.
Ya alırsan?
Niye alayım?
Bi halt yiyip de alırsan
Eve alan insanın bir halt yeme olasılığı olur. Senin dediğin şekilde sıralama ters zaten.
Bu kadar güvenme kendine
Allah'a güveniyorum ben.
Hayır
Peki isteğin var mı?
Hayır
Üzücü
Böyle iyiyim
Hiç mi istek yok
Bende başkasına istek yok hiç
Ben yalnız yaşamak
Kendi başıma hall etmek
Böyleyim