• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Cinsel Yaşam

Fazla erkekle cinsellik yaşamak neden kadını değersiz yapar?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
05

Neden basit görülür değersiz görülür?

Fazla erkekle cinsellik yaşamak neden kadını değersiz yapar?
Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
5 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Greaper
    Greaper Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Aslında herkes genelde kolay elde edildiği için felan sanar ama öyle değil. Erkekler kadının kendine özel olmasını ister. Evet her kadınla birlikte olan erkek bile bununşster her ne kadar kendi yaptığı doğru olmasa bile. Modern çağda namus kelimesi yok edilmeye çalışılıyor. Toplumlarlar yok ediliyor. Heryerde kadınlar vücudunu pazarlıyor. En azından onun maddi değeri var. Sen her gelene verirsen 2. El, 3. El, 4. El olursun. Şimdi sen başkasının kullandığı eşyayı kullanmak ister misin? 2. El eşyada da bile fiyatı baya düşüyor kullanıldığı zaman göre. Mesela 10 yıllık makine ile 2 yıllık makine 2. El fiyatı farklı olacaktır. İnsan da böyle sen ne kadar çok erkekle yatıp kalkarsan fiyatın düşecek. Zaten bu vücuduna yansıyor. Etin sarkıyor, göğüslerin sarkıyor, vajin. n baya dağılmış oluyor vb. Erkek de değer kaybeder ama erkek saygınlık ve sahil olduğu mal varlığa göre değerlendiğinden istediği kadar cinsellik yaşayabiliyor. Tabi soracaksın erkekler neden ilişki yaşadıkça değer kaybetmiyor? İşte bunu kadınlara sor. Kadınların kriterinde para ve güç var. Kişilik ve geçmişine bakmıyor pek.

0
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Aynı saçmalıkları aynı hastalıklı fikirleri ağızdan ağıza dolaştırıp söylüyorsunuz ya bir bitmediniz bağnazlar kadın mal değildir kadın insandır insan. Namus ise kadının orasından ibaret değildir

Yorumla
    • Greaper
      Greaper
      1 yıl

Orasından ibaret değil ama cinsellik oradan yapılır. Namus dediğimiz şeyde cinsel hayatın temiz olmasıdır. Bağnaz da değilim. Bence yazdığımı bir düşün. Ben düşünce belirtmedim. Benim düşüncemi söylemedim. Ben sana doğal işleyişi söyledim. Dünya böyle. Doğa böyle. Bana yorum yazma sadece yazdığım hakkında düşün. Ben realist ve naturalist biriyim. Yani doğa işleyişine inanırım.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Doğa dediğin erkeği kirletmiyor ama nasıl oluyorsa. Doğa da sizin gibi adil davranmıyor o zaman.

Yorumla
    • Greaper
      Greaper
      1 yıl

Dedim sana zaten erkeği kirletmiyor. Çünkğ kadınların erkekden beklenti güç ve para. Doğa denge içerisindedir. Erkeğe ve kadına ayrı ayrı görevler ve hayatlar vermiş. Emin ol erkekler de başka şeylerden muzdarip. Bak bir sürü erkek kadın olmaya çalışıyor. Ben de kadın olmak isterdim seçme hakkım olsa. Çünkü erkek hep köle ve hamal olarak görülüyor. Bir erkeğin parası yoksa değeri de yoktur. Evet kadınlar ne kadar ilişkiye girse değeri düşer ama sonuçta bir DEĞERİ oluyor. Sadece eskisi kadar değerli olmuyor. Ama erkeğin parask yoksa direk değeri -YOK- umarım dediklerimi anlayabiliyorsundur. Sence dünya kime daha adaletsiz davranıyor?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Erkek istediği kadınla rahatça yatarken biz kadınlar toplum tarafından mimleniyor yıpratılıyoruz. Tabiki bize karşı daha adaletsiz davranıyor

Yorumla
    • Greaper
      Greaper
      1 yıl

Sırf yatak konusu böyle diye size daha mı adaletsiz? O zaman niye cinsiyet değiştiren taraf daha çok erkekler oluyor? Sen hiç kömür madeninde çalışan kadın gördün mü? ya da sınır pislik içerisinde teröristlerle çatışan kadın gördün mü?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Cinsiyet değiştirince ne oluyor? Gerçek kadın gibi olabiliyor musunuz sanki? Gerçek bir kadının gördüğü ilgiyi görebileceksiniz sanki

Yorumla
    • Greaper
      Greaper
      1 yıl

Bunun konuştuğumuz konuyla bir alakası yok. Ben de aynı ilgiyi görebileceklerini sanmıyorum

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Banker_Bilo
    Banker_Bilo Takip Et
    Master Yaş: 51 , eic 100%
    1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.

Erkeklerin, genel olarak kadın cinsini erkek cinsinin mülkü olarak gören; kendi iradesi ve erkekle eşit hakları olan birey olarak kabul edemeyen ataerkil zihniyete sıkı sıkıya sarılmaları nedeniyle kadının cinsel ilişki geçmişinin "temiz" olması istenir. Herhangi bir kadının, bedenini, gelecekte tanışacağı, kimliği belirsiz bir eş adayı için "el değmemiş" olarak korumasının istenmesi, erkek cinsinin, kadın cinsi üzerindeki egemenliğinin tezahürüdür. Bir erkeğin, "gelecekteki karım beni beklerken kimseyle seks yapmamış olmalı" düşüncesi, bütün potansiyel eş adaylarının kendisine rezerve edilmiş olduğunu zannetmesi anlamını taşır. Bir kadının, gelecekteki kocasıyla, yani bugün için belirsiz olan bir kişiyle tanışmayı beklerken cinsellikten uzak yaşaması gerektiğini düşünmüyorum. Bir kadın, potansiyel eş adayları havuzundaki erkeklerden bir tanesiyle evlenecek diye neden bedeninin ipotek altına alınmasını kabul etsin ki? Bir kişiyle 3 yıllık uzun süreli bir ilişki yaşayan bir kadının, haftada iki kez olmak üzere 156 haftada 312 kez seks yapması ile, 5 farklı erkekle 10'ar kez olmak üzere 50 kez seks yapması arasında ne fark var? Cinsel ilişki deneyimi kadının değerini düşürmez. Kadının geçmişinde seks yaptığı erkek sayısının fazla olmasının düşündüreceği tek olumsuzluk, kadının bağlanma sorununun olabileceği, uzun süreli ilişkiler yaşama becerisinin yetersiz olabileceğidir. Cinsel yolla bulaşan hastalıklarla muhatap olmadıysa, kaç kişiyle yattığı önemsizdir, kendi bileceği şeydir. Bir kadının, benimle tanışmadan önce kendi bedeniyle ilgili eylemleri ve yaşadıkları hakkında söz sahibi olduğumu düşünmüyorum. Beni, benimle ilişkisine başlamasından sonrası ilgilendirir. Değerini de vajinası değil, kişiliği, huyu, suyu, davranışları, hal ve hareketleri belirler.

0
    46 Yorumla
    • Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      1 yıl

Bak, geri kafalının biri 2. el eşya benzetmesi yapmış. Sorun tam da bu işte. Kadın cinsinin, zihniyette erkek cinsinin "malı, mülkü" olması, kendi iradesi olan birey olarak kabul edilmemesi.

• Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      1 yıl

Namus, ahlak gibi kavramların da vajina ile ilgisi yok. Beğendiği, arzuladığı erkeklerle yatağa girmek bir kadını namussuz, ahlaksız yapmaz. Arzuladığı her kadınla yatan erkek namussuz, ahlaksız oluyor mu? Aksine, alkışlanıyor, imreniliyor, "vaaayyy alfa erkek" oluyor.

• Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      1 yıl

Vajinanın deforme olduğu iddiası da doğru değil. 22 yaşında bakire olarak evlenen bir kadın 30 yaşında boşanmış olsa, 8 yıl x 52 hafta x haftada 2 kez olmak üzere yaklaşık 1.000 kez seks yapmıştır. Bu kadın için kimse "yüzlerce kez y**rak yemiştir, vajinası deforme olmuştur, alınmaz bu" demez. Geçmişinde 5 ayrı erkekle seks deneyimi olan bir kadın için nedense "bunun *mı folloş olmuştur" denir. Bütün mesele, kadının, hayatı boyunca tek bir erkeğe ait olması gerektiğinin zannedilmesi. Cinsel ilişki geçmişi olan kadın değersiz görülüyorsa, erkeklerin, düşüncelerinde tutarlı olmak adına boşanmış, veya eşini kaybetmiş kadınlarla da ilişki yaşamayı kabul etmemeleri gerekir, ancak gayet güzel yaşarlar, çünkü kadın cinsel ilişkiyi evlilik dahilinde yaşamıştır. Sadece evlilik çerçevesinde yapılan seksin meşru ve makbul kabul edilmesinin nedeni de erkek eliyle yazılmış, veya uydurulmuş (aslında ilahi kaynağı olmayan) din kurallarıdır.

• Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Herkes senin gibi düşünseydi keşke

• Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      1 yıl

Teşekkür ederim ama, kadınların bile ataerkilliği içselleştirildiği bu coğrafyada benim gibi düşünen erkeklerin pek kıymeti yok, maalesef.

• Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      1 yıl

Bekareti önemsemeyen, kadını cinsel geçmişiyle yargılamayan erkekler ne yazık ki bakire olmayan kadınlar açısından evlilik yoluyla yamanabilecekleri (bakire değilim, bu halimle beni kimse almaz, ama burada bir keriz var, onunla evlenebilirim) bir enayi olarak görülüyorlar. Bu da, kadının erkeği kullanması işte...

• Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      1 yıl

Bakire olmanın bir kadını diğerlerinden daha "temiz" ya da "daha uygun bir eş adayı" yaptığını, bakire olmamanın veya cinsel ilişki geçmişinin kabarık olmasının da "uygun görmeyeceğim bir eş adayı" yaptığını hiç düşünmedim.

• Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bence sen evlenmek istemezsin bakire olmayan kadınla. Aslında içten içe sen de değersiz buluyorsun aksi halde bize kendilerini yamamak istiyorlar demezdin

• Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      1 yıl

Evlenecek olsam bakire olmayan, cinsel ilişki deneyimi olan bir kadını özellikle tercih ederim. "Yamamak" dememin nedeni, bakire olmayan kadınların, erkeklerin geneli tarafından kabul görmeme kaygısıyla, bekarete önem vermeyen birini bulduklarında onunla evlenerek, bakire olmama konusunun evlilikte sorun yaratmayacağından emin olmak istemeleri. Erkek zihniyetinden değil, kadın zihniyetinden bahsediyorum. Kadının zihniyeti bu ise, erkeği (kendi aklınca) enayi yerine koyuyordur.

• Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Burada erkek kendini enayi gibi hissediyor mu o önemli. Kadın da ne yapsın ülkenin çoğu erkeği hor görüp kabul etmeyince? Ölsün mü?

• Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      1 yıl

"Bekarete önem vermeyen, evlenebileceğim bir enayi buldum" demekle, "zarımı diktirdim, gerdek gecesi yapay da olsa kan gelecek" demek arasında, kezbanlık dozu bakımından fark yok...

• Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Burada sakat erkek zihniyetinizi eleştiriyor gibi görünüyorsunuz ama yine kadınlara yükleniyorsunuz. Başta kadını tüm bunları yapmaya mecbur bırakan zihniyet sorgulanmalı

• Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      1 yıl

Kadınları bu konuda zor durumda bırakan şeyin erkek zihniyeti olduğunu her fırsatta zaten söylüyorum. Ama istediğiniz özgürlüğü size erkek cinsi vermez, mücadele etmeniz gerekir.

• Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      1 yıl

Bakire olmadığınız için sizinle sevgili/evli olmayı istemeyecek erkeklere "lan s.. tir git, sana hesap mı vereceğim" diyebilecek cesaretiniz olmalı.

• Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Sırf bakire olmadığımız için sevgili olmak istemeyen erkek var mıydı ya? Lafta sevgili oluyorlar ama asla ciddi düşünmüyorlar keşke temelli uzak dursalar ama nerde.

• Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Gerçek düşüncelerini belli etseler zaten başta birliktelik kurmazdık

• Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      1 yıl

Kusura bakmayın da, "ciddi ilişki" deyince aklınıza sadece evlenme niyeti, evlenme planları, evlenme isteği olan ilişki geldiği sürece, "erkekler bakire olmayan kadınlarla sadece seks yapmak isterler" düşüncesinden kurtulmanız mümkün değil. Her kadın-erkek ilişkisinin devamında evlilik olması gerektiği düşüncesinden bir kurtulun önce. Kadın ile erkek arasındaki tek meşru, makbul ilişki biçimi evlilik değil. Herkes evlenmeyi, aile kurmayı istemek zorunda da değil.

• Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

O zaman benimle işleri olmasın çünkü ben hem benimle yatıp hem de oroospu ilan etmelerinden bıktım yoruldum. Artık ben de evlenmek aile kadını olmak istiyorum bu benim hakkım. Beni buna layık görmeyen erkeklere de benimle olma fırsatı vermem artık eskisi gibi saf değilim

• Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Valla ne güzel dünya hem yatıp kalkacaksınız hem de evlenmeye layık görmeyeceksiniz biz de buna boyun eğeceğiz öyle mi?

• Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bir kere sen bile bekarete önem veriyorsun içten içe. Hiç tribünlere oynama yani. Bir de bakire olmayan kadınların bir enayi/keriz aradığını iddia ediyorsun. Aslında sen bakire olmayan kadınla evlenen erkekleri keriz olarak görüyor olmayasın? Hiçbir kadın sırf bakire değil diye kendisiyle evlenecek ya da evlenmiş erkeği keriz görmez görmek istemez bu başta kadının kendisine hakarettir. Kendisini defolu mal olarak gören bir kadın anca böyle düşünür bu düşüncenin baş mimarı da yine erkektir

• Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Hayır sen geçen sorumda kadın isterse grup bile yaparım diyordun ama evlenmeye gelince karşı çıkıyorsun evlenmek isteyen kadını sorunlu buluyorsun. Aslında bu bile senin grup yapan ya da cinsel ilişki yaşamış kadını evlenilecek değerde görmediğini doğruluyor.

• Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      1 yıl

Beni çok yanlış anlamışsın. Sıradan cevap vereyim. Mesele kadını evlenmeye layık görüp görmemek meselesi değil. Erkeğin hayat planında evlenmek, aile kurmak yoksa ciddi sevgili ilişkisi yaşamayı isteyemez mi? Bir kadını seven, ona bağlı olan erkek, evliliğin, adına nikah denen sözleşmenin getirdiği hukuki sorumlulukları üstlenmeyi istemek zorunda mıdır?

• Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      1 yıl

Evlenmek isteyen kadınları sorunlu bulmuyorum, her erkeğin evlenmeyi istemek zorunda olduğunu düşünen kadınları sorunlu buluyorum.

• Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      1 yıl

Geçmişinde grup seks deneyimi olan kadınla evlenilmeyeceğini de düşünmüyorum, bu durum, bu kadını seven ve onunla evlenmeyi düşünen bir erkek için sorun olmamalı.

• Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      1 yıl

Bakire olmayan kadınların bir enayi/keriz aradığını iddia etmedim. Geçmişindeki cinsel ilişkiden pişmanlık duyan, "bekareti kaybetmiş halimle beni kimse almaz" diye düşünen kadınlar, bekarete önem vermeyen erkeklere yamanmak, "kızlığımı kaybetmiş halimle kendimi iteleyecek birini buldum" diye yaklaşırlar. Bakire olmayıp bundan dolayı da evleneceği erkeğe karşı sorumlu olmadığını düşünenlerin ise böyle bir kaygısı yoktur.

• Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      1 yıl

Siz kadınların, evlenmeyi düşünmeyen, evlenmek istemeyen erkeklerle ilişki yaşamamaya ne kadar hakkınız varsa, erkeklerin de evlenip aile kurmak isteyen kadınlarla ilişki yaşamamaya o kadar hakkı var.

• Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      1 yıl

Bir erkeğin, evlenmeden sevgili kalarak ilişki yaşamak istemesinin nesi tuhaf, anlamak zor.

• Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      1 yıl

Kafanızda "seviyorsa evlenir", "ciddiyse evlenir" gibi şablonlar var, her erkeğin de bu şablonlara uymasını bekliyorsunuz. Yahu adamın ağzı bir kez yanmış olabilir, ailesinde, arkadaş çevresinde çok sayıda mutsuz evlilik örneği görmüş olabilir.

• Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yoo adam bekar olduğu halde de evlenmiyor ama başka kadına gayet değer veriyor bakire olsa da olmasa da evleniyor nişanlanıyor işi resmiyete döküyor bize gelince sadece sevgiliyiz rolü kesiyor. Resmen kandırıyor zaten bunu sonradan sözleriyle de kanıtlıyor

• Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Hayır işte aslında hepsinin hayat planında evlenmek yuva kurmak var ama bize gelince ben evlenmeyi düşünmüyorum diye yalan söylüyorlar biz dayatma yapmayalım diye. Dediğin gibiyse beni neden becerenler tesettürlü bakire kadınlarla evlendi? Hadi bunu da açıkla

• Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Adalet yok becermeye gelince beceriyorlar sonra bir sorumluluk almıyorlar. Ciddi bir ilişki istiyorum insan yerine koyulmak değer görmek istiyorum ama benimle takılan biz takıldık bitti diyor bana oroospu muamelesi yapıyor bu haksızlıklara gelemiyorum artık

• Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      1 yıl

Konu sen olunca "sevgili kalalım, evlenmeyi düşünmüyorum" derken gidip tesettürlü kadınlarla evlenen erkeklerin seni, cinsel geçmişin nedeniyle evlenmeye layık görmemeleri, seni takılmalık, geçici bir kadın olarak görmeleri seninle ilgili değil, bu erkeklerin zihniyetiyle ilgili bir sorun.

• Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Zaten benimle ilgili değil çoğu erkeğin zihniyeti böyle. Bu da değişmez

• Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      1 yıl

Valla benim hayatım boyunca öyle bir düşüncem olmadı. Geçmişte kadının cinsel hayatı ne kadar aktif olursa olsun, evlenme isteği olan bir erkek, eş olmaya uygun karakteri olan bir kadınla, kadının geçmişine rağmen, evlenmeyi düşünebilmelidir. Geçmişte 5 erkekle seks yapmış olması, bu düşünceye engel olmamalı. Cinsel ilişki geçmişi kabarık olan kadınların kocalarına sadık olamayacakları gibi yanlış bir önyargı var. Evlilik konusunda beni hariç tut, ben ikinci kez evlenmemeye yeminliyim. Evlendiğimizde bakire olan eski karımın beni 5 ayrı erkekle aldatmış olduğunu, boşanma davası sürerken öğrendim. İflah olmaz bir narsisistti zaten. Ota b*ka arıza çıkarırdı. Tekrar evlenmeyi düşünüyor olsaydım, "geçmişte grup seks de yaptım" diyen bir kadınla bile, güzel bir karakteri, güzel davranışları, temiz bir kalbi varsa evlenmeyi düşünürdüm.

• Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      1 yıl

Evlenene kadar aktif cinsel hayatı olan bir kadın için "bununla evlenilmez, bundan eş olmaz" düşüncesi doğru değil. Bir kadını uygun eş adayı yapan huyu, suyu, karakteri, davranışları, merhameti, adaletli olmasıdır. İçine girilmemiş bir vajinaya sahip olması öncelikli kriter olmamalı.

• Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      1 yıl

Evlenene kadar aktif cinsel hayatı olan bir kadın için "bununla evlenilmez, bundan eş olmaz" düşüncesi doğru olsaydı, bekaretin evlenmek için öncelikli şart olmadığı Hristiyan Batı ülkelerinde kadınlar evlenemiyor olurdu, oysa lise yıllarından evlenene kadar aktif cinsel hayatı olan kadınlar da evleniyor, anne oluyor, gayet mutlu mesut yaşayıp gidiyorlar. Kimse de bu kadınlar için "evlenmeden önce orspydu, yolluydu" demiyor.

• Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      1 yıl

Demek ki sorun, cinsel hayatı olan bekar kadınlarda değil, toplumsal normlarda. Evlenmek için bakire kadın arayan Türk erkeği, henüz tanışmadığı meçhul, müstakbel eş adayı X bir kadının bedeni üzerinde hak sahibi olduğunu zannediyor.

• Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      1 yıl

Yani, henüz tanışmadığı bir kadının, kendisiyle tanışana kadar cinsellikten uzak yaşamasını isteme hakkını kendinde görüyor. Bu çok hastalıklı bir düşünce.

• Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

İlla bir bakireden darbe yemen gerekiyordu demek ki böyle düşünmen için

• Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      1 yıl

Aslına bakarsan evlenmeden önce de seks yapıyorduk zaten. Ayrıca bu düşüncelerim bir bakireden darbe yedikten sonra oluşmadı, bundan 30 yıl önce de, 20 yaşımdayken de böyle düşünüyordum.

• Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      1 yıl

Evlenirken bakire değildi ama seks yaptığı ilk erkek bendim.

• Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

O yüzden evlenmişsin zaten aksi halde zor evlenirdin ilk kendin kapıyı açmışsın bu yüzden evlenmişsin

• Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

30 yaşına gelen bakir erkek de bakire istiyor ama bakalım bulabilecekler mi? Zor bu devirde

• Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      1 yıl

Diyorum ya, bakir erkeğin de, bakir olmayan erkeğin de evlenmek için bakire eş adayı aramalarını saçma buluyorum. Bir erkeğin, bir kadın hakkında "benimle tanışana kadar cinsel ilişki deneyimi yaşamamış olmasını istiyorum" diye düşünmesi çok saçma. Seninle tanışana kadar ne yaşadığı hakkında söz sahibi olma cüretini nereden alıyorsun kardeşim?

• Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      1 yıl

Bu toplum İslam dininden ve ataerkil zihniyetten arınmadığı sürece bekaret konusu tabu olmaya, kadınların başının üzerinde bir kılıç gibi sallanmaya devam eder. Bunun değişmesi için de en az 50 veya 100 yıl geçmesi gerekir.

• Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ben İslamı suçlu bilmiyorum ataerkil zihniyeti sorumlu tutuyorum. İslam erkeğin elinin kiri kadının boynuna geçir ipi demiyor bunu diyen toplum

• rcans
    rcans Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Sadece kadına indirgememek lazım bunu. Erkeği de değersiz yapar ama bizim toplumumuzda maalesef ataerkil bir toplum olduğumuzdan böyle değil. Kadın çok fazla birliktelik yaşarsa or… oluyor. Erkek çok fazla birliktelik yaşarsa gurur duyuyor, övünüyor. Ben şu kadar yaptım bu kadar yaptım diye. Maalesef bağnaz kişiler çok. Benim için kim ne istiyorsa yapsın tabi ama bana göre değersizleştirir. Cinsellik de özel olmalı sevgi gibi. Her önüne gelenle olmamalı. Bir değeri kalmaz o zaman. Ben bu kafada olduğum için hala bakirim. Bu düşüncemden de mutluyum. Ben temiz olmalıyım ki karşıma gelecek insan da öyle olmalı. Ha bu demek değil ki ben bakirim eşim de bakire olmalı. Tabiki değil. Ha isteğim o yönde olur ama atıyorum uzun bir süre beraberliği olur o insanla ciddi düşünüyordur yapmıştır anlayış göstermeye çalışırım ama her önüne gelenle yapanla da yapamam maalesef. Kısacası benim için değersizleştirir:)

0
    3 Yorumla
    • rcans
      rcans
      1 yıl

Neden cevap vermedin?:)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bakir olduğun için gerek görmedim

Yorumla
    • rcans
      rcans
      1 yıl

Ne alaka yav? Bakir olunca bizim düşüncemiz olmuyor mu? Çok saçma düşünüyorsun ha. İyi adaletten yakarıp durmya devam et sen o zaman.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

2

Cevap

17

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    1 yıl

insanın beyni de tıpkı g*tü gibi iki lobdan oluşur; ve tıpkı bir popiş gibi zaman zaman o iki lobun arasından "fazla erkekle cinsellik yaşamak kadını değersiz yapar" gibi os*ruklar çıkabilir. bunlar gürültülüdür, mide bulandırır, ama sonuçta sadece bir os*ruktur ve üzerinde tartışmaya hiç gerek yoktur.

0
    0 Yorumla
  • OpınHaymır
    OpınHaymır Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Çünkü kadın yharrak yedikçe deforme olur. Kıyaslar ve genelde duygusal yapar. Erkek için bakire her mcık dardır ve erkek kıyas yapmaz duygusuz zikişir.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Neresi deforme oluyor tam olarak?

Yorumla
  • o6uzz
    o6uzz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Ataerkil toplum olduğumuz için her şey erkeğe mübahtır. Milli olmak kavramı erkekte gururla söylenirken kadında bu durum or*pu olarak evrilir. O yüzden bekaret ve az ilişki kadında değerlidir.

0
    0 Yorumla
  • осамеонтт
    осамеонтт Takip Et
    Yoda Yaş: 126 , eic 100%
    1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Sadece kadını değil bence erkeği de yapar. Cinsellik rastgele yapılması gereken bir şey değil bana kalırsa. Bizler hayvan değiliz

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Hayvan gibi şeyapıyonuz ama 😂😂

Yorumla
    • осамеонтт
      осамеонтт
      1 yıl

Yok ben daha çok bebek gibi sevip düşman gibi şey yapmak yönündeyim 😂

Yorumla
  • Aristokratımsı
    Aristokratımsı Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.

Sen tanıştığın adamın bugüne kadar kaç kere cinsellik yaşadığından ne kadar eminsen, karşındaki de senden o kadar emindir.

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Erkekle kadın bir mi sanki? Ne saçmalıyorsun?

Yorumla
    • Aristokratımsı
      Aristokratımsı
      1 yıl

Vajinanda sayaç yoksa sıkıntı yok kafana takma

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yalan söylemeyi ya da saklamayı becerebilsem sıkıntı yok evet

Yorumla
    • Aristokratımsı
      Aristokratımsı
      1 yıl

Karşındaki insan da sana yalan söyleyebilir, 20 kızla yatmışken 2 diyebilir nereden emin olabilirsin. Eskiyi geçmişi bırakıp yeni hayatı kovalasan daha iyi.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Çünkü kadınlar cinsel ilişkide o erkeğe teslim olur. Bacaklarını açar ve kendini sunar. Erkeğin spermlerini, dolayısıyla genlerini vücuduna alır. Bilimsel araştırmalar kadınların birlikte oldukları erkeklerin genlerini ömür boyu taşıdığını söylüyor. Araştırabilirsin. Cinsel ilişkinin erkeğe hiçbir etkisi olmuyor.

0
    17 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Siiiktir la gay kılıklı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Seni bi zi-kerm o zaman görürsün geyi a-m kafalı or-spu seni..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Siikiyormuş o kadar kolaydı sanki beynine tükürdüğümün malı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Piiiçç

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

O sana entellektüel takılan kafalar o söylediklerini anaları kız kardeşleri içinde söyleyebilecekler mi acaba? Başkasının kızına karısına gelince modern, kendilerininkinde bağnaz olan ikiyüzlülük.
      Hem dinlerde hemde tüm kültürlerde kadın cinselliği korunmuştur. Kadının vücudu önemlidir. Önemli olduğu, değerli olduğu için herkezle yatmamalıdır. İnsanlık evriminin bir sonucudur kadının temizliğinin önemi ataerkil toplum bağnazlığı değildir.
      Kendinize gelin ne boktan bir toplum oldunuz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Sen çok mu namuslusun? Erkeğin namusu da vardır ama sen şu an veren olsa şu an yaparsın bir de namus edebiyatı yapıyorsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Sen cahilsin sana yazmıyorum sende giden gitmiş zaten o yoruma kapatıp arkamdan sallayan papyonlu gorillere yazıyorum ben. Kendi kızınız kardeşiniz ananız içinde bu kadar rahat konuşabiliyorsanız sizi Allah a havale ediyorum. Konuşamıyorsanız hakaret sayıyorsanız o zaman başkasının kzı karısı anası için buradan modern pisliğin soytarı düşüncelerini benim kültürüme sokmayın.
      Ne erkek ne de kadın dejenere olmamalı ki kadın hiç olmamalı,

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Kadın hiç olmamalı dedikten sonra seni ciddiye almıyorum hadi işine bak işine bak ikiyüzlü mahluk

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Adamsan gizli olmadan söyle bunları. Ben de o yorumu kapatan herifi buraya yönlendireyim yer mi? Yemez anca böyle gizlenip konuşursun. Daha fazla yazma işine bak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ben kimsenin namusuna ne göz diktim ne de saldırdım. Kimsede benim evimin kadınlarına yan bakamaz sk-er atarım ortalığı yakarım.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

He tamam en namuslu sensin burada bir kız sanal seks teklif etse reddetmeyecek hemen gel diyecek şahıs. Sana mübah ama değil mi çünkü erkeksin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Konuşma gızz.. Allah ın cahili.. Git kime vereceksen ver hayat senin ne soruyon burada zilli..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Git babana sor bakalım ne diyecek? Benim söylediklerimi söyleyecek sana ona da mı aynısını söyleyeceksin. Ya da ailendeki erkeklere bir sor bakalım. Konuş bakalım ne diyecekler.
      O erkekler seni en çok düşünenler ve benim gibi konuşacaklar buradaki po-rno kafalı kravatlı modern görünümlü güzel kardeşim gibi konuşmayacaklar.
      Toparlan kendine gel tabiki erkekte namuslu olmalı. Ama erkeğe kadınlar saldırmıyor atlamıyor kadınlara saldırıldığı kadar o yüzden daha önemli dedim...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Sus ya dikkate almıyorum seni

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Alıyorsun :D Kocanın benim gibi bir erkek olmasını istersin. Diğerlerinin namusuna göz dikmeyen aynı zamanda kadının namahremi için saldırgan koruyucu güçlü bir erkek istersin sende. O güzel kardeşim yarın eş paylaşımınada evet der. Gider seni aldatır sekste özgürlük der falan falan. Sende biliyorsun neyin doğru olduğunu. ;)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Babam eve p*rno cd su getirip karısı ile seyrederken sapık olmuyor ben cinsellik yaşamak isteyince mi sapık oluyorum? Hadi işine bak. Babam oğluna sonsuz cinsel özgürlük verip kızlarına kısıtlama yapıyorken bana kimse adaletten bahsedemez. Aynı zihniyetin ürünüsünüz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ben cahil değilim her şeyin farkında olan bir kızım cahil olan sensin

Yorumla
  • Eddy_0606
    Eddy_0606 Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 99%
    1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 652 cevap paylaştı.

Değersiz yapmaz tecrübe katar kadına. Kimin nasıl baktığına bağlı bir durum

0
    0 Yorumla
  • Ephesus0
    Ephesus0 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Elden ele gezen para yıpranır aşko artık tat almamaya başlarsın yani

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Fazla erkek cunkü? Onune gelenle yatan kadini Neden degersiz yapmisin

0
    1 Yorumla
    • rcans
      rcans
      1 yıl

Bu hanımefendi istiyor ki erkekler her kadınla yatınxa sorun olmuyor ama kadın yatınca sorun oluyor diyip istediği kişiyle istediği kadar yatmak istiyor anlaşılan. Erkek için de aynısı geçerli diyorum ama bakir olunca fikrimize önem vermiyor hahhah kendisi bilir.

Yorumla
  • Oluştur
    Oluştur Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 74%
    1 yıl

Kime göre, ebeveynlerine göre mi?

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Şaka mısın sen? 😂 Ciddi ilişkiye başladığım adam için diyorum

Yorumla
    • Oluştur
      Oluştur
      1 yıl

Erkeğe göre öyle bir durum söz konusu değil, bunu anca anan baban der sana :d

Yorumla
  • Yahyaayaa
    Yahyaayaa Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 72%
    1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.

evlendikten sonra doymazsınız

0
    0 Yorumla
  • azginevlibirisi
    azginevlibirisi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38 , eic 93%
    1 yıl

Hastalık durumlarından olabilir

0
    0 Yorumla
  • kanadalıMen
    kanadalıMen Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı.

Yoo ne alakasi varr

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Gerçekten yas kac

0
    0 Yorumla
  • ElCuco
    ElCuco Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 99%
    1 yıl

Saçma di mi

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Hea.

Yorumla
    • ElCuco
      ElCuco
      1 yıl

Ama kadınların bunun farkında olup her erkeğin altına yatması daha saçma

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Hepsi yatmıyordur

Yorumla
    • ElCuco
      ElCuco
      1 yıl

Yatakları ele alalım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Sen al eline. Zaten başka işe yaramazsın

Yorumla
    • ElCuco
      ElCuco
      1 yıl

Bunu sevişirken de tartışabiliriz ama ben haklıyım

Yorumla
  • Atesmavi99
    Atesmavi99 Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Ne alaka

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Noo oloko

Yorumla
    • Atesmavi99
      Atesmavi99
      1 yıl

Ciddi sordum

Yorumla
  • Board-Tennis
    Board-Tennis Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Yapma işte

0
    0 Yorumla
  • Engin28
    Engin28 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 97%
    1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı.

Kaşarlaşmaması lazım

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

G. tü ve vajinası genişlediği için

2
    0 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Fazla erkekle cinsellik yaşamak neden kadını değersiz yapar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler neden cinsel ilişki yaşadığı kadına değer vermiyor? 26 cevap verildi
Erkekler cinsellik yaşadığı kadını neden yarı yolda bırakır? 30 cevap verildi
Sık cinsellik yaşamak erkeğin kadını basit görmesine yol açar mı? 21 cevap verildi
Niye erkekler cinsellik yaşamış kadını kullanılacak olarak görüyorlar? 24 cevap verildi
Neden erkekler çok cinsel ilişki yaşamış kadının yıpranmış olduğunu düşünür? 84 cevap verildi
Erkekler neden kadının cinsellik yaşamasına çok tepki veriyor? 10 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sırf iyi anlaşıyorsun diye sevgili olur muydun?
  • Dans etmek yaşlanmayı önler mi?
  • Hadise mi daha güzel yoksa Aleyna Tilki mi?
  • Size bir iyi bir kötü davranan o burç hangisi?
  • Külden doğan ateşe mi aittir?
  • Ben dengesiz biriyim galiba ama beni seven böyle sevsin tamam mı?
  • An'da kalmak istediğiniz bir zaman var mı?
  • Ne kadar sakarsınız?
  • Sonunda kimseden beklentinizin olmadığı o evreye gelebildiniz mi? ?
  • Poğaça sever misiniz, en çok hangi içli poğaçayı seversiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