Cinsel Yaşam Sürekli istekli abaza bir kızla evlenir misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Güncellemeler1 yıl Evet isteği Bir tek kocasına Güncellemeler1 yıl Her yerde cilveleşrek oynaşacak tahammül edermisnz Sürekli istekli abaza bir kızla evlenir misiniz? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 72% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. benimde ondan bi farkım olmayacağı için evlenirim :D her yer bize zevk olur 0 0 Yorumla
yavuzyasar Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Surekli istekli olmak abazalik degil. Herkese yazmak abazalik 0 0 Yorumla
mucotinho3 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. Bana olur da hanı 7/24 de olmaz herhalde değil mi çeşme de değil bizimki de 😂 0 0 Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Abaza demek her karşı cinse sulanan Bi nebze sapık demek libidolu desen daha dogru olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Bebek emzir me odalarında emebilir misabah öğle ikindi akşam yatsa gece yarıları her an ve her dakika yapabilecekse zevkle. 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Elbette Yorumla Cevap sahibi 1 yıl müthiş aradığım kişi Yorumla Soran 1 yıl Benim yani Yorumla Cevap sahibi 1 yıl kimse artık o Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Evet evlenirim çok da güzel olur ama bu isteklilik abazalık sadece kocasına olmak zorunda olacak 0 1 Yorumla Hatırlasevgilim55 1 yıl Yok ya sıkılmam aksine daha çok hoşuma gider Yorumla
VISDOMMAN Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı. Kşmseyle evlenmem. Evlilik kadar b*ktan bir şey mi var 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Arayıpta bulamadığım sınırsız ve yasaksız olurlar offf 0 74 Yorumla Soran 1 yıl Ne gibi sınır ve yasaklar Yorumla kanarya001907 1 yıl Cinsel ilişkide aklına ne geliyorsa Yorumla Soran 1 yıl Guruplar vs hariç olur Yorumla kanarya001907 1 yıl Grup istemem paylaşamam anal oral ağıza yüze boşalma yutma Yorumla Soran 1 yıl Olurrr Yorumla kanarya001907 1 yıl Ayıpmış günahmış öyle olmazlarla ilişki yürümez erkek aldatır Yorumla Soran 1 yıl Abartma Yorumla Soran 1 yıl İlişkinin neresi günah Yorumla kanarya001907 1 yıl Neyi abartıyorum erkeği doyurmazsa kadın doyuracak olana gider bu böyledir Yorumla Soran 1 yıl Hayır günah denen bişey yok diyorm abartıyorlar istediğimiz şekilde birbirimizi rahatlatrz Yorumla kanarya001907 1 yıl Tabiki amaç haz almak zevk almaksa her türlü olur Yorumla Soran 1 yıl Bunun günahı ayıbı yok Yorumla kanarya001907 1 yıl Bazıları orala anala karşı klitorisi dillemek sıvıyı emmek gibisi var mı kadınımı çıldırırken gördümmü çok azarım Yorumla Soran 1 yıl Yapmadm bilmiyorum ama bence harika olur Yorumla kanarya001907 1 yıl Hemde nasıl zevk bikemezsin bir dil orada dans ediyor 8 kez ard arda orgazm olanı biliyorum yaşattım Yorumla Soran 1 yıl Senin sevgilin var ama Yorumla kanarya001907 1 yıl Yok canım evliyim bunu dışarıda hallediyorum Yorumla Soran 1 yıl Çok üzüldüm 🥺 Yorumla kanarya001907 1 yıl Ne için Yorumla Soran 1 yıl Umarım senin gibi Bir eşim olur Yorumla kanarya001907 1 yıl Keşke olsan zevkten deliye dönersin vajinan hiç kuru kalmaz Yorumla Soran 1 yıl Senin gibi ama aldatmayan Yorumla kanarya001907 1 yıl Tatlım erkeği aç bırakırsan doyacak kapı arar hakkını vereceksin sınır koymayacaksın kapından ayrılmaz Yorumla Soran 1 yıl Sen doymuyorsun yani Yorumla kanarya001907 1 yıl fanteziye doymuyorum içindeyken üzerime işemesini istiyorum Yorumla Soran 1 yıl Yaaaa çok iyiiii Yorumla kanarya001907 1 yıl Evet 69 yaparken ikimizde işemeliyiz Yorumla Soran 1 yıl Hmmmmmmm Yorumla kanarya001907 1 yıl Bunu kaç kişi yaparki Yorumla Soran 1 yıl Karın şanslı yaaa Yorumla Soran 1 yıl Ben yaparm Yorumla kanarya001907 1 yıl Yani benim ideal kadınsın sert severim kalça tokatlama meme sıkma uçlarını ısırma Yorumla Soran 1 yıl Bendee sert severim galiba Yorumla kanarya001907 1 yıl Anala girince bile sert yaparım önce alıştırırım Yorumla Soran 1 yıl Olurrrrrr Yorumla Soran 1 yıl Geçmişe gitsen benle evlenirmisn Yorumla kanarya001907 1 yıl Offf ya sen benliksin Yorumla Soran 1 yıl Sende benliksin Yorumla kanarya001907 1 yıl aynı yatakta olsak neler yapmazdık desene orgazm delisi olurdun Yorumla Soran 1 yıl Yatakta olmasa da olur 😅 Yorumla kanarya001907 1 yıl Arabada yaptınmı hiç Yorumla kanarya001907 1 yıl Ormanda tuvalette yaptım Yorumla Soran 1 yıl Ben hiç cinsel ilişkiye girmedim Yorumla Soran 1 yıl Ama kendimi o kadar hazır hissediyorum ki Yorumla kanarya001907 1 yıl Tadını almadan bilemezsin Yorumla Soran 1 yıl Her gün sürtünüyorum Yorumla kanarya001907 1 yıl Bir erkek eli teni gibi olmaz ama idare edeceksin klitorisin hassasmı Yorumla Soran 1 yıl Evet hassas Yorumla kanarya001907 1 yıl Şarjlı diş fırçası, masaj aleti, duş başlığı denedinmi Yorumla Soran 1 yıl Diş fırçasıyla yaptım güzeldi Yorumla Soran 1 yıl Sence eş seçimimi nasıl yapmaliym Yorumla kanarya001907 1 yıl Kaç kez yaşıyorsun orgazm Yorumla Soran 1 yıl Kendime göre biri olduğunu nasıl anlarm Yorumla Soran 1 yıl Anca 1 defa Yorumla kanarya001907 1 yıl İnan erkek içinde kadın içinde kumar gibi Yorumla Soran 1 yıl Beni doyuracak biri 😅 Yorumla kanarya001907 1 yıl Kriterin önemli sevgi saygı ten uyumu ve maddiyat Yorumla kanarya001907 1 yıl Bunu bilemezsin. Erkek görünür gay çıkar ya da doyumsuz görünür maymun iştahlı çıkar Yorumla kanarya001907 1 yıl Kaçtınmı sıkıldınmı? 🥺🥺🥺🥺🥺 Yorumla Soran 1 yıl Ohaaa en nefret ettiğim gay Yorumla kanarya001907 1 yıl Düşün bir gün sana diyecek beni sik straponla Yorumla Soran 1 yıl Midem bulanır o kadar da değil ya Yorumla kanarya001907 1 yıl Öylesi var gay biseksüel parmaklamasını isteyenler Yorumla Soran 1 yıl Peki bunu nasıl fark ederim Yorumla kanarya001907 1 yıl Tel geçmişine bakarsın Yorumla kanarya001907 1 yıl Takıldığı mekanlar arkadaş çevresine Yorumla Soran 1 yıl Mekanlar nasıl oluyor genelde Yorumla kanarya001907 1 yıl Gay biseksüel olanlar vücutlu kaslı erkeklerin cibvarında gezer spor salonlarında birde kıyafetleri feminem olabilir Yorumla Soran 1 yıl Anladmmm Yorumla kanarya001907 1 yıl Bunlara dikkat et bir kadının en büyük hayal kırıklığıdır Yorumla Soran 1 yıl Gerçekten öyle ya 🥺 Yorumla kanarya001907 1 yıl Yatakta kaplan beklerken kedi yavrusu çıkması erkek içinde yatakta hayat kadını beklerken soğuk nevale ya da frijit bir kadın çekilmez Yorumla Soran 1 yıl Ay yok ben aslanima kaplan olurum 🥰 Yorumla kanarya001907 1 yıl Sevsinler seni tatlı kadın Yorumla
KingNothing01 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Sen misin o kız? 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla KingNothing01 1 yıl Hmm sevgilim olmanı isterdim kucağımdan indirmezdim o zaman 😘 Yorumla Soran 1 yıl Ben inmezdim Yorumla KingNothing01 1 yıl O zaman gel ve inme 😍 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. evet4öyle kız benı bulmaz 0 0 Yorumla
assassin8686 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı. Öyle sürekli istekli kız var mı gerçekten 😳 0 0 Yorumla
smerfus Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. İsterim ama onu doyuramam 0 0 Yorumla
fenrirt Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. Guzel ve beni sevio olcak mi? 0 1 Yorumla fenrirt 1 yıl Istedigi yerde istedigi kadar cilvelessin oynassin sorun yok ama guzel mi ve beni seviyor mu bilmem lazim Yorumla
Annunaki16 Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 83% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tabi ki 7 /24 o bana ben ona yapisirim 😀 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Niye evlenmim :) az var zaten onlardan 0 0 Yorumla
Boş1dünya Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Varsa hayır demem başka bir şey düşünmesin yeterki 0 0 Yorumla
Heimdall0 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Evettt ama istegi banaysa 0 1 Yorumla Heimdall0 1 yıl O cok hosuma gider duvardan duvaraaa hesbai Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. neden olmasın tam istediğim 0 0 Yorumla
asosyal_berduss Takip Et Guru Yaş: 29 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı. Evet cok mutlu oluruz 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Sadece kocasına olması üzdü 0 0 Yorumla
AhmSev Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl bu dünyada cenneti yaşatır yoksa o kişi sen misin? 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Evett Yorumla AhmSev 1 yıl yaşat o zaman 😊 Yorumla Soran 1 yıl Evlenelimm Yorumla
OphelianinAsigi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Nerede o kız 0 4 Yorumla OphelianinAsigi 1 yıl Bayılırım Yorumla Soran 1 yıl burada Yorumla OphelianinAsigi 1 yıl Public de yapar mı bu kız Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla
Herşeyibilenadam0606 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 1 yıl evet hem de cok ısterım, hangı ılde yasıyorsun 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Evlenirim 0 1 Yorumla HeadSh0t 1 yıl Kabul Yorumla
bodrumlukiz Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl Bakire misn peki 0 12 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla bodrumlukiz 1 yıl Senin gibi abim var oda senin gibi eş arıyor Yorumla Soran 1 yıl Gerçekten mi Yorumla Soran 1 yıl Olur Yorumla bodrumlukiz 1 yıl Çıktım Yorumla Soran 1 yıl Olmuyor ki Yorumla bodrumlukiz 1 yıl İstek Yorumla Soran 1 yıl Sadece takip ettiklerim mesaj atsın diyorsun değiş istersen Yorumla bodrumlukiz 1 yıl Tamm Ed işte sende Yorumla Soran 1 yıl Ayarı değiş istersen Yorumla bodrumlukiz 1 yıl Erkkler saldıriya geçiyor Yorumla Soran 1 yıl Yok be Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
benimde ondan bi farkım olmayacağı için evlenirim :D her yer bize zevk olur
Surekli istekli olmak abazalik degil. Herkese yazmak abazalik
Bana olur da hanı 7/24 de olmaz herhalde değil mi çeşme de değil bizimki de 😂
Abaza demek her karşı cinse sulanan Bi nebze sapık demek libidolu desen daha dogru olur
Bebek emzir me odalarında emebilir mi
sabah öğle ikindi akşam yatsa gece yarıları her an ve her dakika yapabilecekse zevkle.
Elbette
müthiş aradığım kişi
Benim yani
kimse artık o
Evet evlenirim çok da güzel olur ama bu isteklilik abazalık sadece kocasına olmak zorunda olacak
Yok ya sıkılmam aksine daha çok hoşuma gider
Kşmseyle evlenmem. Evlilik kadar b*ktan bir şey mi var
Arayıpta bulamadığım sınırsız ve yasaksız olurlar offf
Ne gibi sınır ve yasaklar
Cinsel ilişkide aklına ne geliyorsa
Guruplar vs hariç olur
Grup istemem paylaşamam anal oral ağıza yüze boşalma yutma
Olurrr
Ayıpmış günahmış öyle olmazlarla ilişki yürümez erkek aldatır
Abartma
İlişkinin neresi günah
Neyi abartıyorum erkeği doyurmazsa kadın doyuracak olana gider bu böyledir
Hayır günah denen bişey yok diyorm abartıyorlar istediğimiz şekilde birbirimizi rahatlatrz
Tabiki amaç haz almak zevk almaksa her türlü olur
Bunun günahı ayıbı yok
Bazıları orala anala karşı klitorisi dillemek sıvıyı emmek gibisi var mı kadınımı çıldırırken gördümmü çok azarım
Yapmadm bilmiyorum ama bence harika olur
Hemde nasıl zevk bikemezsin bir dil orada dans ediyor 8 kez ard arda orgazm olanı biliyorum yaşattım
Senin sevgilin var ama
Yok canım evliyim bunu dışarıda hallediyorum
Çok üzüldüm 🥺
Ne için
Umarım senin gibi Bir eşim olur
Keşke olsan zevkten deliye dönersin vajinan hiç kuru kalmaz
Senin gibi ama aldatmayan
Tatlım erkeği aç bırakırsan doyacak kapı arar hakkını vereceksin sınır koymayacaksın kapından ayrılmaz
Sen doymuyorsun yani
fanteziye doymuyorum içindeyken üzerime işemesini istiyorum
Yaaaa çok iyiiii
Evet 69 yaparken ikimizde işemeliyiz
Hmmmmmmm
Bunu kaç kişi yaparki
Karın şanslı yaaa
Ben yaparm
Yani benim ideal kadınsın sert severim kalça tokatlama meme sıkma uçlarını ısırma
Bendee sert severim galiba
Anala girince bile sert yaparım önce alıştırırım
Olurrrrrr
Geçmişe gitsen benle evlenirmisn
Offf ya sen benliksin
Sende benliksin
aynı yatakta olsak neler yapmazdık desene orgazm delisi olurdun
Yatakta olmasa da olur 😅
Arabada yaptınmı hiç
Ormanda tuvalette yaptım
Ben hiç cinsel ilişkiye girmedim
Ama kendimi o kadar hazır hissediyorum ki
Tadını almadan bilemezsin
Her gün sürtünüyorum
Bir erkek eli teni gibi olmaz ama idare edeceksin klitorisin hassasmı
Evet hassas
Şarjlı diş fırçası, masaj aleti, duş başlığı denedinmi
Diş fırçasıyla yaptım güzeldi
Sence eş seçimimi nasıl yapmaliym
Kaç kez yaşıyorsun orgazm
Kendime göre biri olduğunu nasıl anlarm
Anca 1 defa
İnan erkek içinde kadın içinde kumar gibi
Beni doyuracak biri 😅
Kriterin önemli sevgi saygı ten uyumu ve maddiyat
Bunu bilemezsin. Erkek görünür gay çıkar ya da doyumsuz görünür maymun iştahlı çıkar
Kaçtınmı sıkıldınmı? 🥺🥺🥺🥺🥺
Ohaaa en nefret ettiğim gay
Düşün bir gün sana diyecek beni sik straponla
Midem bulanır o kadar da değil ya
Öylesi var gay biseksüel parmaklamasını isteyenler
Peki bunu nasıl fark ederim
Tel geçmişine bakarsın
Takıldığı mekanlar arkadaş çevresine
Mekanlar nasıl oluyor genelde
Gay biseksüel olanlar vücutlu kaslı erkeklerin cibvarında gezer spor salonlarında birde kıyafetleri feminem olabilir
Anladmmm
Bunlara dikkat et bir kadının en büyük hayal kırıklığıdır
Gerçekten öyle ya 🥺
Yatakta kaplan beklerken kedi yavrusu çıkması erkek içinde yatakta hayat kadını beklerken soğuk nevale ya da frijit bir kadın çekilmez
Ay yok ben aslanima kaplan olurum 🥰
Sevsinler seni tatlı kadın
Sen misin o kız?
Evet
Hmm sevgilim olmanı isterdim kucağımdan indirmezdim o zaman 😘
Ben inmezdim
O zaman gel ve inme 😍
evet4
öyle kız benı bulmaz
Öyle sürekli istekli kız var mı gerçekten 😳
İsterim ama onu doyuramam
Guzel ve beni sevio olcak mi?
Istedigi yerde istedigi kadar cilvelessin oynassin sorun yok ama guzel mi ve beni seviyor mu bilmem lazim
Tabi ki 7 /24 o bana ben ona yapisirim 😀
evlenırım aynı durumdayız sonucta
Niye evlenmim :) az var zaten onlardan
Varsa hayır demem başka bir şey düşünmesin yeterki
Evettt ama istegi banaysa
O cok hosuma gider duvardan duvaraaa hesbai
Hep öyle derler ama sonra değişiyorlar
neden olmasın tam istediğim
Evet cok mutlu oluruz
Sadece kocasına olması üzdü
bu dünyada cenneti yaşatır yoksa o kişi sen misin?
Evett
yaşat o zaman 😊
Evlenelimm
Nerede o kız
Bayılırım
burada
Public de yapar mı bu kız
Hayır
Hiç düşünmeden evlenirim
evet hem de cok ısterım, hangı ılde yasıyorsun
Evlenirim
Kabul