Cinsel Yaşam Erkeğini işe gitmeden önce oralle uğurlayan kadın, her erkeğin hayali midir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 İlham sorusu)Bence her erkeğin olmasa da çoğu erkeğin hayalidir)) Erkeğini işe gitmeden önce oralle uğurlayan kadın, her erkeğin hayali midir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Ondan önce uyanırsam yaparım ama aynı zamanda uyanırsak hayır djdj 1 1 Yorumla Baleman 1 yıl Aaaa neden? Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Yani erkeğin hayali olsa da kadının hayali olmaz bu bence ağzı yapış yapış Hiçbir zevk almamış kadın 0 0 Yorumla
ESKİ_BİR_YARGIÇ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl İşten gelince olur, oraldan sonra duş almam gerekecek dışarı öyle çıkmam, 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Oral beni çok etkilemiyor mastürbasyon alışkanlığı var bende eşime karşıda çok ilgi duymuyorum çünkü eşimi fiziik olarak beğenmiyorum Seksi değil 0 0 Yorumla
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Merhaba,Olmaz abdestsiz işe gitmek istemem! 😅 1 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 837 cevap paylaştı. Laf aramızda kalsın güzel şey 😂 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Laf aramızda kaldı) Yorumla MrConfused 1 yıl Çok şükür bugüne 😂😂 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Çokta hayal değil bir süre sonra sıkıcı oluyor 0 0 Yorumla
İzmirlicocuk30 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 1 yıl Oyle bisiy yoj evlilikte bosa hayal kurmayin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Ondan önce uyanırsam yaparım ama aynı zamanda uyanırsak hayır djdj
Aaaa neden?
Yani erkeğin hayali olsa da kadının hayali olmaz bu bence ağzı yapış yapış Hiçbir zevk almamış kadın
İşten gelince olur, oraldan sonra duş almam gerekecek dışarı öyle çıkmam,
Oral beni çok etkilemiyor mastürbasyon alışkanlığı var bende eşime karşıda çok ilgi duymuyorum çünkü eşimi fiziik olarak beğenmiyorum Seksi değil
Merhaba,
Olmaz abdestsiz işe gitmek istemem! 😅
geç kalktıysam istemem, banyo daha geç bırakır beni
Laf aramızda kalsın güzel şey 😂
Laf aramızda kaldı)
Çok şükür bugüne 😂😂
Çokta hayal değil bir süre sonra sıkıcı oluyor
Bakire hayalleri bunlar
Musluk degilki ama :(
Hayır musluk mu ya bu organ bu organ
Hayır ya öyle istemem
hayalimdi yaşıyorum çok şükür