Hem şekil olarak çok güzel hem de hiçbir leke, iz, selülit vs yok. Elle çizilmiş gibi kusursuz. Nasıl böyle oluyorlar?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Yok farklı farklı kişiler var sen fiziği güzelleri izliyorsun sadece. Çoğunluğu güzel evet sen öyle değil misin mesela neyin eksik onlardan
Vücudumda illa ki bi selülit, leke, damar vs var. Onlarda olmuyor. Lekesiz pürüzsüz hepsi
Ee tamam seninle yatacak erkek te zaten kaslı 190 mükemmel biri olmayacak o yüzden herkeste var kusur o p*rno yildizlarida geniş belkide pis kokular. Sen dağın görünen kısmına bakıyorsun sadece
Programları ve beslenmeleri özeldir muhtemelen. Böyle bir film için kusursuza yakın olmalı ve bu organizasyon da bu işe büyük önem gösteriyor.
Sadece fit olmak değil. Hiçbir leke, iz olmuyor vücutlarında.
Seksin vücuda iyi geldiği bir gerçek var. Bunun yararı olabilir. Çoğu doğum yapmıyor ve kilo almıyor zaten.
Herkes işini yapıyor. İlanla ofis boy alır gibi mi seçiyorlar zannediyorsunuz o kadınları. Spor hocaları kamasutra hocaları kişisel bakım uzmanları falan var...
Onlar bu filimler için seçmece farklı kata gorilere görevde şişman balık etli yaşlı daha ne katagoriler mevcut
Zaten o kadar güzel oldukları için p*rno oluyorlar. Herkes p*rno olsa rezalet görüntüler çıkar yani
p*rno'cu yazmak istemiştim
Gayet selülitleri falan var yakın çekimde belli oluyor genelde. Hiç dikkat etmedin herhalde izlerken
işleri o ona göre bakım yapıp ona göre o işi yapıyorlar her önüne gelen orada olmuyor :)
Kendileri o kadar güzel olmuyor, sadece vücutları güzel.
tamam da ona göre insanlar seçiliyor :) nasıl normal oyuncular seçiliyorsa onlarda öyle :D
Onlar aylık cilt bakımları için ne kadar harcıyor Sen biliyor musun
Para kazandıkları sey vücutları, daha iyi bakıyorlar ve sürekli spor
Çok para kazanıyorlar spor yapıyorlar bakım yapıyorlar estetik yapıyorlar
50 bin estetik spor ve seçimle alınıyor onlar tabi o kadar iyi olacak
Çünkü seçiyorlar beni seni seçmezler kolay kolay akıllı 😂🤦♂️
Bazen sadece izlemek yerine Bakmakta yetiyor 🔥🤭
Arayıp buluyorlar çünkü ve düzenli beslenen insanlar vücutlarına bakıyorlar
Yooo gayet tipi bozuklarda oluyor 😅
Ozenle seçiliyor sanırım
Benim de öyle çok şükür
Bu şans
@SpaceLoverTeacher tüm şansımı burada kullandım galiba 😂
O da iyi dğeilmiş ama ya :D Eksileri nereden vurdu ki seni 😅😂😂
@SpaceLoverTeacher kariyer, aşk para bir türlü Atanamadım 🚬
@SpaceLoverTeacher ne eksik değil diye sorsan daha iyi gibi 😅
aaa meslektaşmıyız yoksa 😅😅 Bak aşktan yana bana da iyi vurdu bakma 🤣🤣
@SpaceLoverTeacher senin bölüm ne
Nick ele veriyordur bence :D İnglizce
@SpaceLoverTeacher sen nasıl Atanamadın yaa ingilizce öğretmeni alımı iyiydi
Atandım ki ben :D Seçimde atandım 😅
@SpaceLoverTeacher eee niye meslektaş dedin ben sağlıkçıyım
Meslektaş mıyız diye sordum ki 😅
Sizde atamalar nasıl? Olmuyor mu_
@SpaceLoverTeacher benim paramedik 4 yıldır mezunum puanım da yüksek ama yeterli değil bu yıl da 83 aldım en son düz memurluk düşünecem artık bu şanssızlığı bir yerden kırmam şart oldu
Haydaa. 83 az buz da değil. Sınava girmeyen bilmez ne kadar zor olduğunu o puanları almanın. Paramedik kaçla kapatıyor peki? Özelde iş alanınız nasıl bilmediğimden soruyorum
@SpaceLoverTeacher özel düşünmüyor fazladan nöbet ve mobinge uğrama çok oluyor ben özelde çalışsam kesin katil olurum 😂haksızlığa gelemeyen bir yapım var fazla nöbet ve adam kayirma olursa hergün tartışırdım amir ile 😅 o yüzden ruh sağlığım için düşünmüyorum , alıma bağlı ama branş olarak 6114 deyim ve alim olursa max 4000 alınır bu yıl düz memurluk düşünüyorum tekrardan hazırlanıp 90+ Alaçam boşuna beklemedim eninde sonunda istasyonum da göreve başlayacam💪 insallah🍀
Hadi bakalım hocam, umarım atanırsın ya. O kadar emek vermişsin haliyle isterim seninde emeklerinin karşılığını almak.
Bak bu yanını sevdim ve takdir ettim. Haksızlığa karşı baş kaldırabilmek cidden büyük bir erdem. Çoğu yalakayı düşününce az kişilerdensin
@SpaceLoverTeacher teşekkürler, güzel dileklerin için de ayrıca
Rica ederim ne demek 😅 Bu sene bence olacak bu işt. Sen yapacaksın işini.
Ama konu nereden nereye geldi ona ayrı koptum 🤣🤣 Senin de benim gibi çenen düşük :D
@SpaceLoverTeacher ben konuşurum yaa, teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla 🍀
Konus konus severim ben de :D Rica ederim :)
Aşk hayatında nerede ne kadar balta yedin peki 😅
@SpaceLoverTeacher hiç olmadı desem abes olmaz sanırım 24 yaşindayım ama hiç ilişkim olmadı kendim istemedim gayet güzel biriyim ama sırf sevgilim olsun diye sevgili yapacak biri değilim, aşık oldum tabi
Vay be ah bide gizli olmasan kız ne şanslı sın sen 😚
@Diyarbakır_mavıs21 tüm abazalar da yoruma geldi
Kaç kişi gelmiş ki daha sitenin sanırım 100 de 0.1 i burada 😂🤦♂️
Hadi ya, ciddi düşünen biride mi çıkmadı? Burada da yüzüm gülmedi deyince herhalde kötü bir tecrübe yaşandı diye düşündüm 😅 Sen neden aşık olduğuna açılmadın? Benim mallığımı neden yapmadın ::D
Bu arada abaza damgaasını yemek üzdü 😅
@SpaceLoverTeacher 7 yıldır birini seviyordu o yüzden, kusura bakma ama sitenin çoğunluğu öyle, üzülmece, darılmaca yok😅
Zaten siz kızlar meleksin demi kötü olan hep biz.. sanada Bravo gizli kız 👏
Ahaha orasaı öyle ona lafım yok ya. Abazalık yapmaya gerek yok ya, güzel muhabbeti seviyorum ben muhabbet eden iyiyse :D
Ay sen platonik mi düştün 😅 Benim lise halimsin sne :P
@Diyarbakır_mavıs21 abi bir yorumuma salça olmasaydın iyiydi de
@SpaceLoverTeacher geçti gitti zaten
Sen benim de oyle demeseydin iyi de işte ister istemez daldım hayatına Dicem olmicak yorumuna 😂🤦♂️
O savaş vericek şimdi vermezse olmaz 🤣😅 Geçip gidiyor ama işte insan da bir iz bırakıyor. Ben lisedekini unutucam diye kaç yıl harcadım sonra başka birine oldum. O da ayrı dert 😅
@SpaceLoverTeacher Allah kolaylık versin
Neyse ikinize de sohbet için teşekkürler ben kaçayım
Hadi görüşürüz kendine iyi bak dostum. Atanırsan haber et :) Kusura bakma rahatsızlı kverdiysem
Pek konuşmadık ama Geri gel bak bir dahaki ne o zmn rica ederim 🌹
@SpaceLoverTeacher Franco görüşüme de salça oldun😂
Aahahahha nereden nereye :D :D Ama nerden bilebilirdim ki yani şimdi mümkün mü :D 1 hafta geçmiş :D
p*rno kötü etkileri işte
Ne kadar temizler degilmi
özel seçilmiş sanatçı
öyle oldukları ıcın fılımlerdeler ya