tabii hayalidir bizim bu konuda hiç sıkıntımız yok sürekli sevişiyoruz artık beraber yaşıyoruz ev eşyalarını yeniledim onun için. beni mutlu eden olsun yanımda.. dışarıda bazen duyuyoruz 15 günde ayda bir yapıyoruz diye bunu söyleyen kişiler 25-30 yaşlarında eşi sürekli bahaneler üretiyormuş çok yazık kimse yapmasın böyle çocuk gibi alıngan olunmaz anlaşmalı eşler her konuda
Ben öyle bir eş isterim açıkçası anlayışlı olmak ve isteklere cevap verip karşılamak lazım tabu ön yargı bunların sonucunda insan yanlışa sürükleniyor ya da heves olarak kalıyor buda yanlış nokta insan eşinden sevdiğinden yani hayat arkadaşından bulmalı ve yaşamalı özel durumları 😊
Her şeye evet demekle olmaz put gibi yatıp komutla ilerleyen robot gibi neye yarar kadın dediğin yatakta kanlı canlı olucak herşeye evet demekten ziyade arzulu ve istekli olacakki erkege isteyecek zaman bırakmıycak... erkekte böyle bir kadına yetişebilmeli tabiki
Bir erkek olarak, bir kadın yatakta herşeye tamam dememeli bence, yatakta ki sevdiği insansa dener zaten, ama olmazsa ve erkek de seviyorsa denemesi bile mutlu eder erkeği, herşeye tamam diyen değil de isteğinizi sizi mutlu etmek için yapmaya çalışan kadınları sevin.
Her şeye tamam demesi de sıkıntı az çaba sarfedeceksin ki çekim yüksek olsun
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hayalim beyaz büyük bir yatakta ikimizde çıplak ama çarşaf var ben yatıyorum oda hafif yana dönmüş saçlarımı okşuyor o sıra gülüşüp konuşuyorz sabah 9 10 gibi. Balkon var kapısı açık ordam rüzhar giriyor hayalimden biri
yatakta hiçbir kadın erkeğin her istediğine tamam demez desede o kadın ya sevişmek istemiyordur biran önce boşalsında bitsin diye düşünüyordur ya da sikişmeyi bilmiyordur
Bizi yanlış tanımışsınız Leyla Hanım.. Sex'e aç olan bir erkek karnını doyurmak ister.. Siz onu aç bırakırsanız eğer o kendisini doyuracak kadın arayışına girer. Bunu nerden duyduysanız eğer pek inanmayın derim.. Yanlış bilgi..
Anlayan anladı diyerek sanırım sizin gibi düşünen diğer kadınlara seslendiniz. Ben de buradan aynı arkadaşlara bunun yanlış oldugunu söylüyorum.. Leyla Hanım'a uymasınlar :)
Erkeklerin hayali olsa da, bu boyle olmamali o da bazen senin tamam diyecegin seyler sunmali. Cinsellik tek kisinin hayal dunyasina ipotek edilmemelidir
Her şeye tamam demesin bazılarına hayır desin ama ikna edilebilsin. Bence en iyisi böyle. Her şeye tamam dese ikna ederken yapılabilecek şeylerden mahrum kalırız.
En azından benim hayalim çünkü Türkiye de erkeğini partnerini sevgilisi tam anlamıyla doyuran doruğa ulaştıran her konuda nadir bulunan bir durumdur daha çok klavyede muhteşemler
En İyi Cevaplar