Cinsel Yaşam 3 haftada 1olan mastürbasyon fazla mı az mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 3 haftada 1olan mastürbasyon fazla mı az mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. İhtiyaç duymuyorsan sikknti yok ama haftalık daha iyidir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Az bence ben hergün yapıyorum 8 7 Yorumla sempatik444 +1 yıl Bence de az Ben de her gün yapıyorum 7 ye kadar çıkmışligi olmuştur sizin Yorumla Zorzabakaa +1 yıl Libidom yüksek diyorsun Yorumla vurucu_vuran +1 yıl Olabilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sert sandalyeye ammımı sürtüp boşalıyorum Yorumla vurucu_vuran +1 yıl Harika Yorumla Zorzabakaa +1 yıl Merak ettirdin ya oranı ve nasıl bosaldigini Yorumla CAGRI16 +1 yıl Yaniyorsunnn sennn artik kesmez sen mastürbasyon Yorumla
ansızınsessizce08 Takip Et Bilge Yaş: 24 +1 yıl Az sağlıkçı olarak konuşuyorum bünyeye gire değişir ama haftada 1 veya 2 olabilir 0 0 Yorumla
Board-Tennis Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Az tabi ama çok olmasından iyi bence 0 0 Yorumla
Katucuk Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 83% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 730 cevap paylaştı. Bence ideal gibi hatta az 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben haftada 3-4 kere yapıyorum 😱😱 8 20 Yorumla vurucu_vuran +1 yıl Doğrusu Yorumla mertyydff13 +1 yıl Nasıl yapıyorsun videoyla mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @vurucu_vuran korktum bi an fdlfpsfekdçm Yorumla ansızınsessizce08 +1 yıl Libido yüksekliği fazla sende ve tam boşalmaya dikkat ey Yorumla ansızınsessizce08 +1 yıl Sağlıkçı olarak söylüyorum Yorumla vurucu_vuran +1 yıl Ne den canım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @ansızınsessizce08 tamam dikkat ederim teşekürler Yorumla ansızınsessizce08 +1 yıl Tam boşalmada dikkatli ol yoksa devamlı yarım kalırsan kiste firsat verirsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @ansızınsessizce08 ayyyy tamam çok dikkatli olurum düşündüğün için teşekürler Yorumla ansızınsessizce08 +1 yıl İstersen detaylı anlatabilirim önemli değil ne demek Yorumla ansızınsessizce08 +1 yıl Gel. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @ansızınsessizce08 nereye Yorumla ansızınsessizce08 +1 yıl Burdan yorumum kalkmasın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @ansızınsessizce08 olmaaaz gerçek profilimi görmeni istemem Yorumla ansızınsessizce08 +1 yıl Ordan gel o zaman Yorumla ansızınsessizce08 +1 yıl ? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @ansızınsessizce08 yok yazmak istemiyorum teşeküerlr Yorumla ansızınsessizce08 +1 yıl Peeki sen bilirsin ama. aklinda bulunsun ben hesabımı yazayım bir sorun olursa sağlıkçı olarak cevaplarım fenerfan467 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @ansızınsessizce08 teşekkürler Yorumla ansızınsessizce08 +1 yıl Rica ederim ne demek Yorumla
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. normal 0 0 Yorumla
sewen Takip Et Master Yaş: 42 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Cok az 0 0 Yorumla
cemlara34 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 843 cevap paylaştı. Az bile bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Normal. 3 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi ki bir şey yazdık. S*çtığımın primatları, cinsel açlıklarını burada bastırsalar.
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. çok az. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Fazla 1 3 Yorumla mertyydff13 +1 yıl Sen ne sıklıkla yapıyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yapmıyorum Yorumla mertyydff13 +1 yıl Bunu nasıl basariyosun Yorumla
GörkemKural Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı. Bu şekilde devam et 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. çok az 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. az bence 0 0 Yorumla
Fatih_0319 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 312 cevap paylaştı. Sen yaşıyor musun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
İhtiyaç duymuyorsan sikknti yok ama haftalık daha iyidir
Az bence ben hergün yapıyorum
Bence de az Ben de her gün yapıyorum 7 ye kadar çıkmışligi olmuştur sizin
Libidom yüksek diyorsun
Olabilir
Sert sandalyeye ammımı sürtüp boşalıyorum
Harika
Merak ettirdin ya oranı ve nasıl bosaldigini
Yaniyorsunnn sennn artik kesmez sen mastürbasyon
Az sağlıkçı olarak konuşuyorum bünyeye gire değişir ama haftada 1 veya 2 olabilir
Az tabi ama çok olmasından iyi bence
Bence ideal gibi hatta az
Ben haftada 3-4 kere yapıyorum 😱😱
Doğrusu
Nasıl yapıyorsun videoyla mı
@vurucu_vuran korktum bi an fdlfpsfekdçm
Libido yüksekliği fazla sende ve tam boşalmaya dikkat ey
Sağlıkçı olarak söylüyorum
Ne den canım
@ansızınsessizce08 tamam dikkat ederim teşekürler
Tam boşalmada dikkatli ol yoksa devamlı yarım kalırsan kiste firsat verirsin
@ansızınsessizce08 ayyyy tamam çok dikkatli olurum düşündüğün için teşekürler
İstersen detaylı anlatabilirim önemli değil ne demek
Gel.
@ansızınsessizce08 nereye
Burdan yorumum kalkmasın
@ansızınsessizce08 olmaaaz gerçek profilimi görmeni istemem
Ordan gel o zaman
?
@ansızınsessizce08 yok yazmak istemiyorum teşeküerlr
Peeki sen bilirsin ama. aklinda bulunsun ben hesabımı yazayım bir sorun olursa sağlıkçı olarak cevaplarım fenerfan467
@ansızınsessizce08 teşekkürler
Rica ederim ne demek
Çok az. Zamanla artacaktır :)
Benim 5 6 ay oldu valla
Az tabiki
İsteksiz misin
normal
Bence çok az
Cok az
Az bile bence
Az ama senin için normali bu olabilir
Bunun neresi fazla olabilir?
Normal.
İyi ki bir şey yazdık. S*çtığımın primatları, cinsel açlıklarını burada bastırsalar.
çok az.
Fazla
Sen ne sıklıkla yapıyorsun
Yapmıyorum
Bunu nasıl basariyosun
Bu şekilde devam et
Az bence
Sayılmaz bile
çok az
az bence
Sen yaşıyor musun
Az tabiki