Yatakta nasıl seksi olacağını bilen kadın kendisini keşfetmiştir, özgüveni yüksektir. Bu durum yürüyüşüne bile yansır. İster istemez kendinden emin bir duruşu, hali, tavrı olur ve erkekler tarafından da kolayca farkedilir..
629 Yorumla- 1 yıl
İlla ki özgüveni oluyor ama işin ilginç tarafı şu an kime baksan özgüven bi milyon o yanıltabilir sanki biraz:)
- 1 yıl
Yine erkekler şanslı bizim anlayabileceğimiz bişey de yok erkeklerde🤣
- 1 yıl
İşimiz zor ya gerçi ben öpüşünden bile anlarım da neyse😂😂🤣🤣
- 1 yıl
Ay dur kız spoiler vermiyelim😂
- 1 yıl
@Anara__ ikisi çok farklı öpüşür farkı fark edersin😉
- 1 yıl
@firu_zen puhahahah duyuru da tamam artık aldık başımıza belayı şimdi alta gelip temel bilgi isteyecekler hadi bakim😂😂
- 1 yıl
hocam uygulamalı ders varsa ben yokum
- 1 yıl
@Alemdaralii ahaha yok uygulamalı ders yok zaten eğitim sistemimizde😂😂
- 1 yıl
sisteme sokabilir misiniz, beni de yani
- 1 yıl
dahil olmak istedim grubunuza
- 1 yıl
boy neden önemli ki
- 1 yıl
@Alemdaralii diğer kriterleri karşıladın tek boy mu kaldı?
- 1 yıl
boyum 181, zaten önemli olan içerde kalma süren dediler
- 1 yıl
@Alemdaralii zorlama söverim😂
- 1 yıl
Puhahahaha tabiii öyle kolay mı sisteme giriş yapmak zor ve çetin şartları var 🤣🤣
- 1 yıl
görmüş geçirmiş adamım önemli değil şartlar 🤣
- 1 yıl
aaa sövmek mi ne kadar ayıp
- 1 yıl
@Alemdaralii evet gördün geçirdin daha önce küfürlerimi alışıksın🤪🤣
- 1 yıl
her zerresine pardon her kelimesine
- 1 yıl
Puhahahhaha valla ben olsam uzak dururdum söylim tersi çok piss @Alemdaralii 🤣🤣🤣
- 1 yıl
biliyorum şahit oldum tersine de 😂
- 1 yıl
@Alemdaralii ahahahha daha ne o zaman iyi cesaret etmişsn sisteme giriş kaydı oluşturmaya😝😝😝
- 1 yıl
yürek yemiştim de onun etkisiydi geçti sanki 😜
En İyi Cevaplar
Her halinden anlaşılır bence. Duruşundan.. yürüyüşünden.. Dişiliği ön planda, davranışları diğer kadınlara göre daha cazip kadın, daha çok istekli kadındır.
22 Yorumla- 1 yıl
Yani işte aslında bakınca öyle sanılsa da bu çok doğru çıkmıyomuş çoğu zaman bir de şimdi bakınca aslında herkes öyle dediğin gibi zaten dıştan:)
- 1 yıl
Onu bilmem ama tüm akrabalar bir araya geldiyimizde ben ortama girdiğimde dikkat ederek bakıyorlar. Yüzüme de kaç kere söylediler sen dişili çok ön planda bi kızsın sen de o enerjiyi çok fazla alıyoruz ama falanca daşunda bunda mesela hiç kadınsılık yok mesela falanca çok bakımlı ama hiç kadınsılık yok falan diye.. Bu durum fizik ve tavırla alakalı. Tavır da insanın içinden gelen bir şey. Ben evde yalnızken bile böyle davranıyorum huyum bu. Tüm bunlara da hormonlar sebep oluyor bence😂
Yatakta seksi olduğunu bilen bir kadın tanımlaması bana biraz eksik geldi. Kadınlar zaten seksapeli yüksekse bunu normal hayatında da dışarıya yansıtır. Konuşmasından, cilvesinden, hâl ve hareketlerinden anlarsın..
