Aslında herkes genelde kolay elde edildiği için felan sanar ama öyle değil. Erkekler kadının kendine özel olmasını ister. Evet her kadınla birlikte olan erkek bile bununşster her ne kadar kendi yaptığı doğru olmasa bile. Modern çağda namus kelimesi yok edilmeye çalışılıyor. Toplumlarlar yok ediliyor. Heryerde kadınlar vücudunu pazarlıyor. En azından onun maddi değeri var. Sen her gelene verirsen 2. El, 3. El, 4. El olursun. Şimdi sen başkasının kullandığı eşyayı kullanmak ister misin? 2. El eşyada da bile fiyatı baya düşüyor kullanıldığı zaman göre. Mesela 10 yıllık makine ile 2 yıllık makine 2. El fiyatı farklı olacaktır. İnsan da böyle sen ne kadar çok erkekle yatıp kalkarsan fiyatın düşecek. Zaten bu vücuduna yansıyor. Etin sarkıyor, göğüslerin sarkıyor, vajin. n baya dağılmış oluyor vb. Erkek de değer kaybeder ama erkek saygınlık ve sahil olduğu mal varlığa göre değerlendiğinden istediği kadar cinsellik yaşayabiliyor. Tabi soracaksın erkekler neden ilişki yaşadıkça değer kaybetmiyor? İşte bunu kadınlara sor. Kadınların kriterinde para ve güç var. Kişilik ve geçmişine bakmıyor pek.
08 Yorumla
Soran1 yılAynı saçmalıkları aynı hastalıklı fikirleri ağızdan ağıza dolaştırıp söylüyorsunuz ya bir bitmediniz bağnazlar kadın mal değildir kadın insandır insan. Namus ise kadının orasından ibaret değildir
- 1 yıl
Orasından ibaret değil ama cinsellik oradan yapılır. Namus dediğimiz şeyde cinsel hayatın temiz olmasıdır. Bağnaz da değilim. Bence yazdığımı bir düşün. Ben düşünce belirtmedim. Benim düşüncemi söylemedim. Ben sana doğal işleyişi söyledim. Dünya böyle. Doğa böyle. Bana yorum yazma sadece yazdığım hakkında düşün. Ben realist ve naturalist biriyim. Yani doğa işleyişine inanırım.
Soran1 yılDoğa dediğin erkeği kirletmiyor ama nasıl oluyorsa. Doğa da sizin gibi adil davranmıyor o zaman.
- 1 yıl
Dedim sana zaten erkeği kirletmiyor. Çünkğ kadınların erkekden beklenti güç ve para. Doğa denge içerisindedir. Erkeğe ve kadına ayrı ayrı görevler ve hayatlar vermiş. Emin ol erkekler de başka şeylerden muzdarip. Bak bir sürü erkek kadın olmaya çalışıyor. Ben de kadın olmak isterdim seçme hakkım olsa. Çünkü erkek hep köle ve hamal olarak görülüyor. Bir erkeğin parası yoksa değeri de yoktur. Evet kadınlar ne kadar ilişkiye girse değeri düşer ama sonuçta bir DEĞERİ oluyor. Sadece eskisi kadar değerli olmuyor. Ama erkeğin parask yoksa direk değeri -YOK- umarım dediklerimi anlayabiliyorsundur. Sence dünya kime daha adaletsiz davranıyor?
Soran1 yılErkek istediği kadınla rahatça yatarken biz kadınlar toplum tarafından mimleniyor yıpratılıyoruz. Tabiki bize karşı daha adaletsiz davranıyor
Soran1 yılCinsiyet değiştirince ne oluyor? Gerçek kadın gibi olabiliyor musunuz sanki? Gerçek bir kadının gördüğü ilgiyi görebileceksiniz sanki
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılErkeklerin, genel olarak kadın cinsini erkek cinsinin mülkü olarak gören; kendi iradesi ve erkekle eşit hakları olan birey olarak kabul edemeyen ataerkil zihniyete sıkı sıkıya sarılmaları nedeniyle kadının cinsel ilişki geçmişinin "temiz" olması istenir. Herhangi bir kadının, bedenini, gelecekte tanışacağı, kimliği belirsiz bir eş adayı için "el değmemiş" olarak korumasının istenmesi, erkek cinsinin, kadın cinsi üzerindeki egemenliğinin tezahürüdür. Bir erkeğin, "gelecekteki karım beni beklerken kimseyle seks yapmamış olmalı" düşüncesi, bütün potansiyel eş adaylarının kendisine rezerve edilmiş olduğunu zannetmesi anlamını taşır. Bir kadının, gelecekteki kocasıyla, yani bugün için belirsiz olan bir kişiyle tanışmayı beklerken cinsellikten uzak yaşaması gerektiğini düşünmüyorum. Bir kadın, potansiyel eş adayları havuzundaki erkeklerden bir tanesiyle evlenecek diye neden bedeninin ipotek altına alınmasını kabul etsin ki? Bir kişiyle 3 yıllık uzun süreli bir ilişki yaşayan bir kadının, haftada iki kez olmak üzere 156 haftada 312 kez seks yapması ile, 5 farklı erkekle 10'ar kez olmak üzere 50 kez seks yapması arasında ne fark var? Cinsel ilişki deneyimi kadının değerini düşürmez. Kadının geçmişinde seks yaptığı erkek sayısının fazla olmasının düşündüreceği tek olumsuzluk, kadının bağlanma sorununun olabileceği, uzun süreli ilişkiler yaşama becerisinin yetersiz olabileceğidir. Cinsel yolla bulaşan hastalıklarla muhatap olmadıysa, kaç kişiyle yattığı önemsizdir, kendi bileceği şeydir. Bir kadının, benimle tanışmadan önce kendi bedeniyle ilgili eylemleri ve yaşadıkları hakkında söz sahibi olduğumu düşünmüyorum. Beni, benimle ilişkisine başlamasından sonrası ilgilendirir. Değerini de vajinası değil, kişiliği, huyu, suyu, davranışları, hal ve hareketleri belirler.
046 Yorumla- 1 yıl
Bak, geri kafalının biri 2. el eşya benzetmesi yapmış. Sorun tam da bu işte. Kadın cinsinin, zihniyette erkek cinsinin "malı, mülkü" olması, kendi iradesi olan birey olarak kabul edilmemesi.
- 1 yıl
Namus, ahlak gibi kavramların da vajina ile ilgisi yok. Beğendiği, arzuladığı erkeklerle yatağa girmek bir kadını namussuz, ahlaksız yapmaz. Arzuladığı her kadınla yatan erkek namussuz, ahlaksız oluyor mu? Aksine, alkışlanıyor, imreniliyor, "vaaayyy alfa erkek" oluyor.
- 1 yıl
Vajinanın deforme olduğu iddiası da doğru değil. 22 yaşında bakire olarak evlenen bir kadın 30 yaşında boşanmış olsa, 8 yıl x 52 hafta x haftada 2 kez olmak üzere yaklaşık 1.000 kez seks yapmıştır. Bu kadın için kimse "yüzlerce kez y**rak yemiştir, vajinası deforme olmuştur, alınmaz bu" demez. Geçmişinde 5 ayrı erkekle seks deneyimi olan bir kadın için nedense "bunun *mı folloş olmuştur" denir. Bütün mesele, kadının, hayatı boyunca tek bir erkeğe ait olması gerektiğinin zannedilmesi. Cinsel ilişki geçmişi olan kadın değersiz görülüyorsa, erkeklerin, düşüncelerinde tutarlı olmak adına boşanmış, veya eşini kaybetmiş kadınlarla da ilişki yaşamayı kabul etmemeleri gerekir, ancak gayet güzel yaşarlar, çünkü kadın cinsel ilişkiyi evlilik dahilinde yaşamıştır. Sadece evlilik çerçevesinde yapılan seksin meşru ve makbul kabul edilmesinin nedeni de erkek eliyle yazılmış, veya uydurulmuş (aslında ilahi kaynağı olmayan) din kurallarıdır.
