Demiseksüel olmak. Nedenini açıklamam ancak ince zekalar anlayabilir 😂
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılDemiseksüel isen, duygusal bağ kurmadığın birine cinsel arzu duyamadığın için onu düşünerek mastürbasyon da yapamazsın, bunu anlamak zor değil. Bir erkeğin (ya da kadının) sadece dış görünüşü sende cinsel istek uyandırmıyor, ilk görüşte etkilenenlerden değilsin. Hatta, dış görünüşünden etkilenmediğin biri ile duygusal bağ kurabilirsen ona karşı cinsel isteğinin olması da çok mümkün.
Mastürbasyon zevkini bozan şeylere gelince, yakalanma riski olabilir, sessiz olmak zorunda kalmak olabilir.01 Yorumla
Soran1 yılİşte sorun şu ki ilgi duyduğun insan hayatından çıkar çıkmaz seninde cinsel hayatın aksamaya başlıyor önceliğin değişiyor hemen.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
1 yılDuygusal temeli olmayan birine karşı cinsel çekim de canlanmaz , yani duygusal hedefinde olmayan bir karşı cins sadece konu ya da iletişim mankeni olarak kalır. Bu kendi kendine de ya da herhangi bir karşı cinsle konu açılmayacak ve tadı tuzu olmayacak anlamına geliyor
010 Yorumla
Soran1 yılDoğru.
Soran1 yılProfil resminiz güzelmiş.
- 1 yıl
Bir anlamı da var
- 1 yıl
Bakalım kesfedebilecek misin ;)
Soran1 yılHermesin asası.
Soran1 yılAnlamını bildiğim için güzel dedim
- 1 yıl
Tebrik ederim , simgeleri ve anlamlarını farkedebiliyorsun, temsil ettiği mesleği de sanırım
Soran1 yılO simgeye özel bir anlam ithaf ettiğim için onu biliyorum evet, hatta dövme olarak yaptırsam sanırım onu yaptırırdım o derece😂
- 1 yıl
İnsanın dışını değil içinde taşıdığı kişiliği görme eğilimin sevindirici ve doğru. Sitede de her türlü kişilik modeli üstelik kendi seslendirmeleri ile gormek mümkün , çoğu da dış dünyada söylemeye cesaret edemediklerini saklandığını sanarak bu tür ortamlarda söylüyor. Bu gözlükle okuduğunda da kişiliğindeki sorunlar kendi sorunlarını ele veriyor. Bu da bir kısır tatmin yolu, nasılımlara alkış beklentileri ve kendini yorum odağına koymalar vs...
Soran1 yılDıştan bakınca her türbe yeşildir, içine girip divan kurulanı da olur estağfurullah tövbe çektireni de.
Aynen katılıyorum.
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılDemiseksüel olmak djdj Anldım bende ille o olcak djdj başka kişiyi düşünüp orgazm olamam djdk
12 Yorumla
Soran1 yılHahahha bu beb
Soran1 yılBen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
6Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı. az önce demili bir şey olduğumu öğrendim fghf
06 Yorumla
Soran1 yılSen zaten belli demisin herkes sevgili yaptı sen yapmadın siteden😂
Soran1 yılNedir o?
Soran1 yılZaten xkxk
Gizli Üye(36-45)1 yılO daha güzel degilmi birini hayallerinde bile şekilden şekile sokmak daha haz verici olabilir 😆
06 Yorumla
Soran1 yılTam olarak öyle bir şey değil.
Cevap sahibi1 yılNasıl bir şey?
Soran1 yılO kişi hayatınızdan çıktığı an sizin cinsel hayatınız da sona eriyor. O girince yeniden başlıyor filan.
Cevap sahibi1 yılEvet işte bir kişiye karşı hissedilen cinsel istek kötü bir durum hayatından çıktığı zaman ama tersi durumda belki iyi olabilir bilmiyorum tam. İyiki heteroyum 😆
Soran1 yılDemiler de heterodur zaten😂
Cevap sahibi1 yılBiri gider biri gelir ama bağlı kalmaz 😆
Gizli Üye(30-35)1 yılanlamadım ya bana açıkla 😂😂
11 Yorumla
Soran1 yılDemiler sadece aşık oldukları insanlara karşı cinsel duygular hisseder. O kişi hayatlarından çıktığında mastürbasyon yaparken zorlanırlar. Cinsellik yaşamazlar.
- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılbir anda boşalmak sdfsdf
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı.
1 yılGel bu sorunu almana yardımcı olayım 😅
03 Yorumla
Soran1 yılBurdan olun.
- 1 yıl
Ama burdan herkes faydalanır. Nolmaz nolamaz imkansız. Gel bak biskrem vercem sana 😅
Soran1 yılOrdan bakınca sal@k gibi mi duruyorum.
1 yılO ne demek
13 Yorumla
Soran1 yılSadece bir erkeğe karşı veya bir kadına karşı cinsel Arzu hissedip diğerleri ne kadar yakışıklı veya güzel olursa olsun onlara cinsel Arzu hissetmemek.
- 1 yıl
Birine bağlı kalmak
Soran1 yılAynen öyle
1 yılArttiran şey sanal se KS bence
00 Yorumla
1 yılO ne
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi