Birazcık içimde kalan evlenme isteğim de yok oluyor. bu boşalma isteği beni oyalamasa var ya hayatta kadınlarla vakit kaybetmem kendimi işime gücüme veririm, aseksüel olarak takılırım ömrümün kalan kısmını. zaman külfeti kadınların çoğu. seni anlamazlar boş boş konuşurlar, kafaları pek çok şeye çalışmaz. bir faydaları bile yok sana aksine zararları var. Erkeğin üstüne yük resmen. itaatkar olsalar yine anlarım da çok başa kakıyorlar zamane kadınları. diyeceksiniz ki yemek ev işlerini kim yapacak. hepsi boş şeyler ben yemek arayan bir insan bile değilim sade şeylerle karnımı doyururm ne gerek var saçma sapan yemekleri yaparak vakit kaybetmeye hepsi midede karışıyor protein yağ karbonhitrat olarak zaten.. yoğurt, yumurta, makarna mercimek kuruyemiş sebze meyve vs. yetiyor bana
+1 yılmaalesef abi zina artıyor evlilik dışı ilişkiler artıyor sosyoloji değişti nasıl düzeleck bilmiyorum küreselciler amaçlarına ulaştılar doğum oranı azalıyor nüfus artış hızı azalıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılValla ben gerçeğini yaşamadım kardeşim. yaşım 35 küsür halen elime karı eli değmedi. En fazla yaptıgım şey sanaldır ve onda bile rahatsız oluyorum. Sözde inançlıların tamamı senin gösterdiğin bu hassasiyeti göstermiyor bak nelere kafa yormuşsun nelerin hesabını yapmışsın emin ol kadınlar bu kadar iyi düşünmüyor bu olumsuz tarafları. onlara göre dünya laylaylom. Kadın beyninden çok bir şey beklemiyorum zaten. Şu devirde evlensem bana yük olmaktan ileri gitmez evleneceğim kadın. Ben finansal olarak güçlü olayım gerisi umurumda değil. 27 lerde çok iyi para kazanıyorken işim gücüm birden tepe taklak oldu toparlanamadım yoksa şimdiye en zenginleri arasından olma potansiyelim vardı. Para şu an güçtür ama kudurmazsan kendine hakim olursan sağlam bir güç. gerisi fasa fiso.
- +1 yıl
maalesef abi her şey zorlaştı zorlastirildi planlı salgın ile dünya değişti
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
+1 yılHergün mastürbasyon yapıp boşalıyorum demişsin bu şekilde kadınları düşünmüş oluyorsun yine de. Çok nadiren yapman lazım
11 Yorumla
Soran+1 yılo zaman aklıma geliyor kadınlar ve işimi yapamıyorum mastürbasyonu zevk için yapmaktan ziyade kadınlar aklıma gelmesin diye yapıyorum ben : )
Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Duygusuz cinsellik yasadigin icindir
01 Yorumla
Soran+1 yılyaşamadım hiç cinsellik. bakirim
+1 yılSenle evlenilmez...
020 Yorumla- +1 yıl
Doğruyu
Soran+1 yılburcum koç. umrumda değil karılar. karılar aklıma gelmesin diye her gün mastürbasyon yapıp boşalıyorum. zaten evlenecek olsaydım bu yaşa kalmazdım bile.
- +1 yıl
@oktaybey64 arka profildeki yemek ne öyle?
- +1 yıl
Ayva reçeli
- +1 yıl
Burç ile ne alaka , burçlara gerçekten inanıyor musunuz? Sen evliliği sadece cinsel obje olarak görüyorsun zaten, evlilik cinsellik değildir bayım. Bir yuva, aile, mutluluktur. Sen bu kafa ile çok ilerlemezsin.
- +1 yıl
@oktaybey64 patates yahnisi sandım.
Soran+1 yıl@veronikadalova
boş işler. hala aynı fikirdeyim. bu devirde evlenilmez. 100 yıl önce olsa evlenirdim ama asla evlenmem şu zamanda. evlen de boşanıp gör gününü- +1 yıl
Öncelikle karı değil Kadın ! Düşüncene saygı duyuyorum, ama asla kadını cinsellik olarak gören bir erkek ile yuva kurmam.
- +1 yıl
evlilik yaşı yükseliyor evlilik dışı ilişkiler artıyor maalesef sosyoloji değişti
- +1 yıl
@uyanmakzorundayiz sosyoloji değişti diye sende değişmek zorunda değilsin.
- +1 yıl
haklısın ama toplum böyle maneviyat azaldı dinsizlik arttı son 20 yılda
- +1 yıl
@uyanmakzorundayiz her birey kendinden sorumludur.
- +1 yıl
haklısın sence toplum düzelir mi çözüm ne yeni nesil kötü gidiyor
- +1 yıl
@uyanmakzorundayiz Düzelmez, aynı doğrultuda giderse iyi ama daha da kötü olacak!
- +1 yıl
Veronica gelecek kaygım var maalesef toplum ile ilgili
- +1 yıl
@uyanmakzorundayiz toplumu önemsiyormusun gerçekten? Toplum umrumda değil, ben kendime bakarım.
- +1 yıl
ben önemsiyorum ama maalesef pek umudum yok küreselcilere hizmet ediyor hükümetler dünya kötü gidiyor
- +1 yıl
@uyanmakzorundayiz Toplumu ne sen ne de ben düzeltirim bence kendimize bakalım.
- +1 yıl
haklısın ama işte sosyoloji felsefe seviyorum
Soran+1 yıl@uyanmakzorundayiz Toplum umrumda değil diyen biriyle niye tartışıyorsun ki? bunların saçı uzun aklı kısa cidden. boşuna dilini yorma seni anlamayacak hiç bir şekilde. Bunlar ütopyada yaşıyorlar, evlenmeyi çocuk oyuncagı sanıyorlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende aynıyım
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar