bana garip geldi ve soğudum açıkçası. sizce normal bi istek mi? daha ilk ayımızdaydık ve elimi göğsüne götürdü ben çektim başka bi gün bunu tekrar yaptı
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bence normal değil ama artık kızların da erkeklerin de istekleri genel olarak birbirlerinden hepsi normal geliyor
Artık bana hiçbir şey tuhaf gelmiyor etrafımız gizli gay dolu
acaba gay mi diye gerçekten çok düşündürten şey oldu. sürekli gay muhabbeti yapıyor. benim gay bi arkadaşım vardı bi kadınla evlendi falan dedi. bir gün de birlikte gittiğimiz bir mekanda bir adam ona yürümüştü
Manyakmis
tam tersi ben goguslerine ellerim öperim bakarım
Erkekten bişey olmaz ki kalp atışlarını dinlemeni istemiştir
oda seninkini ellemek istiyordur
o zaten elledi izin istemeden
ne kadar zamandır birliktesiniz
2 ay falan birlikteliğimiz oldu son 1 ayında zaten iletişimiz sağlam değildi tam olarak ayrı da değildik ayrıldık
takılıyodu seninle yani
sanırım :’))))
sen üzülürsen bende üzülürüm
Bunun da göğüs fetişi var anlaşılan
Sıra bende nin yolunu acıyor
İğrenç ayrıl
@Selinkorkmazz003 doğru söylüyor ayrıl
ayrıldık zaten
Git sükür namazı kıl tabi müslümansan
müslümanım bacım ama çok seviyordum o bitirdi 😭
başta 39 kilolara falan düştüm ama atlattım gibi şu an
Sevmek yetmiyor ilişkide saygı gerekli izinsiz hareketler yapması seni hiçe sayar kendi çıkarı için bi nevi seni kullanmıs
39 kilo ne yav boyun kaç
offf kullanılmış olma düşüncesi bile iğrenç aklıma bile getirmek istemiyorum
boy 1.60 normal kiloma dönmeye başladım 45 im şu an
Hayırlı olsun geçmiş olsun
s. gitsin sapık adam
ben abartmıyorum demi normal bir hareket değil
hiç normal değil sapıkça
sonradan dedim acaba onu kırdım mı. büyük bi tepki vermedim ama sadece elimi çektim ikisinde de. ilişkimiz bitti ama hala zaman zaman aklıma takılıyor acaba masum bir istekti de ben mi çok geri durdum diye
masumca değil bu
Seninkini emmk ya da ellemek istiyor mu
kıyafetimin üzerinden elledi mimiklerimle rahatsız olduğumu belli ettim, 2. günden beri sürekli ev muhabbeti açtı bana gidelim diye
Sen ne dedin
ben kendimi geri çektim neden gibi bir şey söyledi tam hatırlamıyorum bende birbirimizi daha doğru düzgün tanımıyoruz dedim
Ne kadar sürede bir ilişki ki bu
ilişkimiz 2 ay sürdü ama 2. gün ellemeye başladı ve sürekli arttı fiziksel temas
2. gun de boyle oldu 1. ay ve 1,5 ay 2. Ayda neler oldu
1. aydan sonra aramız açıldı zaten mesafeliydik nerdeyse 2 hafta falan hiç konuşmadık sonra ayrıldık
kullanmak için yaptı sanırım ama inanılmaz sevgi ilgi gösteriyordu babamdan görmediğim ilgiyi gördüm. ya kullanmak için çok güzel rol yaptı ya da soğudu bilmiyorum ama çok üzüldüm. bu kadar güzel rol yapmış olamaz gerçekten seviyorsa da bu kadar kısa sürede sebepsiz bitirmezdi diye düşünüyorum
Ajdjdk 2. ay olmamis bile o halde.
Cinsel olaylar yüzünden mi
bi erkek görüşüne ihtiyacım var sen ne düşünüyorsun
bana sebep sunmadı konuşmak da istemedi ısrarla konuşmak istedim en azından nedenini öğrenebilmek istedim. problemlerim var dedi
Şahsen seven erkek öyle kolay kolay bitiremez hemende o işe giriyorsa vardir bi bit yeniği.
Senin ilk ilişkin mi
Aynen sevişememe problemleri varmiş yüz verseydin olurdu.
İlerleseydi iliskiniz o sekilde bir cinsel yakınlaşma olsaydi kadinlar genelde bunu ister ama hızı sevmez kadınlar sindire sindire tarta tarta gider o ilişki
evet ilk kez birini hayatıma aldım o adım attı hep ama ben onu zaten beğeniyordum. ilişkimiz başlayınca da kaybetme korkusu yüzünden her şeyi tolere ettim
evet kesinlikle olacaksa da yavaş yavaş ilerlemeli bence. pat diye ilk haftadan ev teklif edilip öpüşmeye dokunmaya kalkışınca ister istemez soğudum ama kaybetmemek için çok tepki vermedim
Kiyamam sana hayal kırıklığı bos bir çöküntü tamamen dimi
Kaç yaşındaydin
evet maalesef :// inanılmaz bir hayal kırıklığıydı
20 yaşındayım
Hmm ne kadar süre oldu iliskicik diyorum olali
Pek girmiyorsun sende sanirim
Biraktin mi burayi
neden soğudun?
ne biliyim göğsünü açtı elimi koydu falan kız olsa anlarım da erkeğin böyle bir şey yapması birde bu kadar erken bir süreçte
Vay ılık vay