Soran1 yılHerkes senin gibi düşünseydi keşke
- 1 yıl
Teşekkür ederim ama, kadınların bile ataerkilliği içselleştirildiği bu coğrafyada benim gibi düşünen erkeklerin pek kıymeti yok, maalesef.
- 1 yıl
Bekareti önemsemeyen, kadını cinsel geçmişiyle yargılamayan erkekler ne yazık ki bakire olmayan kadınlar açısından evlilik yoluyla yamanabilecekleri (bakire değilim, bu halimle beni kimse almaz, ama burada bir keriz var, onunla evlenebilirim) bir enayi olarak görülüyorlar. Bu da, kadının erkeği kullanması işte...
- 1 yıl
Bakire olmanın bir kadını diğerlerinden daha "temiz" ya da "daha uygun bir eş adayı" yaptığını, bakire olmamanın veya cinsel ilişki geçmişinin kabarık olmasının da "uygun görmeyeceğim bir eş adayı" yaptığını hiç düşünmedim.
Soran1 yılBence sen evlenmek istemezsin bakire olmayan kadınla. Aslında içten içe sen de değersiz buluyorsun aksi halde bize kendilerini yamamak istiyorlar demezdin
- 1 yıl
Evlenecek olsam bakire olmayan, cinsel ilişki deneyimi olan bir kadını özellikle tercih ederim. "Yamamak" dememin nedeni, bakire olmayan kadınların, erkeklerin geneli tarafından kabul görmeme kaygısıyla, bekarete önem vermeyen birini bulduklarında onunla evlenerek, bakire olmama konusunun evlilikte sorun yaratmayacağından emin olmak istemeleri. Erkek zihniyetinden değil, kadın zihniyetinden bahsediyorum. Kadının zihniyeti bu ise, erkeği (kendi aklınca) enayi yerine koyuyordur.
Soran1 yılBurada erkek kendini enayi gibi hissediyor mu o önemli. Kadın da ne yapsın ülkenin çoğu erkeği hor görüp kabul etmeyince? Ölsün mü?
- 1 yıl
"Bekarete önem vermeyen, evlenebileceğim bir enayi buldum" demekle, "zarımı diktirdim, gerdek gecesi yapay da olsa kan gelecek" demek arasında, kezbanlık dozu bakımından fark yok...
Soran1 yılBurada sakat erkek zihniyetinizi eleştiriyor gibi görünüyorsunuz ama yine kadınlara yükleniyorsunuz. Başta kadını tüm bunları yapmaya mecbur bırakan zihniyet sorgulanmalı
- 1 yıl
Kadınları bu konuda zor durumda bırakan şeyin erkek zihniyeti olduğunu her fırsatta zaten söylüyorum. Ama istediğiniz özgürlüğü size erkek cinsi vermez, mücadele etmeniz gerekir.
- 1 yıl
Bakire olmadığınız için sizinle sevgili/evli olmayı istemeyecek erkeklere "lan s.. tir git, sana hesap mı vereceğim" diyebilecek cesaretiniz olmalı.
Soran1 yılSırf bakire olmadığımız için sevgili olmak istemeyen erkek var mıydı ya? Lafta sevgili oluyorlar ama asla ciddi düşünmüyorlar keşke temelli uzak dursalar ama nerde.
