#nirhammm 🔴 🔴 🔴 🔴
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Sırf seks için tatile gitmem. Tatile gittiğim zaman partnerim de yanımdaysa tabi ki cinsellik yaşanır bu ayrı konu. Ama ille de seks için tatile gitmem :)
Merhaba,
Belki de seks zamanlarının en güzel dönemleridir Mayıs ve Ağustos ayı olduğunu düşünüyorum sıcak yaz gecelerinde ılık bir duş aldıktan sonra yaşanan seksin tadı ve zevki bambaşkadır. Benim için seks sanat olmasına rağmen sadece seks yapmak için tatile gitmezdim zaten seksin olduğu her yer benim için vücut tatili demektir, zaten aşkla yapılan seks bayram demektir ve bayram olan yerde de her zaman tatil söz konusu olacaktır.
Burada önemli olan plajda en ucra noktasında seks zevkini yaşamaktır.
Hayır gitmem ama tatile partnerimle gitmişsem tabi ki cinsellik yaşanabilir.
Evet giderimm
Cevap
57Cevap
Öyle arzulu ateşli kadın olsada gitsek keşke

Bu durumun tatile gitmekle alakası yoktur. Sonuçta eşinse bu kişi kaçınılmaz son odur. <3
Sırf seks için tatile gitmem. Tatile gittiğim zaman partnerim de yanımdaysa tabi ki cinsellik yaşanır bu ayrı konu. Ama ille de seks için gitmem 😄 Keyifli günler🥂
Tatil değilde iş yerinde çok fazla beni isteyenler oluyor. Genellikle müşteriler çok istiyor. Lezbiyen kadınlar beni alıp götürmek istiyor. O şekilde gidiyorum. Sonra evime bırakıyorlar.
Kaç kere tatile gittik hiç yapmadan geri geldik. Bu kadar heyecansız isteksiz bir kadın daha yoktur tahminimce...
Eşin miydi
Psikoloğa gidin knka benim tanıdiklarımda öyle sorunu olan vardı etkisi oldu
Ayıptır sorması haftanin kaç günu yapıyosunuz sizi güzel karşılar mı tahrik eder mi
@gidenlergitti haftada mı? Ayda 1 en fazla 2 oluyor. 2019 yılı boyunca çetele tuttum 1 yılda 15 kez yapmışız. Öyle karşılama falan da yok tahrik etme de yok. Evliliğin ilk zamanlarında bazen yapardı ama artık hiç yapmıyor. Ben tahrik etmeye çalışıyorum sarılıyorum öpüyorum kokluyorum okşuyorum ama hiç tık yok. O istemediği sürece hiçbirşey yapmaz.
Acaba bilerek p*rno izlesen ona yakalansan değişir mi
Evlenmeden sorsaydın keşke istekli misin değil misin diye
@gidenlergitti evlenmeden önce istekli gibiydi bulduğumuz her fırsatta sevişmeye bakardık. Keşke hep öyle kalsaydı sorun yoktu. Ne olduysa evlendikten 1 yıl sonra oldu. Çocuk da olunca iyice huyu suyu değişti. Çok konuştuk ama pek birşey değişmedi. En son "napim benim yapım bu senin de kaderin böyleymiş" dedi.
Peki eşiniz sizin ilkiniz miydi daha önce başkalarıyla oldu mu
Bu benim ikinci evliliğim ilkini buyüzden bıraktım ve evlenmeden önce eşime üzerine basa basa defalarca söyledim ben seksi seviyorum hastalık harici benden kaçarsan en fazla bir ay seni anlarım sonrasında bende yoluma bakarım dedim.. ben seni bir gün bensiz bırakmam dedi uykuda bile üstüme çıktı tepindi ne varki evlenip çocuk olunca ayda 3 4 en fazla... garibim kaçmayım diye istekli rollerine giriyor oynayamiyorda iyice çileden çıkıyorum
İşte o kocalık gereği durumu olmasa sürüm sürüm süründürecegimde olmuyor işte ama bende tükendiğimi görüyorum artık soğudum gerçek manada sadece kızımı düşünüyorum ilkinden oğlum oldu onu babasız bıraktım ama ikincide kızımıda aynı durumda bırakmak istemiyorum... tarih tekerrür etmesin diye yırtıniyorum parçalanıyorm bunu görmeyen bir canlı ile hayat geçiriyorum... çoğu zaman var mı yok mu unutuyorum yanında olsa bile... çok acı bir durum..
Yanlış anlamayin sakın hiç aldatmayı düşündün mü
Tatile gittiğimde normalden çok daha fazla oluyor zaten eşimle normalde haftada 3 4 kez oluyor ama tatildeyken her gün en az iki kez oluyor çalışmadığımız için yorulmuyoruz yemek yapayım evi temizleyelim yarın iş var erken yatalım yapmadığımız için
Bence bunun için tatile gitmeye gerek yok yer mekan güzel seçildiği takdirde her yerde doya doya yaşanır diye düşünüyorum
2 sene önce bozcaada ' ya gitmiştim 3 farklı kadınla birlikte oldum. Gece klüpler gerçekten efsaneydi. Hem tatil hem seks. Bir sonraki durak Ukrayna olacak covid-19 un bitmesini bekliyorum :)
Evet böyle bir planım var benim.. Değişik mekan gerekiyor. Birde sorumlulukları arka plana atıp, sadece ikimizin olacağı birkaç gün..
İmkanlar onu gerektiriyor ise elbette giderim.
İkiside aynı anda olması lazım 😊 onsuz tatil olmaz sadece oda olmaz
Ah paramız olsa neler yapılır neler gençler parasızlıktan meteliğe kurşun atıyor 🙄
Neden olmasın her gece ve her sabaha karşı yaparım gerçi şu an bekarım hayatımda kimse yok sekis konusunda sen benimle olsan asla peşimi bırakmazdın hemen evlenelim derdin
Sırf seks icin gitmem eglenmek gezmek kesfetmek icin giderim ama bunun yaninda oda olur tabi tadı tuzu olmuş olur
Giderim ama kimse yok tekte gitmek istemiyorum keyfi çıkmaz diye birini bulsam masraflarını karşılasamda keşke bi 5 gün biraz eğlensek antalyada ama nerde o şans bende 😪
onu yasamam icin illa tatile cikmam sart degil yeterli aciklamadir umarım
Yani düşünmüyor değilim açıkçası rahat rahat hiç bişey dusunmeden sadece sevk için gidilen bı tatil zevkli olabilir 😊
seks de yemek içmek kadar vücudun bir ihtiyacı. O ihtiyacı o şekilde giderebileceksem giderim. Sevdiğimle
Doya doya seks evde daha çok yaşanır çünkü evin her köşesi sexe müsaittir.. Otelde ancak odada yaşanır. Mutfakta sarkmak çok ama çok zevk verir.
Seks için gidilir ama gitmek istemem tek başıma bi tatil yapmam lazım
Aslında gitmeye gerek yok ama bir otele gidip bir haftalığına doya soya eğlenir gelirsin gidilir
penisimin fikriyle hareket etmiyorum, aklımı kullanıyorum ;)
Benimi takip ediyosun , evet bu yaz bodrum , doya doya gecelere akıcam.
Zaten tatilin ta kendisindeyim seks buraya gelsin 😜
Olsada gitsek koca otel var marmariste ama öyle biri yok
doya doya daha yapmadim oyle bir kadin ciksa yapacam
Temel amacım tatil olur ama yanında sevdiğim kadında olursa hayır demem :D
Tabi
Sırf seks için tatil arkadaşı ediniyorum her sene.
Karşımdaki kadını tanımama ve karşılıklı duygularımıza etkileşime bağlı
Sırf seks için değil her sene giderim ama girmişken yanımda mutlaka seks yapacağım biri olur
Kesin bir şey diyemem ama gitmem gibi.
Giderim. gittimde.. gene giderim.
Zaten Tatile Bunun için gitmiyor musunuz.
Tatile ne gerek var evde de olur 😒
Cennetemi geldim diye kendimi sorgulardım 😂😂
Özellikle seks için tatile gidilmez ama tatildeki seks daha bi güzel çünkü yemek yapma derdin yok temizlik yapma derdin yok ye iç seviş yat
Tayland. Cüba ve İspanya. Bunlara çok gittim 20 dolara gencecik iki kız gekiyor
Bulunduğun yerde yapmak da var:)
Önceden ayarladığım bieşeyse evet giderim
Tatilde bir başka güzel
Kekoselamı , Olmaz o iş.
Oya, elini Belime dola.
İstediğim yerde yapıyorum, sağa sola gitmem
Gerek yok. Tatile gitmeden de seks yapabiliyorum.
Benim için hiç alakası yok.
sexin doyurucu olanı tatildemi oluyor? :)
Elbette seks olacaksa her şekilde giderim
imkanım varsa evet :)
Evet giderim
Giderim
Onun için ilk önce evlenmem lazım
Evimizde doya doya sevişemiyor muyuz?
ivet
Gitmiştim bence harika oluyor
Giderdim biraz seks hastası olabilirim o yüzden
kosa kosa hoplaya ziplaya
1 dakika durursam adam degilim
4 yıl önce sırf bunun için Yunanistan'a gitmistim