Yanı eşcinsel olmayan biri cidden orasından zevk alabilir mi
Bana mantıksız geliyor bilemedim. Orasına eşi tarafından masaj yapılmasını istese mesela normal mi bu
Yanı eşcinsel olmayan biri cidden orasından zevk alabilir mi
Bana mantıksız geliyor bilemedim. Orasına eşi tarafından masaj yapılmasını istese mesela normal mi bu
Erkeğin anüsten zevk alması için eşcinsel olması şart değil, çünkü eşcinsellik o kadar da basit olmayan, daha karmaşık bir durum, ve hemcinsine yönelmenin nedeni büyük ölçüde ruhsal. Anal uyarıdan zevk alan bir heteroseksüel erkek sadece bir kadın yaptığında bundan zevk alır, bir erkeğin yapmasını istemez. Anüsten zevk almak bir erkeğin eşcinsel olduğunu göstermez. Kaldı ki, erkekler için anal yoldan yapılan prostat masajı diye de bir şey var.
Dümdüz heteroseksüel bir erkek bile anal uyarıdan zevk alabilir. Erkeğin poposu söz konusu olunca aklınıza direkt eşcinselliğin gelmesi ise ciddi bir homofobiye işaret eder.
Poponun neresi? Sırt masajı ile birlikte popoyu ve baldırları da ayakları ile ezerse çok kilolu olmayan bir kız gayet iyi oluyor havlu üzerinden 👍🏻 yanında da 2 parmak kadar buzlu viski lütfennn 😅😅😅😅
Cevap
21Cevap
Dondurma yalamaktan hoşlanan Erkek Geydir.. Penis de yalayabilir bu Mantıkla!
Bir Erkek ağzından Zevk alıyorsa Ağza giren her şeyden zevk alması gerekir buna göre!
Çoğu Erkeğin bir Kadın tarafından Makatlarının Parmaklanması hoşlarına gider fakat Erkek tarafından becerilmekten hiçbiri hoşlanmaz!
Prostat her Erkekte olan Boşalmayı sağlayan Makattan Parmak yardımıyla ulaşılabilen bir organdır.
Anal yoldan uyarılan erkek sadece uyarılır tahrik olur ve aldığı Zevk Artar hepsi bu..
Ne Eşcinselliğe yol açar ne de Biseksüelliğe alakası dahi yoktur!!!
arkadan ne kadın nede erkek hiç bir şekilde zevk almaz alırım diyen kadın varsa buyursun çıksın ben burdayım ve tezini her türlü çürüteceğim
çünkü arkada hiç bir şekilde cinsellik esnasında zevk verici dokusal bir yapı kesinlikle yoktur sadece kadınlarda vajinal kanala yakın olduğu için erkeğim dediği ökküzü mutlu etme uğruna psikolojik bir mutluluk hissi vardır onun haricinde fiziksel olarak kesinlikle dokusal bir zevk alma durumu söz konusu dahi değildir ve kadınlarımıza sesleniyorum nerden buluyorsunuz bu anasını avradını yedi sülalesini ssiktiğimin toplarını dedektörle falanmı arayıp buluyorsunuz aklım almıyor
ve hiç bir şekilde kesinlikle anal ilişki yaşamayın cinsel yolla bulaşan hastalıkların hepsinin başlıca sebebi anal ilişki çünkü anal ilişki sonrası adam tutuyor bide vajinal ilişkiye giriyor ve enfeksiyon bulaşmasına sebep oluyor ssikerim ben öyle sevgiliyide kocayıda ilişkiyide
Ya cidden haklısın analdan bazıları zevk aldığını düşünür ama o zevk aslında o bölgeden gelmiyor. Kadınlar o anda erkeğin ona dokunusundan zevk alır ya da onu gördüğünü bildiğinden içinde kıpır kıpır bir şey hisseder yoksa zevk değildir o
önemli
Şöyle izah edeyim, dibine kadar heteroyum yani kadınlardan başka hiçbir cinse karşı ilgim veya Arzum yok. Ancak erkeğin G noktası da o bölgededir, prostat masajı dedikleri olay.. Daha önce yaptırdım ve ilişkilerimde bunu arayan birisiyim. Kesinlikle gizli gaylik de değil bu gizli gaylik olsa gizli yorum atıyorum açık açık gay de istiyorum yazardım…
Gerçekten doğru soyluyorsan eget senin gibisi azdır çoğunluk eşcinsel oluyor
Bunun gay olmakla alakası yok. Erkekler fiziksel olarak oradan uyarılabiliyor sinirler yoğun olduğu için
Biseksüeldir artık her yerdeler biseksuel olmayı çok normalleştirdiler
🤦♀️ midem bulanıyor onlardan pislikler
Benimde ama bizleri taşlayan onları normalleştiren bir güruh var maalesef ki
Bence bu pdikolojik bir hastalık. Para verseler yapılacak bişey değil. Gay'lere de saygım yoktur.
Benim dr saygım yok. Yanı orasından zevk alan erkek de normal olamaz ya. Erkek baskın olmayı sever o ne öyle orasından zevk alıyor düşün ve oraya masaj yapılabilmesi için erkeğin şekilden şekle girmesi lazım ya karısının onunde d omalmasi lazım ya da bacaklarını için yana acmasi lazım ve bence normal olan hicbir erkek bunu kendine yakistirmaz ya
Haklısın ya normal olan kadın erkek ilişkisidir net. Eşcinsel erkeklerde zaten hep bir erkek kadın gibi oluyor ve kadın rolü oynuyor. Eşcinsel kadınlarda da durum aynı bir tane kız hep erkek rolüne giriyor. Anormal olduklarını onlar da biliyorlar
Ya çıkarmışlar g noktası g noktası, psikolojik rahatsızlık olmuş g noktası 😂 eğer düzgün düşünen bir akla sahip olsaydı g noktasından haz alacak kişi erkek değil bir karşı cins olurdu. Gireceğin yerde belli, bırakta girdiğin bi delik orası kalsın. Ama yok zihin farklı çalışıyo delik ya sonuçta. Hayatta birini seveceklerini düşünmüyorum. Bir erkeğe yükseliyosa babası gelse yine yükselir. Güvensiz.
qisipisi, erkek olarak durumu çözememişsin, şaşırtıcı. Prostatı, sinirlerin yoğunlaştığı yerleri vs bilmiyorsun galiba. Kendi vücudunu tanıyıp öyle yorumlaması tavsiye ederim. Bunun biseksüellikle, gaylikle ilgilisi yok. Sadece o bölgeden alınan bir zevk var
Ya bilimsel olarak ne kadın ne erkek arka tarafından zevk alamaz bu soruyu sorduktan sonra araştırdım. Eğer arka tarafa dokunulunca o kişi mutlu olursa ona mutluluk veren şey arka tarafı değil o dokunustur. Çünkü karşı cinsten biri özellikle sevdiğin veya hoslandugin biri herhangi bir dokunuşla isterse kafana olsun tahrik olman mümkünmus
Bunu yapan insanların hepsi erkeklerden hoşlanmıyor
Soran arkadaş, düzgün araştıramamışsın. Evet biz zevk almayız ama erkeklerin fizyolojik bir sıkıntısı yok ise alırlar
evet biyolojik olarak tüm erkekler g noktasından zevk alır heteroseksüel olsun eşcinsel olsun her kerk popon zevk alır g noktası her erkekde vardır
Normal. Prostat erkeklerde bulunan bir organdır ve çok kabiliyetli bir organ olduğu düşünülür.
Yani tabii ki oradaki o prostat noktasına dokunabilirsen Bütün erkekler oradan zevk alır zaten
gerçek erkek zaten orasına dokundurtmaz
Bence de erkek özellikle orayı devlet sırrı gibi karısından bile saklar yanlışlıkla bile görmesine izin vermez her adam gibi adamın özelidir orası
Sağlıklı her erkek zevk alır. Çünkü bizim prostat bezine oradan ulaşırız. Sizin G noktanız gibi düşün.
Yorumlara baksana ne kadar saçmalamışlar sbsjshhs
@şevval_2003 maalesef bu konunun cahili çok. Gay olduk falan sanıyor erkekler. Halbuki yaratılış böyle. Sperm üretimi prostat bezinde olur. Ayrıca bizim zevk aldığımız nokta da orası. Sadece oradan uyarılara çok büyük bir zevkle boşalabilir bir erkek
Almazzzz escinsel olmayam erkek huylanir sinirlenirr o totostur
Anüs sinir bakimindan zengindir, uyarılması hoşuna gider
Arka taraftan zevk alırım evet. Ama ben partnerimin (kız) arkasından girersem
G noktasından cinsiyet farketmeksizin alır
Ya ama erkek alamaz ya inanmıyorum ben. Bir kere kendine yakistirmamli. Düşünsene bir erkeğin orasinda masaj yapılması için ya bacaklarını açması lazım ya da 🐅 bu poziyonda olması lazım ve erkek bunu yapamaz bence gururuna yediremez
Kocan sizin tarafa geçiyor galiba
normal degıl gay a yatkındır
Kocanı değiştir
Biseksüel gibimi
Sana arkayı mı teklif ettii
Bence değil.
Gaydir
Anormal erkek
Olamaz canım