erkekler sevdikleri kızlara dokunmaya kıyamaz mı yoksa tiksinir mi?
Ama kız yaklaşınca geri çevirmez
erkekler sevdikleri kızlara dokunmaya kıyamaz mı yoksa tiksinir mi?
Ama kız yaklaşınca geri çevirmez
Bana göre, gerçekten seven bir erkek, sevdiği kıza karşı çok hassas olur. Onu incitmekten, yanlış bir harekette bulunmaktan çekinir, çünkü sevdiği kişinin mutluluğu ve huzuru her şeyden önce gelir. Dokunmak ya da yaklaşmak bile bir saygı çerçevesinde olmalıdır. Seven bir insan, sevdiğine zarar vermekten, onu rahatsız etmekten korkar. Bu yüzden, fiziksel bir yakınlık kurmaktan çok, önce kalben bir yakınlık kurmak daha değerlidir. Sevdiğin kişiye dokunmak belki güzel bir his olabilir ama ona zarar vermekten ya da saygısızlık etmekten daha çok korkarsın.
Kıyamaz ne demek? Yani insan seviyorsa sevişir. Sevişmek çiftler arasında güzel bir eylemdir. Kesip biçmiyor sonuçta keyifli vakit geçiriliyor. Kıyamamak ergenlerin g. tünden uydurduğu bir durum.
Erkekler ergen yaşta ise sevdiği kıza dokunmak onlar için, sanki sevdiğine zarar veriyormuş gibi bir şey olur ama olgun bir erkek bunun tam tersini hisseder. Uzun sözün kısası bu.
Erkekler genellikle sevdikleri kızlara dokunmaktan hoşlanır ve bu, duygusal bir bağ kurmanın bir ifadesidir. Ancak her birey farklıdır; bazıları dokunmaktan çekinebilir ya da rahatsızlık hissedebilir. Duygular, kişisel deneyimler ve ilişkiler, dokunma isteğini etkileyen önemli faktörlerdir. Genel olarak, sevdikleri kişilere dokunma isteği, sevgi ve ilgiyi gösterir.
Cevap
35Cevap
Yok öyle bir şey beklentilerin farklı oluşu dokunmaya engel olabilir
Misal kadın evlilik bekliyor
Erkekte sevip sevip ayrılmaksa dokunamaz başına kalmasın diye
O dokunmaza başkası dokunur bu devirde seveni zikmek lazım ki başkası yapmasın
😂
Her şeyin yeri ve zamanı var tiksinmek değil bu benim için en azından kendisi yakınlaşsan bile fren yapmak iyidir evlenmeden olmaz derim
Kıyamaz şöyledir zarar gelmesin diye kıyamaz dokunmak zarar vermek değildir
O zaman o tecrübesizdir ne yapacağını bilmiyordur yoksa bir erkek bi kadını seviyorsa ona dokunacak tabiki başka da kimseyi istemez
Karşılık verseydi sevgime sevinçten ölürdüm ne tiksinmesi
Normal erkek ister ve zi. ker. adam olan zi. ksede zi. kmesede sahip cikar.
ne demek kıyamaz severek evleneler gerdek gecesi film izleyip patlamış mısır yemiyorlar herhalde
Sevdiğine dokunmayacaksan kime dokunacaksın?
Senin adamda bir sorun var bence ya çok duygusal saf biri ya da erkek değil sen onu bir araştır.
Yok öyle bişey kimse uydurmasın alakası yok en çok seven sevdigini... miş
Sevdiği için dokunur aslında. Bence yanlış oldu senin söylediğin 😀
sevdiği kızdan asla tiksinmez hiçbir şeyinden hem de bundan eminim diğer konulara bir şey demiyorum
Yooo içinden bile geçerim duvardan duvara çarparak severim
Seven erkek sevdigini arzular hayalini kurar sevdigi disinda baska kizi arzuluyorsa problem var demektir
Ona yaklaşmaya çekinir. Temiz duygularla sevilen kızlar için ilk etapta arzulama durumu olmaz.
Niye dokunmasn şu mantığıda anlamdım gitti ya
Oda olurda , seven biraz zamana yayar , kıyam zamana bırakmaz
öyle bir dokunurumki sevsem bile yatakta gözüm bişe görmez
Genelde sevdiğime dokunmaktan hoşlanırım
Neler yapılır 🤣
Sevdiğime anlatırım :)
Çok güzelde kiyiyorlar
Demi
Dokunmalı sevmeli bence
Yalan. Ben sevdiğimi yaparım
Dokunmayı severiz
Kıyamayan da var fırsat kollayan da
Çocuksu bebeksi işler.
Başka kime dokunacak yahu
Sevdgıme dokunmayıp kıme dpkuncam
İnsan sevdiğini çüker mi 😂
İnsan sevdiğini skiyor
Öyle bi dokunur ki 😄
Umrumda olmaz
Dokunmadan sevmek hayaldir
Evet
Kiyamaz
Onu kaybetmekten korkar
Sevdigi kadınla cinsellik yaşamak muazzam olur
Yo ben hard yaparım
Kıyar
Kıyamaz
Sevdiğimiz kızlara neler yaparız neler.
Kendimi geri çekmem mesela. Fazlasıyla dokunurum.
Hepsine dokundum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?