Erkekten hiçbir şey beklemesin ruhu fakir olsun ev iş yapsın hem bakire hem istekli olsun manken gibi vücudu olsun çok güzel olsun erkek ne derse evet efendim desin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBöyle erkekler kendilerine sadece cinsel bir obje ve aynı zamanda köle olan birini arıyorlar Mesela böyleleri bakire kadın isterler ama kendileri her türlü şeyi yaparlar, kendileri bakir falan değildir Kendisine sesi çıkmayan, sadece evine ve çocuklarına bakan, yeri geldimi azarlayacakları dövebilecekleri köle bir kadın arıyorlar
08 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle bir de evlenecekleri kadın afedersin hayat kadını gibi her şeyi bilecek istekli olacak ama el değmemiş bakire olacak istiyorlar ama günde kaç kıza yürüyorlar burada bile
- +1 yıl
Bunlar saçmalık değil gerçekler. Ayrıca zaman değişse de karakterli olan insanlar değişmiyor. Anca senin gibiler böyle doğru olan şeyleri kabul etmez, eleştirir.
- +1 yıl
Yazdığım şeyi düzgün okursan eğer orada tüm erkeklerden bahsettiğimi söylemiyorum. Cümlenin başında bile "böyle erkekler" diyip soruyu soran kişinin bahsettiği erkekler için yorum yaptm. Kendi yaptığınız istediğiniz şeyleri eleştirdiğim için gelip burada bana laf atmaya terslemeye kalkmanızda ayrı bir komik.
- +1 yıl
Orada senden bahsettim. Demek ki senin yaptığın şeyleri eleştirmişim ki gelip benim görüşüme atladın. Yarası olanın zoruna gidiyor ne diyeyim zaten sayfana girince de ne olduğunu anladım tartışmaya değmez.
En İyi Cevaplar
sen bir an kendini erkek yerine koymuşsun saydırmışsın. ama bunlar gerçek hayatta yok. herkes ister tabi ama yok öyle bişi. olmayan şey istenirmi? erkeklere bu tarz şeyleri yakıştırmayalaım lütfen. bende kadınların isteklerini sayarım apışıp kalırsın.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı.
u +1 yılKöle sevmem. Karşımdaki kadını zeki ve belirli bir karakterinin oturmuş olmasını isterim. Dediğin tarzda kadın isteyen kişiler, kendilerine güveni olmayan erkeklerdir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
20Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıl😂😂😂😂 böyle düşünen erkek var mıdır gerçekten, inan ki çok merak ettim şimdi. 🤣
08 Yorumla
Soran+1 yılvar tabiki emin ol kız düğün istemesin ev istemesin araba istemesin asgari ücretli erkekle evlensin çocuklarına baksın arkasını temizlesin yatakta hayat kadını mutfakta aşçı olsun erkeğin sözünden dışarı çıkmasın her şeye şükür etsin erkekten beklentisi olmasın
- +1 yıl
😂😂😂😂😂😂 vay arkadaş ya. Nasıl insanlar varmış. Pes vallahi..
- +1 yıl
@conquer bakirelikle bu olayın ne gibi bir bağlantısı olabilir ki? her şey bir zar parçası mı sence? Önemli olan bence beyinde ki zar ve kalbinde ki Allah korkusu. Helal süt içmiş , iyi bir aile terbiyesi almış , sorumluluklarını bilen biri olması. 👍
- +1 yıl
Ya bir boş konuşma dayi yaa hangi ülkede yaşıyorsun sen ben geleneksel bir adam değilim zaten en doğrusu avrupa kültürü ama türk toplumunda böyle senin benim fikrimizin hiç önemi yok bahsettigin sey bir gelenektir. Türk yoplumunda altin dügüm çeyiz vs bakire kiz için yapilir. Insanlar türk toplumumda evlilik dışı bir ilişkiye karşı çıktiklari için evlenince yapmayi doğru görür. E başkasinin hiç masrafsız yaşadıği bir cinsel ilişkiye de hiç bir erkek dünyanın masrafını yapmaz. Evlilik = cinsellik demiyirum ama bu bir kuraldir. Düğün çeyiz vs gelenekse bekaret de bir gelenektir. Biri degilse digeri de olmamali evlilik disi bir iliski yaşarken moderndin de evlenmeye gelince niye geleneksel oluyorsun avrupali gibi yaşadiysan avrupali gibi evlen
- +1 yıl
@conquer vay arkadaş. 😂😂😂😂 evlenilwn bir kızı böyle evine koyduğun bir koltuk takımı gibi görmene , eve alınan bir malmış gibi görmene çok çok üzüldüm. Ama şeyi yazmamışsın o çok ayıp olmuş yaa. Ben paramla kızlık zarı alırım dememişsin DAYICIM YAA. Haa bu arada ağızda ve analda kızlık zarı YOK bilgin olsun bu ; DAYINDAN SANA.. 👍😂
Soran+1 yıl@gokantemur umarım karşıma senin gibi biri çıkar
- +1 yıl
İnşallah. 👍😂😂 her şey kısmet ve nasip. Ama birazda sana bağlı. Önce arkadaş ol ve karşındakini iyice çözmeden sakın sevgili olma. Betin yapıları çok çok önemlidir. Tabii ki tamamının uyuşması mümkün değil. Ammaa % de 50 hiç değilse uyuşması gerekli. 👍 gerisi ise birazda şans artık.
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Ee böyle bir kadın ya hiç doğmamıştır, ya da çoktan ölmüştür.
02 Yorumla
Soran+1 yılböyle bi kadın olamaz insanın fıtratına aykırı
+1 yılvar mı yaa
olgunda seviyor mu
öküzler alıp gitti hepsini00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı.
+1 yılBu saydıkların filmlerden izlediğim kadarı ile kölelik oluyor galiba 🤭
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet öylesini hak ediyoruz çünkü, ve evet ben de aynısını istiyorum bir kadindan benim kölem olmak zorunda ayni zamanda kuma getirmek de isterim mesela.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. hayır deli dolu olsun hayatı keyifli yaşasın yeter ve SAYGI ilk kuralım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunda ne var ki istemekle sen o ol demek değildir zevkler bu şeyler
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBence öyle değil. Güçlü kadınları seven erkekler de çok fazla.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. öyle bi kadınla ömür geçmez
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl kadınla geçer peki
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılçok haklısın sanki bçyle değil mi
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı.
+1 yılHer erkek farklı ister bence
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. olsa fena olmazdı :)
00 Yorumlamağara adamı böyle istiyordur
00 YorumlaÇok şey isteyip. Çok az şeye razı oluyoruz
00 Yorumla
+1 yılNerede öyle şanslı erkek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılher erkek aynı değil hepsi farklı talepleri var
00 Yorumla
+1 yılHer erkek böyle değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSenden cok seyler mi istiyor esin
02 Yorumla
Soran+1 yıleşim yok evlenilir gibi geğilsiniz
Cevap sahibi+1 yılKim evlenir gibi değil 😂
Bu Kölen farksız robattan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılalakası yok,
00 Yorumla
+1 yılOlsa fena olmaz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem