Misafir kaldığınız bir evde ilişkiye girdiğiniz oldu mu?
Kaynananızın evi, akrabaların evi, arkadaşlarınızın evi...
Kaynananızın evi, akrabaların evi, arkadaşlarınızın evi...
bu soru çok komik olayı aklıma getirdi :)
Kız arkaşımın biri eşi birlikte babasına gitmişler eşi tabii duramamış arkadaşıma başlamış sırnaşmaya arkadaşımda olmaz babamın evi burası gece banyoya kalkmak ayıp olur demiş eşine , eşi azmış bir kere durmuyor banyo yapmayız kendi evimize gidince yaparız demiş ,arkadaş bakmış kurtulacağı yok babamın evinde olmaz demiş ,eşi de benim babamın evinde oluyordu ama orası genelevde burası camii mi demiş :)
ilahi ya :D:D
haha +1
demekki kızı babasının evinde götürecekmiş :)
hahah adam iyi demiş:)
evet arkadaş ziyaretine gitmiştik şehir dışına.Kanımız kaynadı ne yapalım.Ateşle barut yanyana olmuyor malesef.
ımmm söyle bir düşündüm benim çok olmuş bir kere kız arkadasımın kız arkadasında kalmıtım bir kere derken bir cok kere aslında kız arkadasımdan baska 3 kız daha vardı evde kızlar sabaha kadar sesten uyyammıstı odadan gir cık sabah hepsi gözüme allah belanı versin canımızı isteddin der gibi bakıyordu:))) baya cok yapmısm ben yaa heralde yakalnma hissi oldumu bu iş daha zevkli oluyor
kız arkadaşımın evine gitmiştik sabah uyandık sevişmeye başladık tam misyonerdeyken kız arkadaşı odaya girdi bizi gördü hiç bir şey olmamış gibi şarj aletini aldı çıktı bizde devam ediyoduk bu sırada tabii :)
Cevap
10Cevap
Kız arkadaşımla bi partiden sonra onun bi arkadaşının evine gitmiştik kalmaya. Kız ark ımın canı istemedi :) bende onun yanından kalkıp, arkadaşının odasına girdim. Kız da partide sürekli benimle birlikte olmak istediğini sölüodu zaten. harika bi geceydi ;) sabah da hep birlikte kahwaltı yaptık :) )
salla salla yer yerinden oynasın
eksiler havalarda uçuşuyo :D destekleyen yok mu ya ? :) kendi başlarına gelse hiç bi kıza hayır demezler ama eksileyenlerde :)
eğer ateşle barut bir odada tek kalacaksa neden olmasın? sonuçta odada başka kımse olmayacak. :D
misafir kaldığım bir evdemi eğer bunuda yaparsam kendimi öldürürüm bir insan bu kadarda iğrençleşmemeli bence.
eğer orada kalabiliyorsam neden olmasın ki. Yeterki banyo olsun. Fazla gürültü yapmazsın o kadar.
kayınpederimin evinde, bizim evde, teyzemlerin evinde vala yatak gördüğümüz yerde çiftleşiyoruzmübarek
offf hemde 69 yaptık kapıda da kilit yoktu allaha a emanet yaptık yani napalım duramadık arkadaşımın eviydi yan odada o uyuyodu
evet ya çok fenaydı orgazm bile olamadım stresten
yok olamadım yani
misafirliğe sadece seks için gidiyorsam bu soruya cevabım evet olur :)
Bence bu iş için ne yer nede zaman vardır. outdoor doğa ile bütünleşmek adrenalin zok keyfli ;))
arkadaşlar bu günler içindir:D
kaldığımız heryerde . neden olmasın ki..
evet kayınpederin, baldızın, babamın evinde...
oysa hepimiz misafiriz bu dünyada.
yok olmadı
oldu olmaz mı hiç
yok yaaa:)))
olmazmı :D
Kayinconun evde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar