Henüz öpüşmedik bile ama boynunun orada adem elması var ya çok güzel duruyor bayılıyorum bir de kafasını arkaya falan atınca iyice çıkıyor oraları öpmek emmek istiyorum ama izin verir mi bilmiyorum doğaçlama mı gelişmeli izin mi istemeliyim ondan 2 aydır sevgiliyiz
Güncellemeler
+1 yıl
Siz ilk nasıl yaptınız he hrrr
Erkek arkadaşımın boynunu emmek istiyorum, izin verir mi?
Ya mesaj değil de normalde de ima ediom diom ki aşkım ellerin çok güzel damarlı falan keşke torunun olsam öpsem ellerini şap şup diom şakasına o da olur gel öp falan demio hiç dkdkdlk
Bence dene sonrasını düşünme elini aşağı at okşa bırak fazla ileri gitme boşalt yeter
0
13 Yorumla
Soran
+1 yıl
Nasıl yapcam ki normal dururken yanındayken aklıma pek gelmiyor böyle şeyler ama eve gelince fotolara bakınca falan değişik oluyorum yapmak istiyorum çekiniyorum ilk adımı o mu atmalı ben mi atmalıyım
😄 olabilir dışarıda yapmaya popom da yemiyor kısa süre belki olur da dışarıda görmüştüm o bir çift iki sene önce boyun emmee falan da değil opusuolardi baya linclenmislerdi iki teyze bagiriodu gençlik bitmiş diye çocuklar var napionuz diye sjsjsjjs
Sen bunları dusunceksen bitmişsin ben her yerde yapıyorum araba sahil otopark sokak bahçe plaj otel sauna hamam aklına ne gelirse 😂😂 metro da falan benim aşağıda kesiyorlar sürtünüyorlar
Yakınlaştığınız herhangi bir anda. Önce parmaklarınla dokunabilirsin bence burası çok güzel çok seksi vs.. diyerek Sonra da duruma göre artık öper misin emer misin sana kalmış.
Valla avm gidioz kütüphane park bahçe açık alanlara gidioz havalar ısındı diye yani biraz zor arabası yok zaten benim de yok yaşımız küçük o ony#edi ben on@lti
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Ben öpüyim mi? diye diye yanak, dudak en son boyun diyerek öpmüştüm. Kız boynundan öpünce kendinden geçti ondan sonra da duramadık zaten lsjdks
şu boyun takıntısı ne fena bir şey bende de var karşı cinse karşı tabi
Yok canım öpebilir miyim diye izin iste mlxemxlnssksn yav doğaçlama öp gitsin işte
Bi sekilde kandir elini bagla yataga sonra istedigin gibi em yala
Daha zamanı var ama yinede tercih senin istediğin gibi davran acele etme sen iyi olur
Ya ilk sevgilim ve 5 senedir m@stla idare ediyorum kendimi biraz erken basladim zaten 😄 bıktım artık ya bir kere öpmek istiyorum sjdkld
Yani sen haklısın o zaman mesaj da biraz onu kudurt tabi aranızda cinsellik konusunda gelmiyor sa farklı şeyler söylerim ☺️
Ya mesaj değil de normalde de ima ediom diom ki aşkım ellerin çok güzel damarlı falan keşke torunun olsam öpsem ellerini şap şup diom şakasına o da olur gel öp falan demio hiç dkdkdlk
Hım sana bir kaç taktik sart
Ver ya erkeksin anlarsın sen 😄😄
burada ulu orta olmaz ya ☺️
Sana vereceğim taktik te sınır olmaz ama sonucu yatak olabilme ihtimali var ☺️ ona göre ☺️
evde sinema izlemeye davet et... ya da onda izlettir. Dokunarak başlarsan gerisi gelir.
Kızlara nasıl yaklaşılabilir film izlerken
Önce yanağında öp bir şey demezse dudak sonra da boyun alıştıra alıştıra
Dudak daha şey gibi aslında ya boyundan daha zor bence 😄😄
Sen kucağına otur o seni her yerinde öper merak etme 😂
Bence dene sonrasını düşünme elini aşağı at okşa bırak fazla ileri gitme boşalt yeter
Nasıl yapcam ki normal dururken yanındayken aklıma pek gelmiyor böyle şeyler ama eve gelince fotolara bakınca falan değişik oluyorum yapmak istiyorum çekiniyorum ilk adımı o mu atmalı ben mi atmalıyım
Sen at bence güzel karşılar biraz tahrik et elle özel yerleri
Bilmiyorum o kadar yapabilir miyim dışarıda buluşuyoruz biraz sıkıntı olur ;(
Boş yerler var ya da mekan tuvaleti ben orada çok yaptım 😂
O kadar da olmaz ki kadın erkek ayrı oluyor valla belamizi şey yaparlar
Olmaz bisey güzel heyecanlı oluyor adrenalin patlaması
Mesela ben boxer olmadan dışarıda geziyorum hemen heryerde çıkarıcam diye 😂😂
😄😄kesin güzel olur da tuvaletin o b*k kokusunda da yapılır mı be tenha bir yere gideriz belki ormanlık yerler çok var 🤣
Elit mekan tuvaletleri çok iyidir merak etme ve güzel benzinlikler otoyollardaki boş ve sakin 😉😉
😄 olabilir dışarıda yapmaya popom da yemiyor kısa süre belki olur da dışarıda görmüştüm o bir çift iki sene önce boyun emmee falan da değil opusuolardi baya linclenmislerdi iki teyze bagiriodu gençlik bitmiş diye çocuklar var napionuz diye sjsjsjjs
Sen bunları dusunceksen bitmişsin ben her yerde yapıyorum araba sahil otopark sokak bahçe plaj otel sauna hamam aklına ne gelirse 😂😂 metro da falan benim aşağıda kesiyorlar sürtünüyorlar
Araba yok bizim işte sahil de yok burada hamama da almıyolar bireysel giriosan evli olman gerekiomus
Git tenhada yapış dudaklara sonra poponu sürtün kaldır 2 soksun nolcak ayak üstü
Hayır diyeceğini zannetmiyorum.
Nasıl sorucam ki reddederse rezil olurum 😄😄
Sormayacaksın, direkt yapışacaksın yakınlarındayken.
😄😄 buluşur buluşmaz mi biraz oturup konuşmak mi lazim
Yakınlaştığınız herhangi bir anda. Önce parmaklarınla dokunabilirsin bence burası çok güzel çok seksi vs.. diyerek
Sonra da duruma göre artık öper misin emer misin sana kalmış.
neden izin istiyorsun ki?
Doğaçlama daha güzel olur önce yanak sonrası gelir
ilk bi öpüşte sonra inersin oralara
Sor kendine
Hayır derse rezalet çıkar lrlrflflco hiç yüz vermedi şu ana kadar en fazla kafasını omzuma koyuyo
O zaman aniden yapman da ilişkine sebeb olur
Ya hızlı bir kerecik öpsem normal dururken buse gibi düşün yani alıştıra alıştıra hoşuna giderse devam etsem falan olur mu
Banane ne kendine soyle sanki beni öpecek
Söyle ona
Seni bakarım delikanlı klfdllffllf böyle mi diyim
Eme*rimm çevirmiş site dkdk
Yoo beni boynun cok tahrik ediyor onun tadına bakmak istiyorum de.
😄 olmazsa önce elimle dokunurum ya aşkım şu adem elması nasıl bişi falan derim yalandan dokunurum alıştıra alıştıra
Oda mantıklı boyun hıhım zevk veriyor fazlasıyla bende mesela asırı beyaz tenliyim cok belirgin oluyor :D
Morartsam nasıl olur herkes görsün sahibi var desinler o yüzden de emmmek istiyorum dmfkfm
Git morart :D sahibi var demez ama kimse
Em gitsin
em bence
Ama nasıl ki parkta bahçede buluşuyoruz zaten insan içinde dövmezler bizi dimi teyzeler falan 😄😄
görmeyecekelri bi yer bul
Valla avm gidioz kütüphane park bahçe açık alanlara gidioz havalar ısındı diye yani biraz zor arabası yok zaten benim de yok yaşımız küçük o ony#edi ben on@lti
sinema candır
Sinemaya alıolar mi ya ben ikinci dozu olmadim da aşının tek doz oldum
Zaten korona olmuştum bana da yaşımdan geç çıkmıştı aşı bir kere oldum sonra da zaten azalttilar önlemleri olamadim
iptal hes kodu artık herkes giriyor hangi şehirdesiniz
Ankara
vampir misin sen
Msjjskzblsj hayır ya bir tek vampirler mi emiyor hem 🤤
Çok fenasınnnnnnn 😈
At yatağa