114 Yorumla- 1 yıl
Yatakta nasıl seksi olunduğunu bilen kadın demiştim arada anlam farkı var 😉
- 1 yıl
Ahahah yatakta seksi olduğunu bilen başka yatakta nasıl seksi olunduğunu bilen başka arada yataktan duvara duvardan koltuğa koltuktan banyoya banyodan merdivene kadar fark var dersem yeterli olur mu beyefendi😂😂😂😈
- 1 yıl
Olucaz az kaldı galiba😂😂
- 1 yıl
Ahahha teşekkür ederim takipteler zaten haberleştik😂😂yapıyorum zaten daha nasıl yapayım ayrıca😂😂
- 1 yıl
Hım nickin neydi ki?
- 1 yıl
Ahahahah tamamdır bakarım bi ara ama kötü olmuş :)
- 1 yıl
Mahrum bırakma sen de yeniden ol:)
- 1 yıl
Tamamm anlaştık😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
1 yılHani ateş ediyor diye bir tabir varya, işte çevresine öyle bir hava veren enerji veren kadınların yatakta da aynı azgınlıkta olduğunu düşünüyorum
12 Yorumla- 1 yıl
Yani ama işte görüntüde herkes öyle giyiniyor davranıyor artık bu yanıltıcı bence:)
- 1 yıl
Giyimden ziyade öyle bir aura saçıyor bakışlarıyla gülüşüyle tavrıyla vs. Ben o havayı anlıyorum biraz belli oluyor kimin içten yanmalı olduğu biraz:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yıldavranışlardan
00 Yorumla Bence anlaşılmayabilir bazı kadınların içi dışardan görülmeyecek ve anlaşılmayacak kadar renkli olabilir. Ama genel olarak cilvesinden de az buçuk bişeyler anlaşılabilir belki
23 Yorumla- 1 yıl
Bazen yanıltıcı olduğunu da duydum aynen yani öyle olduğunu sanıp düşüp sonra yatakta hayal kırıklığı oluyomuş😂
- 1 yıl
Şimdi dikkatimi çekti sorsan yatakta ölü diye yatıyor diyenden geçilmiyor bu soruda hepsi anlamış yatağa atmış hepsininki ateş parçası🤣🤣🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 530 cevap paylaştı.
1 yılAnlaşılmayadabilir ama anlaşıladabilir bence kişiye göre değişir bu ya, bazı kadınların bakışından bile libido akabiliyor açıkçası o yüzden kişinin kendisini nasıl yansıttığı da önemli bence
11 Yorumla- 1 yıl
Haklısın bazen yanıltır bazen tutar belli olmaz:)
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Anlamam anlamakta istemem!
Seksi kadın sevmiyorum!
Herkesi tahrik eden kadını sevmem!
O ne öyle sevişelim der gibi!12 Yorumla- 1 yıl
Yok yok bugün bi gerginsin sen 😂
- 1 yıl
Yok ya 😅ondan değil sevmiyorum ben seksi kadın fiziği belirgin kadın dikkat çeken kadın sevmiyorum
Podyum muyum ben magaza mı açıcam ben çok güzel kadın bile sevmem orta halli severim
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Vücut hatlari ilişki için bir şey söyler ancak karşı cinse bakislarida aşkta nasıl başarılı olacağı konusunda kopya verebilir
11 Yorumla- 1 yıl
Hımm kopya olabilir bakışlar evet:)
1 yılBu konuda ne erkeği ne de kadını bir kitabı kapağından yargılar gibi yargılayamayız. İçinden her şey çıkabilir.
