Cinsel Yaşam Büyük penisten sonra vajina tekrar daralır mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 48 🥹Daralır dimi Güncellemeler1 yıl 19 cm falan deodorant şişesinden kalındı Güncellemeler1 yıl İçim rahatladı sağolun daha küçüğünü alsam zevk alamam diye korktum Büyük penisten sonra vajina tekrar daralır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Oradan çocuk çıkıyor yine eski haline geliyor birkaç hafta beklesin düzelir. 0 0 Yorumla
cancanjan Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl arkadaşım büyük derken ne kadar büyük? düşünsene oradan çocuk çıkıyor yine daralıyor yani ne kadar büyük olabilir? 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Yazdım açıklamaya Yorumla cancanjan 1 yıl aslında bende cevap kısmına net yazdım diye düşünmüştüm Yorumla
Üniformalıı Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 87% 1 yıl Büyük dediğin en fazla ne kadar olabilir ki zaten. Abartma sende 0 0 Yorumla
HaydiGel5444 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Anlıl genısleme olur aonrasında eskı halıne doner belkı cok mınımalıst bı genısleme olabılır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Şöylem sorayım kıyaslama yapmak için. Deodorant şişesiyle mastürbasyon yaptığında şu an zevk alıyor musun? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl İçime bir şey sokmadan mastürbasyon yapıyorum Yorumla AhmSev 1 yıl ben sana bi vibratör göndereyim Yorumla
Eddy_0606 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 652 cevap paylaştı. Oradan çocuk çıkıyor ya, yapısal bir durum bu penis ile ya da başka bir şey ile alakalı değil 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bir iki ay girmezse daralır. Ama hemen eski halini alır. 1 1 Yorumla by_kowboy 1 yıl Aynı ben 😄 Yorumla
VeryWell Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. gün aşırı yapmazsan yani ayda yılda bir ise daralır.. yoksa her akşam veriyorsan o iş yaş. rahim sarkması bile yapar 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. esnek yapıda zaten daralsa ne olacak ki genişler yine. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Daralmaz kardeşim, estetik yapısı bozulur zaten. İçine giren kişi zaten anlar geniş olduğunu. 0 0 Yorumla
serotonin_ Takip Et Xper 6 Yaş: 41 1 yıl tabii ki daralır eski haline gelir öyle hemen genişlemez. Büyük olması hoşuna gidiyor mu peki 0 0 Yorumla
RabiaBirinci Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 yıl Daralır daralır merak etme ama seks ara vermen ve spor yapman gerek 🤗 0 0 Yorumla
BurçYorum Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl korkuyorsunuz genelde bu korku sızde cok oluyor bununla basa cıkmalısın 0 0 Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Daralır da hepsini nasıl alabildin kızz 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Sorma çok acı çektim hala acıyor Yorumla ziya070 1 yıl Deodorant kalınlığındaysa yırtmıştır seni geçmiş olsun. Bir daha yapıcanmı onunla Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla ziya070 1 yıl Nedenki. Zevk alamadın mı 🤔 Yorumla
Brooqoli Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Zamanla daralır ama küçüğü seni kesmez 😆 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ordan çocuk çıkıyor penis ile ilgisi yok ıslandığında haz ile genişler zaten 0 0 Yorumla
meraklıbirpandaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. İlişki olmayacak mı bir daha 0 0 Yorumla
vicdann_azabi Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl daralir. kiminle seks yapmayi düşünüyorsun :) 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. sanırsın tır girdi 😂😂 1 0 Yorumla
testosteronn Takip Et Guru Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. daralır tabi vajinan market poşeti değil 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Misyonerde daralmazDoggyde daralir 0 3 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Zaten zevk alamayacaksin Yorumla Soran 1 yıl Sebep Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Misyonerde sana kucuk penisli girince hava dolcak icinDoggyde anca hissedersin Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl ne kadar büyük kaç cm mesela 0 3 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl yuh zenci miydi :D :D Soran 1 yıl Değildi Cevap sahibi 1 yıl sevgilin mi oluyor
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Zenci penisi yemedin ise daralır 0 0 Yorumla
izmir35daddy Takip Et Xper 4 Yaş: 45 1 yıl nw kdr kalin. uzunluk? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Açıklamada Yorumla izmir35daddy 1 yıl sonradan gordum. benimkiyle ayni. esneklik yapin onemli. daralir Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 871 cevap paylaştı. Maalesef fikrim yok 0 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Evet daralır 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Daralmazzz 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Zor b3 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Evet 0 1 Yorumla samedjackson 1 yıl ikisinde de alırsın sorun o değil sorun senin ne kadar istekli olup içinde istedigin Yorumla
izmirankara Takip Et Xper 6 Yaş: 21 1 yıl Tipsiz herifin tekiyim o yüzden hiç deneyemedim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Bence salliyorsun 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ciddiyim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hepsini aldinmi Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Zamanla daralir 0 0 Yorumla
Asi_kaptan1 Takip Et Guru Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Büyük mü kalınt mı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Oradan çocuk çıkıyor yine eski haline geliyor birkaç hafta beklesin düzelir.
