Cinsel Yaşam Yalnız tatile gitseniz orada birisini bulup cinsellik yaşar mısınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Mesela 2 haftaligina tatile gitiniz bir hôtele veya baṣka yere orada birini bulup cinselik yaṣamak ister misiniz? Yalnız tatile gitseniz orada birisini bulup cinsellik yaşar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Serappturk Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı. Güzel hayal ama sen yine de tatile beraber çıkabileceğin birini bul da sonra elin şeyinde kalmasın 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Haha keṣke olsa öyle birisi ama yok ki Yorumla Soran 1 yıl Sen yalniz olsan birisini bulmak ister misin o an tatilde cinselik icin? Yorumla
Chasm Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Hayatımda biri varsa yalnızda gitsem hayır. Hayatımda biri yoksa o zaman ki ruh halime bağlı kesin yaşarım diye bir şey diyemem. 0 0 Yorumla
majeste34 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çok denk geldi öyle gideceğin yere göre değişir birini bulman 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Antalyaya orada olur mu bilmiyorum Yorumla majeste34 1 yıl Aile otellerine gitmezsen her yerde olur aile otellerinde çok zor şansın var Yorumla Soran 1 yıl Gidecegim yer sanirim aile oteli maalesef Yorumla majeste34 1 yıl Gitme o zaman boş boş sıkılırsin orada Yorumla Soran 1 yıl Neden ki belki arkadaṣ halinde gelen kizlar olur veya yalniz gelen baṣka bir kiz olur Yorumla
SertKalın77 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 98% 1 yıl nereye gittigine bağlı olarak değişiyor 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Antalya laraya Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Bara giderim daha iyi 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. bulsammmmmmmmmmmmmmmmm 0 0 Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evet olduda 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Bende tatile gidecegim yalniz ama nasil bulacagim bilmiyorum tavsiyen var mi? Yorumla Soran 1 yıl Ilk adimi sen mi atin kadin mi ati? Yorumla kaancan_7 1 yıl Ben attm ama kısmet gideceğin yere ve şansına sana bağlı👍 Yorumla Soran 1 yıl Antalyaya Yorumla Soran 1 yıl Aslinda ilk gitigimde ne diyecegim onu bilmiyorum Yorumla Soran 1 yıl Mesela gitim merhaba nasilsin dedim cevap verdi ne diyecegim sonra bilmiyorum Yorumla kaancan_7 1 yıl İşte ortam şansın ve sen önemlisin ben ne desem burdan yalan olur Yorumla Soran 1 yıl Ilk gitiginde kadinin yanina ne dedin yani nasil muhabet baṣlatin nasil arkadaṣ oldun? Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Yaşadım zaten 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Bende tatile gidecegim yalniz ama nasil bulacagim bilmiyorum? Yorumla Soran 1 yıl Ilk adimi sen mi atin kadin mi ati? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Atak ol özgüvenli ol heyecanlansan bile geri durma red edilebilir sin problem değil bir sürü kadın var Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kadın atmaz Yorumla Soran 1 yıl Aslinda ilk gitigimde ne diyecegim onu bilmiyorum Yorumla Soran 1 yıl Mesela gitim merhaba nasilsin dedim cevap verdi ne diyecegim sonra bilmiyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Deme öyle Yorumla Soran 1 yıl Ne diyecegim ki? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Güzel hayal ama sen yine de tatile beraber çıkabileceğin birini bul da sonra elin şeyinde kalmasın
Haha keṣke olsa öyle birisi ama yok ki
Sen yalniz olsan birisini bulmak ister misin o an tatilde cinselik icin?
Hayatımda biri varsa yalnızda gitsem hayır. Hayatımda biri yoksa o zaman ki ruh halime bağlı kesin yaşarım diye bir şey diyemem.
Çok denk geldi öyle gideceğin yere göre değişir birini bulman
Antalyaya orada olur mu bilmiyorum
Aile otellerine gitmezsen her yerde olur aile otellerinde çok zor şansın var
Gidecegim yer sanirim aile oteli maalesef
Gitme o zaman boş boş sıkılırsin orada
Neden ki belki arkadaṣ halinde gelen kizlar olur veya yalniz gelen baṣka bir kiz olur
nereye gittigine bağlı olarak değişiyor
Antalya laraya
Bara giderim daha iyi
bulsammmmmmmmmmmmmmmmm
Evet olduda
Bende tatile gidecegim yalniz ama nasil bulacagim bilmiyorum tavsiyen var mi?
Ilk adimi sen mi atin kadin mi ati?
Ben attm ama kısmet gideceğin yere ve şansına sana bağlı👍
Antalyaya
Aslinda ilk gitigimde ne diyecegim onu bilmiyorum
Mesela gitim merhaba nasilsin dedim cevap verdi ne diyecegim sonra bilmiyorum
İşte ortam şansın ve sen önemlisin ben ne desem burdan yalan olur
Ilk gitiginde kadinin yanina ne dedin yani nasil muhabet baṣlatin nasil arkadaṣ oldun?
Hayır tabiki
herkes ewet der
Yaşadım zaten
Bende tatile gidecegim yalniz ama nasil bulacagim bilmiyorum?
Ilk adimi sen mi atin kadin mi ati?
Atak ol özgüvenli ol heyecanlansan bile geri durma red edilebilir sin problem değil bir sürü kadın var
Kadın atmaz
Aslinda ilk gitigimde ne diyecegim onu bilmiyorum
Mesela gitim merhaba nasilsin dedim cevap verdi ne diyecegim sonra bilmiyorum
Deme öyle
Ne diyecegim ki?