Yapılan saatin, yalnız ya da biriyle olmanın veya farklı tekniklerin etkisi var mıdır?
Mastürbasyon yaparken alınan zevk nelere göre değişir?
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hayal etmek güzeldir ve zevkli bir nebze olsun arttırır ama tam orgamz olabilmek için yeterli değildir. Çok yönlü uyarılma yapman lazım. Eğer mast 2 dk sürüyor önce içini bir pişmanlık kapsıyor daha sonrada istek azalacağına daha da artıyorsa malesef orgamz olamıyorsun demektir. Yani tekrar tekrar mast yapıyorsan. İstek hiç bitmiyor aksine daha fazla artıyorsa 😄😄😄 Çok yönlü uyarılma sağlayan çok etkili mast teknikleri var, onları kullanmanı tavsiye ederim 😄😄 Bu sayede hayatında ilk kez yoğun orgamz hazzını iliklerine kadar tatmış olursun 😄😄😄
Mast ile tam orgazm demek nedir dersen Mast en az 15 dk sürecek ve Bacaklarda çok yoğun uyuşma Vücutta çok şiddetli titreme Vajinanın kalp atışı gibi yoğun kasılması Ve geçici bilinç kaybı olması lazım 😄😄😄😄 Bunların hepsi yoğun oluyorum?
En onemli faktor hayal dunyandir ve bazi engelleri kirabilmektir. Heyecan katabilmek onemli ama bunu herkes soyler de, kimse heyecan nedir bilmez. Yemin ederim oyle masturbasyonlarim oldu ki en guzel kadinla iliskiye degismem
Tek başıma mast yapmam genelde sanal yapalım karşılıklı biriyle yapalım o işi ıyi bilirse farklı şeyler hayal ederek çok zevk alıyorum inanki bazen gerçeği o kadar zevkli olmuyor...
Ya doğru değil mi? Ten olacak karşında ona dokunacaksin önemli noktalara deli edeceksin hadi aşkım dicek yapıştır bana 😂 konuştuğumuz şeylere bak ya Allah'ım
En İyi Cevaplar