Bazen bulutlar üzerinden paraşütle atlamak gibidir cinsellik. Bazen ormanın gizine en derinine yağan çiğ gibidir. Bazen volkan patlamasidir derin yariklarda , bazen okyonusun çol ile buluşması. Bazen kara kasirganin etrafi yok ederek karaya ulaşmasıdır. Bazen ve bazen diyerek çok şekilde cinselliği anlatabilrim cunki öyle hissediyor cinsellik bir kadin olarak ve böyle metefor olarak düşünüyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılCinselliği ve sevişmeyi bir metafor olarak kullansam bunu dans ile bağdaştırabilirim. İki kişi arasında uyum, ritim, hislere göre şekillenen bir ahenk vardır. Her iki taraf da birbirinin hareketlerine uyum sağlar ve o anın tadını çıkarır. Karşılıklı güven, rahatlık ve birbirini anlama ile derinleşen bir deneyim olur.
02 Yorumla
Soran1 yılKırmızı rengin siyah renkle dansı gibi 🥰 birbirlerine karistiklarinda bordo rengine dönerler. Tekil olma şekli yani. Sen oldum demenin görsel hali gibi oluyor. . Evet dans güzel bir metefor banada ilham verdi.
- 1 yıl
Kesinlikle öyle muazzam ötesi
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılBulutların üzerine çıkmak olabilir, beraber... Boşalma anı uçurumdan atlamak olabilir. Sevişmeye dair aklında böyle benzetmeler olan bir kadın da heyecan verici olabilir. Uzun süre seks yapmamış bir kadın/erkek çölde suya kavuşmuş gibi hissedebilir.
01 Yorumla
Soran1 yılEvet ilk sevismemde bulutlardan atlamış gibiydim paraşutum partnerimdi ona güvenerek teslim oldum ve beni sağ salim yere indirdi. En tuafi ise şuydu. Ben onunla uzun bir süre seks yapmamıştım ve o bana ceza vermişti kendini benden esirgemisti ve ben. kahvaltı yaparken masanın üzerinde surmelik yağ vardı ve bicak ile o katinyagi kesince cinsellik meteforu oluştu yumuşak ama katı bir yağa bıçak sokulugunda artık agliyordum. 😁 Böyle dengesizliklerim. var neyseki sevdiğim adam bunları biliyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
Waw çok etkileyici geldi bu bana hiç böyle düşünmemiştim
06 Yorumla
Soran1 yılDüşün ben cinsellik anında bunları düşünen bir tek benim sanırım düşünüyorum cunki öyle değil mi baksana. Orman gibidir kadınlar derinlikleri vardır ve gizine en derine çiğ yağdirir erkek.
Soran1 yılAslında bunu isteyebilirsin partnerinden ben mesela konuşmadan yapamam. bitmesi gereklidir ama bitmiyordur ve son noktayi parterin koymayı öğrenmeli. En sona geldiğinde doruk noktasında iken tek cümle istedigini soyle.:)
Soran1 yılBunu dene sen. Sıcacik seks yapın ki kanınız donmasin.
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Mahallede boş yer bulup arabayı park etmek gibi
13 Yorumla
Soran1 yılEvet olabilir. Mercedes bey ama daha rahat olduğunda daha romantik bir yerde seks yap. o zmn bir mahalle değil belkide bir liman olucak o. . 🌻😁
Soran1 yılBen bir melegim. ve meleğin olduğu yerde seytanda (partner) vardir Limanlarda gezmiyorum çok ulaşılacak gibide değilim. Teşekürler sağlıcakla kal 🌻
Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Karisik bir soru pek anlamadim amasyada
01 Yorumla
Soran1 yılYani seks yaparken ne düşünürsün ve onu metefora dönüstürsen ne olur yani ona kılıf giydirsen ne olur o anki hislerine.
1 yılYanardağ patlaması :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılErkeklerinki tek kelimedir
05 Yorumla
Soran1 yılNedir? En çok ne duydun. . hadi gel mi?
Cevap sahibi1 yılSilmek
Soran1 yılAnladım üzücü olmuş senin için ben aşk kadiniyim bunu bildiği için o güzel popusu bunu yememistir.
Cevap sahibi1 yılTalihlisin
Soran1 yılİkimizde öyleyiz. Bunu aslında sende yapabilirsin. Cinsellik anında gazA getir onu. Tabi senin cilvelesmen onu delirtir ve paylaşmak istemez kimseyle. Sikici iliskiler biter.
Gizli Üye(36-45)1 yılBiz Allah yolundayız
01 Yorumla
Soran1 yılBu da Allah için valla çoğalıp büyüyoruz farz tövbe tövbe.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Peki siz sevişme ve cinselliği metafor olarak kullansanız ne ile bağdaşlaştırırsınız, erkeklerimizin düşünceleri nedir bu konuda?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat