Siz yanlış anladınız evlilik yaşantısının % 80 i bu aşkla aynı katagoride değil yoksa % veremezsiniz saygı , anlayış , aşk , sorumluluk , güven vs vs hangi birine oran verebilirsiniz bunlar sizi zaten evliliğe götüren şeyler evlilik yaşantısından bahsediyorum
Neden mi yürümez? Kadın da, erkek de ilişkide cinsel yönden arzu edilen olmak ister. Cinsel arzu duyduğu biriyle de bunu yaşamak ister, istemelidir. Kadın ile erkeğin arasında özel bir ilişki olmasını sağlayan şey cinsel çekimdir, aksi halde ilişki arkadaşlığın ötesine geçmez. Karşılıklı cinsel arzu olduğunda da iki kişiyi durdurabilecek bir şey olmamalıdır.
Aşk dediğin şeyi cinsel arzudan bağımsız düşünemezsin, çünkü aşkın temeli cinsel arzudur, sen farkında olmasan da ona karşı duyduğun cinsel çekimdir. Özel birine hissettiğin aşkı, sevdiğin diğer insanlara karşı (ailen, arkadaşların) hissettiklerinden ayıran budur.
Evlilik veya iliskiler bu dogal sleksiyonu mesrulastirmak icin cikartilmis kavramlar cinsellik olmayacaksa evlilik veya sevgililiginde bi anlami yok disardaki diger insanlardan bi farki yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Yürümez. Net. Aksini iddia edenle her alanda tartışırım.
niye ki
Çünkü duygusal ilişkileri, arkadaşlık ilişkilerinden ayıran şey cinselliktir.
yok ayiran sey ask
Aşk olduğu anda vücudun seni cinselliğe yöneltir. İlla gidip yatağa girmek değil cinsellik sadece bu değil. Öpmek dokunmak sarılmak gibi..
onlar da oldun bi zahemt
Evliliğin %80 i cinsellik ama maalesef evlilikte başarılı cinsellik %20 denecek kadar az
siz sadece cinsellik icin mi evleniyosunuz %80 cinsellik degil de %80 ask olmali
Siz yanlış anladınız evlilik yaşantısının % 80 i bu aşkla aynı katagoride değil yoksa % veremezsiniz saygı , anlayış , aşk , sorumluluk , güven vs vs hangi birine oran verebilirsiniz bunlar sizi zaten evliliğe götüren şeyler evlilik yaşantısından bahsediyorum
Yürümez. Mümkün değil. İlişki olmaz, arkadaşlık olur.
Neden mi yürümez? Kadın da, erkek de ilişkide cinsel yönden arzu edilen olmak ister. Cinsel arzu duyduğu biriyle de bunu yaşamak ister, istemelidir. Kadın ile erkeğin arasında özel bir ilişki olmasını sağlayan şey cinsel çekimdir, aksi halde ilişki arkadaşlığın ötesine geçmez. Karşılıklı cinsel arzu olduğunda da iki kişiyi durdurabilecek bir şey olmamalıdır.
Aşk dediğin şeyi cinsel arzudan bağımsız düşünemezsin, çünkü aşkın temeli cinsel arzudur, sen farkında olmasan da ona karşı duyduğun cinsel çekimdir. Özel birine hissettiğin aşkı, sevdiğin diğer insanlara karşı (ailen, arkadaşların) hissettiklerinden ayıran budur.
Mümkün değil zaten evliliğin amacı da cinsel doyum değil mi
yoo
senin nefsin ölmüş o zaman
Yieumez az çok olmalı
niye ki
Çünki ihtiyaç
Evlenmenin amacı ne o zaman?
hayatini birlestirmek icin sadece cinsellik icin mi evlenilir
Tuhaf bir düşünce
Asla katha ve zinhar
neden
Evlilik veya iliskiler bu dogal sleksiyonu mesrulastirmak icin cikartilmis kavramlar cinsellik olmayacaksa evlilik veya sevgililiginde bi anlami yok disardaki diger insanlardan bi farki yok
yok asik olunca evlenilir seks icin degil
Cok yesilcam izliyosun
sen de cok prn izliyosun azalt
Dogru
Hayır asla yürümez sıkıntı çıkar
niye sıkıntı cıksın ki
Seks yoksa kavga edersiniz
niye edelim ki kabga seks kavgalara bi cozum mu
Seks olmazsa aranız açılır
niye iste onu soruyorum niye
Profilime gel detaylı anlatım
Yürür yürümez diyen hiyarlara da inanmayın
Evlenmeden yapma yürür
o zaman evlenince de yurur
Yok öyle olmaz işte
evlenince hem ihtiyaç hemde evliliği tutmak için
nelakaya iliskid eoluyosa evlilikte de olur
Evlilik başka bisey
Evlilik yürümez
niye
Birbirini seven insan neden cinsellik yaşamasın
yasamadan da sevebilirler
Yürümez asla
neden
Çünkü cinsellik ilişkinin %70 i
niye iste cinsellik yasamadan da ask oluyo
Aşk olur ama devamında ilişki olmazsa sıkıntı
niye sıkıntı iste seka lazim iliskide
Doyum olmak zorunda iki taraf içinde bu ihtiyaç
Olmaz
Yürümez amasyada
Yürümez
niye
Yurumuyro abi olmuyo sen istemiyon o istiyor vermeyince olmuyo
niye olmuyo
Diyorum ya çok zor önemli bir konu
Yürümez
niye
O zaman evlenme cinsellik resniyet kazanıyor bence
Sence nedir acaba
Yürümez
neden ki
Ben mastürbasyon neden yapayım biri varken
yap nolvak
İyide sen ne için var olacaksın
kendi kendine ask yasayabiliyosan kendi isini hallet o zaman
İyide biri varken neden
karsi taraf istemiyo demek ki ne nedeni ya cinselliksiz de yasarsin gayet
Evli olcan ve yapmıcan mantıklı mı
istesem evli olmadan da taoarim ama istemiyorum mantikli bana gire siz sadece cinsellik dusundugunuz icin garip geliyo ama gayet normal
Sorun da evlilik demişsin ya
evlilik veya iliskide dedim farketmez pek ne oldugu
Evlilik olmaz ise bişey diyemem adım atarım kadın yok diyorsa üstelemem evlilik düşünüyor isem