Cinsel Yaşam Kızlar, ön sevişme olmadan ilişkiye direk başlar mısınız, birleşme yapabilir misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Güncellemeler+1 yıl ya gizliden çıkcam diye görüşünü kaldırdım soruyu begenirmisin rica etsem ahh Kızlar, ön sevişme olmadan ilişkiye direk başlar mısınız, birleşme yapabilir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Canımın ne kadar istediği önemli o kişiyi ve ne kadar zaman dır yapmamış olduğum ona göre dalarım 0 13 Yorumla Soran +1 yıl ön sevişme olmadan direk birleşme yaşadınmı hiç? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet cignemeden yutmak gibi sert dene biii Yorumla Soran +1 yıl Ben zaten yapıyorumda merak ettgm bendemi anormallik var :D direk içime alınca böyle bi ıslaklık yogunlaşıp daha rahat giriyo ya o zaman aşırı haz alıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bazen hazırlanmak haz vermiyor sert ve vahşi istiyor canımız iki kat sulu bende severim uyarı baskı içerde daha fazla oluyor Yorumla Soran +1 yıl Evet anlık gelişen böyle tecavüz gibi oluyo emri vaki bayılıyorum kjsjks kafayı yicem az kaldı kjsjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vahşi zevk kendi flimini çekmek gibi uçuruyor benide Yorumla Soran +1 yıl o konuda erkeklere asla güvenmiyorum video işi falan sakat ya siz çekip izliyosnuz sanırım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok asla ben onu evli olduğum güvendiğim biriyle yaparım şimdilik başka p*rno izleyip uygulamaxa Yorumla Soran +1 yıl herkesin sanırım aktif cinsel hayatı var ohhh ne güzel :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bazısı cenaze gibi ölüyü zikmek gibi Yorumla Soran +1 yıl Nası yani anlamadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zevk bilmiyor vermiyor bazı erkek ve kadın sınırsız güzel aslında tadını bilseler Yorumla Soran +1 yıl bazıları inan dedigin gibi kapatılsınlar da bize denk gelende kıymet bilmiyor sınırımız yok kjsskjs Yorumla
lsldlskdlskd Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yaptıgım oldu ama sevisme daha özel 1 1 Yorumla Soran +1 yıl bende bazen ıslanmadan direk içime almaya çalışıyorum partnerim diyo ıslanmadı girmez diyorum sen karışma Yorumla
selin_simseek Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 98% +1 yıl Yaparım da fazla zevk alamam bence 0 2 Yorumla Soran +1 yıl zaten hemen ıslanılıyo zevk alınabilir ama Yorumla Soran +1 yıl ya bende diger görüşünü kaldırdıgım arkadas sandım Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Canımın ne kadar istediği önemli o kişiyi ve ne kadar zaman dır yapmamış olduğum ona göre dalarım
ön sevişme olmadan direk birleşme yaşadınmı hiç?
Evet cignemeden yutmak gibi sert dene biii
Ben zaten yapıyorumda merak ettgm bendemi anormallik var :D direk içime alınca böyle bi ıslaklık yogunlaşıp daha rahat giriyo ya o zaman aşırı haz alıyorum
Bazen hazırlanmak haz vermiyor sert ve vahşi istiyor canımız iki kat sulu bende severim uyarı baskı içerde daha fazla oluyor
Evet anlık gelişen böyle tecavüz gibi oluyo emri vaki bayılıyorum kjsjks kafayı yicem az kaldı kjsjs
Vahşi zevk kendi flimini çekmek gibi uçuruyor benide
o konuda erkeklere asla güvenmiyorum video işi falan sakat ya siz çekip izliyosnuz sanırım
Yok asla ben onu evli olduğum güvendiğim biriyle yaparım şimdilik başka p*rno izleyip uygulamaxa
herkesin sanırım aktif cinsel hayatı var ohhh ne güzel :)
Bazısı cenaze gibi ölüyü zikmek gibi
Nası yani anlamadım
Zevk bilmiyor vermiyor bazı erkek ve kadın sınırsız güzel aslında tadını bilseler
bazıları inan dedigin gibi kapatılsınlar da bize denk gelende kıymet bilmiyor sınırımız yok kjsskjs
Yaptıgım oldu ama sevisme daha özel
bende bazen ıslanmadan direk içime almaya çalışıyorum partnerim diyo ıslanmadı girmez diyorum sen karışma
Yaparım da fazla zevk alamam bence
zaten hemen ıslanılıyo zevk alınabilir ama
ya bende diger görüşünü kaldırdıgım arkadas sandım