arkadaşım büyük derken ne kadar büyük? düşünsene oradan çocuk çıkıyor yine daralıyor yani ne kadar büyük olabilir?
Yazdım açıklamaya
aslında bende cevap kısmına net yazdım diye düşünmüştüm
Büyük dediğin en fazla ne kadar olabilir ki zaten. Abartma sende
Anlıl genısleme olur aonrasında eskı halıne doner belkı cok mınımalıst bı genısleme olabılır
Şöylem sorayım kıyaslama yapmak için. Deodorant şişesiyle mastürbasyon yaptığında şu an zevk alıyor musun?
İçime bir şey sokmadan mastürbasyon yapıyorum
ben sana bi vibratör göndereyim
Oradan çocuk çıkıyor ya, yapısal bir durum bu penis ile ya da başka bir şey ile alakalı değil
Bir iki ay girmezse daralır. Ama hemen eski halini alır.
Aynı ben 😄
gün aşırı yapmazsan yani ayda yılda bir ise daralır.. yoksa her akşam veriyorsan o iş yaş. rahim sarkması bile yapar
esnek yapıda zaten daralsa ne olacak ki genişler yine.
Daralmaz kardeşim, estetik yapısı bozulur zaten. İçine giren kişi zaten anlar geniş olduğunu.
tabii ki daralır eski haline gelir öyle hemen genişlemez. Büyük olması hoşuna gidiyor mu peki
Daralır daralır merak etme ama seks ara vermen ve spor yapman gerek 🤗
korkuyorsunuz genelde bu korku sızde cok oluyor bununla basa cıkmalısın
Daralır da hepsini nasıl alabildin kızz
Sorma çok acı çektim hala acıyor
Deodorant kalınlığındaysa yırtmıştır seni geçmiş olsun. Bir daha yapıcanmı onunla
Hayır
Nedenki. Zevk alamadın mı 🤔
Zamanla daralır ama küçüğü seni kesmez 😆
Ordan çocuk çıkıyor penis ile ilgisi yok ıslandığında haz ile genişler zaten
Doğum sonrası nasıl daralıyorsa
Evet esnek yapıya sahiptir
İlişki olmayacak mı bir daha
daralir. kiminle seks yapmayi düşünüyorsun :)
sanırsın tır girdi 😂😂
daralır tabi vajinan market poşeti değil
Misyonerde daralmaz
Doggyde daralir
Zaten zevk alamayacaksin
Sebep
Misyonerde sana kucuk penisli girince hava dolcak icin
Doggyde anca hissedersin
Ne kadar büyük yedin 😂😂😂
Açıklamada
ne kadar büyük kaç cm mesela
yuh zenci miydi :D :D
Değildi
sevgilin mi oluyor
Zenci penisi yemedin ise daralır
bir şey sorabilirmiyim sana?
nw kdr kalin. uzunluk?
Açıklamada
sonradan gordum. benimkiyle ayni. esneklik yapin onemli. daralir
Ne olduki
Maalesef fikrim yok
Evet daralır
Daralmazzz
Biraz zor sanki
Zor b3
Evet
ikisinde de alırsın sorun o değil sorun senin ne kadar istekli olup içinde istedigin
Tipsiz herifin tekiyim o yüzden hiç deneyemedim
Bence salliyorsun
Ciddiyim
Hepsini aldinmi
Zamanla daralir
Daralır daralır
Sen mi aldın içine yoksa meraktan mı sordun
İçine mi aldın
Daralır galiba
Ne yaptın ki gidip ata mı verdin
Çok mu büyüktü
Daralir tabikide