Soran1 yılGerçek düşüncelerini belli etseler zaten başta birliktelik kurmazdık
- 1 yıl
Kusura bakmayın da, "ciddi ilişki" deyince aklınıza sadece evlenme niyeti, evlenme planları, evlenme isteği olan ilişki geldiği sürece, "erkekler bakire olmayan kadınlarla sadece seks yapmak isterler" düşüncesinden kurtulmanız mümkün değil. Her kadın-erkek ilişkisinin devamında evlilik olması gerektiği düşüncesinden bir kurtulun önce. Kadın ile erkek arasındaki tek meşru, makbul ilişki biçimi evlilik değil. Herkes evlenmeyi, aile kurmayı istemek zorunda da değil.
Soran1 yılO zaman benimle işleri olmasın çünkü ben hem benimle yatıp hem de oroospu ilan etmelerinden bıktım yoruldum. Artık ben de evlenmek aile kadını olmak istiyorum bu benim hakkım. Beni buna layık görmeyen erkeklere de benimle olma fırsatı vermem artık eskisi gibi saf değilim
Soran1 yılValla ne güzel dünya hem yatıp kalkacaksınız hem de evlenmeye layık görmeyeceksiniz biz de buna boyun eğeceğiz öyle mi?
Soran1 yılBir kere sen bile bekarete önem veriyorsun içten içe. Hiç tribünlere oynama yani. Bir de bakire olmayan kadınların bir enayi/keriz aradığını iddia ediyorsun. Aslında sen bakire olmayan kadınla evlenen erkekleri keriz olarak görüyor olmayasın? Hiçbir kadın sırf bakire değil diye kendisiyle evlenecek ya da evlenmiş erkeği keriz görmez görmek istemez bu başta kadının kendisine hakarettir. Kendisini defolu mal olarak gören bir kadın anca böyle düşünür bu düşüncenin baş mimarı da yine erkektir
Soran1 yılHayır sen geçen sorumda kadın isterse grup bile yaparım diyordun ama evlenmeye gelince karşı çıkıyorsun evlenmek isteyen kadını sorunlu buluyorsun. Aslında bu bile senin grup yapan ya da cinsel ilişki yaşamış kadını evlenilecek değerde görmediğini doğruluyor.
- 1 yıl
Beni çok yanlış anlamışsın. Sıradan cevap vereyim. Mesele kadını evlenmeye layık görüp görmemek meselesi değil. Erkeğin hayat planında evlenmek, aile kurmak yoksa ciddi sevgili ilişkisi yaşamayı isteyemez mi? Bir kadını seven, ona bağlı olan erkek, evliliğin, adına nikah denen sözleşmenin getirdiği hukuki sorumlulukları üstlenmeyi istemek zorunda mıdır?
- 1 yıl
Evlenmek isteyen kadınları sorunlu bulmuyorum, her erkeğin evlenmeyi istemek zorunda olduğunu düşünen kadınları sorunlu buluyorum.
- 1 yıl
Geçmişinde grup seks deneyimi olan kadınla evlenilmeyeceğini de düşünmüyorum, bu durum, bu kadını seven ve onunla evlenmeyi düşünen bir erkek için sorun olmamalı.
- 1 yıl
Bakire olmayan kadınların bir enayi/keriz aradığını iddia etmedim. Geçmişindeki cinsel ilişkiden pişmanlık duyan, "bekareti kaybetmiş halimle beni kimse almaz" diye düşünen kadınlar, bekarete önem vermeyen erkeklere yamanmak, "kızlığımı kaybetmiş halimle kendimi iteleyecek birini buldum" diye yaklaşırlar. Bakire olmayıp bundan dolayı da evleneceği erkeğe karşı sorumlu olmadığını düşünenlerin ise böyle bir kaygısı yoktur.
- 1 yıl
Siz kadınların, evlenmeyi düşünmeyen, evlenmek istemeyen erkeklerle ilişki yaşamamaya ne kadar hakkınız varsa, erkeklerin de evlenip aile kurmak isteyen kadınlarla ilişki yaşamamaya o kadar hakkı var.
- 1 yıl
Bir erkeğin, evlenmeden sevgili kalarak ilişki yaşamak istemesinin nesi tuhaf, anlamak zor.
- 1 yıl
Kafanızda "seviyorsa evlenir", "ciddiyse evlenir" gibi şablonlar var, her erkeğin de bu şablonlara uymasını bekliyorsunuz. Yahu adamın ağzı bir kez yanmış olabilir, ailesinde, arkadaş çevresinde çok sayıda mutsuz evlilik örneği görmüş olabilir.
Soran1 yılYoo adam bekar olduğu halde de evlenmiyor ama başka kadına gayet değer veriyor bakire olsa da olmasa da evleniyor nişanlanıyor işi resmiyete döküyor bize gelince sadece sevgiliyiz rolü kesiyor. Resmen kandırıyor zaten bunu sonradan sözleriyle de kanıtlıyor
Soran1 yılHayır işte aslında hepsinin hayat planında evlenmek yuva kurmak var ama bize gelince ben evlenmeyi düşünmüyorum diye yalan söylüyorlar biz dayatma yapmayalım diye. Dediğin gibiyse beni neden becerenler tesettürlü bakire kadınlarla evlendi? Hadi bunu da açıkla
Soran1 yılAdalet yok becermeye gelince beceriyorlar sonra bir sorumluluk almıyorlar. Ciddi bir ilişki istiyorum insan yerine koyulmak değer görmek istiyorum ama benimle takılan biz takıldık bitti diyor bana oroospu muamelesi yapıyor bu haksızlıklara gelemiyorum artık
- 1 yıl
Konu sen olunca "sevgili kalalım, evlenmeyi düşünmüyorum" derken gidip tesettürlü kadınlarla evlenen erkeklerin seni, cinsel geçmişin nedeniyle evlenmeye layık görmemeleri, seni takılmalık, geçici bir kadın olarak görmeleri seninle ilgili değil, bu erkeklerin zihniyetiyle ilgili bir sorun.
Soran1 yılZaten benimle ilgili değil çoğu erkeğin zihniyeti böyle. Bu da değişmez
- 1 yıl
Valla benim hayatım boyunca öyle bir düşüncem olmadı. Geçmişte kadının cinsel hayatı ne kadar aktif olursa olsun, evlenme isteği olan bir erkek, eş olmaya uygun karakteri olan bir kadınla, kadının geçmişine rağmen, evlenmeyi düşünebilmelidir. Geçmişte 5 erkekle seks yapmış olması, bu düşünceye engel olmamalı. Cinsel ilişki geçmişi kabarık olan kadınların kocalarına sadık olamayacakları gibi yanlış bir önyargı var. Evlilik konusunda beni hariç tut, ben ikinci kez evlenmemeye yeminliyim. Evlendiğimizde bakire olan eski karımın beni 5 ayrı erkekle aldatmış olduğunu, boşanma davası sürerken öğrendim. İflah olmaz bir narsisistti zaten. Ota b*ka arıza çıkarırdı. Tekrar evlenmeyi düşünüyor olsaydım, "geçmişte grup seks de yaptım" diyen bir kadınla bile, güzel bir karakteri, güzel davranışları, temiz bir kalbi varsa evlenmeyi düşünürdüm.
- 1 yıl
Evlenene kadar aktif cinsel hayatı olan bir kadın için "bununla evlenilmez, bundan eş olmaz" düşüncesi doğru değil. Bir kadını uygun eş adayı yapan huyu, suyu, karakteri, davranışları, merhameti, adaletli olmasıdır. İçine girilmemiş bir vajinaya sahip olması öncelikli kriter olmamalı.
- 1 yıl
Evlenene kadar aktif cinsel hayatı olan bir kadın için "bununla evlenilmez, bundan eş olmaz" düşüncesi doğru olsaydı, bekaretin evlenmek için öncelikli şart olmadığı Hristiyan Batı ülkelerinde kadınlar evlenemiyor olurdu, oysa lise yıllarından evlenene kadar aktif cinsel hayatı olan kadınlar da evleniyor, anne oluyor, gayet mutlu mesut yaşayıp gidiyorlar. Kimse de bu kadınlar için "evlenmeden önce orspydu, yolluydu" demiyor.
- 1 yıl
Demek ki sorun, cinsel hayatı olan bekar kadınlarda değil, toplumsal normlarda. Evlenmek için bakire kadın arayan Türk erkeği, henüz tanışmadığı meçhul, müstakbel eş adayı X bir kadının bedeni üzerinde hak sahibi olduğunu zannediyor.
- 1 yıl
Yani, henüz tanışmadığı bir kadının, kendisiyle tanışana kadar cinsellikten uzak yaşamasını isteme hakkını kendinde görüyor. Bu çok hastalıklı bir düşünce.
Soran1 yılİlla bir bakireden darbe yemen gerekiyordu demek ki böyle düşünmen için
- 1 yıl
Aslına bakarsan evlenmeden önce de seks yapıyorduk zaten. Ayrıca bu düşüncelerim bir bakireden darbe yedikten sonra oluşmadı, bundan 30 yıl önce de, 20 yaşımdayken de böyle düşünüyordum.
- 1 yıl
Evlenirken bakire değildi ama seks yaptığı ilk erkek bendim.
Soran1 yılO yüzden evlenmişsin zaten aksi halde zor evlenirdin ilk kendin kapıyı açmışsın bu yüzden evlenmişsin
Soran1 yıl30 yaşına gelen bakir erkek de bakire istiyor ama bakalım bulabilecekler mi? Zor bu devirde
- 1 yıl
Diyorum ya, bakir erkeğin de, bakir olmayan erkeğin de evlenmek için bakire eş adayı aramalarını saçma buluyorum. Bir erkeğin, bir kadın hakkında "benimle tanışana kadar cinsel ilişki deneyimi yaşamamış olmasını istiyorum" diye düşünmesi çok saçma. Seninle tanışana kadar ne yaşadığı hakkında söz sahibi olma cüretini nereden alıyorsun kardeşim?
- 1 yıl
Bu toplum İslam dininden ve ataerkil zihniyetten arınmadığı sürece bekaret konusu tabu olmaya, kadınların başının üzerinde bir kılıç gibi sallanmaya devam eder. Bunun değişmesi için de en az 50 veya 100 yıl geçmesi gerekir.
Soran1 yılBen İslamı suçlu bilmiyorum ataerkil zihniyeti sorumlu tutuyorum. İslam erkeğin elinin kiri kadının boynuna geçir ipi demiyor bunu diyen toplum
Sadece kadına indirgememek lazım bunu. Erkeği de değersiz yapar ama bizim toplumumuzda maalesef ataerkil bir toplum olduğumuzdan böyle değil. Kadın çok fazla birliktelik yaşarsa or… oluyor. Erkek çok fazla birliktelik yaşarsa gurur duyuyor, övünüyor. Ben şu kadar yaptım bu kadar yaptım diye. Maalesef bağnaz kişiler çok. Benim için kim ne istiyorsa yapsın tabi ama bana göre değersizleştirir. Cinsellik de özel olmalı sevgi gibi. Her önüne gelenle olmamalı. Bir değeri kalmaz o zaman. Ben bu kafada olduğum için hala bakirim. Bu düşüncemden de mutluyum. Ben temiz olmalıyım ki karşıma gelecek insan da öyle olmalı. Ha bu demek değil ki ben bakirim eşim de bakire olmalı. Tabiki değil. Ha isteğim o yönde olur ama atıyorum uzun bir süre beraberliği olur o insanla ciddi düşünüyordur yapmıştır anlayış göstermeye çalışırım ama her önüne gelenle yapanla da yapamam maalesef. Kısacası benim için değersizleştirir:)
03 Yorumla
Soran1 yılBakir olduğun için gerek görmedim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Gizli Üye(45 üstü)1 yılinsanın beyni de tıpkı g*tü gibi iki lobdan oluşur; ve tıpkı bir popiş gibi zaman zaman o iki lobun arasından "fazla erkekle cinsellik yaşamak kadını değersiz yapar" gibi os*ruklar çıkabilir. bunlar gürültülüdür, mide bulandırır, ama sonuçta sadece bir os*ruktur ve üzerinde tartışmaya hiç gerek yoktur.
00 Yorumla
1 yılÇünkü kadın yharrak yedikçe deforme olur. Kıyaslar ve genelde duygusal yapar. Erkek için bakire her mcık dardır ve erkek kıyas yapmaz duygusuz zikişir.
01 Yorumla
Soran1 yılNeresi deforme oluyor tam olarak?
Ataerkil toplum olduğumuz için her şey erkeğe mübahtır. Milli olmak kavramı erkekte gururla söylenirken kadında bu durum or*pu olarak evrilir. O yüzden bekaret ve az ilişki kadında değerlidir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sadece kadını değil bence erkeği de yapar. Cinsellik rastgele yapılması gereken bir şey değil bana kalırsa. Bizler hayvan değiliz
02 Yorumla
Soran1 yılHayvan gibi şeyapıyonuz ama 😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılSen tanıştığın adamın bugüne kadar kaç kere cinsellik yaşadığından ne kadar eminsen, karşındaki de senden o kadar emindir.
04 Yorumla
Soran1 yılErkekle kadın bir mi sanki? Ne saçmalıyorsun?
- 1 yıl
Vajinanda sayaç yoksa sıkıntı yok kafana takma
Soran1 yılYalan söylemeyi ya da saklamayı becerebilsem sıkıntı yok evet
- 1 yıl
Karşındaki insan da sana yalan söyleyebilir, 20 kızla yatmışken 2 diyebilir nereden emin olabilirsin. Eskiyi geçmişi bırakıp yeni hayatı kovalasan daha iyi.
Gizli Üye(25-29)1 yılÇünkü kadınlar cinsel ilişkide o erkeğe teslim olur. Bacaklarını açar ve kendini sunar. Erkeğin spermlerini, dolayısıyla genlerini vücuduna alır. Bilimsel araştırmalar kadınların birlikte oldukları erkeklerin genlerini ömür boyu taşıdığını söylüyor. Araştırabilirsin. Cinsel ilişkinin erkeğe hiçbir etkisi olmuyor.
017 Yorumla
Soran1 yılSiiiktir la gay kılıklı
Cevap sahibi1 yılSeni bi zi-kerm o zaman görürsün geyi a-m kafalı or-spu seni..
Soran1 yılSiikiyormuş o kadar kolaydı sanki beynine tükürdüğümün malı
Soran1 yılPiiiçç
Cevap sahibi1 yılO sana entellektüel takılan kafalar o söylediklerini anaları kız kardeşleri içinde söyleyebilecekler mi acaba? Başkasının kızına karısına gelince modern, kendilerininkinde bağnaz olan ikiyüzlülük.
Hem dinlerde hemde tüm kültürlerde kadın cinselliği korunmuştur. Kadının vücudu önemlidir. Önemli olduğu, değerli olduğu için herkezle yatmamalıdır. İnsanlık evriminin bir sonucudur kadının temizliğinin önemi ataerkil toplum bağnazlığı değildir.
Kendinize gelin ne boktan bir toplum oldunuz.
Soran1 yılSen çok mu namuslusun? Erkeğin namusu da vardır ama sen şu an veren olsa şu an yaparsın bir de namus edebiyatı yapıyorsun
Cevap sahibi1 yılSen cahilsin sana yazmıyorum sende giden gitmiş zaten o yoruma kapatıp arkamdan sallayan papyonlu gorillere yazıyorum ben. Kendi kızınız kardeşiniz ananız içinde bu kadar rahat konuşabiliyorsanız sizi Allah a havale ediyorum. Konuşamıyorsanız hakaret sayıyorsanız o zaman başkasının kzı karısı anası için buradan modern pisliğin soytarı düşüncelerini benim kültürüme sokmayın.
Ne erkek ne de kadın dejenere olmamalı ki kadın hiç olmamalı,
Soran1 yılKadın hiç olmamalı dedikten sonra seni ciddiye almıyorum hadi işine bak işine bak ikiyüzlü mahluk
Soran1 yılAdamsan gizli olmadan söyle bunları. Ben de o yorumu kapatan herifi buraya yönlendireyim yer mi? Yemez anca böyle gizlenip konuşursun. Daha fazla yazma işine bak
Cevap sahibi1 yılBen kimsenin namusuna ne göz diktim ne de saldırdım. Kimsede benim evimin kadınlarına yan bakamaz sk-er atarım ortalığı yakarım.
Soran1 yılHe tamam en namuslu sensin burada bir kız sanal seks teklif etse reddetmeyecek hemen gel diyecek şahıs. Sana mübah ama değil mi çünkü erkeksin
Cevap sahibi1 yılKonuşma gızz.. Allah ın cahili.. Git kime vereceksen ver hayat senin ne soruyon burada zilli..
Cevap sahibi1 yılGit babana sor bakalım ne diyecek? Benim söylediklerimi söyleyecek sana ona da mı aynısını söyleyeceksin. Ya da ailendeki erkeklere bir sor bakalım. Konuş bakalım ne diyecekler.
O erkekler seni en çok düşünenler ve benim gibi konuşacaklar buradaki po-rno kafalı kravatlı modern görünümlü güzel kardeşim gibi konuşmayacaklar.
Toparlan kendine gel tabiki erkekte namuslu olmalı. Ama erkeğe kadınlar saldırmıyor atlamıyor kadınlara saldırıldığı kadar o yüzden daha önemli dedim...
Soran1 yılSus ya dikkate almıyorum seni
Cevap sahibi1 yılAlıyorsun :D Kocanın benim gibi bir erkek olmasını istersin. Diğerlerinin namusuna göz dikmeyen aynı zamanda kadının namahremi için saldırgan koruyucu güçlü bir erkek istersin sende. O güzel kardeşim yarın eş paylaşımınada evet der. Gider seni aldatır sekste özgürlük der falan falan. Sende biliyorsun neyin doğru olduğunu. ;)
Soran1 yılBabam eve p*rno cd su getirip karısı ile seyrederken sapık olmuyor ben cinsellik yaşamak isteyince mi sapık oluyorum? Hadi işine bak. Babam oğluna sonsuz cinsel özgürlük verip kızlarına kısıtlama yapıyorken bana kimse adaletten bahsedemez. Aynı zihniyetin ürünüsünüz.
Soran1 yılBen cahil değilim her şeyin farkında olan bir kızım cahil olan sensin
Cinsel Yaşam konusunda 652 cevap paylaştı. Değersiz yapmaz tecrübe katar kadına. Kimin nasıl baktığına bağlı bir durum
00 YorumlaElden ele gezen para yıpranır aşko artık tat almamaya başlarsın yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılFazla erkek cunkü? Onune gelenle yatan kadini Neden degersiz yapmisin
01 YorumlaKime göre, ebeveynlerine göre mi?
02 Yorumla
Soran1 yılŞaka mısın sen? 😂 Ciddi ilişkiye başladığım adam için diyorum
Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. evlendikten sonra doymazsınız
00 Yorumla
1 yılHastalık durumlarından olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı.
1 yılYoo ne alakasi varr
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGerçekten yas kac
00 YorumlaSaçma di mi
06 Yorumla
Soran1 yılHea.
Soran1 yılHepsi yatmıyordur
Soran1 yılSen al eline. Zaten başka işe yaramazsın
1 yılNe alaka
02 Yorumla
Soran1 yılNoo oloko
- 1 yıl