16 Yorumla- 1 yıl
Neyse doğru bi yorum çıktı😂
- 1 yıl
Ahaha teşekkür eerim :) Ben seksi görünüp cinselliğe ilgisi olmayan kadına bile denk geldim. Masum görünüp içinden şeytan çıkanıda. O yüzden ezbere konusmamak lazım
- 1 yıl
Haklısın o iş anca yatakta belli olur bence😂
- 1 yıl
Öyle tabiki. Asarım keserim diyenlerin havası orada da kesilebiliyor yani 😅
- 1 yıl
Ahhaahha süpersin 😂😂🤣🤣
- 1 yıl
Teşekkürler :)
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılZevkli kadın her detayında belli eder kendini kendine has duruşu bakışı yanında giyimiyle herkesten sıyırılıyor
12 Yorumla- 1 yıl
Tabi ki aslında belirler ama yanıltadabilir😂oluyomuş öyle
- 1 yıl
Yanıltmaz bence benim gördüklerim hiç yanıltmadı seksi ve tutkulu kadınlardı hepsi
Cinsel Yaşam konusunda 906 cevap paylaştı. Yok dışardan bakıldığında bunu yansıtabileni olduğunu düşünmüyorum zaten anlaşılmaz da
12 Yorumla- 1 yıl
Doğru tespit😉
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılAnlaşılmaz dışarda hanfendi yatakta o... pu olanlar var🤗
11 Yorumla- 1 yıl
Ahahhahqj tabiii😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılAlnında yazmıyorsa da, bakmayı bilen gözler için poposunda yazıyordur.
130 Yorumla- 1 yıl
Ahahhaah
- 1 yıl
Şaka bir yana da, dış görünüşünden anlaşılmaz. Hali, tavrıyla, bakışıyla, duruşuyla, konuşmasıyla belki... Ummadık taş, baş yarabilir, yatakta iyi olduğunu hiç tahmin edemediğimiz bir kadının yatak performansı efsane olabilir.
- 1 yıl
Yatakta kesin harikadır dediğimiz kadın, yatakta kan bağışı yapar gibi yatabilir, tırt çıkabilir.
- 1 yıl
Hehh işte bunu kastettim:) güzel yorum
- 1 yıl
Kadının bir tutam saçı alınır, iki ölçü toz zencefil, iki ölçü taze kuzukulağı, bir ölçü kanola yağı ve 5 ölçü su ile kaynatılır. Soğuduktan sonra süzülür. Rengi sarı ise yatakta uyuzdur, yeşil ise mükemmeldir. Al bu da kocakarı tarifi 🤣🤣🤣
- 1 yıl
Bir tutam saçın reglin ikinci günü, akşam saatlerinde alınması elzemdir. 🤣
- 1 yıl
Puhahahahahah yaaa sesli güldümmm ben de diyorum ne tarifi vermiiş buu😝😝😝🤣🤣🤣🤣
- 1 yıl
"Ay saçımı napıcan, niye kestin?" diyorsa yatakta iyidir, "saçımı niye kestin be manyaaakkk!' diyorsa yatakta kötüdür.
- 1 yıl
Ahahhhahah saçtan yatağa uzanan bi hikaye🤣🤣
- 1 yıl
Kaçıncı oldu seni sesli sesli güldürdüğüm... "Kadınlar güldüren, esprili erkeklere düşer" diyen her kimse, ona iki çift lafım var... Yalancı it 🤣🤣🤣
- 1 yıl
Puhahahhahaha yaaaa bakkkk valla çok komiksin😂
- 1 yıl
Bir kadının içten gülmesine vesile olmak güzel 🙂
- 1 yıl
Ay teşekkür ederim bu bile güzel gerçekten herkes güldüremez ki :)
- 1 yıl
Nedense aklıma 10 kat şiltenin altındaki mercimek tanesinden rahatsız olan undercover prensesin masalı geldi. 10 kat şifrenin altındaki dildoyu hisseden kadın da yatakta efsane olabilir 🤣🤣🤣
- 1 yıl
*10 kat ŞİLTENİN altındaki dildoyu hisseden kadın da yatakta efsane olabilir 🤣🤣🤣
- 1 yıl
Ahahhah bak yaa daha da güldürmeye devam ediyosun eeee tabii o kadın efsanedir zatenn🤣🤣
- 1 yıl
Erkek, yatakta arkası dönük kadına arkadan dayayıp sürtünse, uyuz kadın az öte gider. Yatakta becerikli kadın kalçasını arkaya bastırarak tepki verir.
- 1 yıl
Ahahhqhq Biloooo bilooo😂😂🤣🤣🤣ama doğru tespit
- 1 yıl
Kalçasını arkaya bastırarak tepki veren kadın, 10 kat şiltenin altındaki dildoyu hisseden kadındır işte.
