Bakire olacak
Az ile yetinecek bir şey istemeyecek susacak
Çalışmayacak ya da çalışıp evi geçindircek
Ev işlerini o yapcak
Çocuklara bakacak
Hep bakımlı ve zayıf olmalı yoksa aldatırım
Annemlerle birlikte yaşıcaz
Etek falan giyemez
Bakire olacak
Az ile yetinecek bir şey istemeyecek susacak
Çalışmayacak ya da çalışıp evi geçindircek
Ev işlerini o yapcak
Çocuklara bakacak
Hep bakımlı ve zayıf olmalı yoksa aldatırım
Annemlerle birlikte yaşıcaz
Etek falan giyemez
Bakire olmasın. Seks deneyimi olsun.
Erkeğin maddi gücünü aşan beklentileri olmamalı. Baştan bilerek evleniyor zaten.
Çalışıp çalışmamak kendi kararı olur. Çalışmazsa erkeğin geliri neyse onunla yetinecek.
Çalışmıyorsa ev işinin tamamını yapmalı. Haftasonlarında beraber yapılır. Çalışmıyorsa kahvaltıyı da, akşam yemeğini de hazırlaması gerekir. Çalışıyorsa evin tüm işi paylaşılır. Çalışmıyorsa çocuk bakımını üstlenir, çalışıyorsa ortak üstlenilir, gerekirse anne de, baba da uykusuz kalır.
Daima bakımlı olmalı, bu doğru. Erkek de kendine bakmalı. Hep zayıf ve fit olması şart değil. "Bakımlı ve fit olmazsa aldatırım", memnuniyetsizlik halinde ayrılmak yerine aldatmayı seçecek karaktersiz erkek cümlesi.
Benim ailemle yaşamaya zorlamam. Evli erkek, Türk Medeni Kanunu gereği karısı için ayrı ev açmak ZORUNDADIR.
Etek de giyer, mini de giyer, yakışıyorsa karışmam, giyim konusunda benden izin almak zorunda değil. Ancak yakışmış, yakışmamış diye tarz konusunda eleştirebilirim, öneride bulunurum, o kadar.
2 6 7 8 bunlar yok en azından benim için ev işleri ve çocuklarda ortak daha doğrusu böyle bir sistem değil de sonuçta ikimizin çocuğu o da bakar ben de bakarım ev işlerinde de öyle ama bana gelip her şeyi ortak demeyecek yapması gereken o ben de tabii yardım ederim her türlü her zaman ama yardım etmediğim zaman senin de yapman lazım demeyecek
Şahsım için yani ama kadın orta zorlanıyor bir şey yaparken iş yaparken çocuğa bakarken adam el atmıyorsa yardım etmiyorsa o adamın ayıbıdır
Annemlerle birlikte yaşıcak diyen erkeği çölün ortasında olsan arabadan at kaç bence.
Ev işleri falan da artık kadının çalışması ile daha ortak yapılıyor devir değişti.
Zaten tek maaşla ev geçindirmek çok zor artık.
İlk ve son madde bizim ülkemizin değişmez kuralları.
5 ve 8 harici gerisi çok değişkendir
5 olmalı çünkü anne sevgisinden yoksun bir çocuğun robottan farkı kalmaz
8 ise kişisel sebeplerden detay yok tabii çok ve çok giymek isterse sorun olmaz ama giymemesini tercih ederim
Cevap
25Cevap
Az ile yetinmek değil de anlayışlı olacak çalışma karşılıklı annemle birlikte yaşayacak saçma etek falan karışılmaz nerede ne giyeceğini bilir kadınım diğerleri genel olarak evet ama
Erkeklerin istediği bu mudur bilemem ama, çevrendeki erkeklerin istediği bu herhalde.
Çevreni değiştirmeni öneririm.
Azla böyle istemem bana cocuklarima baksin yeter ben calisip ona sahip cikarim amasyada
İlginç bir tespit
Muhtemelen bunu düşünen çogu kişi vardır
bunları isteyen erkek çok s. lakmış buna razı gelen kadın daha da s. lakmış
Aşağıdaki 1 tane geri_zekalıya bakıp aldanma, erkeklerin büyük çoğunluğu böyle bir şey istemiyor emin ol. İsteyenlerle de muhatap olma.
Başkasıyla yaşamam. Etek giymesini severim. Çalışması gerekmiyorsa çalışmasın. Cinsellik sevsin. bakımlı olsun.
Bok konusmasın kafa dengi olsun bakımlı olsun kalçadı güzel olsun yormasın insanın halinden anlasın yeterli
KS de çok dolanacak erkekler ile fingirdeyecek
Hayır degıl.. sohbet etsın.. sesı guzel olsun.. sakacı olsun.. Boy fızık kısa uzun sısman zayıf olması benım ıcın onemlı degol..
Hayır bu köle modeli.
Böyle olan uzak dursun
Hiç birisine evet diyemem.
Bu senin hayal gücü listen mi 😀
Aynen anca pompa sesi çıkmasın başka
Hayır. Kesinlikle değil
Ne güzel anlattjn ve 😂
Ben tam tersini istiyorum
Böyle kadınlar kaldı mı ya. Varsa hemen evleneyim
Evet
Eksik
böyle biseyi hiç bir kadın kabul etmez