Cinsel Yaşam Biseksüelim, kadınlara ilgim daha çok artmaya başladı erkeklere göre. Nasıl kurtulabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Kadınlarla cinsellik yaşamak istemiyorum artık elimde değil napicam? Güncellemeler1 yıl Bencede olmaz yapacak bir şey yok Biseksüelim, kadınlara ilgim daha çok artmaya başladı erkeklere göre. Nasıl kurtulabilirim? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
DRMarıa Takip Et Bilge Yaş: 54 , eic 100% 1 yıl Artikncok geç bisex sen kadınlarla olucaksin kadınlara şans vermelisin bence kadınların hor görme bence şans tani 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Veriyorum zaten ve erkekten daha fazla ilişkim oluyor kadınlarla Yorumla DRMarıa 1 yıl Daha fazlası demekki kadinlarla daha iyisin dvm et böyle bende senin gibiyim Yorumla Soran 1 yıl Kaç yaşındasın nerelisin Yorumla DRMarıa 1 yıl 19 İzmir siz Yorumla Soran 1 yıl Manisa Yorumla Soran 1 yıl 25, yasim Yorumla DRMarıa 1 yıl Güzel miş arkadaş olma şansımız var mı Yorumla DRMarıa 1 yıl İzin verirsen Yorumla Soran 1 yıl Erkek değilsin değil mi ses at bana mesaj atıyorum sana Yorumla
yargan35 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 1 yıl Mansiadaysam bir arkasımda senin gibi ama duygusuz biri diyim 0 13 Yorumla yargan35 1 yıl Manisadaysan* Yorumla Soran 1 yıl Ben kadınlara ilgimi azaltmaya çalışıyorum sen ne diyorsun ahahahahNeresinden Manisa nin Yorumla yargan35 1 yıl Merkez azaltamazsin ki kizla o kdr konustum o da yapamadı Yorumla yargan35 1 yıl Sen neresindesin Yorumla Soran 1 yıl Turgutlu ben Yorumla yargan35 1 yıl Yerin önemli değil önemli olan ne istedigin hdsh Yorumla Soran 1 yıl Birlikteliğiniz var mı sizin dediğiniz kişiyle Yorumla yargan35 1 yıl Evet cok yakınım o seni dedi ztn yazamiyor diye Yorumla yargan35 1 yıl Xperden dolayı Yorumla Soran 1 yıl Anladım bende gizliyim bu hesabımı da açık etmek istemiyorum açıkçası nasıl konuşacağız 😅😅😅😅 Yorumla yargan35 1 yıl Ben cikim gizliden istersen Yorumla yargan35 1 yıl ya da telegram hesabi verebilirim Yorumla yargan35 1 yıl Hesabinda altin mi var bilmiyorum ki dhdh Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Erkeklere yonelip daha disi takilacaksin. 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Yonelmeye çalışıyorum erkeklerden daha çok zevk veriyorlar bna Yorumla BirGaripGörünmezAdam 1 yıl 1200 penetrasyon yasamadigindandir Yorumla Soran 1 yıl O ne Yorumla BirGaripGörünmezAdam 1 yıl 1200 git gel. Yorumla Soran 1 yıl Anladım çok iyi seks deneyimlerimde oldu erkeklerle kadının yalaması bile ayrı zevkli 😍 Yorumla BirGaripGörünmezAdam 1 yıl Yaprakin etkisini bir kadina baska hic bir sey veremez. Islanirsin butun yapragi a. mciginda hissedersin. Seni mayistirir. Bosalmaktan bitap dusersin. Yorumla Soran 1 yıl Öyle değil işte kardeşim verdiği hissi yapay siklerde verebiliyor bana * **cigimin güzel yalanması kaşar zevk veren bir şey yok kadın kadıni anlıyor zevklerini isteklerini belki bu yüzden daha çok keyif alıyorum Yorumla BirGaripGörünmezAdam 1 yıl Bu kafayla olmaz. Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. O zaman bisex değil direk lezbiyen oluyorsun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Artikncok geç bisex sen kadınlarla olucaksin kadınlara şans vermelisin bence kadınların hor görme bence şans tani
Veriyorum zaten ve erkekten daha fazla ilişkim oluyor kadınlarla
Daha fazlası demekki kadinlarla daha iyisin dvm et böyle bende senin gibiyim
Kaç yaşındasın nerelisin
19 İzmir siz
Manisa
25, yasim
Güzel miş arkadaş olma şansımız var mı
İzin verirsen
Erkek değilsin değil mi ses at bana mesaj atıyorum sana
Mansiadaysam bir arkasımda senin gibi ama duygusuz biri diyim
Manisadaysan*
Ben kadınlara ilgimi azaltmaya çalışıyorum sen ne diyorsun ahahahah
Neresinden Manisa nin
Merkez azaltamazsin ki kizla o kdr konustum o da yapamadı
Sen neresindesin
Turgutlu ben
Yerin önemli değil önemli olan ne istedigin hdsh
Birlikteliğiniz var mı sizin dediğiniz kişiyle
Evet cok yakınım o seni dedi ztn yazamiyor diye
Xperden dolayı
Anladım bende gizliyim bu hesabımı da açık etmek istemiyorum açıkçası nasıl konuşacağız 😅😅😅😅
Ben cikim gizliden istersen
ya da telegram hesabi verebilirim
Hesabinda altin mi var bilmiyorum ki dhdh
Erkeklere yonelip daha disi takilacaksin.
Yonelmeye çalışıyorum erkeklerden daha çok zevk veriyorlar bna
1200 penetrasyon yasamadigindandir
O ne
1200 git gel.
Anladım çok iyi seks deneyimlerimde oldu erkeklerle kadının yalaması bile ayrı zevkli 😍
Yaprakin etkisini bir kadina baska hic bir sey veremez. Islanirsin butun yapragi a. mciginda hissedersin. Seni mayistirir. Bosalmaktan bitap dusersin.
Öyle değil işte kardeşim verdiği hissi yapay siklerde verebiliyor bana * **cigimin güzel yalanması kaşar zevk veren bir şey yok kadın kadıni anlıyor zevklerini isteklerini belki bu yüzden daha çok keyif alıyorum
Bu kafayla olmaz.
O zaman bisex değil direk lezbiyen oluyorsun
Destek almalısın
2 tarafıda yaşa