Tofalta değilde daha iyi bir arabada daha iyi olur. Yer dar çok rahat edemıyoruz. Sürekli biri gelicek zannedıyoruz. Tedirgin olmaktan tad alınmıyor. Tamamen çıplak olamıyoruz. Yanlıs duruşlardan tam güzel olmuyor
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Profesyonellik diyelim. Pozisyonlar ve duruşlar iyi ayarlanabilir ve iyi bir yer seçimi ile güzel bi fantezi gerçekleşir. Konfor severler için elbette bir yatak odasının yerini tutamaz lakin fantezi severler için araba oldukça iyi bir yer. Mesela araç sürerken aletimin okşanıp oral seks çekilmesi hatta boşaltılmak oldukça zirve bi fantezi benim için
Ula gardasim ham bulmuşun arabamı seciyon iyi araba olunca dahami iyi oluyo ya da kötü araba olunca soyka kalkmıyomu hamı bulduna sevinmiyonda araba seciyon sende motosiklette olsa o iş görülür
Hiç fark etmez ister doblo olsun ister rolls royce sonuçta 4 bir yanı açık belirli bir genişlik ve büyüklükteki bir Demir yığınının içinde seks yapmak ne kadar mantıklı bilemiyorum
arabayı sağa çektiğinde ya da avm tuvaletinde başına polis dikilenilir ya da yurdum insanı seni taşlıyabilir. tapusu sende olduktan sonra sabahlar olmasın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Artısı heyecanlı ve keyifli olması. Eksisi komforlu olmaması
Konforlu olmaması daha bi heyecan katıyor gibi.
Tofalta değilde daha iyi bir arabada daha iyi olur. Yer dar çok rahat edemıyoruz. Sürekli biri gelicek zannedıyoruz. Tedirgin olmaktan tad alınmıyor. Tamamen çıplak olamıyoruz. Yanlıs duruşlardan tam güzel olmuyor
Profesyonellik diyelim. Pozisyonlar ve duruşlar iyi ayarlanabilir ve iyi bir yer seçimi ile güzel bi fantezi gerçekleşir. Konfor severler için elbette bir yatak odasının yerini tutamaz lakin fantezi severler için araba oldukça iyi bir yer. Mesela araç sürerken aletimin okşanıp oral seks çekilmesi hatta boşaltılmak oldukça zirve bi fantezi benim için
Onu yaptım bende boşaltmaya kadar gırmedık ne olur ne olmaz
İyi yapmışsın arabayı boşa almaya benzemez direksiyonda boşalmak 🤣🤣
Ula gardasim ham bulmuşun arabamı seciyon iyi araba olunca dahami iyi oluyo ya da kötü araba olunca soyka kalkmıyomu hamı bulduna sevinmiyonda araba seciyon sende motosiklette olsa o iş görülür
Hiç fark etmez ister doblo olsun ister rolls royce sonuçta 4 bir yanı açık belirli bir genişlik ve büyüklükteki bir Demir yığınının içinde seks yapmak ne kadar mantıklı bilemiyorum
Eski kız arkadaşım Passat'ı sevmiyordu Clio ile gel derdi. Ortada kol dayama yoktu Clio'da sebebi buymuş
Hahahahh iyimiş
Heycanli zevkli otel odasi gibi olmaz. Arka koltuk da kadikoy ispark da cok yptim
Asiri heyecanli, yakalanma korkusu vs , bekcilere yakalanmistim:)
Abi araba değilmi çek bi rahat yere yapıştır bekçi falan fantezi mi arıyonuz 🤣
Kapali otopark ta, sahilde , sanayi icinde.. heryede yakalandim ya:)
Sen 0-100 e arabadan daha hızlı yükseldiğindrn yer arama fırsatı olmuyor galiba 🤣🤣🤣
İlla istiyorlar ki araba takla atsın da öbür tarafa cenabet gidelim
Heyecanlı ama konforsuz
Mecbur kaldigim için cok yaptim ama ev gibisi yok
Allah başka dert vermesin
Amin
Peki sürüş halindeyken kucağına çıksa ya da okşarsa nasıl olur
Bi defa sürerken oral seks çektirmiştim. Acayip heyecanlı ve zevkli
Sonra en müsait yerde sağa çekip ya da ormana 🔥
Evet koltukta rahat edemeyince kapıta yaslayıp bam bam bam 👅😈
Benim bi manita vardı hep arabada verirdi. Eve gidelim dedim diye ben ors. muyum diye ayrışdı 🤣🤣🤣
Garip. evliyken renklendirmek gerek yer mekan zaman farketmez
Evliyken böyle renkli yaşaya bilenlere ne mutlu
Yeterki iste. öğle arasında 1 saat otel bile tutulur. onemli olan heyecanı kaybetmemek
Efsane bi durum
Konu evliliğe nasıl geldi onıda anlamış değilim ya neyse
arabayı sağa çektiğinde ya da avm tuvaletinde başına polis dikilenilir ya da yurdum insanı seni taşlıyabilir. tapusu sende olduktan sonra sabahlar olmasın
Tapumu verip tapunu alabilir miyim
Ne tapusu ne sahibi abla ne diyon ya sen. Sen git biraz evlen bacım öyle gel
Bu denendi, oral seks yaparken istemsizce gaza fazla basiyorsun kasıldığın icin. surus esnasinda denenmesini cok tavsiye etmiyorjm:)
Servet harcadım şu kafayı yasayamadim...
Serveti yanlış yere harcamış olabilirsin
Belkide... Amaaa akıl sağlığım hala yerinde 🙏🏻😊🫵🏻
Geç kalmış sayılmazsın delirmek için 🤣🤣
sayamam bilmiyorum cunku
Biraz geçmiş tarihlere git belki anılarınds vardır bişeyler
Tabiki marka kalitesini degistirir
Doblo geniş ama cinsellikte konfor sağlar 😛
Bmw 5 ilede clio ilede yaptım ikiside konforsuz
Çok sıkışık oluyorsun
Formülleri var hocam olmadı en kötü çıkar kaputa daya
Oldu bagaja da atayım kızı nasıl fikir?
Transporterlar için fena fikir sayılmaz