1 yılOğlum zaten seni sevgilin değil mi kabul et git ilişkiye gir zaten kızın içine girince vajinasını kanama olursa ilişkiye girmemiştir olmazsa zaten girmiştir.
Tanıştığınız zaman dilimi de ne kadar bir yıl falan olduysa neyse derim ama bir ay olmadıysa yavaş derim
Zaten önden yapmadıysa bile bir oral seks anal kesinlikle olmuştur sen yine kızın arkasına bir kontrol et çok fazla yaptıysan geniştir görürsün01 Yorumla
Soran1 yıl2 ay bitti knk
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yıldirekt sorma da aşkım vs sana bir şey sormak istiyorum fakat lütfen yanlış anlama bilmek istiyorum sadece benden önce ilişki yaşadın mı şeklinde nazikçe sor. hödük gibi bakire misin deme
06 Yorumla
Soran1 yılAnladım, hödük gibi sorarsam nolur? 😂
Cevap sahibi1 yılhiç hoş değil soğur direkt ve çok saygısızca
Soran1 yılNeden ya
Cevap sahibi1 yılkadınlar hassas ruhludur ve bu tarz özel detaylar bir etiket gibi sorulmamalıdır. uzun uzun yazmak istemiyorsan kısa ama nazikçe sor
Soran1 yılKadınları anlamak zor bende de biraz hödüklük var galiba ama bu konuda yapmam
Cevap sahibi1 yılya anlamaman normal yaradılış olarak farklıyız zaten. sadece bu tarz konularda dikkatli ol yeter. detaylı analize gerek yok
Gizli Üye(18-24)1 yılÇok dikkatli olmak lazım şu an anlattığına göre ben bu kızın geçmişinde birilerinin olduğunu şüphe ederim dikkat et kral
09 Yorumla
Soran1 yılBir gün benim yanımdayken 2 erkek aradı kızı hadi birine arkadaşım dedi de diğeri kimdi bilmiyorum gizliden arayıp beni hatırladın mı demiş
Cevap sahibi1 yılDemek bu kız patlak
Soran1 yılHe birde arkadaşım dediği kişiye de açmadı telefonu
Cevap sahibi1 yılKızla evlilik düşünmüyorsan çak istersen dm gel konuşalım
Soran1 yılOlur
Soran1 yılAç profilini konuşuruz
Cevap sahibi1 yılAçtım gel
Soran1 yılMesaj atamıyorum
Cevap sahibi1 yılYazdım
- Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı.
1 yılAynen bana öyle geldi valal...
05 Yorumla
Soran1 yılDaha o kadar ilerlemedik ama eve çağırsam gelir ve birseyler yaşanır gibi
- 1 yıl
Yani sevgilin olduğu için kabalaşmıyacam ama öyle duruyor :)
Soran1 yılAçık konuşabilirsin knk bi gün benim yanımdayken 2 erkek aradı kızı hadi birine arkadaşım dedi de diğeri kimdi bilmiyorum gizliden arayıp beni hatırladın mı demiş
- 1 yıl
Ateve bak keyfine 18 ine gelmişse böyle konusup davranıyorsa çoktan yolun yolcusu olmustur bence. Tanımıyorum etmiyorum gunahına girmiyeyim ama vermiş olduğun infoya bakınca öyle görünüyor...
Soran1 yılYazdım sana
1 yılYani olmuş olabilir ama sorun yapılacak durum yok.
02 Yorumla
Soran1 yıl18 yaşında bakire olmayan kızı napiyim
- 1 yıl
O zaman vakit kaybetmeden ayrılacaksın heee bende bişeyler yaşayım diyorsan o ayrı.
- Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı.
1 yılAçık açık sor bence
02 Yorumla
Soran1 yılAçık açık sorulur mu ya 😃
- 1 yıl
Dolaylı yoldan sor madem yatmak istiyor seninle evlenmeden önce yapmamız sıkıntı olmaz mı senin için de zaten söyler o ne olduğunu
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer