Cinsel Yaşam Erkek arkadaşım ilk boşalmada tükeniyor, nasıl ikinci defaya ikna edebilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Boşaldığı anda birden sönüyor hiçbir şey yapmak istemiyor ama ben daha da aziyorum boşaldiginda Güncellemeler1 yıl O da 23 yaşında bu arada Erkek arkadaşım ilk boşalmada tükeniyor, nasıl ikinci defaya ikna edebilirim? Cevapla Erkek Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
MrGYC Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 96% 1 yıl Bu tamamen parnerinin gücü ile alakalı. Bazıları tekrar devam edebiliyorken bazıları hemen devam edemeyebilir. Hatta tekrar istemeyedebilirler. 0 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 871 cevap paylaştı. Bazı arabalar var iki ye bir türlü geçemez hurdaya çıkar senin gide o misal yardımcı ol artık ittirirmisin vurdururmusun o senin bileceğin iş 😅 0 0 Yorumla
fenrirt Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. Bosalmasina izin verme kendine gore ayarlaIlk sen bosalmadan bosalmasina firsat verme snra sen ikincige yaklasirken bosalmasina izin ver 0 0 Yorumla
GırgırAdam Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Ancak ilaç ile olur. Erkek ikinciyi yapması için belli bir süre dinlenmesi gerek. 0 0 Yorumla
hectorline Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Boşaldıktan sonra ufak ufak öp hafif ısır. 5,10 sonra oral yap olur belki 0 0 Yorumla
Brooqoli Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Zaten öyle olur boşaldıktan hemen sonra tekrar kalkmaz ki. Biraz zaman geçmesi lazım 0 0 Yorumla
KAYA93 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Bencilde onda madem bir defa boşalıyor o zaman senin doyurmadan boşalmayacak... 0 0 Yorumla
NickBırakmadınız Takip Et Guru Yaş: 31 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı. Nasıl erkeklerle beraber oluyorsunuz siz, neyse bu durum yüzünden de aldatma 0 0 Yorumla
Asi_kaptan1 Takip Et Guru Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Boşaldıktan sonra sevişmeye devam etmeli ve o zevki bozmaması gerekiyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Ergen ve öküz tiplerle takilirsan öyle olur:) ben kadinimi en az 5 defa rahatlatmadan bsalmam 0 0 Yorumla
CaptanWhite Takip Et Xper 5 Yaş: 37 1 yıl Bende boşalsam da inmiyor diye dert ediyorlar 😃😃😃 0 0 Yorumla
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. 2. nci olmuyor mu peki? 0 0 Yorumla
Dubaiprensi Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Yaşlarınız kaç 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Daha öğrenecek , henüz çok erken… 0 4 Yorumla Nuranf 1 yıl @hectorline ah ah Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Nuranf bak eleman öğretiyor işte , de önemli olan inmeden yola devam etmek , böylesi daha iyi olmaz mı? Yorumla Nuranf 1 yıl @hectorline yok ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Nuranf tekrar merhaba , şu iş sırasında yapman gereken bişey var Yorumla
Mrbrawn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yaş kaç 0 3 Yorumla Mrbrawn 1 yıl Bir taktik vereyim Yorumla Soran 1 yıl Ikimiz de 23 üz Yorumla Mrbrawn 1 yıl Burdan yazamam Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. İyi besle 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yala kaldır 0 0 Yorumla
Nuranf Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 97% 1 yıl Ağzına mı ay igrenc 0 2 Yorumla Anlarım3005 1 yıl Bu ne demek Yorumla Nuranf 1 yıl @Anlarım3005 ağzıma almıyorum Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ağzına al kaldır 0 0 Yorumla
loky34ist Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Tırt erkek arkadaşın 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Hala aynı mi 0 0 Yorumla
MaskeliBalo2024 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 1 yıl Kötü bir durum 0 1 Yorumla MaskeliBalo2024 1 yıl Ben bu yaşta aralıklarla ile bir günde 5 6 atıyorum Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl yaşı kaç 0 2 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl kaç cm peki Yorumla Asel123456 1 yıl Bunu bana açıklarmısın bekliyorum dmden yoksa büyük tartışacaz burada Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Bu tamamen parnerinin gücü ile alakalı. Bazıları tekrar devam edebiliyorken bazıları hemen devam edemeyebilir. Hatta tekrar istemeyedebilirler.
Bazı arabalar var iki ye bir türlü geçemez hurdaya çıkar senin gide o misal yardımcı ol artık ittirirmisin vurdururmusun o senin bileceğin iş 😅
Bosalmasina izin verme kendine gore ayarla
Ilk sen bosalmadan bosalmasina firsat verme snra sen ikincige yaklasirken bosalmasina izin ver
Ancak ilaç ile olur. Erkek ikinciyi yapması için belli bir süre dinlenmesi gerek.
Boşaldıktan sonra ufak ufak öp hafif ısır. 5,10 sonra oral yap olur belki
Zaten öyle olur boşaldıktan hemen sonra tekrar kalkmaz ki. Biraz zaman geçmesi lazım
Bencilde onda madem bir defa boşalıyor o zaman senin doyurmadan boşalmayacak...
Nasıl erkeklerle beraber oluyorsunuz siz, neyse bu durum yüzünden de aldatma
Boşaldıktan sonra sevişmeye devam etmeli ve o zevki bozmaması gerekiyor
Ergen ve öküz tiplerle takilirsan öyle olur:) ben kadinimi en az 5 defa rahatlatmadan bsalmam
Bende boşalsam da inmiyor diye dert ediyorlar 😃😃😃
sağlam sakstan soonra kalkar
2. nci olmuyor mu peki?
senin yaşın kaç
Sana yetmiyor
Yaşlarınız kaç
Daha öğrenecek , henüz çok erken…
@hectorline ah ah
@Nuranf bak eleman öğretiyor işte , de önemli olan inmeden yola devam etmek , böylesi daha iyi olmaz mı?
@hectorline yok ya
@Nuranf tekrar merhaba , şu iş sırasında yapman gereken bişey var
Motor mu knk bu jddjdj
Yaş kaç
Bir taktik vereyim
Ikimiz de 23 üz
Burdan yazamam
İyi besle
😂😂 yazık sanaa😀
2 kere mi boşalsın istiyodun taktik verebilirim
çeşitli mavi şeyler var onlardan alın
Yala kaldır