- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılKadınlar için hiç zararı yok isterse her gün sınırsız mastürbasyon yapsın herhangi bir sorun yok hatta çok faydalı, gece yatmadan önce yapmak iyi bir uyku çekmesine, veya gün içinde yapması kendini fiziken ve zihnen dinç hissettiriyor, ama erkekler de yorgunluk hissi yaratıyor özellikle bir kaç kez ard arda yapmaya zorluyorsa kendini, faydası ise spermler sürekli tazelenmiş ve daha fazla çoğalmasını sağlıyor sonuç itibariyle hiç bir zararı yoktur kadın için de erkek için de
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılAşırıya kaçılmadığı sürece, hiç bir zararı yok, ama faydası o kadar çok ki. Aşırılıktan kastım sizi hayattan ve insanlardan koparacak kadar, zevk suyu yerine kan gelecek kadar tahrişe sebep olacak kadar sıklıkta yapmanızdır.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. fazla yapılırsa psikolojik zararları var. Ayrıca bir i, lişki esnasında odaklanamama, erken boşalma gibi sorunlara yol açabiliyor. Hafta maks 4 olmalı ama dediğimi yap yaptığımı yapma ben buna uyamıyorum :D
03 Yorumla- 1 yıl
Psikolojik etkileri var mı
- 1 yıl
Himm
Fazla yapıldığı zaman gerçek ilişkiye girerken tatmin olamama, konsantre olamama gibi durumlar oluşabilir çünkü sadece mastürbasyon yaparak tatmin olmaya alışıyor bedenin.
01 Yorumla- 1 yıl
Evet.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılher gün olursa olabilir
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Bir faydası yok zararı var bence
Ve şöyle ilk önce artık ilişkinden o kadar haz almasın ve yavaş yavaş artık ilişkide yaa erken boşalma ya da hiç boşalamasin gibi şeyler olur ve buda karşı tarafa ondan haz almadığını gösterir 😅😅
419 Yorumla- 1 yıl
Kadınlarda mastürbasyona dayalı erken boşalma bir yaşıma daha girdim
- 1 yıl
@TheSoulTaker 😂😂ne güzel nice güzel yaşlara
1 yılrahatlıyor insan ama beyin hücrelerine zarar veriyor odaklanma ve unutkanlık problemleri oluyor yapıldığı an öyle olur ama fazla fazla yapılırsa insan toplumdan uzaklaşıyor benim bildiğim gördüğüm bu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Faydalı kendini cinsel yönden rahatlatır stresten kurtulsun suyunu akıttığın için daha mantıklı olursun haftada 3-5 yeterli olur
00 YorumlaMastürbasyon kesinlikle sağlıksızdır.. yapmayınnnn etmeyinnn
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 925 cevap paylaştı.
1 yılCanın istedikce yap.. Fiziken bir zararı yok ruhen çok bağımlı olursan sorunlar başlıyor.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Üç dört olabilir fazlası alışkanlık olursa ilişkiden alınan zevki etkiler
00 YorumlaHaftada iki-üç kez
Yemeklerden sonra
Tok karına00 Yorumla
1 yılHaftasını bilmemde ben günlük yapıyorum çokta rahatlatio beni ilaç gibi geliyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılBen haftada 3 4 kere yapıyorum. Bir zararını görmedim
00 Yorumla Erkekler için zararlı. Erken boşalmaya sebep oluyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sen haftada kaç kere yapıyorsun. Senin yaşındakiler haftada her gün yapmalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yıl1 bu soru 2 ramaznda sakız çiğnemek orucu bozarmı toplum olark şu soruları bi aşa bilsek 20 30 sene ileri gidicegiz
01 Yorumla- 1 yıl
Bu soru mantıklı ama😀
Gizli Üye(36-45)1 yılAzgınlığını alır rahatltır seks acemiliğini köreltir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBilmiyorum ama bu aralar çok yapıyorum hergün neredeyse
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen bekarken olabildiğince az yapıyordum
63 Yorumla- 1 yıl
Evliyken
Cevap sahibi1 yılEvliyken eşimle ilişkiye girdik
- 1 yıl
Evliyken gerek mi var 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 816 cevap paylaştı.
1 yılbunun niye zararı olsunki :S
02 Yorumla- 1 yıl
Psikolojiyi etkilemesinden korkuorum
- 1 yıl
Zararı olmaz faydası bile olur. İstek artınca hiç istemeyeceğin kişilere bile yaklaşırsın ama kendini tatmin edince resetlenmiş gibi olur düzelirsin sen devam et. Gerçeği çok daha güzel ama onu yapamıyorsan da okşamaya devam 🔥
Haftada 4 bence ideal
03 Yorumla- 1 yıl
Fazla değil mi
- 1 yıl
Bilmiyorum
1 yılLibidoya göre değişir
00 Yorumla
1 yılPartner en ideali
00 YorumlaHaftada 4 5 ama bu bizde günde oluyo
00 YorumlaBu ilaç değilki belli bir dozu olsun
00 Yorumla
1 yılHergun yapa bilirsin sıkıntı yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. aklına geldikçe yap gitsin bişi olmaz
00 Yorumla
1 yılGünde 1 bence uygun rahatlamak için 😌
00 Yorumla
1 yılgunde 2 defa sabah aksam
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Haftada 2 yeter
00 YorumlaSana kalmış
00 YorumlaDert be
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yıl4-5 ...
20 Yorumla
1 yılİki üç günde bir
00 Yorumla