- 1 yıl
Bugün de hava iyi tespit yaptı çok şükür 🤣
- 1 yıl
Hehh işte ben o kadını tanıyorum😂😂😂
- 1 yıl
Biliyorum tanıdığını... "Bi arkadaş" di mi? 🤣
- 1 yıl
Profil fotoğrafına tam ekran parlaklığında bakıldığında bile zar zor görünen bir çift güzel memenin sahibesi olsa gerek... Kimse artık...
- 1 yıl
Qhahah eveet bi arkadaş😂😂
- 1 yıl
Ahhh ahh ne sen soor ne ben diyeyim😂
- 1 yıl
Böyle muhabbetlerde deşifre olmamak için sıklıkla kullanılan "bi arkadaş" ekolü 🤣
- 1 yıl
Ya bi arkadaş geçen gece pavyonda masaya kons almış... (Oysa kendisidir yolunan kaz) 🤣
- 1 yıl
"Kanka eskort numarası var mı sende? Bi arkadaşa lazımmış da..." 🤣
- 1 yıl
Hahahhaah ayıplı şeylerde arkadaş devreye giriyo demek ki🤣🤣
- 1 yıl
Tabii ki... B*ku, meçhul "bi arkadaş" kişisine atıyoruz 🤣
Gizli Üye(30-35)1 yılNasıl anladığımı bilmiyorum ama biraz yüz ifadesini ve mimiklerini izledikten sonra içimden “bu yatakta efsanedir” diyorum genellikle de öyle oluyor
11 Yorumla- 1 yıl
İyi bari😂
Gizli Üye(36-45)1 yılO anlaşılmaz kolay kolay nice cevherler kabuğunda saklı durur 😆😆
12 Yorumla- 1 yıl
Dimiii dimii😂
Cevap sahibi1 yılEvvet en güzeli bence anca yaşayarak tecrübe edilir galiba 😆
Gizli Üye(30-35)1 yılTabii ki anlaşılır duruşundan ve hareketlerinden gayet belli eder Kendini gözlerinden bile anlarım
13 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAyrıca bu pozisyonda üstte olmayı çok severim
- 1 yıl
Bisürü şey gerek de bi tık belki evet
Cevap sahibi1 yılDediğin gibi bir sürü şey gerekli ama zaten O kadın anlaşılıyor Yani bu biraz tecrübe
Gizli Üye(30-35)1 yılZor dostum zor. Herkes iyi yalancı. Neyse alkollü soru Sor işime gelsin😂
114 Yorumla- 1 yıl
Ahahhah zor olan ne dostum😂
Cevap sahibi1 yılAnlamak zor kadını.. ben kadının kadın olduğunu zor anlıyorum. Sen bana dışarıdan anla diyorsun 😂
- 1 yıl
Ahahhaahah
Cevap sahibi1 yılGenelde ses kaydı atarım. Az cok bilirsin diyeyim.. ama kafam nasıl güzel 😂😂
- 1 yıl
Şimdi de atsaydın bildim seni yorumlara ses kaydı atan gizli😂
Cevap sahibi1 yılOrtam kalabalık be... Ne gizlisi açıktan da attım. Saklı hızlı mı var yiğidin malı meydanda 5 cm 😂
- 1 yıl
Ahahahah yaaa manyak ya doğru açıktan da attın😂😂
Cevap sahibi1 yılAferin anla tânı beni. Şimdi kalk Churchil yap😂😂
- 1 yıl
Ahahhaha churchil iyi fikir bak içim ben yapıp🤣
Cevap sahibi1 yılDöverim len seni.. fikri çaldığın yetmiyor bide kendi içiyor. Kırbaçımı getirin
Cevap sahibi1 yıl- 1 yıl
Ahhaahahwhw yaaaa yuhhhh yuhhhhh çöp kamyonunu da ben mi gönderdim 🤣🤣🤣
Cevap sahibi1 yılBelki... Nereden bileyim kanıt göster 😂
Cevap sahibi1 yılBaşını ye soruya bak ya😂😂
Gizli Üye(36-45)1 yılNutella ısmarlamauı teklif etmek lazım. Aa bayılırum falan derse o da beni bayıltır bence 😇😇
12 Yorumla- 1 yıl
Ahahhaha nutellacı seniii😂😂
Cevap sahibi1 yıl😄😄😄 Nutella ısmarlıyım mı 😂😂
