Selamlar😌 Şöyle düşünün ortada henüz belli bir şey yok sevgililik gibi bir olay yok ama arada göz ardı edilemez bir cinsel çekim var ve kendinizi gerçekten tutkunun akışına bırakmak istiyorsunuz... Böyle bir durumda sevgili olmadığımız birisiyle seks yapılır mı? #reda
Flört etmeye bile karşıyım evlilik öncesi cinselliğe hepten karşıyım sevgililikte kendi değerini bilen akıllı kadın asla cinselliğe rıza göstermez, erkekler bedavaya elde ettikleri hiçbir mücevherin değerini bilmiyorlar..
Yav sene kaç olmuş bizim ülkenin tartıştığı şeye bak hala flörtlükle sevgililikle zaten cinselliğin ne alakası var cinsellik zevk işidir sadece bir kadın canı isterse birlikte olur aynı şekilde erkekte biz niye hala anlam yüklemeye çalısıyoruz ad koymaya çalısıyoruz bu işe ilginç
Karşılıklı cinsel arzu varsa sevgili olmadan da yapılır... Çok arzuladığın bir erkekle, "aaa henüz sevgili değiliz" diye sevişmekten seni ne alıkoyabilir ki?
Mutlaka yapılmalıdır bence işini şansa bırakmamalı iki tarafta :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
evlenmeden ilişkimi olur. tovbe Yarabbim Allahim sen koru
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Ben opustum pismanım zannediyodum ki sevgili oluruz daha net olur hersey falan olmadı yani demem o ki kopruyu gecmeden bisey yapmayın bıraksa bile en azından pismanlık duymazsıniz