Merhaba, Ten uyumu diye bir şey yoktur. Aklı fikri ya da önceliği seks olanlar tarafından uydurulmuş bir şeydir..
Seven ve sevilen birbirine her türlü uyar, uyum sağlar, sağlamalı! Birbirini seven iki kişi arasında ki mutsuzluk huzursuzluk uyumsuzluk ve tatminsizlik bahanedir! 😅
Her ilişki monotonluğa mahkûmdur. Monotonluğu da sevmeli ama elimizden geleni de daima yapmalıyız...
En önemli, ortak uyum diye bir şey yoktur. Çünkü önemsiz olan hiçbir şey yoktur. Her şey önemli ve en önemlidir!
Şak diye şuk diye uyum olmaz. Uyum için karşılıklı fedakarlık hoşgörü gerekli...
Yatakta uyum önemli ama daha çok saygı önemli. Birbirimizin istek arzu hayal fantezilerine öncelik vermeliyiz. Bencil olmamalıyız. Tatmin olan kıçını dönüp yatmamalıdır!
Farklılıklar da güzeldir, örneğin, iki tabak çorba var masada ezogelin ve mercimek. Ben mercimek çorbasını yerim ilk önce sonra ezogelin! 😅
Birbirimizin sevdiği şeylere önem vermeliyiz ama sevmek zorunda değiliz. Mesela ben maç izlemeyi hiç sevmiyorum. Stada gitmeyi hiç sevmiyorum. Asla maç izlemem. Futbol takımı bile tutmuyorum. Parti tutmam..
Ancak aşkım maç izlemeyi seviyorsa, onunla maç izlemeyi de isterim. İsterse stada gidebilirim. Fanatik bile olurum anasını satayım! 😅
Sevdiğim çok şey var, sevebileceğim çok şey var! 😅
Her şeyden bir oyun eğlence çıkarabiliriz!
Çok güzel film, bu adam bana benziyor! 😅
İzleyen anlar! 😅
0
5 Yorumla
Soran
1 yıl
Tercih meselesi ama herkes aynı şeyi sevmek onaylamak zorunda değil bence
Uyum her yerde önemlidir.. Günlük hayatta da evde de işte de sosyal hayatta da.. Düşünce , mizaç, kişilik yapısı bazen zıt gibi görünse de aslında uyumu doğurur.. Dişlinin parçaları gibi... Bir ters bi düzdür ama tam uyumludurlar..
Duygusallıkta en zirvede aşk, günlük yaşantıda en iyi arkadaş, cinsellikte ise en tutkulu kalabilenlerin uzun ömürlü ilişkisi oluyor.
Ama daha ziyadesiyle günlük yaşantıda ortak zevkleri paylaşmak en önemli olan. Çünkü tüm gün sadece bedensel temaslar olamayacağından ki bu zaten sağlıklı bir iletişim olmaz. Sosyal hayatta daha çok yapılacak faaliyetler ve zevkler olduğundan ortak paydalarda buluşmak en önemlisi.
2
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Yine atmışsın imzanı son noktayı koyup harikasın☘️💃
Her konuda ruh eşin olmalı hem cinsellikte hemde huyunda suyunda birlikte yeri gelince oynamak gezmek kamp yapmak karda yağmurda çocukça cilvelesmek böyle biri var mı yok olur mu sanmam ama öyle iki kişinin evliliği cennet olur