Gizli Üye(45 üstü)1 yıl6 senedir ayda 2-3 farklı kadınla birlikte oluyorum. Kesinlikle bunu dışardan bakarak anlamak imkansız😉
12 Yorumla- 1 yıl
Bence de o iş belli olmaz ya😂
Cevap sahibi1 yılAsla anlaşılmıyor, hem de aslaa Cansu🤣🤣 😉
1 yıl01 Yorumla- 1 yıl
Ahahahhaqh yaaa manyaklar😂😂
1 yılİletişim halinde olan biriyse her halinden belli eder..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Dışarıdan yansıtan anlaşılmaz yatakta anlaşılır
11 Yorumla- 1 yıl
Doğruu
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. bazı işveli cilveli hatunları tahmin ediyorum 😂😂
11 Yorumla- 1 yıl
İyimşş bari😂
- Cinsel Yaşam konusunda 474 cevap paylaştı.
1 yılAzgınlıpı belki ama seksi iş yapması nadır
11 Yorumla- 1 yıl
Valla haklısın
cilvesinden
yürümesinden
mimiklerinden12 Yorumla- 1 yıl
Hımm e şimdi herkes böyle zaten
Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. Epey uzun bir liste..
11 Yorumla- 1 yıl
Ahahah hadi yaa😂
Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Duruşundan, bakışından, gülüşünden, giyiminden
12 Yorumla- 1 yıl
Artık herkes o saydıkların gibi ama:)
Gözlerden ve dudaktan anlarım
11 Yorumla- 1 yıl
Yetiyor yani:)
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılBazisi ben buyum diyor sanki belli oluyor
12 Yorumla- 1 yıl
Kesin mi:)
- 1 yıl
Evet cok beli oluyor ya da ben anliyorum
Ses tonundan anlaşılıyor
12 Yorumla- 1 yıl
Hımm sadece ses belirlemez de bence
1 yılGiyinisinden anlasilir
11 Yorumla- 1 yıl
Yoo giyiniş yetmez
Cinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı. Tabi ki. Çünkü normal hayatta da seksidir o.
12 Yorumla- 1 yıl
Herkes için kesin değilmiş o detay:)
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Anlaşılmaz yaşayınca anlarız
12 Yorumla- 1 yıl
Tecrübeyle sabitlemiş adamlar burda😂
Gizli Üye(36-45)1 yılFiziğin bazı şeyleri tamamlar
12 Yorumla- 1 yıl
Tek fizik yatakta süper olacak gibi bi sonuç vermez ama ya
Cevap sahibi1 yılYa zevk ve arzularıma fizik uyumu önemliyse
1 yılSeni anlıyorlar mi?
12 Yorumla- 1 yıl
Benim auram var ya o net zaten ama diğer özelliklerimi herkese açık etmem onları göstermek istediğim görür sadece😈😉
- 1 yıl
Hmm diyorsun baya etkilendim 😈😈
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. anlaşılmıyor hiç
12 Yorumla- 1 yıl
Dimi anca yatakta belli olur o :)
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Anlaşılmaz hiç
12 Yorumla- 1 yıl
Tecrübeliler belli😂
1 yılKoşma yapısı ve davranış biçiminden
12 Yorumla- 1 yıl
Davranış biçimi yeterli mi anlamaya
- 1 yıl
Tabiki
1 yılBunu tarif edemezsin ki
12 Yorumla- 1 yıl
Ediyolar:)
- 1 yıl
E nasi ya
1 yılCin şişedeyken herkes poker face'tir.
00 YorumlaFiziğinden
11 Yorumla- 1 yıl
Seksilik görüntüsü değil yataktaki dişiliği:)
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılAnlaşılmaz
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne