Sevgilisi olan bir arkadaşımla beraber oldum, 4 yıllık sevgililer ve 2 yılı uzak ilişki olarak sürmüş. Sevgilisi çok uzakta , benim yüzümden ayrılırsa benle ilişkisi sağlıklı olabilir mi? Yuva yıkma olur mu bazı şeyler bittiyse. Gerçekten denemek istiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.
Cevabın nedir?
Sen kendin bilerek yaptıysan sıkıntı yok, istediğinle olma özgürlüğün var. ama onu bırakır bana gelir diye düşünüyorsan yanılıyorsun, 4 yıllık sevgilisini seninle aldatan kişi seni de başkasıyla aldatır buna adın gibi emin ol, biraz hevesini alsın bir daha bulamazsın onu, ama ikinizde ihtiyacımızı karşılıyoruz diyorsanız ona bişey diyemem, afiyetle ye derim
20 Yorumla
Cinsellik oldu mu aranizda? Olmadi eger onemli degil.
02 Yorumla
Soran+1 yılOldu beraber olduk.
+1 yılbence bir şeyler yapmalısın denemeden emin olsmazsın hem ne kaybrtcen ki oda bir şeyler hissetmese senle birlikte olmazdı
00 Yorumla
İyi iyi bosver seviyorsa seni ayrılma bence bu olay ne zaman oldu
12 Yorumla
Soran+1 yıl3 gün oluyor. Seviyorum o da boş değil dediğim gibi bilemiyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
18Cevap
Seni bu sozlerle kandiran birisi zamani geldiginde seni neden aldatmasin ki?
12 Yorumla
Soran+1 yılKandırdığını nerden biliyoruz?
Amaaan kiz bir kere geliyoruz dunyaya, bastir gec anam bastir bastir bastirr..
Gulsen ne demis canim; yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hooop ordayiz00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 381 cevap paylaştı. Seninle sevgili olduktan sonra senide aynı şekilde aldatırsa ne yaparsın
12 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum.
+1 yılSizin gibi pislikler yuzunden insanlar birbirinden ayriliyor. insallaahhh senide istemezde b*k gibi kalirsin ortada.
38 Yorumla
Soran+1 yılBu öfke neden? Olayları bilmeden böyle yorumlar yapma. Beddua döner dolaşır seni bulur. Bu hayatta her şey bizim için. Sen bugün yargılıyorsun yarın bunu yaşarsın.
- +1 yıl
Valla kusura bakma kimsenin sevgilisini elinden alacak kadar asagilik olmadim olmam da Rabbim gonul guzelligi versin herkese ben baskasinin mutsuzluguyla mutlu olmam.
Soran+1 yılBaşkası mutsuz oluyor diye mutlu olmuyorum. Ben de o kişiyi seviyorum istiyorum. O kişinin sevgilisinin tek farkı onu benden daha önce tanıması mı? Onu sevdiğimde sevgilisi olduğunu bilmiyordum zaten. Bu olaydan önce ben de senin gibi yorum yapardım.
- +1 yıl
Kusura bakmada her ne olursa olsun zina yapmissin benim icin hic bir hakli tarafi yok.
Soran+1 yılSen küfür ederek hiç günaha girmiyorsun, canım.
- +1 yıl
Benim b*k dememle senin yaptigin seyin arasinda daglarr kadar fark var. beni kendinle kiyaslama istersen.
- +1 yıl
benimde başıma geldi bu tarz bir durum
- +1 yıl
fazla ön yargılı davranıyorsunuz
sen yaptığından utanman gerekirken senin ilişkinin akıbetini mi merak ediyorsun
11 Yorumla
Soran+1 yılNiye utanmalıyım? Onu sevdikten sonra sevgilisinin olduğunu öğrendim. Ayrıca kızı tanımam etmem, evlilik yine kutsal bir şey. Suçlanması gereken taraf ben değilim, ayrıca ben o kıza bir söz vermedim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılDostum bende aynı şeyi yaptım :(
16 Yorumla
Soran+1 yılNoldu peki sonra? Hem acı çekiyorum hem benim olduğu için mutluyum...
Cevap sahibi+1 yılBurada milleti toplama başımıza özele gel
Soran+1 yılMesaj yollayamıyormuşum seviyemden dolayı kusura bakma.
Cevap sahibi+1 yılSen bana takip at ben yollarım
Soran+1 yılKimliğimi ifşa edemem kusura bakma. Gizli kullanıcı olarak yorum yapabilirsin dinlemek isterim,
- +1 yıl
özelden mesaj atar mısınız
+1 yılBeraber olduktan ne kadar süre sonra ayrılmadığını öğrendin ve ne yaptın?
00 Yorumlahala konuşuyorsa onu bırakmaz sen de geçici ilişki yaşamış olmalı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılBirlikte olarak hata yaptığını kızın yerine kendini koyarsan anlarsın. Onların ilişkisi bitmeden bir yola çıkmayın
24 Yorumla
Soran+1 yılKızın yerine niye kendimi koyayım? Ben o kıza söz vermedim ki. Ben çocuğu sevdiğimde bana sevgilisinden ayrıldığını söylemişti. Sonradan böyle olaylar oldu, ben de sevdim. O da seviyor ben de, farkımız onun çocuğu daha önce tanıması...
- +1 yıl
Bencilce düşünüyosun
Soran+1 yılNiye bencilce düşünmiyim ya bu benim hayatım.
- +1 yıl
Aşkın gözü körmüş gerçekten
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılSenden de ne iyi metres olur haaa..
00 Yorumla Keske benlede olsan ne guzel ortalk kizi ya 😍😍
10 Yorumla
+1 yılayrıldıktan sonra yapsaydın
01 Yorumla
Soran+1 yılKeşke.
Cinsel Yaşam konusunda 543 cevap paylaştı. Sevgilisi nerde şu an onun
04 Yorumla
Soran+1 yılBaşka bir şehirde.
Soran+1 yılOlabilir.
Kimse ahlaktan bahsetmesin hersey ortada
01 Yorumla
Soran+1 yılBu ne demek?
Birlikte olmaktan kastın ne
03 Yorumla
Soran+1 yılCinsel ilişki
Soran+1 yılArkadaşımdı.
Yılan kokusu alıyorum
00 YorumlaYanincinsel iliskiye mi girdin
010 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Soran+1 yılÇocuk bana hoş geliyordu. Ayrıca ilişkilerinin kopma noktasına geldiğini söyleyip cesaretlendirdi. Bilmiyorum, istedim o an.
Soran+1 yılArkadaşım.
Soran+1 yılDevam ediyoruz ama daha ayrılmadı sevgilisinden ayrılıcağını söylüyor bilmiyorum.
Soran+1 yılNiye her cinsel ilişkiye giren sevgilisini kullanıyor mu? Geri kafalı yobaz bir düşünce.
olan senin bal kutuna oldu geçmiş olsun
00 Yorumla
+1 yılDene sonuçlarını gör bize de haber ver
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsız sadece fuckbuddy olabılırsınız
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbırebır basıma geldı baska bırseye donusemıyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılverdiğinle kalırsın:()
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye öyle düşündün ki? Belki de haklısın.
Cevap sahibi+1 yılöyle 4 yıllık sevgilisini bırakıp, sevgilisi olan birine bile bile veriyosan o erkek senle neden güvenip sevgili olsun:D biraz karışık oldu ama anlamışsındır:D
Soran+1 yılsen çok yanlış kişiye suç atıyosun her kimsen, sevgilisi olan kişi o birine söz vermiş kişi de o. Benim sorumluluğumda değil kendiuçkurunu koruması. Güvenip güvenmemekte kararsız kalan benim zaten o değil.
Cevap sahibi+1 yılyaw bende onu diyorum sen yanlış yerden bakıyosun. 4 yıllık sevgilisini senle aldatan seni de başkasıyla aldatmazmı ikiniz içinde aynı şey söz konusu. ve kesinlikle de eminimki o çuk bir kaç kere daha yatıp senle uzaklaşacak;)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne